![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 0:00:00
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Evo, jaz malo prej prišla domov. matcar...hvala za kavo. Drugače pa vam povem, da ni bilo nič iz parjenja danes, samo izlet v radgono smo imeli, očitno je bilo prezgodaj še, tak da ponavljamo čez 2-3 dni. Sem pa bila v gledališču in je bila super predstava, zato sem tudi tak pozna, ampak mi ni niti malo žal. Problem je samo ker sem v pavzi kavo spila in mi zdaj ni za spat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 0:00:55
|
|
|
|
Arwenko
|
Hahahah, dajte pogledat ob kateri uri sem oddala prejšnji post
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 7:31:24
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 7:31:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hahahah, dajte pogledat ob kateri uri sem oddala prejšnji post tajming,pa to...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 7:32:57
|
|
|
|
matcar
|
Otroka že v vrtcu,Teo pa je zdaj ravno nazaj zaspal!
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 7:34:28
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 7:59:47
|
|
|
|
karmen7
|
Dobro jutro! Spala tak - tak, malemu sem dala včeraj to nočno formulo od Hippa zvečer po flaši, pa se je za "kazen" zbudil že ob dveh zjutraj, lačen kot volk. Ne dobi več tega, bo dalje dobival navaden AM. Zdaj pa čuri v ležalniku in mi lupčke pošilja, pa noge si bo pojedel. Revež Sem pa zmenjena z mamo potem, grema gledat za njo kuhinjsko napo, pa mizo in stole, laminate,..., v glavnem drugi del kuhinje. Za vikend pa sma se menla da bi šla pogledat tisti zoo v Slovenske Konjice. Je bla katera? Se splača?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 8:12:16
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! L v vrtcu, jaz pa kava. In čakanje da pridejo plinski boljer menjat. Bože nedaj da pridejo komaj ob 10h.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 8:13:44
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! Jaz pa iz kave direktno v novo stanovanje. Je moj bil tam z sodelavci in so 4 škatle znosli gor. Te sem pa kr tam ostal in še čistla pa škatle spraznila. Pol sem pa samo domov skočla prigriznit in nazaj. Tak da je dnevna zdaj v celoti spucana in knige so že na policah. Pa moj ima že 90% oblačil tam jaz pa nekje 75%. Pa L že ima pojstlo postavljeno. Pa nekaj cotik v omari. podoživljam selitve kka je bilo fajn..roba sem in tja Men pa to ni nič fajn. Tak da če maš čas, voljo predvsem pa kondicijo si dobrodošla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 8:14:33
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Je ded prišo domov,pa sem se oblekla,pa šla za eno uro k kolegici si glavo ohladit.Je prav pasalo. Prav si se odločla.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 8:15:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hahahah, dajte pogledat ob kateri uri sem oddala prejšnji post tajming,pa to... Zmagala si.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 8:55:55
|
|
|
|
arabela*
|
morning brr je kar zahladilo zunaj zdaj pa šumečka, kavica, čokolada...prava kombinacija
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 8:57:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Men pa to ni nič fajn. Tak da če maš čas, voljo predvsem pa kondicijo si dobrodošla. hee..kaj te vem, da bi druge selila, mi ni niisti občutek
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 9:16:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hahahah, dajte pogledat ob kateri uri sem oddala prejšnji post sem takoj vidla...zmagala si...kot da si štopala
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 9:31:05
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Hahahah, dajte pogledat ob kateri uri sem oddala prejšnji post sem takoj vidla...zmagala si...kot da si štopala Pomoje če bi hotla to naredit mi nebi ratalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 9:32:09
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Za vikend pa sma se menla da bi šla pogledat tisti zoo v Slovenske Konjice. Je bla katera? Se splača? Je zelo luštno, ampak pomoje je Jure še premali, ne vem če bo imel kaj od tega. Drugače pa fajn. Baje imajo pol pred novim letom luštno, mi je zadnjič kolegica razlagala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 10:01:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Za vikend pa sma se menla da bi šla pogledat tisti zoo v Slovenske Konjice. Je bla katera? Se splača? moje mnenje: s tako malim se ne splača it...če pa si ti želiš videt pol pa kar pojdite...ni drago in je lep izlet. Mi smo bili letos in je bilo ful fajn. Delovni čas: Delovni čas Mini ZOO land od 1.11.2011 do 28.2.2012: od 9.00 do 17.00 ure Jahanje ponija: od 11.00 do 16.00 ure nedelja in prazniki: zaprto Pa ti je po tem mrazu za it brrrrrrr...jaz bi na tvojem mestu rajši počakala na pomlad...oz. da bo malo bolj toplo...tam od maja naprej.
< Sporočilo je popravil botrca -- 16.11.2011 10:07:59 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 10:02:14
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Pomoje če bi hotla to naredit mi nebi ratalo. ma res...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 10:03:57
|
|
|
|
botrca
|
Jooooooj kak je mrzlo...sem si šla zakurit centralno, ker bom zmrznila....pa komaj se je začelo . Sem sama, moška na del. mestih ...bila na pošti...zdaj pa grem jest. Si bom francoske rogljičke spekla pa jogurt.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 10:29:24
|
|
|
|
ly117
|
Jaz pa imam spet 4 škatle napolnene in pripravljene če pride moj z sodelavci. Novi boljer je že tudi na steni zdaj še moreta samo cevi naredit. Jaz pa grem zdaj še posodo pomit.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 10:52:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Za vikend pa sma se menla da bi šla pogledat tisti zoo v Slovenske Konjice. Je bla katera? Se splača? mi še nismo bili
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 10:54:18
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem celo stanovanje pospravila , perilo se pere, kavbojke... še otroško sem u nulo pospravla, čeprav bo čez par ur spet bomba Zdaj pa grem kuhat goveje zrezke v čebulni omaki, krompir in solato
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 11:15:27
|
|
|
|
majakla
|
Kaže Mujo Hasi : - Jedva čekam doči kuči, pa da skinem Fatine tange. - Auu, Mujo, al' si se ti napalio! - Ma nije to, nego žuljaju me, mamicu im. :)))
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 11:26:08
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya jaz pa sem celo stanovanje pospravila , perilo se pere, kavbojke... še otroško sem u nulo pospravla, čeprav bo čez par ur spet bomba Zdaj pa grem kuhat goveje zrezke v čebulni omaki, krompir in solato pridna...jaz sem tudi vse pospravila in perem kosilo je pa mmmmmmm
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 16.11.2011 11:27:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaže Mujo Hasi : - Jedva čekam doči kuči, pa da skinem Fatine tange. - Auu, Mujo, al' si se ti napalio! - Ma nije to, nego žuljaju me, mamicu im. :))) bogi Mujo
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.