|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
15.11.2011 18:07:10   
lunica 85

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)
user posted image

10.11
Wannabemommy
user posted image

11.11
delfinček76 (11.krog)
user posted image
srce77 (3.krog)user posted image

12.11
alysauser posted image
romareuser posted image

13.11
Maatuser posted image

14.11
Anonimna user posted image

15.11
Naty77
user posted image

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)
user posted image

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)
Maisha

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUruser posted image
*bobika*

Skupaj nas je: 32

Nosečk: 5

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*,Lunica85user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 976
15.11.2011 18:10:47   
crtek
IZVIRNO SPOROČILO: GregUr

user posted image za vse nosečke!! :)

jst sm pa od včeri do nadaljnega prestavljena na mesec december, ker je hudička le pršla user posted image

dejte mi povedat tiste k ste pred tem jemale KT, kolk časa ste "čiste" user posted image ? jst sem avgusta porabla zadnjo in sem od enega ginekologa zvedela, da znajo bit jajčniki v tem času še leni, ker prej niso ovulirali tolko in tolko časa, ker sem jim pač s tableti preprečla. je še ktera slišala kakšno na ta račun, al je to spet ena tistih... tolažilnih? Da naj bi se "zbudili" in začeli proizvajati kakovostno jajčece primerno za oploditev šele približno med tretjim ciklom... user posted image

najprej en velik user posted image upam, da si ok, oz., da boš kmalu...
meni je moja G rekla, da naj tablete pustim takrat ko hočem zanosit, pa da ni treba nič čakat, če pa u 1letu ne bo nič, pa naj do nje pridem, da pogledamo kako in kaj (sm mela takrat tudi UZ in je rekla, da je z mano vse v najlepšem redu in, da ne pričakuje zapletov)...sicer js sm s tabletami nehala sredi junija, do zdej ni še nič, razn 2lažnih pozitivnih (beri: tanke tanke navpične črtice na CB, ki jim zaradi tega ne zaupam več). Sicer si merim bt, tko da ti lahko povem, da po bt ovuliram normalno, user posted image so tudi točne na 30dni, tko da...nevem...se mi pa zdi, da prva 2mesca ni blo O, ker nism nič čutla, so ble pa tudi user posted image čisto tašne kot med tabletami, zdej 3mesce pa je blo po bt vse ok...sm pa prej tablete jemala 8let nepekinjeno, tko da kolkor sm okoli brala in spraševala zdravnike zna bit, da je moja sluznica še vedno boga...upam, da si ti ena tistih, pri katerih takoj naslednji mesec deluje vse kot da tablet ni nikoli blo, čene pa user posted image smo me tle, da te poslušamo in potolažimo.

mam pa js eno strateško vprašanje...sm se namreč odločla, da bi poskusla zanosit "po nesreči" (tko za rečt po nesreči, glede na to, da si to še vedno želim user posted image )...samo je tko: ne da se mi več o tem študirat in štet dni in to, bi rajši, da je vse skupi neobremenjeno, kot da ne delamo na user posted image in, da me user posted image presenetijo, kot pa tko kot je blo ta mesec...nevem, če razumete kaj hočem povedat...bi rada tko za rečt nardila pavzo v misiji user posted image in pol bla pozitivno presenečena, kot pa nevemtišekolko časa čakala in gledala in štela in mirla in znaki in...na koncu živčni zlom...mogoče se čuje kr neki (in vrjamem, da je to tudi skoraj nemogoče izpeljat) ampak js bi probala...ma kšna kšn predlog kako bi se tega lotla, kako bi lahko izpeljala? js sm namreč brez idej trenutno...user posted image

ben grem nazaj pomagat delat klobase. tej deci se delajo, da nobenega ne rabijo, ma če me ni sprašujejo zakaj me ni in kje sm user posted image
lepo se mejte pupe, se pišemo jutri user posted image

(odgovor članu GregUr)
Neposredna povezava do sporočila: 977
15.11.2011 20:53:28   
Mojarožica
Punce moje jaz sem full vesela za vse, ki tako lepo polivate roza barvo. Res vse čestitke vsem novim srečkam user posted image . Naj bodo prvi trije meseci čim bolj mirni in vsa ostala nosečnost poteka čim bolj mirno.

Jaz sem zasuta z delom, domov hodim utrujena, potem pa iščem energijo za mojo tamalo;) Ampak je čist prelepo zunaj, tako da greva skoraj vsak popoldan v park in je prav lušna z rdečim noskom.

Bobika jaz sem malo bolj prebrala tole, pa piše, da tale test zazna 20 mIU/mL hCG-ja, kar pomeni, da to sploh ni najbolj občutljiv test, ki se ga da dobit za tak denar. V Mullerju lahko dobiš Viola test za zgodnje odkrivanje nosečnosti, ki ima občutljivost 12 mIU/mL hCG-ja, baby check mini pa celo 10 mIU/mL hCG - ja. Kar pomeni, da če bi že hotla delat test tolko prej, imaš več možnosti če boš kupila še bolj občutljiv test. Kakšne pa so izkušnje. Jaz imam z vsemi zelo dobre, se mi še noben ni "zlagal";) Sem se pa odločila, da tega ne bom več počela. Enkrat sta bila dva različna testa pozitivna, pa sem en dan po predvideni M, dobila M, ker se ni obdržalo. Mene je to še bolj potrlo, kot to da bi bil minus. Posebej, če to narediš še trikrat,a p test nikoli več ne pokaže pluska. Je za premislit, kaj te bo bolj zmrdalo.

Chungalunga - bom mislila nate in držala pesti, da bo čimprej mimo in da bo dragi preživel, brez večjih posledic;))) Kaj šele bo, ko boš z štručko ležala v porodnišnici, pa bo doma najprej full proslavljal, pol pa panično študiral, kaj vse še manjka in če je res vse pripravljeno, da ja ne bo panika:)))

Ok, ampak jaz moram nekaj priznat. Res sem vesela, za vsako novo nosečko tukaj na forumu. Ampak, ko mi kaka kolegica, prijateljica, znanka pove, da je zanosila, pa moram rečt, da me zbode, še posebej, ko mi reče, da "se ji je zgodilo (kako se ti LAHKO ZGODI, če pa sexaš brez zaščite, menda ja veš kaj se zgodi) ali pa da sta se odločila in je takoj uspelo. Kakorkoli sem grda, res me zbode, privoščim ji, ne želim slabega sploh, ampak ja me en šrvek malo zvije:( Nisem glih ponosna nase, ampaj j***t ga..

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 978
15.11.2011 22:28:32   
GregUr
crtek hvala. sicer sem pred 14 dnevi imela čudne znake (očitno jih je imela moja glava...) ampak ko sem padala na realna tla so ti znaki izginjali in do včerajšnjega dneva k je prišla user posted image dejansko nisem čutila ravno ne vem kakšnega razočaranja. mogoče tut zarad teh besed ginekologa. cikel imam 26-dnevni. ne eden več, ne eden manj. tudi meni je naredila septembra uz in je rekla da ni nič posebnega, tako kot pri tebi.
tablete sem tudi jaz jemala 8 let user posted image in če pomislim za nazaj, mi je peklensko žal da jih nisem nehala jest januarja naprimer, ampak kaj ko človek dokler ne proba ne ve in sem bila prepričana da bo po "prvem nezaščitenem so" kar dvoje črtic... (ne se smejat user posted image )
kar se tiče ovulacije bom pa rekla tko. dejansko me med tistimi dnevi špiklja po jajčnikih, drugih znakov (izcedek) pa nimam, oziroma jih težje definiram, ker takrat na veliko user posted image user posted image user posted image
točno te razumem katero strategijo bi ubrala ti in te popolnoma podpiram, tudi jaz jo bom poskusla ubrat februarja če do takrat ne bo sreče s user posted image .

če sem čist odkrita, bi najraje rekla mojemu najdražjemu, naj odpre moj virtualni menstrualni koledarček, pogleda kdaj imam O, ter se tako "štima" da bo takrat bolj priden user posted image poleg vseh drugih dni v mesecu in da sploh ne vem kdaj naj pričakujem vgnezditveno krvavitev, kdaj naj pričakujem to bolečino, ta špikanje, tisto praskanje, ono zbadanje, ... hipohonder en user posted image in da bi me na koncu user posted image resnično "presenetle", nebi pa se obremenjevala če jih še vedno nebi blo user posted image . put into practice - je pa druga zgodba user posted image . navsezadnje bom še vedno štela, računala, predvidevala, čakala... hihihi...
user posted image user posted image

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 979
16.11.2011 7:30:52   
oreh
Dobro jutro!

Starine (v lepem smislu), ampak res vaju več ne rabimo tukaj, prosim, nalulajta čez vikend kaj konkretnega!

Mojarožica, jaz imam identične občutke, dobro, ko izvem, da je katera noseča, me še ne stisne tako, ko pa vidim, da raste trebušček, sem pa čist preč, pa naj bo prijateljica, sorodnica ali znanka. Sej sem vesela zanjo, a sem preveč žalostna zame in zakaj bi jaz mogla veselje in srečo ob nosečki hlinit in v sebi trpet (hvala bogu da prijateljice to razumejo, za kake bežne znanke pa itek ni tolk pomembno. Mislim, da ni to egoizem, ampak bolečina, ki jo nosečke v prvem poskusu ne poznajo in ne razumejo, če ne dajo to skozi. In se s tem sploh več ne obremenjujem. No se , ker mi je žal za moje vedenje, ampak, ko si to pri sebi razložim sem spet pomirjena. A veš, vse se vrti okoli njih, kdo pa mene vpraša kako se jaz počutim?? Ajoj, to pa že diši na zavidljivost!!!

Črtek, kako bi ti rada svetovala, ampak tudi zase ne poznam tega odgovora, kako izklopit, ker mislim, da je to osnovna potreba ženske in pač z nami je, ne moreš je potlačit. Jaz si pomagam tako, da sem se naučila, da ni trenutna poglavitna stvar v življenju zagledatuser posted image , je pa ena najpomembnejših, a se moram prav zavestno opominjati, da je življenje treba izkoristiti, tako si naredim plan aktivnosti, izletov, športa, žurov, dela čez mesec, ki pa itak prehitro mine. Opažam pa, da mi je bilo najtežje okoli 10 kroga, ko sem zgubila močno upanje, da bo. Še zdaj upam seveda, a si ne pustim, da bi me razočaranje dotolklo in ne seksava več strogo na 2 dni, ne štejem dnevov, ne merim BT (seveda je par dni pred testom čist drug svet). Mogoče mi je lažje zato, ker sem šla naprej na raziskave in upam,, da bo uspelo ob pomoči. Sem pa v 19. krogu dosti bolj močna v tem smislu, kot nekje na polovici, ko se začneš zavedati, da je morda le kaj narobe.
Ko imam pestre tedne v službi in res izklopim to, mi tudi ni ratalo.
Tako, da mislim, da povsem izključit ne moreš. Čeprav ti si trmasta, kar sem videla glede testov, in ti mogoče rata najdit kak pameten način.user posted image

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 980
16.11.2011 8:17:41   
alysa
Hvala vsem za čestitke.

Kratka in GregUruser posted image user posted image user posted image  držim pesti za vaju v decembru

Katera bo naslednja user posted image ?

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 981
16.11.2011 8:18:13   
Katte
Dobro jutro.
crtek, glede zanositve "po nesreči" ti jaz ne morem pomagati user posted image . Sem planirala, da bom odpisala ta krog, ko sem imela laparo. Potem sem pa opazila sluz, začela uporabljati O testke in user posted image  takrat, ko je bilo treba... In rekla sem, da bom vzela ta krog za rezervo, če pride user posted image . Hmmm. Ne uspeva mi najbolje. tako da bom tudi jaz hvaležna za kakšno idejo user posted image .
Mojarožica, nisi grda. To je čisto normalno. Tudi jaz sem vesela vsake user posted image  tukaj, ko pa sem izvedela od moje mami po telefonu, da bo moj (mlajši) brat postal očka, sem se sredi klica začela dobesedno jokati od obupa.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 982
16.11.2011 8:36:58   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85

bobika*:eeheheh ne ne vem če ,ker jaz hodim v Zabukovico,kam pa ti ?????

ehehe nič kaj daleč stran od tebe, jst pa v Žalec....tako da sploh nisva verjetno tako daleč doma in bova lahko skup vozičkali user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 983
16.11.2011 8:41:02   
*bobika*
JUTRO

No moj cikel se e očitno odločil da bo zdej dolg več kot 30 dni...AJ jaj jaj..user posted image  ..to mi ni všeč.. no pred dvemi leti bi mi bilo, ker user posted image  tako dolgo ni bilo, sedaj bi jo mela pa kr na 14 dni..

Počutim se obupno, smrkam, kihat, zebe me..se mi zdi kot da bom zbolela, a se ne dam..

Včeraj sva z dragim do 1h zjutri gledala en film Svetišče (raziskujejo podzemne jame pod vodo) in mam še dones skor vse prizore pred očmi.. grozno, men se zmeša da me zasuje pod vodo v jami.user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 984
16.11.2011 8:48:42   
LittleSun
DObro jutro pupe moje...norim, komaj najdem čas, da pridem pokukat in zato vas tudi ne uspem prebratuser posted image

Lubi je včeraj zbolel, upam da se hitro pozdravi, da gremo dalje v akcijo. Je še čas, tako da še ni nič zamujeno.

Grem dalje delat, bodite pride in aktivne, da bo november še bolj rozauser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 985
16.11.2011 8:50:40   
crtek
jutro punce!

Mojarožica in oreh se strinjam z vama glede drugih nosečk. Mene najbol zbode, ko mi pride kšna, ki jo dobro poznam in je ceučas trdila, da ona otrok pa ne bo imela pred 40letom, pol pa kr enega lepega dne: "sm noseča! joj kako sm vesela, pa sploh nisva načrtovala, samo 1x nisva dala gor kondoma, pa je kr ratalo" eko takim bi najrajši in z največjim veseljem zavila vrat. Predvsem kšnim, ki pol njurijo in jokajo kako so nonstop boge in "kaj si ti lahko misliš kaj se mani dogaja?!?!? lahko si srečna, da nisi noseča!" user posted image takrat pa res dobim morilska nagnjenja in ortikarjo user posted image nevem...po moje to ni zavist, ampak nevem kaj bi blo. Js dobim občasno ob kšni taki občutek, da je ona razlog, da meni še ni ratalo user posted image sej vem, da ni res user posted image mah bo že...ne si preveč očitat, kr bo samo še slabše, dobrega ne bo nardilo nič, če rata se sprijaznit super, čene pa...j****ga user posted image

GregUr ja tej znaki znajo bit hudič. Ampak največji problem je pa ta, da tebi je dejansko slabo in dejansko vidiš znake, ki jih prej "nikoli" ni blo...svašta! lih tko so vsi znaki bli že prej in vedno, samo zdej se na to oziramo, prej pa se nismo. glede tablet pa tko: če bi mela to pamet, ki jo mam zdej takrat, ko sm se za tablete odločla, jih nebi nikoli začela jemat. In lih tko ko tebi mi je žau, da jih nism nehala jemat lani, ko sva se z user posted image zmenla od kdaj dalje bova začela delat na user posted image . Ampak ne! meni so vsi rekli, da po kt ni problem zanosti in js sm bla lih tko ko ti sveto prepričana, da meni bo u prvo ratalo...in valda ni. Kaj čem...

oreh hvala, ker tako zaupaš v mojo odločnost user posted image to bi bla definitivno opcija, samo moj user posted image res ni za računalnike in tega nebi našu, še manj pa bi mu blo jasno kaj more gledat na ui karti user posted image sej je logična, ampak moreš prou res vedet kaj gledaš user posted image sicer sm tuhtala, da bi dragemu rekla, če lahko za par časa uporabiva metodo "umika" in da se pač vsakotolko "ponesreči", ampak naj mi sploh ne pove kdaj. Sicer se bojim, da ko se bo to zgodilo, bom itak vedla, da se je, tko da nevem, če bom kej pametnega rešla s tem in seveda, če tko nardiva in ne rata si bom pa očitala zakaj nisva tko ko prej...mater sm zakomplicirana user posted image bom še malo premisnla, zna bit, da mi celo rata kej pametnega doumit user posted image če ma pa še kšna kšno drugo idejo, ker na dan z besedo. vsi predlogi so dobrodošli user posted image

uživajte user posted image

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 986
16.11.2011 8:59:51   
oreh
Sem pobrskala po spominu in sem se spomnila, da mi je soodelavka rekla, da sta načrtovala, pa ni šlo, v veselem decembru si je dala duška in vsak prosti dan bila pijana, pa je ratalo. Črtek vino je mlado, že v sodih, kdaj začnešuser posted image user posted image ?

Mene pa zanima ali je kdaj katera prakticirala krvni test, je zanesljiv, pa verjetno cenejši kot 3 CB skupaj?

Neposredna povezava do sporočila: 987
16.11.2011 9:07:45   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: crtek

oreh hvala, ker tako zaupaš v mojo odločnost user posted image to bi bla definitivno opcija, samo moj user posted image res ni za računalnike in tega nebi našu, še manj pa bi mu blo jasno kaj more gledat na ui karti user posted image sej je logična, ampak moreš prou res vedet kaj gledaš user posted image sicer sm tuhtala, da bi dragemu rekla, če lahko za par časa uporabiva metodo "umika" in da se pač vsakotolko "ponesreči", ampak naj mi sploh ne pove kdaj. Sicer se bojim, da ko se bo to zgodilo, bom itak vedla, da se je, tko da nevem, če bom kej pametnega rešla s tem in seveda, če tko nardiva in ne rata si bom pa očitala zakaj nisva tko ko prej...mater sm zakomplicirana user posted image bom še malo premisnla, zna bit, da mi celo rata kej pametnega doumit user posted image če ma pa še kšna kšno drugo idejo, ker na dan z besedo. vsi predlogi so dobrodošli user posted image

uživajte user posted image

po  moje je zelo težko odklopit in čakat na "delat po nesreči" .. po moje bi se mogla sama sebe prepričat da nočeš nekaj časa delat na tem (ampak vseeno bi), zato da si kao spočiješ živce.. sej sexat je zabavno, itak bosta še vseeno, samo po moje bi bila potem manj obremenjena ali bo ali ne.. tako sem jst naredila ta mesec.. bila sem polno zaposlena, in sva pač ko sva imela čas.. mogoče sva ujela trenutek, mogoče ne.. bomo videli po 20-tem, čeprav bi se moralo videt že sedaj..ker sva nazadnje nekje do 5.novembra ... zdajle pa že 10 dni ne (omg kako se to dolgo sliši, ampak preprosto sem ubita in zelo malo priložnosti je)..
Po moje bom šla kr danes ali jutri kupit test, ker če se je prijelo, bi se itak že poznalo na testu..

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 988
16.11.2011 9:10:05   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: oreh

Sem pobrskala po spominu in sem se spomnila, da mi je soodelavka rekla, da sta načrtovala, pa ni šlo, v veselem decembru si je dala duška in vsak prosti dan bila pijana, pa je ratalo. Črtek vino je mlado, že v sodih, kdaj začnešuser posted image user posted image ?

Mene pa zanima ali je kdaj katera prakticirala krvni test, je zanesljiv, pa verjetno cenejši kot 3 CB skupaj?

hehehe kok sem se zdle nasmejala.. ampak je res tako.. ko ti je vseeno, se zgodi precej hitro..

Glede krvnih testov pa sem jst skos imela v glavi, da so precej dragi..

(odgovor članu oreh)
Neposredna povezava do sporočila: 989
16.11.2011 9:21:15   
LittleSun
Krvni test mislam da stane med 10 in15 eur

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 990
16.11.2011 9:22:09   
Niri
Jaz vas punce čiiiisto zastopim kar se tiče občutkov,  ko so druge noseče, jaz jih imam isto. Ampak pri meni se zdaj pojavljajo še neki drugi - ko vidim srečne starše z malimi otroci (al na tv, na sprehodu...) in kako objemajo te otročke, jih majo rado mene čisto stisne pri srcu, težko diham, mi gre na jok, ker pomislim, kaj pa če meni to sploh ne bo dano? In mi je grozno! user posted image

Sicer pa če kera najde recept kako odmislit plodne dni, štetje, iskanje znakov, delanje otroka "nepričakovano" naj tudi meni pove, ker jaz pojma nimam kak bi to šlo user posted image

Aja pa še to...tudi midva sva lansko poletje govorila, da to poletje si še pustiva zase potem pa začneva - ko da res takoj rata-optimist...zdaj mi je pa tudi žal user posted image

< Sporočilo je popravil Niri -- 16.11.2011 9:24:10 >

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 991
16.11.2011 9:34:55   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Krvni test mislam da stane med 10 in15 eur

no to pa res ni drago!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 992
16.11.2011 9:36:14   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Niri

Jaz vas punce čiiiisto zastopim kar se tiče občutkov,  ko so druge noseče, jaz jih imam isto. Ampak pri meni se zdaj pojavljajo še neki drugi - ko vidim srečne starše z malimi otroci (al na tv, na sprehodu...) in kako objemajo te otročke, jih majo rado mene čisto stisne pri srcu, težko diham, mi gre na jok, ker pomislim, kaj pa če meni to sploh ne bo dano? In mi je grozno! user posted image

nič ti naj ne bo žal, za ničesar..itak boš tudi ti dočakala svojega štrukeljčka, mogoče malo kasneje, ampak važno da ga boš..

(odgovor članu Niri)
Neposredna povezava do sporočila: 993
16.11.2011 9:57:11   
oreh
Niri, itak da ti bo tudi to dano, ampak mogoče ne letos, mogoče ne do poletja, mogoče pa si že oplojena. ne veš. Tudi, če ne rata na naravni način, je možna pomoč, čeprav ti seveda želim na naravni način. Tako, da tudi ti boš dočakala, je pa seveda groza, ker si misliš, da ne boš preživela, če spet dobišuser posted image . Ampak se pobereš in jovo na novo.

Sej tut jaz bi vse poznane nosečnice (pa ne vas, ki ste zagledaleuser posted image ), pa mlade mamice z otroki najraje deportirala na mars, dokler ne zanosim. O hudo, kaj pišem, jaz sem pa res groznauser posted image . Skratka, vidiš, da nas je polno s podobnimi občutki, ampak to pride v paketu zraven. Mislim, da sploh, če še nimaš otroka, si še bolj neučakan. Tko, da ne imet krivde ob teh občutkih, žalost pa seveda je.

Neposredna povezava do sporočila: 994
16.11.2011 10:09:05   
benji
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*
po  moje je zelo težko odklopit in čakat na "delat po nesreči"

sicer se že kar dolgo nisem oglasila, ampak vas redno berem. Nimam kaj pametnega za dodati, pa tudi energije za jamranje mi že počasi primanjkuje.

bobika* se strinjam s teboj, odklopiti je praktično nemogoče, ampak lahko pa iz lastnih izkušenj dodam, kot je že oreh pisala, da je tam okoli 10 kroga res najtežje. Počasi se ne moreš več slepiti, da je vse uredu ampak po drugi strani pa še kar upaš in ker čutiš da se čas pred obiskom neplodnostne nezadržno približuje si še bolj pod pritiskom in posledično tudi vsak mesec bolj razočaran.
Sedaj ko se trudiva že dobro leto in pol pa sem začela opažati, da nisem več tako "zagnana". BT me že tri mesece ne zanima, prav tako ne O testi, po dveh dneh sem obupala nad Krvomočnico user posted image , niti ne preračunavam kdaj je pravi čas, v bistvu slončkava ko nama paše (se ne oziram na plodne dneve). Nekako sem si uredila v glavi misli, da pač še nisva na vrsti in da ni važno kako do potankosti si preračunam plodne dneve,..ko bo pač bo, drugače bomo poskusili še IVF. Če bi bil tajming tako pomemben ne bi tolikom uspelo že v prvem krogu ali pa "po nesreči". Če bi bila psiha kriva za vse, potem ne bi skoraj nobena na tem forumu zanosila, saj je očitno, da se vse obremenjujeno s tem ali bo, kdaj bo, zakaj ne ta mesec ....

No, da povzamem, kaj v bistvu sem želela povedat. Odklopit na silo se ne da, s časoma le zmanjka energije in se zato mogoče manj obremenjuješ.
Sama sem november že "zakockala", še vedno pa močno držim pesti za vse. Obenem pa dodajam še čestitke novembrskim nosečkam.

Neposredna povezava do sporočila: 995
16.11.2011 10:21:33   
Katte
benji, pogrešala sem te. user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 996
16.11.2011 10:22:58   
Katte
Da dodam še to - res je, okrog 10. kroga se zaveš, da imaš problem, da greš proti enemu letu in da je po vsej verjetnosti nekaj narobe.

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 997
16.11.2011 10:25:06   
LittleSun
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Da dodam še to - res je, okrog 10. kroga se zaveš, da imaš problem, da greš proti enemu letu in da je po vsej verjetnosti nekaj narobe.

tako je meni sedaj. Me je pred kakšnim tednom taka panika prijela, da me je kar dušilo. Tisti občutek nemoči da je nekaj res narobe in takšna strašna žalost ob tem, da so okoli mene same nosečke, meni pa ne uspe. Grem jutri na UZ in sem kar malo pomirjena. Čeprav če mi reče, da je vse ok, bom pa spet v tisti luknji ko ti ni jasno zakaj in kako.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 998
16.11.2011 10:37:55   
srce77
Dobro jutro sotrpinke
SEm že mislila da sem edina z temi občutki,ko zagledam kakšno user posted image ali zvem da je.....Sem že imela kar slabo vest glede svojega razmišlanja.....Tako pa vidim da nisem edina.
Še dobro da se imamo me tu gor in hvala bogu da vsaj me razumemo ena drugo.....saj drugim o teh občutkih itak niti ne govorim. Pač enostavno ti ni fajn,ko vidiš kakšno novo. Nam pa recimo ko se res trudimo ne rata.
Ravno včeraj sem spet izvedela za eno,pa sem si mislila pa pi***,pa kak tej no.....kdaj pa tej mi pridemo na vrsto???
Moj je že čisto brez volje in mu ni jasno,da še vedno nič....druge pa takoj,kak dedci zraven user posted image prinesejo zanosijo....Pa mogoče niti ne planirajo.
Samo kako boš pa odmislil vse to preračunavanje,štetje....ko pa je to že v naši podzavesti.....ko že dobimo M si možgani mimogrede preračunajo približno kdaj naj bi prišla O.....kak boš potem odmislil
Pa še vsak dan srečujem v službi user posted image in jo vedno v bušija gledam....pa si mislim kak fajn ji je....pol me pa še bolj potre....
Danes morava začeti user posted image ,v nedeljo sem imela zadnji dan M,začela sem piti krvomočnico....prejšnji mesdec sem jo začela šele malo pred O...pa mogoče še ni bilo pravega efekta.
lep dan čeprav bolj murkast.no vsaj tu pri nas

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 999
16.11.2011 10:40:16   
oreh
O, punce, danes mi je pa prav pasalo tole izpovedovanje, a se mi vseeno dozdeva, da mal preveč na netu visim. Zdej pa služba kliče.
Littlesun, bom jutri mislila nate glede UZ. Je res, da upaš, da ne bodo nič odkrili, a hkrati želiš, da le najdejo nek vzrok, da maš kej oprijemljivega. Jaz sem kar malo ponosna na svoj PCO, ker vem, da je rešljiv. Zdaj sem 5 večerov jedla klomifen in vsak večer sem se pogovarjala s pol tabletke klomifena. user posted image user posted image user posted image  Ne, ne , ne gre mi še tako slabo, sej se s testi še ne pogovarjam.

No, lep dan vam želim!

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?