|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Novembra 2011
10.11.2011 12:13:37   
romare
hvala punce za podporouser posted image ,upam da ni samo moja halucinacijauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 801
10.11.2011 12:16:57   
romare
IZVIRNO SPOROČILO: Kratka

Crtek user posted image  user posted image jaz sem pa res mislila, da bo user posted image
romare, a drugače ti user posted image že zamuja, al si sama sebe prehitela kar tako iz firbca user posted image ?

Joj, jaz pa res ne vem, če bo ta mesec user posted image pri meni. Sem šla štet dneve: točno 7dni me že zvija not, včasih po maternici, včasih po jajčnikih in točno 4.dan že teče odkar imam roza izcedek, včasih več, včasih manj ali pa tudi nič, je pa vsak dan. Do user posted image ali user posted image je pa še cel tedenuser posted image tako, da ne vem kok so tile izcedki kaj dobri...user posted image Druge znake itak imam (apetit, rahel glavobol, žeja, boleče joškice itd.), tud če ne bi pričakovala user posted image , tako da to itak ne šteje. Danes sem slabe volje user posted image

user posted image šele jutri ali pojutrišnjem naj bi prišlauser posted image , me je helenčica napsihirala z njenim 6 čutom...hmmm

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 802
10.11.2011 12:25:55   
Kratka
Romare, potem pa še imaš čas, da se prikaže en orng user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Kratka vmesni izcedki NISO dobri, pravzaprav nobeni izcedki. Če še za to nisi bila pri G, pojdi čimprej.

Ma sem jemala že Dabroston, pa se je stanje izboljšalo. Zdaj je nekje tri mesece odkar ga ne jem. Prejšnji ciklus sem pila maco, pa je tudi bilo vredu, ta mesec pa nisem pila nič, pa evo spet user posted image . Saj več ne vem, ko že mislim, da je vredu, pa ni...naslednji mesec začnem z krvomočnico. Imam pa baje slabo sluznico, no to je bilo takrat pred pol leta, verjetno si še ni opomogla al kajuser posted image Mi gre pa tok na živce to naročanje pri G, ker je sestra blazno pametna in težko prideš do G!!! Vseeno razmišljam, da bi se naročila, kljub pitju krvomočnice naslednji mesec, samo kaj bo G naredila? Spet dala na Dabroston in problem rešen...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 803
10.11.2011 12:33:29   
LittleSun
Kratka jaz ti iz lastnih izkušenj svetujem da reskiraj nekaj denarja in pojdi privat. Svetujem ti dr. Miglarja v Mb, on se res posveti in potrudi rešiti problem. Jaz sem z njim bila vedno ful zadovoljna in vedno ko me je moja G odpikala z kakšnim zdravilom ali pametovanjem mi je on problem rešil.

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 804
10.11.2011 12:38:55   
mojamura
crtek user posted image  user posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

Neposredna povezava do sporočila: 805
10.11.2011 13:32:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Čeprav punce, nebi rada kateri vzela upanja ali karkoli ampak sem pred kratkim brala Pušenjakov odgovor in je napisal, da e nosečniški znaki začnejo pojavljati šele ko je hormon dovolj visok, se pravi ko ga zazna tudi že test, tako da boljše za naše živčke, da čimbolj odmislimo in se zaposlimo tiste dneve ko čakamo na M, ko pa pride dan D pa veselo v iskanje znakov in lulanje na palčke. Dobronamerno in samo moje mnenje.

Če bi bil tale Pušenjak ženska, ki ima za sabo vsaj eno nosečnost, bi mu 100% verjela, tako mu pa samo 80% user posted image Se pa strinjam, da želja po user posted image in težko pričakovanje pluska naredi tak psihosomatski efekt pri ženski, da nam kar razne čute za morebitne nosečniške znake podvoji, če že ne potroji in potem se res za vsako tinimini soremembo nižje od popka, sprašujemo, kaj če je to znak...
Tud meni se zdi, da ko pridem na tole temo pokukat, da kar vsimožni znaki pridejo na dan, ko pa malo odmislim, pa se s čim zamotim, pa se vsi znaki nekam potuhnejo. Edino danes me zbada nekje na področju maternice in nekoliko v desni strani in to se mi dogaja, tudi, ko sem z glavo absolutno pri drugi stvari. user posted image

anonimna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 806
10.11.2011 13:36:06   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: romare

jaoj punce, jaz nisem zdržala in sem naredila testek,pa me je sam še bolj zmedu.najprej ko ga pogledaš je negativno,ko sem pa mal bolj pogledala (z mikroskopskim očesom)user posted image pa kot da se hoče pojavit črtica.
očitno bo treba čez par dni ponovit vajo,če se user posted image ne pojavi v dveh dneh

Romare, kaj pa če bi pofotkala tole domnevno drugo črtico in jo prilepila semle, pa da skupaj pogledamo - sej veš - več glav več ve user posted image Drugače pa ti želim čez 2 dni drugo črtico, ki naj bo vidna vsaj z aviona. user posted image

(odgovor članu romare)
  Neposredna povezava do sporočila: 807
10.11.2011 15:54:17   
Kratka
Littlesun, pa si imela mogoče podobne probleme kot jaz? Oziroma, ima katera tu gor probleme s temi izcedki in bolečinami??? Jaz sem že več kot leto tako, pa vmes sem klicarila in hodila h G, no prej kot h G sem najdlje prišla do te pametne sestre user posted image , šele po več kot pol leta sem prišla do pregleda. Vmes, pa sem bila že prepričana, da pretiravam in da ni nič....vse to zaradi sestre, ki mi je vsak mesec rekla, bomo še počakali, če se ponovi oz. poslabša in klinc, ravno naslednji mesec je stvar kazala, da gre na bolje, tako da sem res bila prepričana, da pretiravam. No, kasnejši pregled pa ni tako pokazal...G me je celo malo okregala zakaj nisem prej prišla na pregled...ja halo?!?!user posted image user posted image user posted image
Hvala za nasvet glede G user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 808
10.11.2011 16:31:50   
srce77
user posted image user posted image user posted image tako dolgo sem hodila na wc,da je priteklauser posted image grrrrrrrruser posted image
selimo se v december user posted image

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
10.11.2011 17:16:31   
Kratka
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 810
10.11.2011 17:30:13   
iwa
srce77, sej bo tud zate kmalu user posted image .....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je lepo!

(odgovor članu Kratka)
Neposredna povezava do sporočila: 811
10.11.2011 17:57:17   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: srce77

user posted image user posted image user posted image tako dolgo sem hodila na wc,da je priteklauser posted image grrrrrrrruser posted image

user posted image
Oh, ta nesramnauser posted image Bo pa morda december res veseli december user posted image

(odgovor članu srce77)
  Neposredna povezava do sporočila: 812
10.11.2011 18:09:40   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: srce77

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 813
10.11.2011 18:31:05   
Katte
srce77.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 814
10.11.2011 18:42:03   
srce77
Hvala za podporo user posted image
Pa da ne bi še katera za mano prišla!!! November še niti na polovici ni,tak da še je čas za vas rozikeuser posted image .....
mojauser posted image se naj lepo izlije,potem pa bomo spet pili čajeka,mogoče še maco probam.....pa fejst se bomo imeli radi user posted image ,user posted image pa v akcijo....ljubezen bo v zraku...
user posted image

< Sporočilo je popravil srce77 -- 10.11.2011 18:48:30 >

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 815
10.11.2011 18:51:44   
Katte
That's the spirit! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu srce77)
Neposredna povezava do sporočila: 816
10.11.2011 21:51:52   
lunica 85
Evo bejbe da se vam malo javim.
Srce ,crtek :veliko user posted image user posted image ,sa vesta kaj vama povem .December bo našuser posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 817
10.11.2011 22:34:39   
Mojarožica
Crtika in srce user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj vama bo december bolj namenjen.

Eh ja ti namišljeni znaki;) Meni bi se skoraj lahko reklo, da sem hipohonder, ker si pridelam (napsihiram) čisto vse možne znake, potem pa sem konec meseca čist razočarana. No glede znakov pa jaz moram rečt, da pri prvi nosečnosti, so me prsi tako bolele, da se mi je hotelo zmešat in to že 10 dni pred pričakovano M. Res full hitro, tudi test je bil hitro pozitiven, tri dni pred pričakovano m;) No in zdaj, ko me prsi špikajo in bolijo itak mislim, da sem kr noseča.

Jaz sem pa jutri doma;) Sem pa zato v soboto zjutraj v službi, ampak tudi to samo od 8h do 13h. Ne bo mi hudega, pa zvečer nama bom kuhano vino privoščila, pa če nama bo zapasalo (kar nama itak bo) še končava večer z erotiko v horizontali (beri:user posted image )

Romare, saj nisi vidila tiste črtice po maksimalnem času, ko test kaže pravilno, da ni slučajno kaka evaporacijska črtica. Tiste se pojavijo po 15 minutah. Jaz sem zaradi teh že enkrat navdušeno plavala v oblakih ;(

(odgovor članu lunica 85)
Neposredna povezava do sporočila: 818
10.11.2011 22:56:32   
srečki
Srce77  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Mojarožica)
Neposredna povezava do sporočila: 819
11.11.2011 7:38:16   
LittleSun

user posted image

PRIČAKUJEMO :     user posted image user posted image user posted image    

5.11
klopek user posted image

7.11
chungalunga (23.krog)
user posted image

8.11
LittleSun (9.krog) user posted image
iwa (2. krog)user posted image
orehuser posted image

9.11
crtek (5.krog)
user posted image

10.11
Wannabemommy

11.11
delfinček76 (11.krog)
user posted image
srce77 (2.krog)user posted image

12.11
alysa
romare

13.11
Maat

14.11
Anonimna user posted image

15.11
Naty77

16.11
HeLenčica (13. krog)

17.11
Kratka (2.krog)

18.11
Anonimna user posted image

Mamabear

19.11
mladika
Katte (18.krog)

20.11
Zewa (1. krog)

23.11
štručka2503

soncek_25 (1.krog)

24.11
srečki

Mojarožica (3.krog)

25.11
SILVA

26.11
S*(3.krog)

27.11
urssi (6.krog)

30.11
dogas (38.krog)
missmoon

x.11
GregUr

Skupaj nas je: 31

Nosečk: 2

Navijačice :
Littlesun, Katte, crtek
*bobika*, sontschica, mladika
HeLenčica, missmoon, SILVA,
LeJo, iwa, Teya D., srce77,
mojamura, rozi55, srečki, *viva*

Neposredna povezava do sporočila: 820
11.11.2011 7:42:03   
LittleSun
Dobro jutro pupe moje

srce user posted image user posted image bo pa december zato bolj vesel!!

romare kako si kaj? Kakšno je stanje. Držim pesti in navijam, da te kmalu pobarvamo roza!

Kratka jaz sem najprej imela 2-3 dni krvave izcedke pred M, potem sem začela piti maco, pa se mi je malo izboljšalo, ko sem nehala piti (mi je bilo slabo, sem celo bruhala, sumim maco, ker ko sem nehala mi je bilo bolje), potem so se mi pa med ciklom pojavili, zdaj že 3 mesece zaporedoma. Sem bila pri moji G in seveda je rekla, da je vse ok, niti ni posvečala strašne pozornosti temu, niti mi ni razložila od česa bi to lahko bilo. tako da grem 17 na UZ in da vidimo kakšno je dejansko stanje. poročam. Ta mesec pa sem imela samo zvečer pred M čisto malo roza izcedka,tako da je pri meni vsak mesec drugačeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 821
11.11.2011 8:00:58   
Anonimen
oh ja, ti namišljeni znaki, jaz mam tudi vsak mesec nosečniške znake, dokler ne pride teta iz krvavca. sem že čisto zmešana. 

srce77, žal mi je, da je tudi tebe tečka obiskala, naj bo pa december, še posebej vesel zate in za vse ostale, ki jim ta mesec ni ratalo.

želim si pa še malce bolj rozast december.

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 822
11.11.2011 8:05:36   
crtek
srce user posted image nas decembra čaka lepo darilo

js sm prišla k sebi, sm misnla, da sm ok že dopoldan, pol je pršu moj user posted image domou iz službe in js u jok, cel popoldan me je crtal in tolažu in sva se ful pogovarjala tudi kaj bi nardila, če slučajno ne rata naravno in zdej sm ful pomirjena. me je vprašal, če bi rada, da greva že zdej do zdravnikov, da njemu ni problem, da me razume, da tudi on si ful želi user posted image , da pa noče, da bi se js počitla slabo, ker nisem js kriva, ker lahko je pri njemu problem in v vsakem primiru je njemu vseeno, bilokje je problem, on me ma vseeno rad in tudi, če ne rata, on bo bil z mano in me meu rad. vgl...zdej sm ok. Mi je rablo vse skupi prespat in se pomenit, malo premislit in je spet ok...gremo dalje, enkrat bo user posted image
ampak nekako se ne morem otrest občutka, da če pa bi pazla, da se ne zgodi user posted image , bi bla še isti mesec user posted image user posted image in sm se odločla, da si bom mirla bt samo do O (lih da vem kdaj morem nehat z maco), pol pa nič več, kr mi gre na živce, da se pol s tem obremenjujem...

ben punce, lepo se mejte, pridne bodte in se še kej beremo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 823
11.11.2011 8:43:47   
srečki
Jutro punce,

evo tako, danes je zelo zanimiv dan 11.11.2011 pravijo, da si moramo ob 11uri zaželeti nekaj :) no pa še petek je. No naj povem, da tudi jaz odkar delava na user posted image imam znake in ker sem dojela, da so lažni se zdaj ne obremenjujem več s tem. Kar bo pa bo. Bo tudi za nas enkrat sonček posijal....navijam da prav kmalu.

LittleSun - upam, da bo vse uredu na UZ in da se stanje umiri.
crtek - je prav lepo za slišat, da imaš tako fajn dedca, čuvaj ga :)

No lep dan še naprej

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 824
11.11.2011 8:55:12   
*bobika*
JUTRO..no zdej bo že kr dober dan..user posted image

user posted image user posted image  za vse ki vas je obiskala user posted image  

crtek kok maš ti zlata vrednega deca.. user posted image

littlesun na UZ bo itak vse ok..to je samo naša psiha,ki nas zavira..

anonimen user posted image ..jst sem jih tud imela do prejšnega meseca skos..potem sem se pa načrtno odločila da konec, sej me še matra par pred M,, ampak si dopovedujem da nič ne bo..pa upam da me kak mesec preseneti in M. res ne bo..

MEne danes tako mišice bolijo, da se komaj po stopnicah premikam..in ta musklfiber bom razbila šele popoldan z vadbo user posted image ..
No je pa vsaj petek in dva dni na off zame ..

(odgovor članu srečki)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......