|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarske mamice 2011
3.11.2011 14:23:16   
Tigrica86
IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Zakaj pa ne sodelujete raje na fb?
Tam se vedno kaj dogaja in je vedno kaj novega, tu se pa bolj po "monološko" piše. Samogovori, pa to. Rata počasi dolgčas, če ni nobenega odgovora. user posted image

O, saj sodelujem(o) na FB, samo se nam zdi škoda, da tule tema zamira user posted image In ja, tud js pogrešam smajlije na FB user posted image

Teyla, ti si bla med največjimi čvekami tule, zdaj ti je pa vseeno, da bomo Februarske mamice 2011 tule kmalu del zgodovine...user posted image

Drugače pa še nism taprave volje user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
   [Brisano sporočilo]
3.11.2011 15:27:46   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tigrica86)
  Neposredna povezava do sporočila: 3902
3.11.2011 19:22:35   
Nina33
Čer!
Najprej - lahko noč in lepe sanje so natipkane velikrat res ob pol osmih, a je mišljeno, de preberete preden greste spat... user posted image Zadnje cajte redkokdaj pridem potem še kaj do računalnika in poj rajš v naprej zaželim user posted image .
Švicanje je men drgač tut znano user posted image , od prvega user posted image (smajlije popam trenutno iz dveh razlogov: 1. fajni so mi, in 2. na smeh mi gre, ker mi grejo "grde" asociacije po glavi - "švicanje", "prvi" user posted image user posted image ), mi je pa hecno, de je miško šele zdaj začel s tem in de samo ponoči oziroma zvečer švica ( user posted image user posted image user posted image user posted image ).
Tigrica, še vedno user posted image user posted image Vreme? Jaz sem imela tut tako obdobje, je bila na srečo "samo" preobremenjenost kriva, sem pa že resno mislila si it ščitnične hormone dat gledat user posted image . Upam, de kmalu mine user posted image .
Atletski/športni klub:
Nandeta vpisujem v klub "Tiha voda bregove dere", disciplina "preskakovanje lastne sence" user posted image Trmastemu kot je, mu mogoče clo rata.
Šimen pa bo šel v plezalni klub "Nič ni nemogoče", "disciplina" bo "če ne gre drugače, zrušim oviro z visokim C" user posted image
Je pa danes Nandetu ratalo (no, kao user posted image , saj veste, mame pa to) zaploskat user posted image , pomahal je že zanč enkrat, čeblja 100 na uro in - v moje veselje - jedel je kurjo župco (z mesom not), sicer je uno zmleto kuretino žvečil kot bi imel ne vem kaj v ustih, a - žvečil pa je user posted image user posted image user posted image Tako de zdaj tut mandarino žveči (ga zrukajo ko user posted image , čeprav se meni ne zdijo kile, a je jih pa vseeno z veseljem) user posted image Ah, ja, pa sadno skuto je tut maral user posted image . Še tega j*@#*ga virusa se znebimo... Sem hotla napisat, de bomo ne konju al je pomoje že šel..rakom žvižgat user posted image U glavnem - upam, de bomo kaj kmalu brezvirusni, de malega cepimo, starejšega damo v vrtec in da midva spet lahko mal zadihava user posted image .
Spet grem h konkurenci user posted image user posted image . Saj bo samo še 2 dni al kuko user posted image
Lahko noč in lepe sanje user posted image !

There's nowhere you can be that isn't where you're meant to be. ~~John Lennon

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
3.11.2011 19:24:36   
Nina33
Ah, še to:
naročila sem tisto prirezano skodelico, menda dobim jutri al tako in upam, de se res obnese user posted image .
Ln in ls še 1x user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
3.11.2011 20:37:18   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86

Zakaj pa ne sodelujete raje na fb?
Tam se vedno kaj dogaja in je vedno kaj novega, tu se pa bolj po "monološko" piše. Samogovori, pa to. Rata počasi dolgčas, če ni nobenega odgovora. user posted image

O, saj sodelujem(o) na FB, samo se nam zdi škoda, da tule tema zamira user posted image In ja, tud js pogrešam smajlije na FB user posted image

Teyla, ti si bla med največjimi čvekami tule, zdaj ti je pa vseeno, da bomo Februarske mamice 2011 tule kmalu del zgodovine...user posted image

Pa saj sem še vedno čveka, samo lokacija se je spremenila. Sicer meni tu ni težko pisat, ampak mi je smotano malo tu pisat eno in na fb isto stvar.

Neposredna povezava do sporočila: 3905
3.11.2011 22:43:34   
Nina33
Pa saj sem še vedno čveka, samo lokacija se je spremenila. Sicer meni tu ni težko pisat, ampak mi je smotano malo tu pisat eno in na fb isto stvar.

Eh, veš kaj - mal shizofrenosti pa res ne škodi user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
3.11.2011 23:00:26   
Togo
Večer!
Naša buba nikoli ni znala pit iz stekleničke, tako da že dolgo pijemo iz skodelice- seveda ji pomagamo. user posted image
Zanima me, če lahko že nadomestite cel obrok dojenja z GH? Nam še ni uspelo.
Ali že dodajate mlečne izdelke?

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
4.11.2011 0:00:52   
Nina33
Togo, super za spodbudno informacijo user posted image Nande sicer spije vsak dan malo vode  iz svojega lončka/flaške, a se mi zdi, de bi on raje "ta zaresen" kozarec user posted image .
Glede GH: tut če vse, kar mu čez dan uturim GH skupi "vržem", ne bi bilo za en obrok pomoje... Tko da - ne, pr nas še nismo nič menjali. Upam, de bo še kera kej imela za povedat/napisat na to temo.
Ah, ja, se mi je zdelo, de sem sfalila neki komentirat:

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
no včas k si vn spumpam mlek sm zadne čase porabla za kašico ampak glejga zlomka nardim kašico lepo gosto ko začneva jest je to vse sfiženo tekoče hm se kateri tudi to nardi?

Pred meseci je bilo govora o tem pojavu - menda je kriva napačna temperatura mleka, običajno prehladno, sploh ker svojega mleka nobena mi želela res ornk segret (razumljivo)

IZVIRNO SPOROČILO: DIANE
A pa to sm mislila vprašat? Recimo 1x ponoč mogoče dvakrat se dojiva. Včas se podoji mi tm ob 6-7 zjutrej al celo ob 4 a un neb jedu tm do 10 dopoldne ni šans. Tk da imava zajtrk tm 9-10 a ni to mal pozno?

Men se ne zdi pozno - tut jaz sem bolj slowmotion zjutri in se mi ne da še jest takrat (kava pač, hrana...ne user posted image ). Pa itak ponoči še je. Nande je pa tut okol desetih vedno lačen, tut če je ob devetih prej jedel user posted image (pa tut je ponoči vsaj 1-2x).
Eko, pomoje je to zdej ves moj današnji/nocojšnji prispevek k nezamiranju teme user posted image .
Zdej pa res lahko noč in lepe sanje (čeprav jaz še miškota čakam, de se zbudi, in žehto , de se opere).

(odgovor članu Togo)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
   [Brisano sporočilo]
4.11.2011 8:29:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nina33)
  Neposredna povezava do sporočila: 3909
4.11.2011 10:46:09   
Anonimen
Se ttudi jaz oglašam. Me zelooooo dolgo ni bilo kle. :)

Upam, da so kaj obveščanje uredili ;)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3910
4.11.2011 13:18:39   
Teyla
Mene zeza tale RR, ko mi celo večnost ne odpre okenca za odgovor in me potem seveda mine. Zdaj sem že itak pozabila, kaj sem hotela napisat.

Dajte kakšno kost za glodat. user posted image

Togo jaz sem ji že dala skuto, pa kislo smetano kot dodatek. Ni bilo nobenih problemov. Z ostalimi zadevami pa še nisem probala, ker sem itak brez idej.
Kar se pa dojenja tiče, je pri nas že vse zamenjano, doji se le še ponoči, pa včasih zvečer, če ji paše. Se kar sama odklaplja, ker jo med dojenjem vse moti-princeska, kaj čem. user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 4.11.2011 13:20:40 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
4.11.2011 13:38:38   
Anonimen

Mene zeza tale RR, ko mi celo večnost ne odpre okenca za odgovor in me potem seveda mine. Zdaj sem že itak pozabila, kaj sem hotela napisat.

No ravno zato jaz RR nemaram :(

(odgovor članu Teyla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3912
   [Brisano sporočilo]
4.11.2011 15:56:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3913
4.11.2011 16:01:18   
Tigrica86
js mu zadnje dni občasno da kak jogurt, skuto ("fruhcverge", pa sm ravno prej začela razmišljat, da bi lahko bil to zrok za rdečo ritko. še vedno se je nismo znebili namrečuser posted image

kar se pa moje volje tiče - bom si res mogla dat prekontrolirat ščitnico, kar sm že pred meseci rekla, ker mi razpoloženje nenormaln niha... iz čist veselga vzdušja padem v totalni "bad" user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
4.11.2011 16:32:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tigrica86
js mu zadnje dni občasno da kak jogurt, skuto ("fruhcverge", pa sm ravno prej začela razmišljat, da bi lahko bil to zrok za rdečo ritko. še vedno se je nismo znebili namrečuser posted image

RAvno to sem hotela napisati, od sošolke tamala ima rdečo ritko in alergijo zaradi fruhcvergovega jogurta.

Neposredna povezava do sporočila: 3915
4.11.2011 19:29:47   
Nina33
Čer!
No, a vidte, de ni težko user posted image Pa men včasih tut dolgo odpira okno, ampak... saj mam drugega dela dost kle gor user posted image
Da se pohvalim: dans mi je ratal ravno pravo zelenjavno juhco (z malo kuretine not) skuhat - je pojedel več ko deci goste "kaše" user posted image user posted image user posted image Mi pa zdejle neke akrobacije izvaja med podojem, tko de ne bom dolga user posted image Je bil pa danes jokav in sitnoben, zgleda zobi motijo ko 100 user posted image , vse tlači v usta in drgne ko nor (in če napišem vse, tut mislim vse: moje prste, cunje, rob postelje, žlico, s katero je do dons +/- samo tolkel okoli...). Je dobil Daleron prejle, Calgel ni hasnu, homeopatske granule tut ne kaj prida... Upam samo, de bo zaspal relativno kmalu in de bo spal poj, petek je - jaz mam žurko po osmi user posted image .
Lahko noč in lepe sanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
4.11.2011 21:21:48   
Teyla
Tigrica probaj z navadnimi skutami iz Lj.mlekarn, se mi zdijo boljše. Ali pa sama kupi skuto in zraven zmečkaj banano ali kakšno drugo sadje. user posted image

Nina33 kateri zobki mu pa rastejo, da ga tako matra? Se mi zdi tudi naša dodatno tečna in krivim trojkice. Je že lepo odebeljena dlesen, ampak še kar čakam, da kaj ven pokuka, ker trajaaaaaaa.
Se ji pa včasih bojim kaj dat, ker nikoli nisem 100%, da jo res kaj boli. Zgleda, da ne znam znakov prebirat, al mi pa ne gre.

Neposredna povezava do sporočila: 3917
5.11.2011 0:15:18   
Nina33
Teyla, čakam da mu zgornji enki prebijeta, pomoje kar obe naenkrat, čakamo že vsaj 14 dni (je P na kontroli 2 tedna nazaj rekla, de bo zdej zdej user posted image ). Si pa prste tlači pri strani not taaako, če ne bi bolš vedela, bi mislila, de mu petke ven silijo user posted image user posted image . A Teja pa že trojke? Sicer so štirke običajno prej - a kdo pravi, de se pogovarjamo o običajnih otrocih, ne? user posted image
Lepe sanje vsem!

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
5.11.2011 19:49:19   
Teyla
IZVIRNO SPOROČILO: Nina33

Teyla, čakam da mu zgornji enki prebijeta, pomoje kar obe naenkrat, čakamo že vsaj 14 dni (je P na kontroli 2 tedna nazaj rekla, de bo zdej zdej user posted image ). Si pa prste tlači pri strani not taaako, če ne bi bolš vedela, bi mislila, de mu petke ven silijo user posted image user posted image . A Teja pa že trojke? Sicer so štirke običajno prej - a kdo pravi, de se pogovarjamo o običajnih otrocih, ne? user posted image
Lepe sanje vsem!

Upam, da ga bodo čim manj matrale tele enkice. user posted image
Ja, Teja bo kot kaže dobila trojkice, se pa tudi pri dvojkicah nekaj dogaja, ampak se je pri trojkicah prej začelo. user posted image No, saj glede hitrosti rasti posameznega zoba, pa tudi ne vem, mogoče bodo res te spodnje dvojkice prej, jih čakamo kar dolgo časa. al pa sam iščem razlog za tečnobo. user posted image user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
6.11.2011 22:32:14   
Nina33
Čer!
Da se čist eno mal pohvalim (no, sineta user posted image ): prejšnjo noč je celo prespal brez hranjenja, ene parkrat je pojokal, a je sam takoj nazaj zaspal user posted image . Sem skor skakala od veselja user posted image . No, to noč ni bilo tako, je od pol treh bil pri meni v postelji user posted image . Zobkov še ni, boli ga sicer ne več (toliko), piska in kašlja tu ne več (lažem, še pokašlja, a sem 99,9% de je blef), z noska ne teče...Mogoče nam ga bo uspelo na tretje cepljenje peljat user posted image . starejši ima sicer še nekaj učke čudne (ne tolk vnete kot čudne, podočnjakasteuser posted image ), mal mu z nosa teče, kašlja ne več toliko...gre jutri v vrtec, upam, zadnje dni imamo bolj grmenje (moje, nad njim), nekak ne zdrži več +/- samo notri in je siiiiiten za pop*. user posted image Ah, sej bo, sicer bi se zadnje dni večkrat kar izklopila, če bi se dalo, ampak...Moja zlata fanta user posted image , čez leta ne bom o temu "matranju" nč vedela user posted image .
Še druga nej kej pove, no...
Jaz napišem samo še lahko noč in lepe sanje!
Je pa danes razveselil babico in dedija - je pomahal za pa-pa user posted image . Saj se je meni tut fajn zdelo, no, njemu pa sploh poj, ko smo aah- in ooh-ali user posted image .

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
7.11.2011 9:56:49   
Teyla
Nina33 super, da ste bolje. user posted image

Tečnoba bo pa poplačana čez par let. pol je pa spet puberteta, pa se verjetno sprašuješ "kaj nam je bilo tega treba". user posted image
Kako pa to, da imate tretje cepljenje tako pozno, ste enega zgrešili?

Bravo, da lepo pomaha pa-pa, naši se sanja ne, kaj hočem od nje. Na začetku je celo ponovila za mano pappa, pa roko dvignila, zdaj se pa samo smeji pa gleda. user posted image

(odgovor članu Nina33)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
7.11.2011 14:36:57   
Togo
Uh, sem mislila, da smo zadnji, ki še nismo uvedli cel obrok GH. Čeprav zadnje dni lepo poje dopoldan sadno kašico (maline zmešane s kakšno žitno kašico Holle, ali pa kako drugo sadje) in popoldan zelenjavo (najraje bučke z ajdovim zdrobom).
Včasih ji enostavno mešanice ne pašejo in uživa v banani - sama grizeuser posted image .
Počasi bomo poskusili kakšen jogurt, skuto... Najbrž morajo biti polnomastni user posted image ? Sem pa pristaš čim bolj naravne hrane (če se le da), tako, da pri nas kakšni sadni jogurti odpadejo, sadje bomo dodali sami.
Piščanca smo že poskusili, ostalega mesa pa še ne. Pa ostali?
No, radovedna sem, če vaši otroci že kaj plazijo, naša namreč ne. Samo ritko dviguje.user posted image
No, zna pa pokazat jeziček, ko ji rečemo. user posted image

(odgovor članu Teyla)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
7.11.2011 19:41:00   
Tisia
oooo kako dolgo nisem pokukala tukajuser posted image  me je kar sramuser posted image
super ste da še držite tole stran pokonci,meni nekak bolj odgovarja fejsuser posted image
ampak tile smajliji mi res manjkajo user posted image  
pa hecno mi je k imate nicke user posted image  se moram kar znajti katera je katerauser posted image
no važno da sem se pofočkala zdaj pa lahk sneg pade a,ne user posted image

(odgovor članu Togo)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
8.11.2011 10:42:01   
Tigrica86
Biljana, kak sneg vendar user posted image Js ga ne maram user posted image

Naš čmrlj zadnjih par noči nekoliko bolje spi, čeprav so zobki na pohodu (pa še en čas bodo), se že lepo vidi zgornja enkica, sam vn je še ni... In tud naš vse stlači v usta, prste tud postrani, in VSE imamo poslinjeno user posted image

Teyla, sj vem da bi mogla navadno skuto mu dat, amopak je nikol nimam na zalogi, v trgovino mam pa peš predaleč, avta pa tud nimam user posted image grrr

ajde, grem nazaj na FB user posted image

(odgovor članu Tisia)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
   [Brisano sporočilo]
8.11.2011 12:01:24   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?