Nina33
|
Čer! Najprej - lahko noč in lepe sanje so natipkane velikrat res ob pol osmih, a je mišljeno, de preberete preden greste spat... Zadnje cajte redkokdaj pridem potem še kaj do računalnika in poj rajš v naprej zaželim . Švicanje je men drgač tut znano , od prvega (smajlije popam trenutno iz dveh razlogov: 1. fajni so mi, in 2. na smeh mi gre, ker mi grejo "grde" asociacije po glavi - "švicanje", "prvi" ), mi je pa hecno, de je miško šele zdaj začel s tem in de samo ponoči oziroma zvečer švica ( ). Tigrica, še vedno Vreme? Jaz sem imela tut tako obdobje, je bila na srečo "samo" preobremenjenost kriva, sem pa že resno mislila si it ščitnične hormone dat gledat . Upam, de kmalu mine . Atletski/športni klub: Nandeta vpisujem v klub "Tiha voda bregove dere", disciplina "preskakovanje lastne sence" Trmastemu kot je, mu mogoče clo rata. Šimen pa bo šel v plezalni klub "Nič ni nemogoče", "disciplina" bo "če ne gre drugače, zrušim oviro z visokim C" Je pa danes Nandetu ratalo (no, kao , saj veste, mame pa to) zaploskat , pomahal je že zanč enkrat, čeblja 100 na uro in - v moje veselje - jedel je kurjo župco (z mesom not), sicer je uno zmleto kuretino žvečil kot bi imel ne vem kaj v ustih, a - žvečil pa je Tako de zdaj tut mandarino žveči (ga zrukajo ko , čeprav se meni ne zdijo kile, a je jih pa vseeno z veseljem) Ah, ja, pa sadno skuto je tut maral . Še tega j*@#*ga virusa se znebimo... Sem hotla napisat, de bomo ne konju al je pomoje že šel..rakom žvižgat U glavnem - upam, de bomo kaj kmalu brezvirusni, de malega cepimo, starejšega damo v vrtec in da midva spet lahko mal zadihava . Spet grem h konkurenci . Saj bo samo še 2 dni al kuko Lahko noč in lepe sanje !