LittleSun
|
Pridne kako ste se načvekale. Jaz sem pa bila tako žalostna ko sem prišla domov, sva se nekaj po poti z lubije bockala, niti ne prav kregala, ampak ob nepravem trenutku, neprave stvari debatirala in sem seveda šla delat test...bučka in seveda VELIK -. No itak je lahko da je prehitro ali tudi ne, kakorkoli, tako ali tako ta mesec čakam na priteče, kot sem že napisala dogas mi je zelo žal, da imaš takšno službo. Upam in držim pesti, da kmalu najdeš nekaj boljšega Helenčica držim pesti, da ste ujeli pravi trenutek in se bomo kmalu s teboj veselili za iwa meni smrdi vse, od klobas do kruha ampak smrdljiva palčka pravi, da je psiha mogoč je pa izcedek od krvomočnice. A jo ti piješ? Kattikaa mojaa kako sem te vesela tukaj. Veliko se spomnim nate in ti močno želim, da že ugledaš te črtice!! Sem vesela, da si hitro okrevala in da ste spet v akciji. Prav tako sem presrečna, da te vidim na seznamčku, to je super, saj nisi izgubila meseca. In ta mesec sem nabavila rozo na zalogo, zate posebej en košček!! missmoon presneta tečka ampak še vedno si naša!! Upam in močno ti privoščim da bo november zate tudi roza, sem tudi zate prišparala roziko!! Enkrat mi je ena punca pod dnevnik napisala, da vsak - pomeni, da je plusek toliko bližje in prav všečno se mi je slišalo. Kar zjokaj in se pocartaj, potem pa možgane na off in veliko akcije klopek držim pesti, da bo november zate roza, zaenkrat zgleda kaže dobro. A si upaš biti prva rozika?? srečki marsikatera punca pravi, da je ta občutek "kot da bo zbolela" bil znak za lunica hvala za tvoj optimizem, še zase ga kaj prišparaj Punce moje the best ste
|