crtek
|
jutro punce! LittleSun fuuul lepa pikapoka js upam, da je bil izcedek vse, kar je melo za pritečt in jutri zjutraj javiš veselo roza novico ! Da bo koooooončnooooo november roza iwa kdaj pa ti (NE)čakaš ? Ki to je meni ful sumljivo, da maš prozornega izcedka za izvoz, prej pa nikoli...itak ti privoščim , pa čimprej, da ne bo več dilem lunica 85 če tudi po tem malo krvavem izcedku ne bo, ti predlagam, da ponoviš test...zna bit, da si mela poooooozno ovulacijo, pa si kasneje zanosila (sej sta bla vs čas pridna, ne? ) če te zanima poglej na strani od FertilityFriend bt karte, pa boš vidla, da se najde takih podobnih malo morje...js držim pesti za sonček_25 in Katte čestitke za O in , da se prime js sm pa danes sanjala, da sm noseča...tko živo sm sanjala, kako sm klicala sestro in ji govorila, da sm zjutraj nardila test in je bil pozitiven in pozitiven test sm držala u roki in ga gledala, pa sm ji razlagala kako bom mojemu naštimala z mičkinimi nogavičkami, ki sva jih kupli zadnjič v celovcu...ko sm se zbudila, sm bla cela evforična in sploh mi ni blo jasno, če je to res, al sm samo sanjala...samo kr itak vem, da nimam nobenega testa doma, mi je pol ratalo jasno, da ni moglo bit res...je pa moja bt danes še bol poskočila iz včerajšnje 36,9 sm mela prej zjutraj 37,2! prejšnja 2mesca je kšn dan pred (ne)pričakovano že padala (se pravi, bi mogla met danes nekje 36,8 al 36,7...) ful nebi se rada preveč veselila, pol pa , ampak se ne morem zadržat...HB za (malo kisel) sonček, ma meni se useeno taaaaakoooo spiiiii ...se morem zamotit, da ne bom samo to študirala ceu dan dej pište, da bom mela kej brat
|