Pigy
|
Jutro, takoj se razpišete, ko katera kaj napiše Midve sva danes zgodnje, mi je kr nenavadno, saj tamala zjutri rada dooolgooo spi. Uh, kako mi je fajn da se je tko navadla. Ponoči je neki v sanjah jokcala in krilila z rokami, pa sem jo k sebi v posteljo vzela, dobr da še ni tok močna, drugače bi se jaz zbudila vsa v modricah , moj se je kr umaknil čist na rob, da se je mala lahko premetavala (ni se obračala, ampak je brcala in z rokami neki mahala) sarar- res si ne more ženska tok iztisnit mleka, Upam, da si se takrat hit rešla mastitisa. Samo še dva meseca do pdp-ja. Glede na to da maš izkušnje s porodom, maš kej tremo pred rojevanjem? Ma šla bi jaz še 10x rodit, samo nosečnost...to pa ne, je blo preveč strahu. Samo itak....zarečenega kruha se največ poje beti1- meni so v porodnišnici dali tametil (naj bi kao mleko proizvajalo). carmik- upam, da vam bo to mleko ok. Sem ga tud jaz včeri nabavla, eno škatlo na teden spije. Moja poje na obork 120 ml (obroki so pa na 4 ure), včasih je čez kako uro taaak jok in potem poje obvezno še 60ml (samo to res redko). Super, če maš mal več mleka, pol si ga pa kr pumpaj. Veš kako sem jaz delala prvi mesec (dokler sem mela mleka za posladkat ), najprej sem si pumpala, da sem približno vidla, kdaj mam kok mleka, pol sem ji svoje dala, ostalo pa takoj dodatek, ponoči sem ji pa samo dodatek dajala. Se je znalo zgodit zjutri, da sem jo samo dojila, ćez dan oboje, zvečer ponavad pa sam dodatek. Katere pleničke pa porabljaš? Midve mave pampreske za ponoči in mullerjeve za čez dan. Navijamo za naslenjega dojenčka, morem seznam najt, katera je naslednja.