![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 10:07:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 viki kremo!!! Juhuuu jaz pa plazma keks pa mleko...jeeee
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 10:10:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Danes ob desetih sem naročena n en kirurški poseg v bolnici, pa ne grem, me je preveč strah... Grem pa malo kasneje k zobarju, ker sem včeraj lak za nohte odpirala, jaz pametna z zobmi in mi je košček zoba odletel...tak da upam, da porihta na brzino... kakšen pa
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 10:12:30
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa sem se odločla, da naredim red v omari v spalnici...cunj in igrač za podstrešje kolk hočeš. Vse bom lepo presortirala, dala v škatle, vreče in gor. Zgoraj si bova pa naredila police in tam odlagala stvari ki jih ne rabimo. Grem v akcijo .
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 10:24:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kakšen pa en aterom bi si na nosu odstranila....ni zelo viden, vendar pa tud lep ni...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 10:25:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj se režiš veš kak hitro se to zgodi....samo tolk da moram tja hodit še danes
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 10:25:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Jaz pa sem se odločla, da naredim red v omari v spalnici...cunj in igrač za podstrešje kolk hočeš. Vse bom lepo presortirala, dala v škatle, vreče in gor. Zgoraj si bova pa naredila police in tam odlagala stvari ki jih ne rabimo. Grem v akcijo . blagor tebi.....ko imaš prostor....
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 11:28:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca kakšen pa en aterom bi si na nosu odstranila....ni zelo viden, vendar pa tud lep ni... kaj pa je to?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 11:30:01
|
|
|
|
bambixxx
|
Karmen, če si jutri brez avta javi, pa pridem jaz po tebe spet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 11:44:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kaj pa je to? neka bunkica, ki se je naredila od mozolja ali od zamašene lojnice..ne vem...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 11:45:46
|
|
|
|
arabela*
|
madonca sem pridna...sem vse naloge že naredla.... zdaj pa šibam k zobarju...da se ne usujejo, ker mi ni za čakat
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 12:11:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca kaj se režiš veš kak hitro se to zgodi....samo tolk da moram tja hodit še danes vem...sam vem pa tudi kako ne rada hodiš k zobozdravniku
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 12:13:01
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya blagor tebi.....ko imaš prostor.... Sobe niso velike, prav male so, ampak hvala bogu prostor na podstrešju pa je, ker če ne ne vem kaj bi...pa že tako sem dosti zmetala proč, pa če me bo še razkurlo bom še metala...jaz imam rada red in ga bom naredila. Pika
< Sporočilo je popravil botrca -- 3.11.2011 12:16:30 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 12:25:18
|
|
|
|
majakla
|
Dan standard, moja2 spita, jaz pa tu. Samevam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 13:08:22
|
|
|
|
bambixxx
|
niti nisi sama majakla nekaj nas še tudi bluzi tu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 13:20:07
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx niti nisi sama majakla nekaj nas še tudi bluzi tu Kuhaj ti zaj oz. peči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 13:33:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca vem...sam vem pa tudi kako ne rada hodiš k zobozdravniku mi sploh več ni problem...zdaj ko imam vse popravljeno, me pa vsaka malenkost moti
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 13:34:49
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca pa že tako sem dosti zmetala proč, pa če me bo še razkurlo bom še metala...jaz imam rada red in ga bom naredila. Pika jaz imam vsaj box v kleti za kramo... moram it tu v secend hand novo trgovino vprašat, če odkupujejo rabljena oblačila...jih imam malo morje
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 13:35:49
|
|
|
|
arabela*
|
eto porihtala pri zobarju, v 10 minutah bila gotova upam samo, da ne zagrizem spet kam... , pa hudiča, če ravno na tisti strani jem
< Sporočilo je popravil Saraya -- 3.11.2011 13:36:38 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 13:38:14
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa bom kar pohan sir naredila(že pripravljen), pa tatarsko zravn in solato..aja pa pakl juho zdaj pa sem si haribo pfirsiche privoščila
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 14:27:15
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx niti nisi sama majakla nekaj nas še tudi bluzi tu Kuhaj ti zaj oz. peči. spekla se je sama oz. jo je pečica, jaz sem jo samo pojedla potem
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 14:28:26
|
|
|
|
bambixxx
|
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 16:40:21
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Karmen, če si jutri brez avta javi, pa pridem jaz po tebe spet Viiiii ja bi te prosila če ti ni odveč. Bemu miša viš kak bi nam prav prišel še en avto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 16:41:29
|
|
|
|
karmen7
|
Drugače pa čakam da se moj zdaj prisveti, pa da grema jest. Pol pa ne vem kaj dalje, zvečer gre moj fuzbal gledat, tak da sma z malim sama.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 16:42:08
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 viki kremo!!! Juhuuu jaz pa plazma keks pa mleko...jeeee Hihi to sem jaz včeraj, ker nisem zjutraj imela kruha, lačna pa kot volk
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 3.11.2011 16:45:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx niti nisi sama majakla nekaj nas še tudi bluzi tu Kuhaj ti zaj oz. peči. spekla se je sama oz. jo je pečica, jaz sem jo samo pojedla potem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.