|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
25.10.2011 19:13:58   
lananai
Ah, ne, jst se ne dam. user posted image
Čakamo 29.10., da bosta točno 2,5 leti narazen. user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
25.10.2011 19:23:53   
tassika
A te potem jaz nadomeščam 31, da bosta našedva 2 leti user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
25.10.2011 20:16:54   
Manja87
drage novembrke, jaz sicer nisem aktivno sodelovala v tej temi, mislim da sem se samo enkrat ali dvakrat javila, sem pa (bila) tudi jaz novembrka, ampak nas je naš fantiček prehitel...15.10. se je odločil priti na svet najin Nal Teodor, tak da sem zdaj čista oktobrka user posted image

(odgovor članu lollypop)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
25.10.2011 20:32:19   
tassika
NOVEMBRČKI 2011

14.09.2011

MalinaNina - JAN (2020g, 44cm)

18.09.2011
malla20 - ENISA (1700g, 43cm)

13.10.2011
Maja_V. - MARSEL MARK (2620g, 47cm)

15.10.2011
Manja87 - NAL TEODOR (2100g; 47cm)

17.10.2011

pingi - ZALA (3270g, 51cm)

20.10.2011
Breskvica13 - TEJA (3180g, 50cm)

21.10.2011
Lollypop - VITA (2430g, 48cm)

23.10.2011
lakaya - DANAJ (3070g, 51cm)
Smrketa24 - MAŠA (2640g, 49cm)

25.10.2011
Soncnica1985 - JULIA TISA (3180g, 51cm) REBEKA ZOJA (2680g, 48cm)

user posted image     4
user posted image     7

skupaj user posted image :  11

< Sporočilo je popravil tassika -- 25.10.2011 20:44:15 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
25.10.2011 21:03:27   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

A te potem jaz nadomeščam 31, da bosta našedva 2 leti user posted image

Komot. Lej, če mata bit samo par dni narazen, je najbolš, da sta na isti dan, ane? user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.10.2011 6:54:06   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Manja87

drage novembrke, jaz sicer nisem aktivno sodelovala v tej temi, mislim da sem se samo enkrat ali dvakrat javila, sem pa (bila) tudi jaz novembrka, ampak nas je naš fantiček prehitel...15.10. se je odločil priti na svet najin Nal Teodor, tak da sem zdaj čista oktobrka user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke in veliko cartanjauser posted image user posted image

(odgovor članu Manja87)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.10.2011 8:45:51   
lean
user posted image user posted image user posted image čestitke, spet bebiji!
lananai držim pesti, da te bo dete ubogalo user posted image  
Me prav zanima kdo bo imel to čast in bo prvi uradni novemberček user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.10.2011 12:59:19   
smrketa24
Kopiram iz FB:

No, da vam napišem mojo porodno zgodbo:

Že od četrteka me je skoz nekaj matralo. Trebuh je nenormalno otrdeval, tudi na 5 min, samo ker me ni preveč bolelo, sem rekla, da ne bom nič panike delala in sem šla spat. No, potem se je pa to vleklo do sobote. Šla sem še k mojim in sem bila cel dan pri njih, mami mi je vmes 2x rekla, da naj grem (moj je pomagal cel dan pri sosedih), pa sem rekla, da ni panike. Sem se pa vseeno zvečer odločila, da sina kar pri njiju pustim, če bi se kaj začelo dogajat in sem šla sama domov. Moj takoj panika, greva. Pa sem rekla, dajva še Kmatijo pogledat, pa če se ne umiri, greva. No, pa sva res počasi odšla proti P. Tam so me priklopli na CTG, ki je bil lep, miren. Sem rekla, no, pa bova šla lepo nazaj domov (kar sem bila ful vesela, saj nisem še hotela it rodit :). Pogledal me je še zdravnik in rekel, ja vi ste pa samo še za v porodno. Jaz pa šokirana. Odprta sem bila 5cm. Potem sem tam čakala, da je prišla sestra pome, so mi dali klistir in sem 1 uro čakala. Nobene spremembe, nič popadkov. Sem si rekla, joj, spet umetni. No, ob 1h zjutraj so me poslali v porodno, kjer so mi predrli mehur in prišli malo pred drugo pogledat, če se kaj dogaja. Ob 2h mi babica reče, da naj se obrnem na hrbet, da me bo pogledala. Takoj, ko sem se obrnila na hrbet, je bil ubijalski popadek, me pogleda in reče, da sem odprta 9cm in bomo kar rodili. So mi dali masko za popadke, po 10ih minutah sem zaspala na tej maski. Ko sem prišla k sebi, sem rekla mojemu, da sem sanjala, da sem šla rodit :) Babica pa v tistem trenutku reče, naj pritisnem in bo glavica zunaj. Jaz pa vsa zadeta: A moram?   No, in ob 2:25 je bila Maša zunaj. Torej od 2h do 2:25 in je bilo to to. Rezana nisem bila nič, imela pa samo svoje popadke. Zakon, res.

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.10.2011 17:37:17   
twiggi
čestitke vsem mamicam in njihovim sončkom user posted image

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.10.2011 21:42:56   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Jeeeej, ti 2 punčki smo vsi čakali danes! Čestitke mamici, tatiju in seveda malčicama s konkretnima merama. user posted image

Podpis pod tole!

Lananai kdaj zdaj greva?
Zadeva postaja rahlo boleča.. Povdarek na rahlouser posted image .  V petek grem v P na kontrolo. Sedaj imam kontrole v P. Komaj čakam! Ko bi se vsaj še malo odprla... pa da moj pride (danes je na Danskem! 1.700 km dauč!).

Jutri se mi začne 40. teden! Kakšna razlika. Prvi otrok s 33 1/7, tale bo pa čist donošen... (Pa zgleda da bo po meritvah imelo to dete tudi 2xno težo prvega...user posted image user posted image user posted image .

No pa dajmo še mal počakat....

Novopečenim mamicam pa seveda ISKRENE ČESTITKE!!

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
27.10.2011 8:10:32   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Jana73
Lananai kdaj zdaj greva?

Danes? user posted image
Škoda, da ne greva v isto P. Jst mam danes pregled, čez dobro urco. Pa da vidimo, kaj bo rekla moja G. Jst sem že malo živčna. Jutri ma moja mama RD. Njej smo za dojenčka povedali takole: "Mi pa že zdej vemo, kaj ti bomo dali za RD!" user posted image Zgleda, da bo tale user posted image ubogal. No, upam, da ne bo še bolj konkretno zamujal in prišel šele v novembru... user posted image Glede na izkušnjo od prvič ga namreč čakam že 14 dni. user posted image Radovedni SMSi so začeli prihajat že 2 dni nazaj in najbrž bo zdej vsak dan še slabše. Neki se sigurno pripravlja, ker se ne počutim več tko super kot še par dni nazaj. Ampak to lahko še tudi traja, najbrž... Sem pa že v zadnjem tednu pred PDP.

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
27.10.2011 8:11:36   
Natka23

Jeeeej, ti 2 punčki smo vsi čakali danes! Čestitke mamici, tatiju in seveda malčicama s konkretnima merama. user posted image

Podpis pod tole!

Lananai kdaj zdaj greva?
Zadeva postaja rahlo boleča.. Povdarek na rahlouser posted image .  V petek grem v P na kontrolo. Sedaj imam kontrole v P. Komaj čakam! Ko bi se vsaj še malo odprla... pa da moj pride (danes je na Danskem! 1.700 km dauč!).

Jutri se mi začne 40. teden! Kakšna razlika. Prvi otrok s 33 1/7, tale bo pa čist donošen... (Pa zgleda da bo po meritvah imelo to dete tudi 2xno težo prvega...user posted image user posted image user posted image .

No pa dajmo še mal počakat....

Novopečenim mamicam pa seveda ISKRENE ČESTITKE!!

jana
pojdi čimprej in upam, da bo ati zraven, ter da jutri ti kar sprožijouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
27.10.2011 8:16:45   
Natka23

Lananai kdaj zdaj greva?

Danes? user posted image
Škoda, da ne greva v isto P. Jst mam danes pregled, čez dobro urco. Pa da vidimo, kaj bo rekla moja G. Jst sem že malo živčna. Jutri ma moja mama RD. Njej smo za dojenčka povedali takole: "Mi pa že zdej vemo, kaj ti bomo dali za RD!" user posted image Zgleda, da bo tale user posted image ubogal. No, upam, da ne bo še bolj konkretno zamujal in prišel šele v novembru... user posted image Glede na izkušnjo od prvič ga namreč čakam že 14 dni. user posted image Radovedni SMSi so začeli prihajat že 2 dni nazaj in najbrž bo zdej vsak dan še slabše. Neki se sigurno pripravlja, ker se ne počutim več tko super kot še par dni nazaj. Ampak to lahko še tudi traja, najbrž... Sem pa že v zadnjem tednu pred PDP.

Ja kak se je obema obrnilo, jaz sem mislila, da bosta že obe zdej zibale, očitno res čaka babičin rojstni danuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
27.10.2011 10:26:40   
lisicamica
Čao user posted image  in vse srečne mamice..

Najprej ISKRENE ČESTITKE VSEM NOVOPEČENIM MAMICAM IN MALIM OTROČKOM user posted image user posted image user posted image !!!

Vedno znova hodim na RR gledat, če je še kakšen dojenček pokukal na svet in vedno bolj vem, da se tudi nam ostalim bliža dan D user posted image
Jaz sem imela včeraj pregled, sem 36/3 in čez 14 dni so me naročili na prvi CTG user posted image .  Čeprav vseeno upam, da ne bo treba čakat do PDP, ker sem že malo neučakana in bi bilo fino če bi bil kakšen dan prej.. user posted image

Malo me muči gestacijski diabetes in vsa ta prehrana, ker mi ta dieta povzroča cel kup težav.. Če se hočem pazit na sladkor, ne pojem dovolj (od mize grem še lačna) in posledično sem že izgubila 1,5 kg v zadnjih 3 tednih.. Tako da, so me dali sedaj na inzulin, da lahko malo več pojem in dobim nazaj kg..

Upam, da ste ostale OK, tiste ki se vam pa že pripravlja, pa lepo da delite z nami vaše občutke, tako bomo vsaj ostale (prvorodke) vedele, ko se nam bo začelo dogajat user posted image

Lepo se imejte in še naprej sporočajte vesele novičke..

LM

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
27.10.2011 11:38:05   
Natka23
[

user posted image
user posted image

PDP,
nick
, starost, število user posted image , število user posted image doma,

naslednji pregled, kraj

27.10.
jagodaaa, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Novo mesto user posted image

29.10.
Oblačka, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,, Primorska user posted image

30.10.
anilu, 2 user posted image , 1 user posted image , Velenje user posted image
m_nova, 32 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Celje user posted image  user posted image   
_perla_, 1 user posted image , 0 user posted image , Štajerska user posted image user posted image

31.10.

cassy, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image   user posted image
lananai, 30 let, 4 user posted image , 1 user posted image , 27.10., Savinjska user posted image   user posted image

1. 11.

polonal99, 3 user posted image

2. 11.
Itkica, 31 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Primorska
 teodora75, 36 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image

3. 11.
bey86, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Primorska user posted image
Jana73, 38 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image

4. 11.
  panda22, 2 user posted image , 1 user posted image
cebelica29, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor user posted image

5. 11
.
3masha, 25 let, 3 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana  user posted image  user posted image
petrusk, 26 let, 1 user posted image , Gorenjska user posted image
mishel, 27 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 19.10.   user posted image  user posted image

6.11.
Rakica7, 28 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image  user posted image
smeška83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted imageGorenjska user posted image

7.11.
Cari, 32 let, 3 user posted image , 1 user posted image , okolica Kranja user posted image   user posted image
binchy2011, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image   user posted image
malanovinka, 28 let, Primorska    
disko, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

8.11.
Sarchi, 2 user posted image , 1 user posted image , user posted image
diamantina, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Štajerska user posted image  user posted image
amarnat, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 21.10., Mariborsko okrožje user posted image user posted image

punsha, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Gorenjska user posted image   user posted image
mavrica24, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Ljubljane user posted image
Urugu, 33 let, 3 user posted image , 2 user posted image , .   user posted image
MinnieMouse, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

9.11.
živetijelepo, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image  user posted image
indijana, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Velenje
mary003, 23 let, 2 , 1 , Škofljica

10.11.

l
voxaja, 25 let, 2  user posted image , 1  user posted image , Posavje  user posted image

11.11.
spominčica, 34 let, 2 user posted image , 0 user posted image , Gorenjska  user posted image  user posted image
Natka23, 26 let, 2 , 1 7.11.(UZ), Šmartno ob Paki user posted image  user posted image
pedikerka, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted imageLjubljana - Celje user posted image user posted image
twiggi, 25 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Maribor  user posted image user posted image  
_tina_, 21 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Jesenic user posted image

12.11.
Subsonica, 2 user posted image , 1 user posted image
Kamca, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image ,  user posted image   user posted image
amalija81, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Savinjska user posted image   user posted image

13.11.
buši1980, 30 let, 3  user posted image , 2 user posted image ,  user posted image   user posted image

14.11.
hypo77, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
miskica1983, 27 let, 1 user posted image , 0  user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

15.11.
SuzanaF, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Maribora user posted image  user posted image

16.11.
alsa88, 23 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Lovrenc na Pohorju user posted image user posted image

17.11.
Tjasa27, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image   user posted image

18.11.
tassika, user posted image , 1 user posted image   user posted image
miša*, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Ptuj user posted image user posted image
Edinka, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image user posted image

19.11.
lean, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 28.10., okolica MS user posted image user posted image

20.11.
Zojatisa, 28 let, 20.10. (CTG), Prebold user posted image  user posted image
hopsala, 21 let,  Zasavje user posted image  user posted image
jass1,  user posted image
kristidream, 32 let, 1 , 0 , Ljubljana user posted image
malla20 user posted image
bella106, user posted image , 1 user posted image , , Kamnik user posted image user posted image

21.11.
panela, 29 let, 1 user posted image , 0 user posted image
Spetmami, 32 let, 2 user posted image , 1 user posted image    user posted image  user posted image
natka28, 30 let, 5 user posted image , 1 user posted image , Prlekija user posted image   user posted image
MojP, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image   user posted image

22.11.
frizerka22, 35 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Domžale user posted image
Nejčka71, 40 let, 5 user posted image , 2 user posted image , okolica Ljubljane user posted image   user posted image
Petrushka1980, 31 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Dobrova  user posted image
tasa.m, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Domžal user posted image
tjasyka, 22 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Slovenj Gradec user posted image user posted image

23.11.
Chi_Pita, 25 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Izola user posted image   user posted image
mimsi, 28 let, 2 user posted image , 1 user posted image , 3.11. (CTG), Kamnik  user posted image user posted image

24.11.
melona27, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
scarlett_, 2 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image
nenka7, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image  user posted image
vesna91, 2 , 1 user posted image
Lotosova, 26 let, 1 user posted image , 0 user posted image , Ljubljana user posted image user posted image

25.11.
sana_83, 27 let, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image
felix7, 29 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Grosuplja user posted image  user posted image

26.11.
vodnarka22, 22 let, 2 user posted image , 1 user posted image , okolica Logatca
Mala Lučka, 31 let, 3 user posted image , 0 user posted imagePrimorska user posted image
moni23, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image user posted image
a.afrodita, 5 user posted image , 2 user posted image ,  user posted image
lisicamica, 30 let, 2 user posted image , 0 user posted image   Gorenjska user posted image user posted image
dilady, 34 let, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image
tevža, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje user posted image user posted image
PENCA user posted image

27.11.
candi, 1 user posted image , 0 user posted image , user posted image  user posted image
nokiamb, 2 user posted image , 1 user posted image
metulj80, 1 user posted image , 0 user posted image , Kranj user posted image
muca*maca, 2 user posted image , 1 user posted image   user posted image
nejanejc, 2 user posted image , 1 user posted image , Kranj user posted image

28.11.
Ančica21, 30 let, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image
joel, 33 let, 2 user posted image , 1 user posted image , Celje
baby kiss, 24 let, 3 user posted image , 0 user posted image , Trbovlje user posted image   user posted image
Norica, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

29.11.
Manja87, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image , okolica Radelj user posted image
kristy23, 24 let, 1 user posted image , 0 user posted image user posted image

30.11.
7.12.
Sončna30, 31 let, 1  user posted image , 0  user posted image , okolica Celja

x.11.
tanja22, 26 let, 2 user posted image , 1 user posted image Gorenjska
stella86, 1 user posted image , 0 user posted image   user posted image  
kužika   
007sissi, user posted image    
polikana, Brežice user posted image
_betty_, 2 user posted image , 1 user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 109
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : 1 (soncnica1985)

user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 22
user posted image PRIČAKUJEMO user posted image : 25
user posted image PRESENEČENJE / SPOLA NE IZDAMO user posted image : 14

Z NAMI SO POT ZAČELE:
user posted image Medea10 user posted image
user posted image coccinella user posted image
user posted image razgrajačka user posted image
user posted image frnikola982 user posted image
user posted image jernejav user posted image
user posted image ency user posted image
user posted image Anonimna user posted image

user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
- otročarije.net                          - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si
    - noseča.com                             - pregnancy.org
- bibaleze.si                               - bambino.si
         - mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com
- pregnology
- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)
NOSEČNOST PO TEDNIH
OTROŠKA IMENA
ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:
-
Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
-
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)
- Priznanje očetovstva
- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

< Sporočilo je popravil Natka23 -- 27.10.2011 11:46:13 >

(odgovor članu _perla_)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
27.10.2011 11:47:45   
Natka23
Sem malo pobrisal tiste, ki so rodile, da bomo videli kdo je na vrstuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.10.2011 12:06:40   
mishel
Tako. Pregled je za mano. Baje se naša lumpa pri mamici počuti več kot odlično,
saj je plodovnice še za izvoz, postlca lepa, teža male pa naj bi bila od 3500-4000 user posted image .
Aja, v soboto napolnim 39. teden. Naslednji pregled imam v petek 4.11., en dan pred pdp-jem,
še vedno pa ni govora o ctg-ju. Mi je pa danes ginekologinja spet pokazala 4d in se je pikica kremžila in smejala...
Jo je bilo prav luštno vidit. Drugače pa nič novega! Komaj čakam, da se kaj začne dogajati user posted image .

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.10.2011 12:19:31   
Spetmami
Pozdravljene!

Najprej čestitke vsem, ki ste že spoznale svoje angelčke in se že cartate :user posted image

Jaz sem imela včeraj pregled, mi je naredil UZ, mala je še vedno obrnjena z glavico navzdol.
Sem pa začela malo zaotekat, zato mi je priporočil neslano dieto in počivanje.
Ok, glede soli ni problema, ležati pa kar ne morem. Kako uro še gre, potem pa že spet kaj brkljam.
Ponoči so me začele boleti noge, pa včasih me tako sumljivo špika...
Naslednji pregled imam 8.11, takrat mi bo tudi naredil CTG.
Če bom seveda še vedno 2v1 user posted image
Ja, tako je, da počasi že odštevamo... Smo v takih tednih, da nikoli ne veš.

Bodite fajn še naprej, pa čim lažji dan D user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
27.10.2011 13:32:43   
lananai
Pregled za mano. Sem kar izgubila upanje, da bi bilo kaj kmalu. Sicer je bil njen komentar le: "Super sta." Več je niti spraševala nisem. Samo po mojem bi mi kaj namignila, če bi bila plodovnica že mlečna ali pa kaj podobnega... user posted image Čakamo november, zgleda. Na rok moram že v P na CTG.

(odgovor članu Spetmami)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
27.10.2011 14:20:01   
pingi
Ojla!

Malo pokukam, če je že kakšna nova štručkauser posted image  Čestitke vsem novopečenim mamicam, še posebej pa dvojni mamici Soncnici1985 za taki krepki punčiciuser posted image user posted image

Me prav zanima, če bo kakšen user posted image  sploh hotel še na svet preden bo konec praznikov, da bodo res ta pravi novembrčkiuser posted image

Sicer pa vam verjamem, da tole čakanje ubija, ampak verjemite, da je bolje, da ne veš kdaj te bo doletelo, kot pa da točno veš kdaj moraš prit v P.

Jana73, upam, da se bo pri tebi končno kaj premaknilo. Jaz sem v začetku meseca imela popadke celo noč na 5 minut, šla zjutraj v P, kjer so me pogledali - odprta 0, zmehčana 0, mene pa bolelo kot 100user posted image  No, potem se je vse skupaj ustavilo, so me pa zadržali še dva dni na oddelku (ampak to zaradi predležeče posteljice)
Tako da, srečno!

Moram pa napisat, da nisem pričakovala, da bom po CR tako hitro okrevala. Vsak dan je boljše, sem imela že ideje, da bi šli na morje za vikend, pa se bom raje še malo "čuvala"user posted image  Sicer pa imam doma ta starejše dva, tako da je kar veselo.
Zala je pa pravi cukrček, res sem vsa raznežena ob njej (itak se pa skoraj zmeraj začnem cmerat, če pomislim, da je to naš zadnji otroček - čeprav ni nujno, da bo takouser posted image )
Danes je bila spet patronažna na obisku, jo je samo zvagala; smo kar pridni, ima že 3450g.

Aja, pa pridružila sem se vam še na Fb; je moderatorka tako pridna, da je potrdila mojo prošnjo, še preden sem dokončala tole pisanjeuser posted image
Sem pa P.Č.

Držte se, čimveč spite, počivajte, pa na kakšen izletek, pa bodo otročki hitro zunajuser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
27.10.2011 14:44:01   
Natka23

Pregled za mano. Sem kar izgubila upanje, da bi bilo kaj kmalu. Sicer je bil njen komentar le: "Super sta." Več je niti spraševala nisem. Samo po mojem bi mi kaj namignila, če bi bila plodovnica že mlečna ali pa kaj podobnega... user posted image Čakamo november, zgleda. Na rok moram že v P na CTG.

To pa zato, ker uradni novemberčki preveč bežijo v okt. , morajo pa okt zapolnit prostor v nov.user posted image user posted image Sej bo Lananai, mene že ne boš počakalauser posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
27.10.2011 15:22:52   
archie
malo se bom "uštulila" med vas nosečke (brez zamere user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Oj!

Pa tako sem upala, da me e nekaj časa ne bo več med vami (čakajočimi), ampak smo še vedno tukaj.

Teodora, navim zate in ti želim, da bi se čimprej odpravila proti P!!! In kooooomaaaaaj čakam tvoj SMS z lepimi novičkamiuser posted image user posted image drži se punca!!

Ostalim pa želim sladko pričakovanje in da bi vam tile zadnji dnevi (tedni) minili kot bi mignil user posted image

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
27.10.2011 16:27:03   
Zojatisa
Pozdravljene!
Danes sem imela 2.ctg zaenkrat vse ok zaznani so bili rahli popadki ampak nič konkretnega ŠE!
Kar se lahko spremeni v pol ure ali pa tudi ne.
Naslednji ctg imam v četrtek 3.11, če bomo dočakal.
lp

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
27.10.2011 17:29:49   
malla20
ja naeint ja....js sm daniela!pa ti?kje si ležala v katerem nadstropju?

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
27.10.2011 21:41:48   
teodora75
Hvala archie!

No, imam idejo, da mogoče bi lahko bilo pa jutri. To pa zato, ker ima naša familija eno 'zanimivost' in sicer smo imeli letos vsi rojstne dneve na petek. Mogoče smo pa to čakali user posted image . Samo upam, da to ne pomeni šele naslednji petek...user posted image . Saj ima tudi naše dete že čez 3500 gr in to je zame več kot zadosti. Odprta pa včeraj 1cm user posted image

Lepo noč!

T.
IZVIRNO SPOROČILO: archie

malo se bom "uštulila" med vas nosečke (brez zamere user posted image )

IZVIRNO SPOROČILO: teodora75

Oj!

Pa tako sem upala, da me e nekaj časa ne bo več med vami (čakajočimi), ampak smo še vedno tukaj.

Teodora, navim zate in ti želim, da bi se čimprej odpravila proti P!!! In kooooomaaaaaj čakam tvoj SMS z lepimi novičkamiuser posted image www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley16.gif[/image] drži se punca!!

Ostalim pa želim sladko pričakovanje in da bi vam tile zadnji dnevi (tedni) minili kot bi mignil [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley31.gif" alt='user posted image'>

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?