|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
23.10.2011 19:20:37   
twiggi
user posted image user posted image user posted image za vse novopečene mamice in njihove prelepe otročeke!

Kr kurjo kožo dobim od vznemirjenja, ko vem da se tudi meni vedno bolj približuje veliki dan D. Res komaj čakam da bom tudi jaz v naročju držala mojega otročeka. Zdaj v sredo 26.10. imam prvi CTG, tako da bomo videli če se kaj dogaja. Drugače pa sem imela zadnje dni kar močne bolečine medeničnih kosti ( priprave ), da sem se premikala kot stara babica. no danes je boljše. bolečine so še prisotne ampak HB ne več v takšni moči kot prej.

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu baby kiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
24.10.2011 15:20:41   
živetijelepo
Evo, pa se mi je uspelo spravit k pisanju. Najprej iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam, njihovim sončkom pa čimveč sreče, veselja in zdravja v življenju. Sicer pa sem sama imela danes pregled in tako zvedela, da bomo namesto novemberčka dobili oktoberčka, ki se nama pridruži v četrtek s carskim rezom, saj se user posted image ni obrnil. Sem bila danes kr pošteno na trnih saj sem do zadnjega upala, da se mu uspe obrniti. No ja, zdaj imam dva dni časa, da se pripravim, ati pa tudi, čeprav ga je novica čisto spravila iz tira. Kr ni mogu verjet, da bo v četrtek lahko prvi držal najino štručko in ji/mu dal ime. Je bil čisto zmeden, kaj vse mora še zdaj naredit, hehehe, pa bogi še iz službe ni prišel. Lep dan vam želim še naprej.

(odgovor članu twiggi)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
24.10.2011 17:44:32   
lean
Za vikend ni blo cajta prit kaj pogledat pa vidim danes, da se dogaja na polno user posted image . Čestitke vsem mamicam in novorojenčkam, da so se opogumili in že prišli na svet user posted image !

Živetijelepo tebi pa srečno v četrtek, naj bo okrevanje čimhitrejše in neboleče!

Saj ne vem, kaj je boljše, da veš kdaj greš rodit ali da te preseneti. Jaz še res ne bi rada šla, čeprav že včeraj pa danes se mi zdijo te bolečine v spodnjem delu trebuha zlo sumljive. Poskušam čim več počivat, da se ne bi že kaj začelo po drugi strani pa stvari stojijo, še pripravljeno nimam vse, moram še peglat, pripravt torbo, košek, voziček, nakupit plenice...user posted image . V glevnem danes sem si vzela frej, jutri pa bom skušala čim več narest, da me res nazadnje kaj ne preseneti.
Pa včeraj sem bla nepazljiva in sem v stik pršla z mačjim iztrebkom pa sem še toliko bolj panična, sem mislila da je na sedežu blato od čevljev pa sem na hitro samo spucala z roko, šele čez čas, ko so vonjave postale izrazitejše sem ugotovila, da je tamala pohodila mačji iztrebek user posted image  Tega zdaj res nisem rabla, zvečer sem se kar jokala, tako me je blo strah, da če me slučajno boli trebuh od okužbe s tokso.  No danes sem se malo pomirila, a vseeno imam samo to v glavi.

(odgovor članu živetijelepo)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
24.10.2011 17:51:51   
Zojatisa
Moje dete se je pa kar umirilo ni več tistih izrazitih brc in tega. Najbolj ga čutim spodaj tako koda bi brcal navzdol sm rekla mojemu da ne bo rokica vn pogledala.
Nevem kam me kaj užge ko oring spodi zabuli ali celo pikne.
Ali ima kaera tudi tako- tak občutek.
Se mi je pa včeraj zvečir pred spanjem zgodil da me je nekaj časa ščipal v križu sicer bol na levi strani sm potem že misla da se bo kaj odvil naprej pa potem to ni sm pa vseen slab spala kerr me je zgaga tako matrala da sm skor bruhala pa wc pa ni da ni blo, sinoči.
Lp

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
24.10.2011 17:58:00   
tassika
Lean, da te malo potolažim. Pri nobeni okužbi ne gre tako hitro, da bi popoldne čistila, zvečer pa že čutila. Ne obremenjuj s še s tem, če nisi umazanih rok dajala v usta, nima biti kaj narobe. Sicer pa pravijo, da po novem ne prenašajo mačke več tako pogosto tokse, da je bilo včasih tega več.

Jaz sem pa danes vse pospravila, sebi umila lase, zdaj pa še noge zepiliram, potem pa me lahko kaj preseneti. Jaz še vedno rajši vidim, da me preseneti, kot pa da mi napovejo. Mislim, da bi šla z večjim strahom tja, kot pa če mi recimo zdajle voda odtečeuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
24.10.2011 18:48:51   
Natka23
živetijelepo naj ti cr mine brez kakršnihkoli zapletov in čimprej, ter da boš čimprej pestovalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lean se strinjam z tassikouser posted image user posted image
tassika jaz pa si kar vse prelagam in ja raje vidim, da me presenti kot da vemuser posted image

zojatisa škoda da te ni bilouser posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
24.10.2011 19:11:38   
Zojatisa
Tud men je žal da nism mogla prit sm sem bla čist adijo sm rekla pol pa brezveze da hodim in se matram upam da ste se imele super in poklepetale.

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
25.10.2011 9:02:50   
lean
tassika,natka23 hvala za tolažbo, upam da bo vse uredu, čeprav odmislit pa še kar ne morem. Danes se počutim dobro, tako da grem kar peglat.

zojatisa mene tudi spet muči zgaga, sem že mislila, da bo mir, a po nekaj dneh je nazaj. Tudi jaz ne spim, skoz občutek, da ti gre na bruhanje pa peče me user posted image . Bo edina rešitev samo še porod, še malo. Najhuje mi je, ko že več ne vem kaj naj pojem, vse se mi lušta, a potem so take muke.
Spodaj pa tudi mene buta, a zaenkrat ne premočno. Mogoče te pa to ne boli od miganja rokic, ampak se je spodaj začelo pripravljat, mene je  prvič spodaj tako pikalo, bolelo kakšne tri tedne pred porodom, da sem včasih komaj sedela. Mi je potem babica na ctg povedala, da se verjetno počasi odpiram in da je to idealno za porod.

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
25.10.2011 9:52:59   
Zojatisa
Lean- hvala upam da je res kaj od tega,
drugače bo pač treba zdržat in je toto.
Me je pa začel grl matra upam da ne bo kej hujšga nič posla pa mal odležat pa topel čajek in upam da bo.
Lep pozdravček vsem!!!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
25.10.2011 10:39:04   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lean

tassika,natka23 hvala za tolažbo, upam da bo vse uredu, čeprav odmislit pa še kar ne morem. Danes se počutim dobro, tako da grem kar peglat.

zojatisa mene tudi spet muči zgaga, sem že mislila, da bo mir, a po nekaj dneh je nazaj. Tudi jaz ne spim, skoz občutek, da ti gre na bruhanje pa peče me user posted image . Bo edina rešitev samo še porod, še malo. Najhuje mi je, ko že več ne vem kaj naj pojem, vse se mi lušta, a potem so take muke.
Spodaj pa tudi mene buta, a zaenkrat ne premočno. Mogoče te pa to ne boli od miganja rokic, ampak se je spodaj začelo pripravljat, mene je  prvič spodaj tako pikalo, bolelo kakšne tri tedne pred porodom, da sem včasih komaj sedela. Mi je potem babica na ctg povedala, da se verjetno počasi odpiram in da je to idealno za porod.

jaz imam že par dni tako menza bolečino, pač kot da bo vsak čas priteklo, mali mimpa res direkt na en živec v D dimlje pritiska in sem že parkrat skor padla, ampak še malo pa bo v mojem naročju in takart eno dobi po rituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
25.10.2011 11:11:05   
Rakica7
Živijo souser posted image  in mamice user posted image

Danes prideta še dvojčka od soncnice1985, a katera že kaj ve, kako je šel njen CR?

Jaz imam še 12 dni do PDP (6. 11.), čeprav sva se z user posted image  zmenila, da pride kasneje (10. 11.), da bo oči lahko zažural čez vikend user posted image . Včerajšnji CTG in pregled bp, MV je že zmehčan, samo se še ne odpiram. Zaenkrat se super počutim 2v1 in bi lahko še kar nekaj časa tako zdržala.

Čestitke vsem mamicam in držim pesti za ostale, da bodo šli porodi kar najhitreje skozi in s čim manj bolečin.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
25.10.2011 12:07:27   
Cari
No da se še jaz malo javim. Sem ravno s pregledain sem bla čist presenečena. Imam novo G in čeprav sem že 38 2/7 mi ni naredila niti CTG, niti pogledala materničnega vratu, ... Prej sem imela prvi CTG v 36 tednu... Samo na UZ je poslušala utrip srčka, pogledala če je glavica še dol in koliko ima zgoraj še prostora, me opozorila na 10 brc na dan in adijo, v 5 minutah sem bila že zunaj. In naslednji pregled imam 1 dan po PDP?! Ah no, upam da ga ne bom imela, samo tega pa res nisem navajena, prejšnjo nosečnost so bili pregledi pogostejši. Je pa tudi malo smole, ker so naslednji teden ravno počitnice.

Ah, kakor je namenjeno je pač namenjeno, jaz bi šla že kar rodit user posted image . Sam je rekla, da ima otrok še veliko plodovnice in da se očitno notri dobro počuti. Prvi je blo notri tako lepo, da je zamujala 4 dni user posted image . Upam da tale malo pohiti, da bomo 09.11 naredili še žurko za našo malo, ki bo upihnila 2 svečki.

Lepo se imejte kljub deževnemu vremenu in počivajte - po porodu ne bo več časa.

Cari

(odgovor članu Rakica7)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
25.10.2011 13:24:16   
malla20
dober dan drage novemberke!naj vam sporočim da sem 18.9 rodila in sicer 10 tednov prekmalu....dobiil smo punčko ki je tehtala ob porodu 1700g in je bila velika43 cm.ime ji je enisa!

(odgovor članu Cari)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
25.10.2011 13:28:11   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: malla20

dober dan drage novemberke!naj vam sporočim da sem 18.9 rodila in sicer 10 tednov prekmalu....dobiil smo punčko ki je tehtala ob porodu 1700g in je bila velika43 cm.ime ji je enisa!

user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke mamici in dobrodošla malčicauser posted image user posted image

(odgovor članu malla20)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
25.10.2011 13:32:26   
lananai
NOVEMBRČKI 2011

14.09.2011

MalinaNina - JAN (2020g, 44cm)

18.09.2011
malla20 - ENISA (1700g, 43cm)

13.10.2011
Maja_V. - MARSEL MARK (2620g, 47cm)

17.10.2011
pingi - ZALA (3270g, 51cm)

20.10.2011
Breskvica13 - TEJA (3180g, 50cm)

21.10.2011
Lollypop - VITA (2430g, 48cm)

23.10.2011
lakaya - DANAJ (3070g, 51cm)
Smrketa24 - MAŠA (2640g, 49cm)

user posted image    3
user posted image    5

skupaj user posted image :  8

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
25.10.2011 13:37:18   
lananai
malla20, čestitke! user posted image

< Sporočilo je popravil lananai -- 25.10.2011 13:38:21 >

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
25.10.2011 14:04:17   
MalinaNina
Pozdravljena Enisa! Malla 20, mene pa zanima, si bila v Lj, na EINT? Najbrž si morala biti, ker si tako prezgodaj rodila tako pikico. Bi se te namreč potem morala jaz spomniti..,.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
25.10.2011 15:14:13   
teodora75
Oj!

Pa tako sem upala, da me e nekaj časa ne bo več med vami (čakajočimi), ampak smo še vedno tukaj.

Boli in tišči in peče in kot je ena napisala, čutim podobno 'zvijanje' kot med/pred M, ampak to se dogaja predvsem ponoči in se potem tudi kar tako neha. No, imam še tole upanje, da me 'odnese' jutrišnja 'črna luna' in potem bi bila na istem kot lani, ko sem rodila en teden pred PDPjem. Je pa zanimivo, da sem bila takrat nekako prepričana, da bomo pa itak zamujali, pa smo potem malo pohiteli, zdaj pa sem bila precej ziher, da bo kar konkretno prej, saj sem ves čas precej aktivna - dvigovanje in lovljenje 13 mesečnika je kar dobra telovadba. Poleg tega se selimo in seveda imam tudi s tem kar nekaj dela.

Kar se ostalih znakov tiče je tako, da mi čep 'odpada' že več kot teden, ampak to mi je tudi prvič. Pa ponoči me obupno bolijo noge - G mi je rekla, naj pijem kalcij, ker mi ga menda mali 'poje' in me zato bolijo noge. Zatekajo pa sedaj tudi že, pa hvalabogu ne toliko kot lani.

Jaz bi res že tako zelooooooooo šla, saj so mi noči kar huda muka. Vstajamo itak parkrat na noč, ker ima naš fant neko tako 'nespalno' obdobje, če pa ne zaradi njega, pa itak vabi WC. In vsakič čakam, kdaj bo odtekla voda, pa kar noče.

No zdaj pa neham jamrat, mogoče bi bilo pa vendarle fino vsaj malo počivat na tale turoben dan.

Srečno vsem, ki se jim ravno dogaja in seveda user posted image vsem, ki so že v družbi svojih zakladov!

T.

(odgovor članu MalinaNina)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
25.10.2011 17:21:52   
tassika
Teodora jaz imam vse znake podobne tvojim, razen luščenja čepa že 10t, ves čas aktivna,... pa ni še nič. Zgleda, da aktivnost pomaga samo pri boljši fizični kondiciji nič pa k temu, da bi zaradi tega rodil predčasnouser posted image  Aja noge so me pa začele boleti včeraj, pa ne vem če bi pila kalcij, ker meni so vse te tablete tako zanič, vse mi je presladko.
Imam pa zadnje čase navale lakote, vsaj zdi se mi tako, saj ko zvečer naredim inventuro ni nekega presežka, amapk zdi se mi da bi ves čas jedla in potem kuham in pečem,... Danes sem naredila kremšnite, super souser posted image  Pa piškote sva že pekli z malo, pa jabolčni štrudelj,... pomoje mam malo paranoje, ker vem, da v porodnišnici ni ravno hud meni in hočem vse nadoknadit, no dokler se na tehtnici ne pozna, se ne bom sekiralauser posted image  Nič zdaj pa šibam še na eno kremšnitouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu teodora75)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
25.10.2011 18:15:47   
tassika
Evo Rakica7:

Zivjo punce! Moji puncki sta na svetu, luskani kot angelcka ;) ob 9:47 je prisla Julia Tisa ( 51 cm, 3180 g), dve minutki za njo Rebeka Zoja ( 48 cm, 2680 g).....

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
25.10.2011 18:19:33   
tassika
NOVEMBRČKI 2011

14.09.2011

MalinaNina - JAN (2020g, 44cm)

18.09.2011
malla20 - ENISA (1700g, 43cm)

13.10.2011
Maja_V. - MARSEL MARK (2620g, 47cm)

17.10.2011
pingi - ZALA (3270g, 51cm)

20.10.2011
Breskvica13 - TEJA (3180g, 50cm)

21.10.2011
Lollypop - VITA (2430g, 48cm)

23.10.2011
lakaya - DANAJ (3070g, 51cm)
Smrketa24 - MAŠA (2640g, 49cm)

25.10.2011
Soncnica1985 - JULIA TISA (3180g, 51cm) REBEKA ZOJA (2680g, 48cm)

user posted image    3
user posted image     7

skupaj user posted image :  10

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
25.10.2011 18:38:29   
Zojatisa
Iiii kk lepo seznamček se veča in vodijo pupe

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
25.10.2011 18:39:50   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Evo Rakica7:

Zivjo punce! Moji puncki sta na svetu, luskani kot angelcka ;) ob 9:47 je prisla Julia Tisa ( 51 cm, 3180 g), dve minutki za njo Rebeka Zoja ( 48 cm, 2680 g).....

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
25.10.2011 18:56:21   
lananai
Jeeeej, ti 2 punčki smo vsi čakali danes! Čestitke mamici, tatiju in seveda malčicama s konkretnima merama. user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
25.10.2011 19:06:15   
tassika
O lananai, sem mislila, da si nam že kam ušla user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?