Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 22:12:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, ne vem če ste seznanjene da se bo znižano plačilo vrtca s 1.1.2012 (če se ne motim) vlagalo na CSD. In upošteval se bo tudi otroški dodatek, pa en kup stvari še . od 1.12 dalje Ja,samo letos je treba spet do 15.11. vložit,kolko jaz vem. ne, ne, se vloži na csd po 1.12 - ker to vlagaš za leto 2012 vsaj v Pesnici imamo takšna navodila
< Sporočilo je popravil katy83 -- 26.10.2011 22:13:15 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 22:13:09
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, ne vem če ste seznanjene da se bo znižano plačilo vrtca s 1.1.2012 (če se ne motim) vlagalo na CSD. In upošteval se bo tudi otroški dodatek, pa en kup stvari še . od 1.12 dalje Ja,samo letos je treba spet do 15.11. vložit,kolko jaz vem. matcar nič ne vlagaš do 15.11., po 1.12. vložiš na CSD za leto 2012.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 22:43:00
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Za L in T Podpis Podpis tudi od mene, da čim prej ozdravite. pa še moj podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 23:09:26
|
|
|
|
ly117
|
Čer! Vas samo pozdravim in že šibam spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 23:12:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Ly: kak je kaj tvoj L.? Zdaj spi. Pa bruhal je enkrat. To je pa vse kaj vem. Pa hvala vsem za pikepoke.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 8:20:58
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spali smo super. Samo jaz sem se zbudla neka "metulova". Me je malo slabo, pa grlo me če bolet. L pa je živahen, brez vročine.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 8:34:53
|
|
|
|
katy83
|
jutro. T je v vrtcu, sem ga peljala, ker zjutraj ni bilo vročine, pa bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega. Če me ne pokličejo prej iz vrtca, pridem na kafe. Ob 11, ne?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 8:36:53
|
|
|
|
ly117
|
Me ne pa žal ne bo. Na kavo mislim.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 9:35:03
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me ne pa žal ne bo. Na kavo mislim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 9:35:38
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. T je v vrtcu, sem ga peljala, ker zjutraj ni bilo vročine, pa bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega. Če me ne pokličejo prej iz vrtca, pridem na kafe. Ob 11, ne? pridi ja, lahko malo prej okoli 10.30h.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 9:37:00
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, mi smo tudi relativno ok spali. mali se je samo 2x zbudil, od kar sva šla z mojim spat. tak da sem kar naspana no. vreme pa me ubija... depresivno...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 9:46:55
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 jutro. T je v vrtcu, sem ga peljala, ker zjutraj ni bilo vročine, pa bomo videli kaj se bo izcimilo iz tega. Če me ne pokličejo prej iz vrtca, pridem na kafe. Ob 11, ne? pridi ja, lahko malo prej okoli 10.30h. ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 9:53:22
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx vreme pa me ubija... depresivno... Nena se meni. mene tudi. Pogrešam sonce.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 9:55:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me ne pa žal ne bo. Na kavo mislim. Nima avta, drugač bi še šlo. Je pa me prej moj klical da je zjutraj imel gumi defekt.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 9:56:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me ne pa žal ne bo. Na kavo mislim. Nima avta, drugač bi še šlo. Je pa me prej moj klical da je zjutraj imel gumi defekt. pridem po tebe? če že grem po Karmen, te še lahko tebe dvignema . L je v vrtcu ali doma?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 10:41:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Me ne pa žal ne bo. Na kavo mislim. Nima avta, drugač bi še šlo. Je pa me prej moj klical da je zjutraj imel gumi defekt. pridem po tebe? če že grem po Karmen, te še lahko tebe dvignema . L je v vrtcu ali doma? Imam l doma, mora bit najmanj 24 ur brez vročine da lahko gre v vrtec.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 11:29:05
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, ne vem če ste seznanjene da se bo znižano plačilo vrtca s 1.1.2012 (če se ne motim) vlagalo na CSD. In upošteval se bo tudi otroški dodatek, pa en kup stvari še . od 1.12 dalje Ja,samo letos je treba spet do 15.11. vložit,kolko jaz vem. matcar nič ne vlagaš do 15.11., po 1.12. vložiš na CSD za leto 2012. vlagaš, ker je meni na občini tak rekla...
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 12:33:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Punce, ne vem če ste seznanjene da se bo znižano plačilo vrtca s 1.1.2012 (če se ne motim) vlagalo na CSD. In upošteval se bo tudi otroški dodatek, pa en kup stvari še . ja nov zakon je...ja čist vse se bo urejalo na csd-ju..vsaj zaenkrat se tako govori
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 12:37:59
|
|
|
|
arabela*
|
jaz pa sem otroke odložila zjutraj v vrtcu in šoli, prišla domov in šla spat...sva z mojim do enajste spala..Potem obisk...zdaj kuham testenine.. drugače pa bolj na izy...me spet srce zeza full, si moram dnevno utripe na min. merit in zapisovat, drug teden pa k zdravniku vreme, meni ni sile, mi nekak odgovarja, zgleda me je tista vročina letos full zmatrala...ko ni bilo za dihat
< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.10.2011 12:38:29 >
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 12:38:57
|
|
|
|
arabela*
|
bolančkom
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 14:52:06
|
|
|
|
majakla
|
HRABER: Prideš sredi noči pijan domov, žena je že v postelji ampak ne spi.... Vzameš stol, se vsedeš zraven postelje nakar te žena vpraša: "Ja kaj pa ti delaš????". In ti ti ji odgovoriš: "Želim sedeti v prvi vrsti, ko se bo začel ves ta CIRKUS!" HRABREJŠI: Prideš sredi noči domov, žena te čaka z metlo v rokah in ti jo vprašaš: "Kaj je stara....čistiš ali misliš kam odleteti?" NAJBOLJ HRABER: Prideš sredi noči pijan domov, dišiš po ženskem parfumu in imaš šminko na ovratniku srajce. Pokneš ženo po riti in ji rečeš: "Ti si naslednja!" HRABER V TRI P.... M.......: Prideš sredi noči domov z ljubico in šepneš ženi na uho: "Delaj se, da si mi sestra!"
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 15:30:58
|
|
|
|
bambixxx
|
majakla dober vic
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 19:56:58
|
|
|
|
Arwenko
|
Čer. Mi smo doma...tetoviranje je žal odpadlo, ker je tetover zbolel Je pa takoj odgovoril na sms in ima možek nov termin v torek, ko smo itak v mb. Drugače pa otrok že spi, jaz pa lačna, pa nočem nič jest, ker sem zadnja dva dni spet šla malo gor. Jutri pa sva same doma, ostane moj v MB do sobote, ker tak zgodaj dela, vsi pa ne moremo v mb, ker se mi psica goni in se bo onemu pesu tam doma zmešalo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 20:40:19
|
|
|
|
bambixxx
|
čer, odšvicala svojo telovadbo, zdaj se malo ohlajam, pol pod tuš, pol pa jest pred tv .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 27.10.2011 21:05:09
|
|
|
|
majakla
|
Čever
|
|
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?