|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke 22.del
26.10.2011 18:48:50   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

torej kava jutri SO.
bo sploh katera pred 11h tam? da ne bom sama čiči pa čaki...user posted image

Mene ne bo,moram met ateja preko ju3,boma sama,ker moja pametna mati "mora" it z bratom v Francijo.Tak,da sem ju3 z dvema dojenčkoma sama doma!user posted image user posted image user posted image

Evo,že popravljam post!Pridem!!!user posted image user posted image user posted image Brat ne gre nikamor!user posted image

pa prideš pred 11h? pa ne pozabi mi obrazca za Lyoness prinest zraven user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 801
26.10.2011 19:04:01   
karmen7

torej kava jutri SO.

Mene ne bo,moram met ateja preko ju3,boma sama,ker moja pametna mati "mora" it z bratom v Francijo.Tak,da sem ju3 z dvema dojenčkoma sama doma!user posted image user posted image user posted image

Evo,že popravljam post!Pridem!!!user posted image user posted image user posted image Brat ne gre nikamor!user posted image

pa prideš pred 11h? pa ne pozabi mi obrazca za Lyoness prinest zraven user posted image

Eh klinc mene pa spet ne bo. Sem mislila da gre moj v Lj in bom gospa imela avto, pa so mu termin prestavli in sem brez prevoznega sredstva. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 802
26.10.2011 19:05:40   
karmen7

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: karmen7

Aaaaa končno sem nekaj dobila user posted image Moj ima danes namreč rojstni dan in sem mu danes preko Radia City poslala čestitko da mu jo preberejo. In me zdaj kliče, da je izbrana za čestitko dneva in da dobi LX telegram. Pa po radiu bo med 11 in 12 uro user posted image  user posted image  user posted image  

user posted image  user posted image  user posted image

pa VSE NAJBOLJŠE Bojan! user posted image

Podpis. user posted image user posted image user posted image

jaaa sem te slišala po radiu, sva se ravno z malim iz Pesnice vozila user posted image . pa vse najboljše možeku! user posted image user posted image

Vse najboljše še od nas!user posted image user posted image user posted image

Bojan se zahvaljuje za čestitke user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 803
26.10.2011 19:37:12   
bambixxx

Eh klinc mene pa spet ne bo. Sem mislila da gre moj v Lj in bom gospa imela avto, pa so mu termin prestavli in sem brez prevoznega sredstva. user posted image

Karmen vzami si jajčko iz avta, pa pridem jaz po tebe user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 804
26.10.2011 19:47:30   
karmen7

Karmen vzami si jajčko iz avta, pa pridem jaz po tebe user posted image

user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 805
26.10.2011 19:57:31   
Arwenko
Čer.

Jaz nikakor ne bom pred 11h jutri, moram mojemu pomagat narezke pa to v službo spakirat. Tako da pridem takoj ko uspem.

Midva sva pa malo pospravljala najine stvari iz sobe od tamale. Bova eno staro omaro ven vrgla in imava ful krame najine noter, pa je treba to vse posortirat in to. Bo vzela ta gospa, ki nama hodi čistit omaro, itak je še bolj na psu s financami kot midva, pa rabi. Je pa to kr eno tak delo, ogromno nekih stvari, spominkov pa tega noter, ko se po eni strani prah nabira, po drugi pa ne morem jaz to kr tak stran metat, so le spomini. user posted image

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 806
26.10.2011 19:59:56   
matcar

torej kava jutri SO.

Ja,sem lahko že prej,samo povej,kdaj.Imam obrazec v torbi že ves čas,tak da bo ju3 ziher z mano prišo.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 807
26.10.2011 20:06:14   
majakla
Čer

Ly: kak je kaj tvoj L.?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 808
26.10.2011 20:34:03   
bambixxx
Karmen med 10.15-10.30h pridem po tebe. Te zjutraj pokličem, da mi točno poveš kam.
Matcar te pa pridi okoli 10.30h ti tudi v SO.
Ostale pa čim prej, ko boste lahko user posted image .

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 809
26.10.2011 20:36:53   
bambixxx
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Je pa to kr eno tak delo, ogromno nekih stvari, spominkov pa tega noter, ko se po eni strani prah nabira, po drugi pa ne morem jaz to kr tak stran metat, so le spomini. user posted image

to se ponavadi dela, ko se seliš. jaz sem vse skup doma pri starših pustila, ko sem se selila, pa se je v teh 3 letih spet nabralo nekaj krame user posted image

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 810
26.10.2011 21:04:17   
Arwenko

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Je pa to kr eno tak delo, ogromno nekih stvari, spominkov pa tega noter, ko se po eni strani prah nabira, po drugi pa ne morem jaz to kr tak stran metat, so le spomini. user posted image

to se ponavadi dela, ko se seliš. jaz sem vse skup doma pri starših pustila, ko sem se selila, pa se je v teh 3 letih spet nabralo nekaj krame user posted image

Ja, saj to je krama zadnjih 6 let kar sem tu v Arclinu ne. Razen par izjem, ki sem jih zraven privlekla, dosti je pa res doma ostalo. Ampak vseeno je precej. Sploh ker sva to otroško sobo res samo za kramo uporabljala.

Aja, drugače so me pa danes decemberke "rešile" ne. Jaz sem oddala šele februarja vlogo za otroški dodatek ne in sem bila prepričana da mi velja 1 leto, torej do februarja. Pa sem le danes šla iskat odločbo, pa velja samo do konca novembra, tako da sem danes kr elektronsko novo vlogo oddala. user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 811
26.10.2011 21:04:42   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Moj je jutri dop. doma, tak da mislim da bova šla v mesto...je to edini dan ko je 2h doma user posted image . Pa drugič..mislim na kavo. Ni mi usojeno user posted image .

e pa p_ _ _  mizdo!

Naslednji teden? user posted image

user posted image user posted image user posted image faca si...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 812
26.10.2011 21:05:57   
katy83
čer punce

T ima spet vročinouser posted image 38,6user posted image
tak da po vsej verjetnosti jutri doma ostane...me ne bo na kavo

< Sporočilo je popravil katy83 -- 26.10.2011 21:08:13 >

(odgovor članu Arwenko)
Neposredna povezava do sporočila: 813
26.10.2011 21:05:57   
matcar

Karmen med 10.15-10.30h pridem po tebe. Te zjutraj pokličem, da mi točno poveš kam.

okiuser posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 814
26.10.2011 21:07:09   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

čer punce

T ima spet vročinouser posted image 38,6user posted image
tak da po vsej verjetnosti kutri doma ostane...me ne bo na kavo

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 815
26.10.2011 21:08:48   
botrca
Za L in T user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 816
26.10.2011 21:11:01   
botrca
Punce, ne vem če ste seznanjene da se bo znižano plačilo vrtca s 1.1.2012 (če se ne motim) vlagalo na CSD. In upošteval se bo tudi otroški dodatek, pa en kup stvari še user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 817
26.10.2011 21:12:08   
katy83

Punce, ne vem če ste seznanjene da se bo znižano plačilo vrtca s 1.1.2012 (če se ne motim) vlagalo na CSD. In upošteval se bo tudi otroški dodatek, pa en kup stvari še user posted image .

od 1.12 dalje

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 818
26.10.2011 21:12:56   
botrca
Midva z malim sva imela pestro danes popoldan. Najprej sva ob 16h imela ustvarjalno delavnico. Ful je bilo zanimivo...pol pa direktno na rojstni dan od soseda, ki je praznoval 2 leti. Prišla domov ob 20.30, ga stuširala in zdaj že spi.

Grem pod tuš.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 819
26.10.2011 21:13:03   
katy83
hvala za pikepoke

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 820
26.10.2011 21:14:38   
botrca

od 1.12 dalje

ok user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 821
26.10.2011 21:19:24   
karmen7

Zmenjeno user posted image

(odgovor članu bambixxx)
Neposredna povezava do sporočila: 822
26.10.2011 21:20:16   
karmen7

Za L in T user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Podpis

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 823
26.10.2011 21:30:57   
Arwenko

Podpis

Podpis tudi od mene, da čim prej ozdravite.

(odgovor članu karmen7)
Neposredna povezava do sporočila: 824
26.10.2011 21:47:22   
matcar

od 1.12 dalje

Ja,samo letos je treba spet do 15.11. vložit,kolko jaz vem.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejo
Raziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?