|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
26.10.2011 8:35:30   
Anonimen
Jada, glede popka sem tud jaz imela iste strahove...pa ni ven prilezeluser posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
   [Brisano sporočilo]
26.10.2011 8:56:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1352
26.10.2011 9:08:01   
cokolino
En dežev pozdravček punce, tle pada kot noro, že celo jutro.
Kako ste kej? Jst ne glih najboljše, ker nisem spala nič, sem mela take slabe sanje in me je že ob 23h zbudilo, pa nikakor se ne morem namestit, kako bom spala, ker me ful boli hrbet, na trebuhu ne morem, na boku pa kakor kdaj...tako da sem danes celo noč preležala na hrbtu in posledično nisem spala najbolše. Me je pa kar špikalo po trebuhu, ful me bolijo te vezi, kak dan se mi zdi, da mam ful težek trebuh, ne vem kako bi to opisala. Pa baby je celo noč skakal po trebuhu, jst ga/jo fuuul čutim user posted image
Drugače pa se mi počasi meša od tega ležanja in da sem samo v hiši, komaj čakam pregled, da ponovno vidim našo ribico.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
   [Brisano sporočilo]
26.10.2011 9:20:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 1354
26.10.2011 11:06:36   
Anonimen
Živjo!

Čestitke vsem za uspešne preglede in držim pesti, da bo pri vseh vse OK. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa v ponedeljek prvič začutila miganje!!! Sem bila na jogi, pa smo ležale in se sproščale in začutim miganje v trebuhu. Končno! Prvič je bilo, da sem prepričana, da je to to. Prej se mi je vedno zdelo, da je bolj verjetno prebava "migala". Sem kar nekaj solzic potočila, ker mi je bilo tako fajn.

Včeraj pri internistki nič novega - pritisk še vedno zelo nizek, ampak vsaj preeklampsije se mi ni treba bati. Slabokrvna (še) nisem, tako da je vse OK, pregled čez 1 mesec.

Po pregledu sem šla z mami po nečakinjo v šolo, pa se me je ful razveselila. Me je močno objela in me nekaj minut sploh ni spustila. Potem je pa hotela vedet, kako bo  ime, pa povedala mi je, da je že nekaj pripravila zanjo/zanj (nisva povedala, da bo punčka). Tako je navdušena, da je pripravila svojo najljubšo plišasto igračo za najinega !!! Res je lepo videti tako veselje. In ko sta starša prišla ponjo, jima je takoj vse zrecitirala. 

Danes sem pa še od včeraj tako utrujena, da grem kar nazaj ležat. Bi morala mami poslušat, ko mi je rekla, naj se raje uležem, kakor da grem z njo po "ta malo". Ampak je bilo vredno, ker je bilo presenečenje v šoli popolno.

Neposredna povezava do sporočila: 1355
26.10.2011 11:10:07   
Anonimen
Še eno vprašanje glede miganja - a ima katera občutek, da user posted image "bobna" po trebušni preponi? Meni se je včeraj zvečer zdelo, da mi nekaj udarja po trebušni preponi, ker sem čutila, kakor da se mi cel del od popka do pljuč nekako trese. Res nenavaden občutek, ki si ga znam razlagati samo tako, da je user posted image butnil ob prepono. Kaj menite?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1356
26.10.2011 11:22:08   
cokolino
Glede miganja otročka je tudi meni precej zanimivo, ker jst to občutim kot, joj nevem, kako bi opisala, recimo, kod da mi se nekaj zaletava ven user posted image  je pa ful vidit, še posebno ko je kak močnejši gib, mi se na trebuhu prav koža dvigne...zdaj so premiki že mal višje, mal pod popkam, pa levo in desno...so pa zelo pogosti in sem kar mal sitna, če jih ne začutim takoj...glih zdaj veselo brca user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
26.10.2011 11:22:23   
hrchy
Ma a ni hecno... mene tud ne skrbijo ne kile, ne strije... sm popek nocem, da bi se mi na ven obrnil... Meni je tud to ena taka grozna stvar... Zaenkrat se razteguje, pa bolj 'plitek' je ze, ampak drzim pesti, da samo tak ostane. user posted image Sem pa hotela o tem ze pisat, pa sem mislila, da boste mislile, da sem malo cudna, ce me popek skrbi. pa vidim, da nisem edina user posted image

Jassika, bravo za user posted image

Cebela1, tvoja 'zmeda' z merami je zato, ker se nekje do 20 tedna meri dolzina otrocka od temena do trtice, po 20. tednu pa od temena do konca nogic... zato tudi tak preskok. Poglej si tule: http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
Me pa se zanima, zakaj ti na koncu MaxiCosi ni vsec? midva bova morala nabavit vozicek preko neta in me res zanimajo vsa mnenja (maxicosi je zaenkrat najin favorit, res pa je, da se prav ful se nisva poglabljala).

Midva se nimava nobenega otroka od prej, tako da se vase debate o vzgoji ne morem udelezevat, lahko pa recimo povem, da sva sla vceraj v Ikeo po novo posteljo in jogi. Midva se seliva na manjso posteljo v dnevno, mali bo dobil pa svojo sobo... ts, ts, ts... nekaj ni prav tule user posted image

Alna tebi pa bravo za miganje! user posted image jaz ga zdaj ze kar vsakodnevno cutim. ampak bobna pa se ne user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
26.10.2011 11:27:38   
pokalona1
Pozdravljene!

Danes me pa že od jutra zebe v službi. Pa imam topel radiator,ampak se kar ne segreje tale moja soba. Imam čisto mrzle roke in nos.

alna mnajbrž to tresenje ni bilo dojenčkovo udarjanje po preponi, ker so zdej maternice še čist prenizko oz.premajhne, da bi sploh do tam dosegel.

jada82 sej Magnesol ali pa počitek- oboje pomaga pri tiščanju navzdol. Hotla sem samo reč, da najbrž to tiščanje ni povezano s skrajševanjem MV, kar pa tebe najbolj skrbi.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
26.10.2011 11:37:25   
Anonimen
miganje - ja, težko je razložit kako to občutiš, vsaj prvič user posted image  Kot mehurčki, pa prhutanje metuljčka, pretakanje...user posted image
Jaz sem ravno konkretno migala, ker sem kopalnico popucala v nulouser posted image , me še kuhinja kliče, pa ne vem ali bo danes ali jutriuser posted image
Alna sedaj je maternica visoko že do popka in se bo še večala user posted image  pa seveda čestitke za prvo božanje, tudi hrchy user posted image  user posted image  user posted image

Jutri pa že kooomaj čakam!!!user posted image

(odgovor članu hrchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
26.10.2011 11:47:10   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.
user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image   

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 57
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu bučka28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1361
26.10.2011 11:59:20   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija,
             ircomp morfologija

28.10
prihajcek  morfologija - prva

3.11.: čebela1 test za sladkorno

4.11.: kimsy morfologijamarec2012  morfologija - drugič

8.11.: zuza morfologija

9.11.: Caitlin morfologija 

10.11.: sirenetta morfologija, anonimnauser posted image , Jada82 UZ maternični vrat

14.11.: iribiri morfologija

15.11.: zmajcy_

16.11.: alna

17.11.: Polzi  morfologija, zmajcy_  morfologija, populis

18.11.: marec2012

21.11.: LadyB  morfologija, populis

23.11.: Jada82 

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1362
26.10.2011 12:02:13   
Anonimen
populis - a dobro vidim, da te ni na seznamu Marčevk??? Zakaj???

cokolino - PDP še vedno neznanka???user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
26.10.2011 12:19:35   
Caitlin
zaspan, deževen pozdrav tud od mene drage souser posted image Mi takšno vreme prav nič ne paše. Sem tako zaspana preko dneva, brez vsake energije in potem nič ne naredim. Ponavadi me je sonček zbudil, zdaj pa kar spim pa spim zjutraj. No, pa saj sem opazila, da psički tud paše poležavanje, jo moram včasih kar mal pobrcat da se začne prebujat (ko gre dragi v službo, lahko pride na svojo dekco na rob postelje).user posted image

Ja, tud jst že čutim premike male žabice vedno bolj pogosto. Občasno je res tok živahen/na, da si ne predstavljam kaj bo šele potem proti koncuuser posted image Sem bila pa v ponedeljek zvečer fulll vesela ko je še moj dragi začutil premikanje.user posted image Je že prej večkrat probal, pa ni zdržal več kot kakšno minuto, potem pa obupal. Zdaj sva pa tv gledala, pa me samo tko naenkrat vpraša: ej, a je blo to to? user posted image Sem bila res vesela, da lahko to izkušnjo še z nekom delim.

Glede popka pa tud jst upam, da se mi ne izboči preveč. Čeprav imam občutek, da se bo, ker kar leze in leze navzven. No, pa tud to bomo sprejele če bo treba.user posted image

Se me pa zgleda en prehlad loteva user posted image Kar nekaj sem začela kihat pa smrkat. Pa ko kihnem, me res vse zaboli v predelu trebuha. Res dokaj neprijeten občutek. Tako da si zdajle še eno veliko šalco čaja skuham, potem pa mal diplomo pisatuser posted image Se mogoče katera javi, pa jo napiše namesto mene??user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
26.10.2011 13:46:41   
čebela1
IZVIRNO SPOROČILO: hrchy

Cebela1, tvoja 'zmeda' z merami je zato, ker se nekje do 20 tedna meri dolzina otrocka od temena do trtice, po 20. tednu pa od temena do konca nogic... zato tudi tak preskok. Poglej si tule: http://www.babycenter.com/average-fetal-length-weight-chart
Me pa se zanima, zakaj ti na koncu MaxiCosi ni vsec? midva bova morala nabavit vozicek preko neta in me res zanimajo vsa mnenja (maxicosi je zaenkrat najin favorit, res pa je, da se prav ful se nisva poglabljala).

ooooo hvala hvala za razlago! eeevo tole pa res nisem še vedelauser posted image  no usak dan se neki naučimo... a torej je moja bibauser posted image zdaj že cca 27cm...user posted image user posted image user posted image  joj ni čudno da potem tako čutim kako telovadi user posted image  user posted image  hvala hrchy za razlago in pa link!

kar se pa tiče maxi cosi-ja: ušeč mi je ker je obrne v obe smeri, košara je kar velika (pomoje) lupinice so mi ful lepe, voziček je dokaj ugoden, športni del pa: nevem kaj pa nekaj me moti.. tko čudno mi je pri strani "frej" ... če čist poležeš. ampak ko pa berem pa nobeno mamico to ne moti in si potem mislim- ok najbrš sem jaz čudnauser posted image user posted image user posted image  so mi pa lepe barve pa materiali, pa ogrodje mi je lepo in ****cionalno, dokaj lahek je za 3 kolesnika (10kg) pa spodaj košara mi je majhna...  :/ saaaj pravim: pri vsakemu najdem nekaj kar me moti, zato je moj reku da itak tazga ki bi ustrezal vsem mojim "potrebam in zahtevam" še niso nardil user posted image

(odgovor članu hrchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
26.10.2011 13:51:00   
čebela1
drugače pa tudi mene moti prehladuser posted image  čajčkam in jem vitaminčke da ne gre v kaj "resnješega" .. za 1x samo počutje slabo pa nos user posted image  user posted image  

je bilo pa učeraj prav smešno- ponavadi vsak večer ko se ulezem začne mali brcat.. učerej pa ničuser posted image  sem bila kar malo "alooo kje si? user posted image "  pa nič.. no sem še kakšno uro brala/TV itd-potem pa sem postala reeees utrujena, pogasnemo vse in lih da bom zaspala... je pa začel izvajat take akrobacije in brcal da nisem mogla zaspat user posted image  user posted image  pa si mislim..kaj še bo user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
26.10.2011 14:11:01   
sirenetta
Popek se meni niti v 1.user posted image ni izbočil (bi mi lahko še malo bolj zrastel buši pa bi po moje še vedno not ostal, je bilo še kar precej rezerveuser posted image ). Trebuh sicer nisem imela nek extra large, čeprav "mali" je bil pa 4020 pa 56 cm ko je prilezel ven, tako da če je popek v prvo zdržal tole, me najbrž niti tokrat ne rabi skrbet user posted image user posted image user posted image .

Bolj so me pa skrbele možne strije, ki so mi pa res zelo grde, pa jih tudi ni bilo.user posted image Zdaj pa eni pravijo, da je to genetsko odvisno od tipa kože. Samo jaz sem pa opazila, da tam, kjer sem se mazala to je po trebuščku, jih ni bilo, dobila pa sem jih zadaj na križu (user posted image ), kjer se nisem mazala.
Uporabljala pa sem čisto preprosto kakavovo maslo iz lekarne - mi je bilo res všeč, njami tisti vonj, pa res naredi tak "filter" na koži, ki ostane še dlja časa, predvsem pa za rezliko od raznik eucerin in podobnih krem, je čisto naraven, brez nobenih dodanih kemikalij. Pa prehrana pravijo tudi, da naj bi vplivala, sir naj bi imel neke snovi, ki delujejo na elastičnost kože. Pa še druga hrana, samo se ne spomnem več kaj.

Anonimna ex aprilčica - hvala za tolažbo, user posted image , ja recimo, da imajo dobro sposobnost koncentracije user posted image . Dejmo gledat pozitivno na to, a ne...čeprav ga njegova vzgojiteljica ful kritizira, da ne sliši nič user posted image . Samo če pa ga kaj zanima pa čisto takoj sliši user posted image .
Ej! Fajn opravi jutri MF, lepo se naglej svojega user posted image ...predvsem pa, da se bo vse lepo videlo in da je vse ok in...kot mi je enkrat napisala ena kolegica:
seveda ni važno kaj bo samo da bo pupa zdrava user posted image user posted image user posted image ...držim pestke, da ima tvoj aprilček prav! Da bo čimveč limonine cedevite v hiši...faca ta tvoj mali user posted image .

Jassika
čestitke za uspešno opravljeno MF in za user posted image ...no, končno so se začele tudi pupike user posted image user posted image user posted image

Evo eno user posted image , da lažje zdržite v takem vremenu! Joj dež pa še mlaj, prava kombinacija za spat user posted image .

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
26.10.2011 14:52:16   
cokolino
Anonimna moj PDP naj bi bil 15.3.2012, ma ni prav ziher, ker najprej je blo receno 20.3., na NS pa 13.3.No sej mi je prav vseeno, važno da bo marec 2012 user posted image

(odgovor članu sirenetta)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
26.10.2011 15:07:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: sirenetta

"mali" je bil pa 4020 pa 56 cm ko je prilezel ven
user posted image user posted image user posted image  pravi korenjak, naš pa tini mini varianta 2900g in 48cmuser posted image  Je bil pri 2 mesecih tolk dolg, kot Mihael pri rojstvu.user posted image

...čeprav ga njegova vzgojiteljica ful kritizira, da ne sliši nič user posted image . Samo če pa ga kaj zanima pa čisto takoj sliši user posted image .

Malo bi se zamislila na njenem mestu...naj mu ponudi dejavnost, ki ga bo zanimala, pa bo vse slišal!

Ej! Fajn opravi jutri MF, lepo se naglej svojega user posted image ...predvsem pa, da se bo vse lepo videlo in da je vse ok in...kot mi je enkrat napisala ena kolegica:
seveda ni važno kaj bo samo da bo pupa zdrava user posted image user posted image user posted image ...držim pestke, da ima tvoj aprilček prav! Da bo čimveč limonine cedevite v hiši...faca ta tvoj mali user posted image .
user posted image user posted image user posted image  hvala

Mi smo prvič govorili - saj ni važno, sam da je pubec zdrav! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1369
26.10.2011 15:12:47   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

user posted image smetkica user posted image

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , Savinjska user posted image   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

user posted image  maja_g, 2user posted image , Ptujuser posted image  user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  bucka28, 26 let, 1user posted image   user posted image

13.3.
user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image user posted image

15.3.

user posted image    cokolino,  1 user posted image  

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

user posted image    Pattyka, 1user posted image user posted image

18.3.

user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

user posted image   Jelcy, 2user posted image , 1user posted image   

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  sirenetta 2user posted image , 1user posted image    
Obala user posted image   

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image user posted image

3.4.
user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 58
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.10.2011 17:11:10   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

"mali" je bil pa 4020 pa 56 cm ko je prilezel ven
user posted image user posted image user posted image  pravi korenjak, naš pa tini mini varianta 2900g in 48cmuser posted image  Je bil pri 2 mesecih tolk dolg, kot Mihael pri rojstvu.user posted image

Ma boljše tako tini mini, jaz sem mojega komaj dvigala, se mi sploh ni zdel dojenček v primerjavi z ostalimi! Ves tak dolg, pa še drl se je ko hudič, ker je bil lačen. Valjda mož je hotel konkretno hrano, jaz pa o mleku ne duha ne sluha, komaj tretji dan se mi je začela neka hmh voda cedit...tako da tiste, ki se vam že zdaj cedi, to niti ni tako slabo, kaj bo šele priteklo, ko bo cajt! user posted image

...čeprav ga njegova vzgojiteljica ful kritizira, da ne sliši nič user posted image . Samo če pa ga kaj zanima pa čisto takoj sliši user posted image .

Malo bi se zamislila na njenem mestu...naj mu ponudi dejavnost, ki ga bo zanimala, pa bo vse slišal!

Ma ja, itak je letos neka nova, taka vsa čudna, ki bi rada ne vem kaj od teh naših pamžev, se vsi starši nekaj pritožujejo že čez njo. Pa zgleda, da ne zna vzpostavit stika z njim, ker doma mali govori sto na uro, ona pa pravi, da do zdaj sploh ji ni še nič povedal, nič jo vprašal, doma pa non stop: "mama, kaj je to pa to? pa zakaj je to pa to? pa kje je to in to?" user posted image

user posted image user posted image user posted image  hvala

Mi smo prvič govorili - saj ni važno, sam da je pubec zdrav! user posted image

user posted image user posted image user posted image no, vidiš, pa ste ga dobili pubeca v prvo user posted image user posted image user posted image

Javi jutri! Komaj čakam, da vidim, če bo limonina cedevita! In da ugotovim katera aprilčica si!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.10.2011 18:03:58   
poldy
IZVIRNO SPOROČILO: čebela1

dobro jutro user posted image  :)

malo dežka za zjutraj, pa saj mrzlo še ni tako zelo...se še da potrpet..edino storilnost v sluzbi je primerna vremenu user posted image  no uglavnm jaz imam eno vprašanje.. tale tabela ki ej na ringaraja http://www.ringaraja.net/clanek/tabela-rasti-ploda-po-tednih_138.html

se samo meni zdi da od 21 tedna naprej malo čudni rezultati?? gledamo malo po netu kje naj najdem priblizne mere za določen teden

http://www.iskreni.net/nosecnost-po-tednih.html - tukaj je pa mera 10cm manjša kot na ringaraja

tukaj spet drugače.. http://otrocarije.net/meniji/nosecnost/Nosecniski%20koledarcek,%20izracun%20poroda%20-%20pregnantcy%20calculator.html

samo informativno če kera pozna še kakšno stran user posted image

drugače pa kar se tiče vozičkov, že kar obupujem-ko se že navdušim za enega in sem skor zihr da bo- me spet nekaj razočara... zadnji je bil maxi cosi (ki mi npr. na začetku nosečnosti SPLOH ni bil ušeč in sem bila apriori proti) tako da.. moj user posted image  je reku da tazga vozička ki bi zadovoljil vse moje potrebe še niso naredil user posted image user posted image user posted image  najbrš res.. pa še ker je prvi malo kompliciram.. do konca bom najbrš imela še vsaj 2 favorita user posted image  
mogoče http://www.icandyuk.com/products_detail.php?id=peach_jogger ... samo ga ni še v SLO- neprej so rekli da pride v začetku jeseni, potem v začetku nov, zdaj je ze konec dec... user posted image  

Nekaj strani nazaj sem napisala cele romane na to temo, sem prepisala s tabelce, po kateri merijo ginekologi in je kar dosti točna, malo pobrska in si oglej user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.10.2011 20:28:07   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Glede miganja otročka je tudi meni precej zanimivo, ker jst to občutim kot, joj nevem, kako bi opisala, recimo, kod da mi se nekaj zaletava ven user posted image  je pa ful vidit, še posebno ko je kak močnejši gib, mi se na trebuhu prav koža dvigne...zdaj so premiki že mal višje, mal pod popkam, pa levo in desno...so pa zelo pogosti in sem kar mal sitna, če jih ne začutim takoj...glih zdaj veselo brca user posted image

Ja, tud men se vidi navzven user posted image user posted image user posted image Pismo, ampak moja žaba pa dons tolk mal brca, da je kar joj user posted image Sem bla že zaskrbljena in sem šla z AS poslušat - srček je ... miganja pa nič user posted image Bom vidla zdaj zvečer, ko se bom ulegla ....

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.10.2011 20:33:49   
Jada82

Evo eno user posted image , da lažje zdržite v takem vremenu! Joj dež pa še mlaj, prava kombinacija za spat user posted image .

Ne govori, jaz sem danes za umret!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še kavo sem pozabila spit v celem dnevu ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.10.2011 20:44:38   
sirenetta
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Ne govori, jaz sem danes za umret!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Pa še kavo sem pozabila spit v celem dnevu ...user posted image

Evo! Vidiš zakaj tvoja user posted image user posted image nič ne brca - tako kot mami tako tudi žabica v trebuščku! Jutri zjutraj pa obvezno user posted image , da se obe fajn prebudita! Drugače pa lahko zdaj zvečer kak sokec iz pomarančke pa eno žlico meda not, boš videla, kako bo brcala pa še vitaminčke dobita, ki v takem vremenu sigurno samo koristijo!user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.