Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:18:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ju Zbudla lačna in črke papala.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:35:34
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ju Zbudla lačna in črke papala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:38:53
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, še ena noč za popi.... 3 zobki mu grejo naenkrat ven . pa včeraj sploh ni hotel spati čez dan - super popoldne je bilo . zjutraj pa spi ko klada, tako kot zdaj. pa ga moram počasi zbudit, ker imava ob 10h FT v Pesnici. kava - glede na vreme, SO ob 10.30h?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:39:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ju Zbudla lačna in črke papala. Res sem bla lačna, samo nisem jaz črk papala! Sem bla preko telefona in valda sem hotla imet barvno in poševno in oh in sploh, no, pa ste vidle kaj je ven prišlo. PS: Aja, tak da mi lahko drugič lepo nazaj JU voščite, če se jaz že tako preko telefona in to navsezgodaj mučim in to samo za vas.
< Sporočilo je popravil majakla -- 26.10.2011 8:44:41 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:42:57
|
|
|
|
majakla
|
Mi pa spali super, no, vsaj jaz, ker moj je že ob 4h vstal, ob 6h pa me je zbudil Nik, ko je z moje postelje padel, jaz pa niti ne vem, kdaj je sploh k meni prišel. No, pol pa sem spala do 7h, Nik pa še pol ure dlje. SO se fajn sliši.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:44:16
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ju Zbudla lačna in črke papala. Res sem bla lačna, samo nisem jaz črk papala! Sem bla preko telefona in valda sem hotla imet barvno in poševno in oh in sploh, no, pa ste vidle kaj je ven prišlo. Ja, ja. Vsak izgovor pride prav.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:45:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - glede na vreme, SO ob 10.30h? Lokacija ok, sam ura bi bilahko bila prej.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:45:48
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ju Zbudla lačna in črke papala. Res sem bla lačna, samo nisem jaz črk papala! Sem bla preko telefona in valda sem hotla imet barvno in poševno in oh in sploh, no, pa ste vidle kaj je ven prišlo. PS: Aja, tak da mi lahko drugič lepo nazaj JU voščite, če se jaz že tako preko telefona in to navsezgodaj mučim in to samo za vas. Ja, ja. Vsak izgovor pride prav.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:46:17
|
|
|
|
bambixxx
|
Ly so ti že porihtali telefon?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:47:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - glede na vreme, SO ob 10.30h? Lokacija ok, sam ura bi bilahko bila prej. saj ti si lahko prej tam . mi2 verjetno ne bova prej, ker mali po novem zjutraj spi, namesto ponoči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:47:58
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - glede na vreme, SO ob 10.30h? Lokacija ok, sam ura bi bilahko bila prej. Nea seri, jaz pa glih preračunavam, da pa ob kakih 11h bi pa že nekak lahko prišla. Edino ob 8.15 - po vrtcu. Eh, sicer pa, saj imam naslednji teden za kave fraj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:48:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla zakaj jokaš? se ti toži po toplih krajih?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:50:43
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla zakaj jokaš? se ti toži po toplih krajih? to je: v jok pa na drevo hihihi . . . Topli kraji? Čisto, a ma ništa ne bi imela proti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:50:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly so ti že porihtali telefon? Ne še, ti pa lahko vrnem telefon če ga rabiš.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:52:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx kava - glede na vreme, SO ob 10.30h? Lokacija ok, sam ura bi bilahko bila prej. saj ti si lahko prej tam . mi2 verjetno ne bova prej, ker mali po novem zjutraj spi, namesto ponoči.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:53:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx Ly so ti že porihtali telefon? Ne še, ti pa lahko vrnem telefon če ga rabiš. ne, če ga rabiš, ga še lahko imaš komot .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:54:33
|
|
|
|
sami0804
|
Morgeeeen!!! Do nadaljnega sem fraj... ...nimam pojma kerega smeškota naj pripopam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:54:59
|
|
|
|
bambixxx
|
nič, moram it mulca iz postle vrečt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:55:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ju Zbudla lačna in črke papala. Res sem bla lačna, samo nisem jaz črk papala! Sem bla preko telefona in valda sem hotla imet barvno in poševno in oh in sploh, no, pa ste vidle kaj je ven prišlo. PS: Aja, tak da mi lahko drugič lepo nazaj JU voščite, če se jaz že tako preko telefona in to navsezgodaj mučim in to samo za vas. Ja, ja. Vsak izgovor pride prav. Se opravičujem. In Ju nazaj.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:55:45
|
|
|
|
bambixxx
|
oooo sami dobro jutro! pridi na kavo jutri
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:57:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgeeeen!!! Nazaj sami.
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 8:59:22
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx oooo sami dobro jutro! pridi na kavo jutri težka bo-mam še jutri LENARJENJE v planu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 9:00:19
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Morgeeeen!!! Do nadaljnega sem fraj... ...nimam pojma kerega smeškota naj pripopam kaj praviš na tega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 9:01:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: majakla ju Zbudla lačna in črke papala. Res sem bla lačna, samo nisem jaz črk papala! Sem bla preko telefona in valda sem hotla imet barvno in poševno in oh in sploh, no, pa ste vidle kaj je ven prišlo. PS: Aja, tak da mi lahko drugič lepo nazaj JU voščite, če se jaz že tako preko telefona in to navsezgodaj mučim in to samo za vas. Ja, ja. Vsak izgovor pride prav. Se opravičujem. In Ju nazaj. Oproščeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke 22.del 26.10.2011 9:02:41
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx oooo sami dobro jutro! pridi na kavo jutri težka bo-mam še jutri LENARJENJE v planu Ja ker na dopoldanski kavi se fuuul dela, ko so otročki (taporedni vsaj - beri: moj in tvoji ) v službah.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?