|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2011
21.10.2011 17:19:41   
tassika
NOVEMBRČKI 2011

14.09.2011

MalinaNina - JAN (2020g, 44cm)

13.10.2011
Maja_V. - MARSEL MARK (2620g, 47cm)

20.10.2011
Breskvica13 - TEJA (3180g, 50cm)

21.10.2011
Lollypop - VITA (2430g, 48cm)

user posted image    2
user posted image     2

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
21.10.2011 17:21:02   
Zojatisa
Se pravi ko bom imela kakšne pol ure na 10min popadke bo še dovolj časa da ga takrat pokličem. Hvala

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
21.10.2011 17:21:59   
smrketa24
Čestitke Lollypop za Vito tudi tu. Lepo se cartajte!!!

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
21.10.2011 18:21:52   
lananai
Še tu čestitke, lollypop! user posted image Vita je super izbor imena za punčko! user posted image  user posted image

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
21.10.2011 20:26:32   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: lananai

Še tu čestitke, lollypop! user posted image Vita je super izbor imena za punčko! user posted image  user posted image

user posted image user posted image bravo, kot sem napisala ti si mi upanjeuser posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
22.10.2011 0:21:07   
Jana73
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Prvič so nam rekli, da drugorodke grejo v porodnišnico, ko imamo popadke na 10min 1h skupaj. Toliko se jaz spomnim, glede dihanja, itak nisem znala in sem nekaj po svoje, dihanje je bolj zato, da tebi olajša bolečine in jaz sem imela svoj sistem, bolj važno je potiskanje, ki meni prvič sploh ni šlo.

No, naj povem, da imam popadke že 12 ur na 10 minut, kot drugorodka. Hvala bogu, da nisem šla v P. Je doma veliko lepše preživljat. Ko me bo začelo štihat na manj kot 5 minut, ali ko bo odtekla voda, pa pokličem rešilca in grem. Če bo pa minilo... pa bomo še malo počakali. user posted image PDP po ZM imam v ponedeljek, po UZ pa sem 38 1/7. Torej... It is time! user posted image Upam, da se zadevšna zgosti, in da bom čez kakšnih 6 ur lahko že sporočila veselo novico...user posted image   user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
22.10.2011 7:33:45   
Natka23

IZVIRNO SPOROČILO: Jana73

IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Prvič so nam rekli, da drugorodke grejo v porodnišnico, ko imamo popadke na 10min 1h skupaj. Toliko se jaz spomnim, glede dihanja, itak nisem znala in sem nekaj po svoje, dihanje je bolj zato, da tebi olajša bolečine in jaz sem imela svoj sistem, bolj važno je potiskanje, ki meni prvič sploh ni šlo.

No, naj povem, da imam popadke že 12 ur na 10 minut, kot drugorodka. Hvala bogu, da nisem šla v P. Je doma veliko lepše preživljat. Ko me bo začelo štihat na manj kot 5 minut, ali ko bo odtekla voda, pa pokličem rešilca in grem. Če bo pa minilo... pa bomo še malo počakali. user posted image PDP po ZM imam v ponedeljek, po UZ pa sem 38 1/7. Torej... It is time! user posted image Upam, da se zadevšna zgosti, in da bom čez kakšnih 6 ur lahko že sporočila veselo novico...user posted image   user posted image

Pa te res ne bo v pon, no upam, da ti mine čimhitrejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
22.10.2011 8:39:04   
smrketa24
Jana, srečno! Naj ti čim hitreje mine! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
22.10.2011 9:05:20   
lean
Lollypop user posted image user posted image user posted image  čestitke!

Jana tebi pa želim lep porod pa naj mine čimprej. user posted image
Jaz srčeno upam, da bo kot pri prvi, da mi ne bo trebalo doma čakat in štet popadke, ne vem nekako sem imela občutek, da sem se že odpirala veliko prej, saj so me že tri tedne bolele sramne kosti in je blo res, tja sem prišla odprta 7cm, no kot sem že povedala ta prave popadke sem začutla šele na poti do porodnišnice.
Zojatis ne skrbi, ti pojdi po občutku, ne obremenjuj se s popadki. Včasih ni slabo, da prideš prej. Moja prijateljica je zdaj šla v porodnišnico tudi brez popadkov, malo jo je zvijalo. Tja je prišla odprta 4cm prav tako brez pravih popadkov. Po klistirju čez pol ure je že rodila, tako zelo ji je to pospešlo. Klistir včasih dela čudeže.

Evo moja obletnica včeraj uspela, danes pa na pot za LJ, bomo ostali cel vikend, da ja vse obiščevauser posted image , že komaj čakam, namreč odtakrat, ko sva se vrnila domov, se ne vidimo več tako pogosto.

(odgovor članu smrketa24)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
22.10.2011 9:29:56   
pingi
Hej novembrke!

Dolgo časa se nisem nič oglasila, večinoma zato, ker sem imela starejše dva falota doma, pa skoz eni pregledi, pa 3 dni sem že bila v P zaradi popadkov, ki to niso biliuser posted image .

No, ampak v ponedeljek 17.10. smo pa zares spravili na svet našo tretjerojenko ZALO (3270g, 51 cm)user posted image
So me kar naročili na CR zaradi placente previe, tako, da je bil prav čuden občutek it v P brez popadkov in z vedenjem, da bo čez par urc naša punca že zunaj.
Vse je potekalo brez zapletov (čeprav so naročili 3 l krvi zaradi morebitne transfuzije), operiral me je dr. Pušenjak (sem ga kar prek MON-a sfehtalauser posted image ), šiv je tako lep, da so mi ga vsi zavidaliuser posted image , od včeraj pa sva tudi že doma, ker je na oddelku kar gužva.

Dojenje laufa (HB!!), starejše dva sta tudi navdušena in bi jo skoz nekaj mečkala, tako da zaenkrat vse ok.

No, zdaj pa se že oglaša sirena. Gremo papcat!

Se beremo, vsem pa, ki še greste v Rim SREČNO!!!

Jana73, tebi pa sploh!

(odgovor članu lean)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
22.10.2011 9:38:29   
lananai
NOVEMBRČKI 2011

14.09.2011

MalinaNina - JAN (2020g, 44cm)

13.10.2011
Maja_V. - MARSEL MARK (2620g, 47cm)

17.10.2011
pingi - ZALA (3270g, 51cm)

20.10.2011
Breskvica13 - TEJA (3180g, 50cm)

21.10.2011
Lollypop - VITA (2430g, 48cm)

user posted image    2
user posted image    3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
22.10.2011 9:39:48   
lananai
Jana, tebi želim, da čim prej javiš lepo novičko. Pa da bi šlo čim bolj na easy skoz.
pingi, tebi pa čestitke za punčko! Lepo se cartajte in oglasi se še kaj tu gor. Konec novembra odpremo temo na dojenčkih... user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
22.10.2011 9:51:14   
smrketa24
Pingi, čestitke za Zalo. Prelepo ime!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
22.10.2011 9:52:47   
pingi
No, ker je že glih pojedla, vam prilepim še eno fotko naše punce, ko je bila stara glih dobrih 24 uruser posted image

user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
22.10.2011 9:54:39   
smrketa24
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

No, ker je že glih pojedla, vam prilepim še eno fotko naše punce, ko je bila stara glih dobrih 24 uruser posted image

user posted image

user posted image user posted image lepotička. Joj, komaj čakam, da tudi jaz stisnem našo štručko.

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
22.10.2011 10:12:51   
Zojatisa
PINGI- Čestitke in veliko cartanja ter skupnih trenutkov!
JANA- Tebi da ti čim hiteje mine in čim lažje ter da nam čim prej javiš čepo novičko o nobem družinskem članu.
Me prav zanima kira bo še mankala v ponedeljek na kavici ker bo šla nanepredvideno potovanje v Rim.
Mogoče celo jz dans je že blo pestro ponoči ampak se je potem umirilo.
Bomo videli, drugače se pa vidimo v ponedečljek!
Lep mrzel pozdravček vsem nosečkam, novopečenim mamicam ted otročkom!!!

(odgovor članu pingi)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
22.10.2011 11:40:26   
amarnat
ČESTITKE IN BRAVO MAMICE user posted image user posted image user posted image !

Hvala, da z nami delite tudi porodne zgodbe, še malo pa bomo še ostale na vrsti... se mi zdi, da se je že kar lepo začelo.

Veliko cartanja vam želim!

P.S.: pa oglasite se še kaj, kako vam gre user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
22.10.2011 11:40:47   
Petrushka1980
IZVIRNO SPOROČILO: pingi

user posted image

Pingi čestitke še od mene za lepotičko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zojatisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
22.10.2011 12:07:50   
Jana73
ČESTITKE za nove dojenčke in dojenčice!!!

Kopiram post iz FB:
Po 24. urah grajfanja na 10 min ni še nič! Voda tut noče odtečt. Vsekakor pa sem raje doma kot v bolnici. Sem vsaj "mobilna". Če bi vedela, da bi malo pomagali bi šla. Sem včeraj poklicala, da bi se prišla pokazat in če bi ...ne bilo zrelo, bi šla pa domov, pa mi je v porodni kar rekla, da lahko o tem samo sanjam. Bi me kar gor obdržali. Zdaj pa čakam.... Ali se zadeva zgosti in postane konkretno boleča, ali pa odteče voda... Gibe še čutim, tako, da z detetom je vse OK! :)

Tako, da punce, se zna zgodit, da bom v ponedeljek še kar pršla! Tako, za nalašč!user posted image user posted image

(odgovor članu Petrushka1980)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
22.10.2011 12:55:04   
lananai
Jana, dobra si mi ti. user posted image Vseeno upam, da te v ponedeljek ne bo. user posted image Upam tudi, da mene ne bo, čeprav na to čisto nič ne kaže.

pingi, kaj nam lušte delaš? user posted image Na take jesensko / zimske dni je itak najlepš se na kavču in na toplem se cartat z eno tako dišečo štruco. user posted image

(odgovor članu Jana73)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
22.10.2011 13:40:01   
Natka23

Jana, dobra si mi ti. user posted image Vseeno upam, da te v ponedeljek ne bo. user posted image Upam tudi, da mene ne bo, čeprav na to čisto nič ne kaže.

pingi, kaj nam lušte delaš? user posted image Na take jesensko / zimske dni je itak najlepš se na kavču in na toplem se cartat z eno tako dišečo štruco. user posted image

Lananai
ti boš pač lepo imela čarovnika oz časrovnicouser posted image user posted image

Pingi malo je čudovitauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
22.10.2011 14:01:00   
Norica
pingi, čestitke za lepotičko!user posted image user posted image

Otroci niso naša last...
So majhna bitja, ki se prikradejo
v naša življenja in nam prinašajo veselje in odgovornost - vendar niso naša last.
Samo pomagamo jim, da postanejo to, kar so.
- Ruth Nuneviller Steinman

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
22.10.2011 14:54:45   
lananai
IZVIRNO SPOROČILO: Natka23

Lananai
ti boš pač lepo imela čarovnika oz časrovnicouser posted image user posted image

Sem že razmišljala, da bom v SMS napisala, da se je rodil čarovnik / čarovnica...  user posted image

(odgovor članu Natka23)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
22.10.2011 15:57:12   
felix7
čestitke vsem mamicam, ki se že lahko pohvalite s tem nazivom user posted image  vsak nov otroček me zelo razveseli in zdaj smo res dočakali dneve, ko se bom lahko veselila z vami prav vsak dan user posted image  mi smo na vrsti čez dober mesec, če bo vse po planu, tako da se nam še nikamor ne mudi.

Zadnji pregled sem imela v četrtek, naslednjega pa imam šele čez 3 tedne, 10.11. user posted image  Ma je tok luštno it na te preglede, naslednjič bo itak že CTG, pa mi je blo kar malo čudno, da šele čez 3 tedne, sem pričakovala kaj prej. Ma nimamo kej, važno, da sem zdaj doma, sicer še na dopustu, ker porodniška se mi začne konec meseca, in da sem že odklopila glavo od službe user posted image

< Sporočilo je popravil felix7 -- 22.10.2011 16:01:52 >

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
22.10.2011 16:44:48   
twiggi
Zdaj me pa že res dooooooolgo ni bilo na forumu. Sem se malo polenla. Morem prebrat vse za nazaj kaj ste napisale. user posted image Vidim da ste bile kar pridne.

ČESTITKE vsem novopečenim mamicam! Vedno več vas/nas je. user posted image Tak je prav!

Pingi pupika je čudovita! user posted image

< Sporočilo je popravil twiggi -- 22.10.2011 16:45:34 >

Najin mali se nama pridruži 11.11.2011 !

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?