Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 21.10.2011 19:14:43
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Se jst tut pridružujem ideji o vozičkanju,sam še istočasno mormo postat !!!!!! z veseljem
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 22.10.2011 7:45:44
|
|
|
|
iwa
|
Kako ste punce? Zej nas dva dni ne bo doma pa vas ne bom nič brala.... Ves ta čas imate eno samo nalogo - da pridno in pridelamo ! Pa lep vikend!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 22.10.2011 9:08:58
|
|
|
|
crtek
|
jutro punce! kako kaj z vami? meni se ne da nič, ma bo treba se kej lotit sicer sm pa hotla povedat za tiste, ki še iščete maco, da se jo dobi tudi v mercatorju. 2 vrste jo majo, pa obe sta bol poceni kot v dm mam pa tudi js eno vprašanje glede tega, če mogoče kira ve...nekje sm prebrala, da se za pomoč pri zanostivi priporoča 1500mg (oz. 1,5g) mace na dan, na teh embalažah od mace iz dm in iz mercatorja (pa verjetno tudi od drugje, ker so navodila podobna) piše, da je priporočena doza 2-3 čajne žličke oz. 4-9g na dan...sej ni, da sm znanstvenik al kej, samo sprašujem se, če ni to mogoče pretirana količina sicer itak piše, da si odmerek prilagodiš tako, da nimaš stranskih učinkov, samo nikjer nisem zasledila kakšni bi bli (stranski) učinki predoziranja mi lahko kira pomaga? uživajte vikend in pridno , da bo naš seznam cel roza
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 22.10.2011 10:18:57
|
|
|
|
lunica 85
|
crtek:A veš da ti jaz nebi znala odgovorit<ker mace še nisem jemala.Sam jaz bi ptem kr jemala 1,5 ali do 4g ,ker 9g je pa res po moje male pretirano. Evo mi smo vikend doma ,super saj jih ni veliko in vikend za slončkanje je tukaj;)) Sem pa bila tudi že pridna ,celo stanovanje sem počistila ,medtem ko se je naš navihanec igral drugi veliki pa spla iz nočnega dela. Se beremo
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 22.10.2011 10:19:19
|
|
|
|
SILVA
|
1500g je približno ene poravnana čajna žlička in ja pri neplodnosti jo priporočajo točno toliko. Jaz sem imela neznosne bolečeine v prebavilih ob jemanju mace, tako, da sem jo potem nehala uživat.Drugče pa še kakor sem zasledila še boleče dojke, predvsem pa bolečine v prebavilih. Je pa drugače dobra stvar, takrat ko sem jo jemala sem imela dosti več ovulacijske sluzi in tudi menstruacija je bila točna kot urca.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 22.10.2011 15:07:02
|
|
|
|
Niri
|
Midva sva jemala 1 žličko na dan (tamalo) pa sem res takrat takoj zanosila, ampak tudi potem splavila. Je pa rekla prodajalka da naj začneva z 1 žličko, da tisti, ki pa rabijo več energije (ala športniki) pa lahko do 5 na dan. Drgač sm pa jst oboje krvomočnico in maco kupila v baziliki (to je štacuna v cityparku v lj) in je bla tm ena k je fuuuuul znala svetovat, k se je res na vse to spoznala. In mi je dala zravn krvomočnice še rman (ki pa je dober samo dokler ne začneš delat na dojenčku, kar je zame lih prav saj se mora moja sluznica še pozdravt od splava). Tko da ful priporočam to prodajalno.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 22.10.2011 16:15:15
|
|
|
|
srce77
|
Punce pozdravljene! Mene pa nekaj zanima. Tiste ko ste že bile noseče,ste delale celo nosečnost ali ste morale v bolniško. Jaz si namreč želim,ko bo tako daleč,ko bom (če sploh bom)noseča delati čim dlje. Vem da je o tem še prehitro za govoriti in da na to vpliva več dejavnikov. Ne predstvljam si da bi morala celo nosečnost biti v bolniški. Saj veste kaj to pomeni,da ni mrdanja kam drugam kot pa okrog hiše. Pa še glede na to da nam vsak euro prav pride......bolniške pa niso kaj prida. No saj pri meni ne! pod 500eur. Saj je od tega potem odvisna tudi porodniška. Je pa stvar taka da delam v trgovini in da to delo nebi bilo nabolj primerno za nosečnico,stoječe delo,hladilniki,dvigovanje težkega bremena. Saj vem da je moje zdravje in beba na prvem mestu,ampak bi vseeno želela delati čim dlje,če se bo le dalo. Kakšne so vaše izkušnje??
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 23.10.2011 13:26:42
|
|
|
|
lunica 85
|
srce:Jaz sem šla takoj prvi mesec že v bolniško,ker sem krvavela in delo ves čas na nogah,hiter tempo,...... Vmes ko se je že vse umirilo sem si želela delat pa mi je G rekla da raje me ne da oz.me sploh ne da delat ,da si nebi kasneje kaj očitala ,če bi šlo narobe in tako sem se tudi sam odločila da sem ostala doma.In ti povem ni mi žal ,sem se vsaj v miru pripravila na porod ,prihod člana,........ Sedaj v drugo - ko bom pa upam ,da bi vsaj 6m delala potem pa vidmo naprej,če pa ne pa tudi ne.Sam da bo otroček zdrav. lp
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 23.10.2011 17:41:06
|
|
|
|
LittleSun
|
Heeeloouu babike moje. Sem prišla samo malo pokukat, jutri napišem kaj več. Še malo in pride tudi naš mesec. danes sem začela delati O teste, je bila komaj vidna senca od črtice. Tako da bo zgleda šolsko prišla na 14 dan grem se dalje cartat, sem pogrešala lubija.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 23.10.2011 17:56:22
|
|
|
|
S*
|
Evo mene, se vam pridružujem v 3 krogu. oz pa pričakujem 26.11.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 23.10.2011 19:43:54
|
|
|
|
lunica 85
|
LS:držim pesti da bo drug mesec oz .ta mesec plden pri tebi S*:WELCOME:ta mesec je najin
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 23.10.2011 20:02:59
|
|
|
|
štručka2503
|
Tudi jaz vam bom delala družbo v novembru. NE pričakujem je 23.11.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 23.10.2011 23:52:06
|
|
|
|
chungalunga
|
No, se bom še jaz pofočkala tukajle, čeprav je bolj malo možnosti pa vseeno... Okoli 7. 11. ne bi smela priti tista, ki pride vsak mesec.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 7:35:02
|
|
|
|
srečki
|
Punce še jaz.... tudi jaz ne pričakujem 01.11.2011. Drugače pa fejst držim pesti za vse nas :)))
< Sporočilo je popravil srečki -- 24.10.2011 7:37:15 >
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 8:21:42
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO : 1.11 urssi (6.krog) srečki 5.11 missmoon klopek 8.11 LittleSun (9.krog) iwa (2. krog) 9.11 crtek (5.krog) 11.11 delfinček76 (11.krog) srce77 (2.krog) 12.11 alysa romare 13.11 Maat 16.11 HeLenčica (13. krog) 20.11 Zewa (1. krog) 23.11 štručka2503 26.11 S*(3.krog) Skupaj nas je: 16 Nosečk: Navijačice : Littlesun, Katte, crtek *bobika*, sontschica, mladika HeLenčica, missmoon, SILVA, LeJo, iwa, Teya D., srce77
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 8:27:05
|
|
|
|
LittleSun
|
Pozdravljene vse nove, vse ki ste se sem nažalost preselile iz oktobra. November bo dober mesec, poln roza barve, imam dober občutek Dobro jutro vsem, eno za vse. Jaz jo močno potrebujem. Koliko sem se psihično spočila, sem pa fizično utrujena in bom potrebovala kar nekaj časa, da nadoknadim bilo je čudovito in nepozabno, če boste imele priložnost, pojdite v London, jaz sem bila že velikokrat, pa me vedno znova navduši, vedno najdem nekaj novega in enkratnega Tokrat sem res bila na čistem odklopu, nisem niti enkrat pomislila na zanositev, tako da sem sedaj čisto neobremenjena. O test je včeraj narisal majhno črtico, upam, da je nisem zamudila, ampak da prihaja, jutri jo pričakujem, bomo videli kaj bo danes porekel gospod trakec sva bila včeraj pridna, ker sva se pogrešala in potem sem si še povšter položila in od utrujenosti takoj zaspala in celo noč spala s podloženim povštrom krvomočnice nisem pila ko sem bila na poti, sem jo pa zato vse dni prej in tudi včeraj zvečer, čez O bom pila in upam, da kaj pomaga. Tokrat sem pozitivno nastrojena in res upam, da zagledam . Bi bil že čas. Lep začetek tedna vam želim.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 9:13:43
|
|
|
|
*bobika*
|
dobro jutro Littlesun hello.. ti si faca, men se pa zdi da ta povšter nič ne pomaga Midva sva še kr bolj na tistem kar je nujno, kot pa kaj drugega.. ma sem se odločila da ne bom več čakala na opravičilo, ker mu očitno ni jasno zakaj sem jezna.. se zna predolgo vlečt tole še.. nama bom pa privoščila en vikend paket samo za naju.. najinga sončka bo pa babi razvajala... Vikend smo preživeli prijetno v družinskem krogu, saj je mami praznovala RD..in tudi kakšno kilco sem dobila, same dobrote.. ZDej pa šibam delat ..se še kaj oglasim Pridne bodite , da bo spet obilo roza barve
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 9:46:54
|
|
|
|
iwa
|
Dobrodošla nazaj Little sun! Prov pogrešale smo te, ko te ni bilo je bilo tukaj manj klepetavo in bolj pusto. Fino da si se tko sprostila in naužila novih moči! *bobika* tole z oddihom je pa dobra ideja, boš vidla da se bojo stvari poštimale Pri nas smo pridni, veselo in bomo do konca tedna, pa da ujamemo tole O! Pa lep dan!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 11:58:17
|
|
|
|
Anonimen
|
prosim tudi mene na seznam ne pričakujem tečke 18.11. krog je pa 40+ ne štejem več. Anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 12:21:38
|
|
|
|
srce77
|
Anonimna najprej lepo pozdravljena med nami. Seveda te bomo dale na naš seznamček,a bi bilo zelo lepo da bi si dala nek vzdevek za lepše komuniciranje. Seveda ti želimo in upamo skupaj da bo naslednji krog ..... Lepo pozdravljena Moj dan se je danes zelo lepo začel.......z ,kar je ravno v pravem času. LittleSun dobrodošla nazaj med nami,res je, da ko te ni bilo, je bilo kar malce zatišje tu gor.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 12:21:40
|
|
|
|
LittleSun
|
PRIČAKUJEMO : 1.11 urssi (6.krog) srečki 5.11 missmoon klopek 8.11 LittleSun (9.krog) iwa (2. krog) 9.11 crtek (5.krog) 11.11 delfinček76 (11.krog) srce77 (2.krog) 12.11 alysa romare 13.11 Maat 16.11 HeLenčica (13. krog) 18.11 Anonimna 20.11 Zewa (1. krog) 23.11 štručka2503 26.11 S*(3.krog) Skupaj nas je: 17 Nosečk: Navijačice : Littlesun, Katte, crtek *bobika*, sontschica, mladika HeLenčica, missmoon, SILVA, LeJo, iwa, Teya D., srce77
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 12:26:17
|
|
|
|
LittleSun
|
Me veseli da ste me pogrešale sedaj sem pa v taki zamudi v službi, ker se samo žal nič ne naredi, da tako nimam časa niti pokukat. Nisem še danes nič jedla, ker je tako, ampak zdaj sem si vzela par minutk, da se malo sprostim. Sem tudi zelo utrujena in gre vse malo bolj počasi srce77 to je pa res lep začetek dneva bobika moja ti dedci so res za čez kolena in po riti, ampak brez njih pa tudi ne moremo, vse se pogliha slej ko prej nam dajo kakšne druge stvari zaradi katerih nas osrečujejo. Da bi sami videli kakšno svojo napako je pa od nas nesmiselno da čakamo, ker so zgleda programirani tako, da imajo spomina za 5 min, potem se pa resitirajo
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 12:46:54
|
|
|
|
Anonimen
|
srce77...sem anonimna (zajček), mislim, tako kot sem zapisana na seznamu. hvala za dobrodošlico. Si pa imela čisto lep začetek dneva
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 13:37:31
|
|
|
|
polho3006
|
Upam da se ne preselim k vam in da mi ta teden uspe zagledati , čeprav dvomim, ampak tole informacijo pa posredujem dalje. Tiste ki vas zanima krvomočnica in kako se pije...v samostan Stična sem postavilo vprašanje o tem in dobila tale odgovor Čaj krvomočnice pijete ves čas med menstruacijskim ciklusom (tri tedne). Sledi 1 teden pavze in zopet ponovitev. Za vgnezditev jajčec je še bolša mešanica, ki poleg krovomočnice vsebuje tudi druge sestavine.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 24.10.2011 13:53:55
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006 Upam da se ne preselim k vam in da mi ta teden uspe zagledati , čeprav dvomim, ampak tole informacijo pa posredujem dalje. Tiste ki vas zanima krvomočnica in kako se pije...v samostan Stična sem postavilo vprašanje o tem in dobila tale odgovor Čaj krvomočnice pijete ves čas med menstruacijskim ciklusom (tri tedne). Sledi 1 teden pavze in zopet ponovitev. Za vgnezditev jajčec je še bolša mešanica, ki poleg krovomočnice vsebuje tudi druge sestavine. hvala za tole, ampak katere pa so še druge sestavine??
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.