Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 19.10.2011 14:50:38
|
|
|
|
HeLenčica
|
Srce77, nič ni zamujeno s krvomočnico, ker ona pride prav ravno ob O...ta pa prihaja
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 19.10.2011 16:57:51
|
|
|
|
srce77
|
evo jo že pijem....tole vsemogočno krvomočnico ,je pa srašansko grenko za pit.....a si jo lahko kaj sladkam?? Pa četudi ne,bo za popit.....vse za ......Moj se mi pa kar smeji,pravi da se mi že meša.......saj se mi res.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 19.10.2011 17:21:35
|
|
|
|
HeLenčica
|
Res, grenka se ti zdi? Upam, da nisi dala preveč...gre ena čajna žlička v 2 dcl. Drugače pa si daš noter žličko medeka in je mmmm
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 19.10.2011 18:03:46
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte romare, tudi zate. chungalunga, mene čaka laparoskopija (G mi je na UZ našla majhno cistico) in kromotubacija. Ti pa greš po moji poti, vidim. Ne boj se operacije, če bo seveda sploh potrebna. Jaz se je ne, pa nisem še nikoli bila operirana. Na to gledam kot nov začetek. Saj vem, da ni nujno, da bo pa potem kar vse v redu, ampak upam pa lahko, a ne? Kar nekaj vas je še v oktobru, "na muč" držim pesti za vse, še posebej pa za mladiko in druge stare borke. Punce iz lastnih izkušenj povem da ta operacija ni nič takega oz .ni boleča.Vsaj zame ni bila.Po njej sem jemala klomifen in po malo manj kot 6mesecih zanosila.če zanosiš v roku 6 mesecev se pregrada in policistični nikoli več ne ponovijo.Držim pesti za vaju.Mi se zdaj trudimo v drugo že od maja ,nič še ni .Držim pesti,čene pa jan.s klomifenom:)) KRVOMOČNICA:Kolikor se jaz spomnem sem jo pila od do ,nisem pa čisto sigurna.Bi morala malo pokukat po svoji starih postih;)) držim pesti za vse in naj nas bo drugo leto že čim vveč z bušijim;)))) lp,Apu http://www.ringaraja.net/forum/m_899118/mpage_4/key_/tm.htm evo to stran sem našla na kateri sem tudi sama pisala.Čaj se pije od konca do predvidoma naslednje . lp,A pu Jaz pa pišem še kar na okt.tam pa skoraj nbene ni več ,ste šle vse sem ;>))
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 19.10.2011 18:08:26
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Dobro jutro, ne morem spat, sem tako prijetno vznemirjena lubi je včeraj pričaral čudovit večer tako da grem vsa v metuljčkih Kaj vaši dragi tudi pijejo krvomočnico? Jaz sem mu netaktno povedala čemu, da mu zgleda njegova moškost ne dovoli, da bi pil kaj takega, noče niti poskusit, pomoje tudi če bi, bi se kremžil sej mogoče se bo pa unesel, moj je tudi moški kot mođki ponos in ni hotel ,potem je pa lepo vsaak dan popil ;))) jaz sem mu ga lepo skuhala on pa popil čez celi dan;)) joj vas malo berem za nazaj ,a so ta teden vsi deci malo midva sva z mojim tudi malo na bojni nogi.Od včeraj do danes sva bore malo spregovorila ,če že zaradi malega Ma saj bo ,jutri je nov dan in nov čas za spravoi;))) lp,Apu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 19.10.2011 18:19:03
|
|
|
|
lunica 85
|
Evo pa sem usposobila še svoj drugi nick ,katerega nisem uporabljala 3 leta;)) lp,EX A pu
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 8:24:50
|
|
|
|
HeLenčica
|
Tudi jaz se vam (pričakovano) pridružujem. Sicer so se ta mesec dogajale hecne stvari, ampak je bila očitno kriva krvomočnica, ki je "zrihtala", da rjavih izcedkov pred ni bilo. Kar je super . No, gremo pa v 13. krog nekje okoli 16.11. lep dan punce, čeprav je deeeež!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 8:42:50
|
|
|
|
crtek
|
jutro pupe! kako ste kaj na ta deževen dan? js sm čisto brez energije...oz. energije mam na pretek, samo ne za tisto, kar jo rabim bo že... HeLenčica dobrodošla pri nas. Škoda, da se ni primlo že ta mesec, bo pa novembra lunica 85 za vzposobljen link...mi gre prou na žiuce, ko se pojavi 15anonimnih, pol pa vedi kira je kira ma zna bit, da je to menjavanje vremena krivo za splošno slabo razpoložnje, kr smo po moje kr vsi malo prenapeti midva z se sicer nisva skregala, je blo pa včiri rahlo napeto...neki sm mu rekla in me je narobe razumeu, ker mu ni blo všeč kar sm mu rekla, mi je ful grdo odgovoru, pa js njemu nazaj isto, pol je pa vidu, da je zabrezveze in ful preveč odreagirau in se mi je opraviču HB, js se tko nemaram kregat ko gre zabrezveze...predvsem, če je nesporazum... glede krvomočnice pa tko...js jo tudi tokrat pijem prvič (skupaj z maco) in se mi zdi zelo zanimivo to, kr ponavadi me je ceučas neki šraufalo in špikalo, ta cikel pa nič, tko da tudi če nam ne uspe nič pridelat, vsaj stalnega špikanja sm se rešla ampak itak enkrat more ratat, tko da...lahko bi že kr zdej
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 8:48:25
|
|
|
|
iwa
|
dons pa res paaaaaaaaaaaaaaaaaaada..... In imamo super priliko da dobro naložimo tale deževen dan in večer in si privoščimo en kup ! Vidim da se vse odločate za tele čajčke. Jest sm se odločila da ene 3 kroge probam brez kot v prvo če pa ne bo nič pa grem tud jest v akcijo. Imam namreč že v izhodišču ful močne in dolge 7 dni in G pravi da imam debelo sluznico nad povprečjem pa da jo ne bo preveč če pa ne bo uspelo bom pa vseen šla v nabavo! Za kaj pa služi maca, kaj sploh je to, tud čaj ali???? Pa lep, vesel, razigran dan!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 9:52:34
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 Evo pa sem usposobila še svoj drugi nick ,katerega nisem uporabljala 3 leta;)) lp,EX A pu o sva skor sosede
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 10:06:57
|
|
|
|
srce77
|
hojla......kljub dežju se je dan prekrasno začel ...hopa hopa hopa ,včeraj se nekako ni izšlo,očitno je že bila nasploh neka napetost v zraku, Je pa danes toliko bolje. SEm brala nekje,da je sperma zjutraj okrog 8h bolj kvalitetna kot zvečer.....kaj pa vem no.....se mi zdi da ko kaj takega preberem-o ,tudi verjamemo v vse to!! Danes sem celo fraj in moj tudi in glede na vreme bo danes še cel dan čas za lep dan vsem skupaj
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 10:07:50
|
|
|
|
Zewa
|
Ojla punce, kako ste? Vidim, da nimam samo jaz problemov z mojim moškim Pismo ej, me jezi kdaj... Kot da je težko povedat, da gre še na pijačo s kolegi. Raje mi reče: prihajam domov, in pol ga ni 2 uri. Dela pa 10min stran.. A je ta teden kakšna luna njim namenjena ali kaj? Včasih se res vpraša, zakaj jih že imamo.. No moja je na vidiku... drugače sem pa stara 24 let, in bomo šli zdej v prvi krog.. po ... Upam da nam bo potem kaj uspelo.. Tudi jaz sem totalno brez energije danes.. Res komaj čakam, da grem iz službe... Pa porodniški dopust bi mi tudi prav prišel, glede na to, da mi gre ta služba prav na živce, ampak nimam izbire trenutno... :S Ja uživajte na ta "čudovit" dan
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 10:23:24
|
|
|
|
*bobika*
|
zewa ja lej moški so včasih neandertalci.. moj tud reče grem na eno pijačo, pol pa (sicer redko) ga ni 3 ure.. joj jst pa doma s kosilom čakam.. ampak sej zanjo bit tud super truper sladki, ponavad ko kaj hočejo helenčica a krvomoćnico lahk začnem tud tretji dan po končani pit ?? iwa tud jst bom verjetno tale krog še počakala, potem pa v nabavo.. crtek - dobro imata poštimano.. jst pa sem z leti čedalje bolj trmasta.. srce77 ti si srečnica, da imaš dragega doma in lahko ..moj je šel že ob 7h in pride šele ob 20h.. no sicer pa imam tudi jst danes norijo..iz službe na prvi sestanek, iz tega pa na drugi sestanek ..pridem pa tudi okol 20h domov.. tako da če le ne bova oba preveč ubita.. bo akcija.. naša littlesun pa že verjetno uživa v Londonu..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 10:38:59
|
|
|
|
srce77
|
*bobika* trenutno sem srečnica ja....... ker je doma,drugače sem pa kr veliko sama.......ima tako službo,da ga dosti časa ni doma. Pol pa pride,pa hitro cote sprat,pa spet gre.......ajajjaj....ni fajn tako. Samo se navadiš. Zato pa nama redno na vsaka dva dni skoraj ne pride v poštev. Sem se zadnjič hecala,da naslednjič ko gre , mi mora pustiti zalogo doma.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 10:44:11
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srce77 *bobika* trenutno sem srečnica ja....... ker je doma,drugače sem pa kr veliko sama.......ima tako službo,da ga dosti časa ni doma. Pol pa pride,pa hitro cote sprat,pa spet gre.......ajajjaj....ni fajn tako. Samo se navadiš. Zato pa nama redno na vsaka dva dni skoraj ne pride v poštev. Sem se zadnjič hecala,da naslednjič ko gre , mi mora pustiti zalogo doma. ojej to pa ni fajn potem.. jst si sploh ne predstavljam da ga več dni ne bi bilo doma..al pa da bi mi nočne delal.. pa ne tolk zarad tega da bi bla sama za vse , ampak ponoči mi je najhujše sami spat..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 10:50:17
|
|
|
|
lunica 85
|
heeheh črtek;Ja kaj čmo ,če se pa punce nočejo -nočemo razkrit Ja deci pa tko kot si napisala ,po moje je kr res vremem malo krivo pa naši PMS -i
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 10:50:22
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 Evo pa sem usposobila še svoj drugi nick ,katerega nisem uporabljala 3 leta;)) lp,EX A pu o sva skor sosede A res iz kje pa si;)))
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 11:07:25
|
|
|
|
Katte
|
PRIČAKUJEMO : 1.11 urssi (6.krog) 5.11 missmoon klopek 8.11 LittleSun (9.krog) iwa (2. krog) 9.11 crtek (5.krog) 11.11 delfinček76 (11.krog) srce77 (2.krog) 12.11 alysa romare 13.11 Maat 16.11 HeLenčica (13. krog) 20.11 Zewa (1. krog) Skupaj nas je: 13 Nosečk: Navijačice : Littlesun, Katte, crtek *bobika*, sontschica, mladika HeLenčica, missmoon, SILVA, LeJo, iwa, Teya D., srce77
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 11:22:51
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 Evo pa sem usposobila še svoj drugi nick ,katerega nisem uporabljala 3 leta;)) lp,EX A pu o sva skor sosede A res iz kje pa si;))) iz okolice Celja..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 14:48:06
|
|
|
|
HeLenčica
|
Punce, ne morem verjeti kakšne učinke ima krvomočnica, res! Do zdaj sem imela vedno rjav izcedek pred , ki ga ta mesec, ko sem pila čaj, NI BILO! Poleg tega je manj boleča in opažam da je kri bolj temna...torej se v redu čisti. Tudi če (še) nisem zanosila, krvomočnica je zakon!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 20.10.2011 23:27:29
|
|
|
|
lunica 85
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: lunica 85 Evo pa sem usposobila še svoj drugi nick ,katerega nisem uporabljala 3 leta;)) lp,EX A pu o sva skor sosede A res iz kje pa si;))) iz okolice Celja.. o super, poten bova p lahko skupaj vozičkale Helenčica:u super ,čestitke ,zdaj pa še samo pluske drug mesec>;)
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 21.10.2011 9:37:54
|
|
|
|
mladika
|
Se jst tut pridružujem ideji o vozičkanju,sam še istočasno mormo postat !!!!!!
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 21.10.2011 11:54:44
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Se jst tut pridružujem ideji o vozičkanju,sam še istočasno mormo postat !!!!!! pa tud če par mescov gor in dol .. ..sam da ne bo eno leto narazen..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 21.10.2011 18:49:07
|
|
|
|
Niri
|
Hej hoj...jaz sem tudi že začela piti krvomočnico...ne more škodit da se sluznica opomore po čiščenju...mogoče pa celo tako pomaga, da bova lahko prej spet začela...naslednji teden imam pregled pa bomo vidli! Drgač je pa moj tko...če mu skuham čaj al pa prpravm Maco pol to spije...da bi pa sam od sebe kej to pa ne...ne vem zakaj se trudva za otroka če že mam enga Se pa jst tud javim za vozičkanje skupno sam ne v Celju ampak v Ljubljani Upam, da nam čimprej rata!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Novembra 2011 21.10.2011 19:06:44
|
|
|
|
srce77
|
IZVIRNO SPOROČILO: missmoon Dobro jutro punce, najprej ena za vse vas. Včeraj sem kupila čaj krvomočnice, mi je pa prodajalka v Sanolaborju svetovala, da naj jem - pijem tudi Maco. Ona mi je bolj svetovalo Maco, kot čaj . Je p rekla, da kao ni problema, če pije-jem oboje. Zdej pa ne vem. Zdele zjutraj si bom v jogurt vmešala tole Maco, ne vem pa, če lahko tudi popoldan pijem čaj krvomočnice? Mal sem zakomplicirala. ali lahko na enkrat pijem-jem tako Maco kot čaj krvomočnice ? Mi gre pa full na živce, ker zadnje 3 mesece opažam, da imam menstruacijo samo 2-3 dni, sicer full močno in redno, ampak mi je full čudno, ker sem jo imela ponavadi cca 5 dni ( 2-3 močno, potem pa še cca malo, bolj za vzorec.) G mi je reku, da baje to ni nič narobe. Ali ima katera tudi takšne probleme? Navijam za vse, da čimprej zagledamo Pozdravljena! A se ta maca tudi lahko kupi v sanolaborju?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.