Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.10.2011 8:18:41
|
|
|
|
petarda
|
Jutroooooooooooooooooooooo Kavicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.10.2011 8:38:51
|
|
|
|
ada2
|
tako, včeraj sem imela spet eno delovno nedeljo, danes delam popoldan, miha je ostal doma, ker kašlja in mu iz noska teče. zdaj gleda malega timija, jaz si grem pa kavo skuhat. potem na hitrco pospravim, ker kadar delam cel dan moji doma tako bombo naredijo, da še stopit nimaš kam, potem se pa grem mihu posvetit.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 17.10.2011 13:45:12
|
|
|
|
petarda
|
Junior še vedno lula na polno...se greva jutri raje k zdravniku pokazat, da se kaj ne zaplete..
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 7:38:21
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro Zdaj napokam otroka v šolo, potem grem pa pred službo še malo sončka izkoristit Anže ima ta teden plavalni tečaj, tako da imajo pouk le prvo uro.... Tina pa hodi okoli kot pav , ker je bila ona edina iz prvega razreda izbrana za pevski zbor ( so imeli preizkus) Popoldne imata revakcinacijo cepljenja za klopni meningitis, jap je minilo že 3 leta od prvega ceplenja , pa še vedno ne more dojeti, da je vsaka doza tako draga (ca 30€)
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 8:09:57
|
|
|
|
petarda
|
Jutro A že v prvem razredu imajo selekcijo za PZ? Pri nas gredo lahko vsi prvi črvi...samo petardito ni želel iti.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 13:53:19
|
|
|
|
*bubi*
|
Petarda, malo dvomim, da bi vsi prvošolčki bili v PZ. Vsaj v tistem šolskem ne, kjer so vsi od 1.-9.r. Razen če imajo pobej za prvo triado. Glasbeno vzgojo pa imajo vsi, ja.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 19:17:11
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Petarda, malo dvomim, da bi vsi prvošolčki bili v PZ. Vsaj v tistem šolskem ne, kjer so vsi od 1.-9.r. Razen če imajo pobej za prvo triado. Glasbeno vzgojo pa imajo vsi, ja. Bubi ti kar dvomi...samo imajo možnost biti vsi v PZ...vsaj za prvošolčke je tako...nimam pa pojma, če imajo mogoče res dva PZ na šoli , ker petardita ta možnost niti ni zanimala.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 20:18:05
|
|
|
|
Paštetka
|
Bubi,pri nas so tudi vsi prvošolčki dobili priložnost iti v PZ. Pa M tudi ni zanimalo. Moram rečt, da se ni ravno po atiju vrgel. Je bolj po mami glede interesnih dejavnostih
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 20:18:44
|
|
|
|
NinaŠ
|
Čer! Nočko ! Punce rada vas imam
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 20:38:15
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Čer! Nočko ! Punce rada vas imam Sem bila na eni drugi temi, pa vidim ob strani, da se je javila dvakrat NinaŠ in enkrat Paštetka...pa sem hitro skočila sem, da ne bi zamudila kake online debate Nina nazaj. Res je lepo slišati in vedeti. Z leti smo postale prave spletne prijateljice .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 20:40:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka Bubi,pri nas so tudi vsi prvošolčki dobili priložnost iti v PZ. Pa M tudi ni zanimalo. Moram rečt, da se ni ravno po atiju vrgel. Je bolj po mami glede interesnih dejavnostih Naš tudi. Si je izbral novinarski. Čeprav mami je v osnovni šoli tudi pela pri PZ...samo kasneje...tam nekje v 5. razredu se mi zdi. Še odgovor kvaki...petardito še nima stalnega zobka zunaj, sta mu pa že dva mlečna odpadla.
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 20:57:04
|
|
|
|
*bubi*
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 20:57:50
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj so to "kalorije"? Kalorje so male pošasti, ki živijo v omarah in ti vsako noč napadajo obleko, da se potem obleka čisto malo vsako noč zmanjša. =)
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 20:59:41
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj so to "kalorije"? Kalorje so male pošasti, ki živijo v omarah in ti vsako noč napadajo obleko, da se potem obleka čisto malo vsako noč zmanjša. =) A to je bubika podala tak odgovor?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 21:03:20
|
|
|
|
*bubi*
|
ne, to sem na FBju ukradla bubika se (še) ne obremenjuje s kalorijami
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 21:06:32
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi je imel danes prvo knjigico za bralno značko In bil zelo pohvaljen, učiteljica mi je sporočilo napisala, da je brezhibno povedal Sem ful vesela... me je bilo kar malo strah - eni punčki na začetku menda ni priznala, pa ne vem točno kaj je bilo. Mislim, da je "zmrznila".
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 21:09:49
|
|
|
|
petarda
|
Bubi. Petardito bo povedal jutri. Samo bo povedal eno, ki jo imamo doma, saj sem seznam priporočenih knjig samo na hitro pogledala. Upam edino, da si ni izbral prekratke knjigice Jaz sem bila pa danes na govorilnih...kila špeha več .
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 21:10:43
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ne, to sem na FBju ukradla bubika se (še) ne obremenjuje s kalorijami Sem mislila, da je ona kje pobrala ...recimo od kakšne tete, babice, mamice
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 18.10.2011 21:21:16
|
|
|
|
*bubi*
|
bubi je tudi povedal eno mimo seznama - Gregor in dinozavri. Jo je prinesel iz šolske knjižnice in jo je zato izbral. Pa zraven je nesel eno malo vedro in not dinozavre V zvezek pa morajo že prej doma narisati na temo knjigice. Ampak kolikor mi pove, jih večina pripoveduje Rdečo Kapico.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.10.2011 7:36:47
|
|
|
|
NinaŠ
|
Dobro jutro IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Kaj so to "kalorije"? Kalorje so male pošasti, ki živijo v omarah in ti vsako noč napadajo obleko, da se potem obleka čisto malo vsako noč zmanjša. =) Knjgico za bralno značko naši otroci predstavijo enkrat kasneje med letom , vsaj Anže jo je lansko leto mislim da, po zimskih počitnicah . Izbral je pa eno kartko kartonko in je bila učiteljica čisto zadovoljna . Rekla je, da raje vidi, da izberejo krajšo in jo predstavijo "z repom in glavo", kot daljšo kjer se v zgodbi izgubijo . Gregorja in dinozavre pa je letos z domače branje/bralno značko prebral Anže
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.10.2011 8:40:52
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! Grem si zdaj eno tako naštimat: Pride katera? IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ Gregorja in dinozavre pa je letos z domače branje/bralno značko prebral Anže Prebral sam. Tu je razlika Jaz sem jo brala nekaj večerov zapovrstjo... je bubika znala takoj na pamet In sem potem rekla, da rabimo malo pavze od teh dinozavrov, smo brali druge knjigice. Zadnje 3 dni pa spet Gregorja. Naši otroci pa so se čisto zgrebli za to bralno značko, tako da jim je morala datume določit, bubi je zvedel datum že konec septembra
|
|
RE: Novembrke 2005 - 6.del 19.10.2011 12:42:51
|
|
|
|
ada2
|
paštetka to sem jaz včeraj pogledala, pa mi je tako žal, kot imam las na glavi, pa še bolj.... groza sem še potem v službi na to mislila, pa smo imeli eno predavanje o eft metodi sproščanja in sem potem to premlevala... no, ne vem, če sem se ravno osvobodila, ok, tolko sem pozabila, da sem spala mormalno.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?