Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 5.2.2011 12:30:34
|
|
|
|
Sandra_26
|
Če kdo komu kaj podari, naj bo srečen da ne rabi kupiti. Če pa ti podarjena oblačila niso všeč, jih pa vrži v smti in ne blati javno okoli ljudi, ampak ji povej na privat. Drugače bi bilo, če bi ti za ta obglačila plačala in nebi bile kot bi morale.
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 5.2.2011 14:12:30
|
|
|
|
niwaj
|
Naj povem celo zgodbo, ker je itak brezveze. Zmenjena je bila menjava za 1 vrečko otroških oblačil v zameno za robčke huggis. Oblačila so bila moja, kupljena, nošena pri naši Živi. Verjamem da je bil kje kak flekec, to se mi tudi ne zdi nič takega. Ko sem gospo čakala, sem se spomnila, da imam še eno vrečko oblačil in nekaj igrač, ki smo jih dobili preko podarimo.si in meni niso dogovarjala. Zdelo se mi je brezveze stran jih metat, mogoče bo pa tej gospe kaj prav prišlo. Gospa je prišla in POVEDALA sem ji: Prva vrečka, je vrečka MOJIH oblačil! V drugih dveh so oblačila in igrače, ki smo jih dobili preko podarimo.si in meni ne odgovarjajo. Če vam bojo OK, jih imejte, drugače jih vržite stran ali podarite drugim. Kaj je bilo v drugi vrečki, kakšna so bila oblačila se ne spomnim ,ker je vrečka kar dolgo samevala v omari. Konec koncev tista oblačila sploh niso bila predmet menjave. Jaz sem ji jih pač dala zraven. Upam si pa trditi, da v MOJI vrečki, od MOJIH oblačil, sigurno ni bilo zasušene hrane ali kaj umazanega in strganega! Torej! : Menjava: Moja vrečka oblačil za robčke ni bil problem. Gospa se zgraža samo nad tistim kar je dobila dodatno zraven.
|
|
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 5.2.2011 18:24:15
|
|
|
|
Medika22
|
Če je bilo temu res tako in nisi videla oblačil , ki si ji dobila na podarim v drugi vrečki se ti javno opravičujem. Nimam namena nobenega blatit, ker nisem tak tip človeka, če bi želela to bi tudi povedala katera uporabnica je to.
|
|
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 5.2.2011 19:06:41
|
|
|
|
niwaj
|
Saj verjamem, da niste želela nič slabega, ampak zmotilo me je to, da sem vam povedala, da v drugi vrečki niso moja oblačila, sem vam povedala da jih vržite magari v koš, pa ste vseeno prikazali tako, kot da nekatere podarjajo zanič stvari (prejšnji dan ste mejala z mano, tako da sem vedela da leti name). Zahvaljujem se vam, da me niste poimensko izpostavila, sem se sama samo zato, ker ničesar ne skrivam in mislim da nisem naredila nič narobe. Iskreno se vam opravičujem, če so bila oblačila v drugi vrečki taka katastrofa. Še ljubše bi mi pa bilo, da bi mi takoj zasebno sporočilo poslali, pa se tam pritožili, bi težavo rešile, tako kot zdaj in se nebi rabile javno opravičevat druga drugi.
|
|
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 5.2.2011 19:43:10
|
|
|
|
Medika22
|
Kot sem vam že napisala, imam zelo rada čistočo in že iz tega razloga bi cotke oprala, če bi jih dala naprej da sama ne izpadem nečista gospodinja. Kljub temu sem hvaležna za dobrodelnost, da nebi bilo zopet narobe razumljeno.
|
|
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 5.2.2011 21:39:01
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
PODARIM bodije, št. 74, 80, 86. So predvsem za punčke, ampak so bolj za doma - kaki fleki od sadja, ki ne grejo ven. Drugače so pa čist OK. Nočem nič v zameno. LP PS Ne mi pošiljat ZS, pišite na glosarcek@gmail.com
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 8.2.2011 10:54:26
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Ima kdo odvečna oblačila za deklico 80-86 predvsem poletno, lahko tudi kaj prehodnega. Če ne veste kam z oblačili, se priporočam. Sprejmem vsa oblačila, tudi s kakšnim madeži. matejakn@gmail.com
|
|
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 9.2.2011 12:39:13
|
|
|
|
lumpa6
|
oj ima katera oblačila za fantka 80, in fantka 104, sem iz lj
|
|
|
|
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 9.2.2011 21:28:31
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: ZmajTolovaj PODARIM bodije, št. 74, 80, 86. So predvsem za punčke, ampak so bolj za doma - kaki fleki od sadja, ki ne grejo ven. Drugače so pa čist OK. Nočem nič v zameno. LP PS Ne mi pošiljat ZS, pišite na glosarcek@gmail.com Oddano.
|
|
Oblekice za punčko podarim 8.3.2011 10:20:38
|
|
|
|
Pavarotti
|
Mamici nosečki, ki pričakuje punčko podarim kar nekaj oblekic od rojstva pa približno do enega leta. Stvari so rabljene-pri moji hčerki. Stvari želim podariti nekomu, ki jih res potrebuje. Prosim javite se na zs. LP,Tina
|
|
|
|
RE: Oblekice za punčko podarim 9.3.2011 8:46:11
|
|
|
|
Pavarotti
|
Oblačila so rezervirana.
|
|
|
|
RE: Oblekice za punčko podarim 9.3.2011 11:58:02
|
|
|
|
Pavarotti
|
Oblačila so oddana. LP,Tina
|
|
|
|
potrebujem oblačila za fantka 7.4.2011 11:57:59
|
|
|
|
Mubi
|
Če ima katera oblačila za fantka od 74-80 dalje za pomlad/poletje bi jih bila zelo vesela!
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 8.4.2011 9:44:22
|
|
|
|
cgorjanc
|
Prosim za oblačila fantek 98-104 poletje- jesen
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 8.4.2011 12:56:31
|
|
|
|
lumpa6
|
ima katera 80-86, za fantka, bi jih bila vesela
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 9.4.2011 16:49:08
|
|
|
|
mabmaja
|
Pozdravljeni Jaz bi prosila, če ima katera uporabnica oblačila in obutev, ki jo za svojo deklico ne potrebuje več. Hčerkica bo 2. maja stara 6 let in nosi obutev 29-30. Vesela bom če mi katera lahko podari karkoli.
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 9.4.2011 17:47:42
|
|
|
|
larisa88
|
Živijo punce Lepo bi prosila za kakršnakoli oblačila za fantka v velikosti 68 - 74. Zelo bi bila vesela, če jih katera podari oz. jih ne rabi več.
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 11.4.2011 19:43:03
|
|
|
|
malane
|
Podarim nekaj oblačil od 68 do 80. So slabše ohranjena, veliko nošena in starejšega letnika. Primerna so za kakšno packanje ali uvajanje goste hrane:) So pravkar oprana, vendar potrebna še kakšnega dodatnega pranja, ker so dalj časa stala v škatlah na podstrehi. Če kateri pridejo prav, naj me kontaktira na ZS. Slike: http://www.mojalbum.com/bipi411/podarim-68-80
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 14.4.2011 16:25:40
|
|
|
|
mrcinca
|
malane po fotkah izgledaj še čisto ok. Iz katerega konca Slo pa ste?
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 24.9.2011 14:49:05
|
|
|
|
majhna zvezdica
|
lep pozdrav lepo bi prosila ce ima katera mamica oblacila za fantka 86 stevilko.sprasujem v imenu prijateljice ki je v trenutni financni stiski.hvala
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 6.10.2011 18:29:05
|
|
|
|
niwaj
|
Ima katera kaj za punčko v velikosti od 92 naprej? Za jesen in zimo. Lahko tudi po simbolični ceni ali menjava za kaj iz mojega albuma... Pišite na zs.
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 17.10.2011 19:23:27
|
|
|
|
ELMA
|
Prosim lepo , če mogoče imate odveč kakšen bodi ali pajacek...za fantka št. 68/74 So za eno samohrano mamico , in niso za mene , če lahko podarite vam bo hvaležna , mene je prosila za oblačila , ampak žal imam punčko ki bo marca 4 leta stara in ji nemorem nikakor pomagat ....hvala
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 17.10.2011 20:16:11
|
|
|
|
malajka84
|
Iščem za punčko 80-86 zimske zadeve. Imam pa nekaj cotk, igračk, ki jih lahko vidite v albumu (MENJAM):http://www.mojalbum.com/cenejnegre Vse stvari v albumih, tudi ostalo ne samo igrače in oblačilca menjam.
|
|
|
|
RE: potrebujem oblačila za fantka 19.10.2011 19:45:44
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Prosim lepo , če mogoče imate odveč kakšen bodi ali pajacek...za fantka št. 68/74 So za eno samohrano mamico , in niso za mene , če lahko podarite vam bo hvaležna , mene je prosila za oblačila , ampak žal imam punčko ki bo marca 4 leta stara in ji nemorem nikakor pomagat ....hvala Še kar iščemo
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?