Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 24.11.2010 15:42:50
niwaj
Punce! Podarim kovček Say it in english (vsebuje kasete, videokaseto, učbenike in delovne zvezke) oz. ga menjam za 2 paketa pleničk (hofer št. 4) in pravtako menjam PRENOSNO previjalno mizico, ki je mi sploh nismo uporabljali (za 2 paketa hofer pleničk št.4)! SLIKE in več informacij o stvareh : http://www.mojalbum.com/niwaj/za-menjavo Samo os. prevzem v CELJU!! Ne pošiljam po pošti! Grem pa v petek v Ljubljano, tako da če je katera zaintereirana, naj javi čimprej, da vzamem zraven!
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 24.11.2010 17:06:50
niwaj
Paket oblačilc 80/86 menjam za hofer pleničke št.4 Oblačilc nimam slikanih, žal. So pa za punčko, lepo ohranjena, nič strgana, katera mogoče mal poflekana. Celje
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 14.12.2010 17:47:19
niwaj
Za Hofer pleničke št.4 (7€) menjam vrečko oblačil 56,62 in 68. Nekaj oblačil je slikanih, nekaj sem jih dodala naknadno. Za punčko. Smo iz Celja. Samo os. prevzem.
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 30.12.2010 20:22:10
majhna zvezdica
zivijo vsem in lepe praznike zelim mene pa zanima ce ima katera mamica iz maribora ali okolice maribora za podarit ali pa za prodat po simbolicni ceni oblacilca za puncko od st. 80 naprej. hvala vsem
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 26.1.2011 16:44:10
niwaj
Pozdravljene! Tokrat bi mi nekaj potrebovali. Namreč, naša punčka je postala navdušena nad vozički. Če ima katera mamica kakšnega starega in ji je v napoto, bi ga bili zelo veseli. Vseeno mi je kakšen je, samo da je še vozen. Smo iz Celja.
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 27.1.2011 6:22:43
nataš
Lep pozdrav! Kaj ima morda katera ,kakšne srajčke za podariti za enoletnika ,lahko so kakšne koli. V kolikor ima morda in jih več ne potrebuje.Hvala lp
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 31.1.2011 19:31:13
gidea
Ja tudi mi bi rabili nekaj oblačil za prehodne dni ,ki se nam približujejo, za našo 3,5 letnico in 8 mesečnico , bi bila zelo vesela odkupim ali menjam za katere pleničke. na zs
Jaz bi samo opozorila punce naj pazijo pri menjavah za pleničke, robčke in ostale stvari. Sama sem namreč imela zelo slabo izkušnjo in v menjavo prejela oblačila, ki so strgana, že popolnoma ponošena in namazana z posušeno hrano v glavnem nikakršna. In bi me bilo zelo sram takšna oblačila podarit kaj šele menjat, tako da prosite prej za slikice če boste želele kaj menjat. Bi pa pohvalila vse ostale, ki podarjate res lepe in čiste cotke za naše sončke.
RE: iščem smrkce iz kinder jajčk 5.2.2011 11:14:18
Medika22
Bom samo rekla, vem kaj sama PODARIM in če ti pošljem slike kaj je bilo MENJANEGA bi takoj spremenila mnenje, nihče ne pričakuje oblačil kot iz trgovine, če bi pričakovala takšne bi jih kupila. Sam opozorila sem na pazljivost.