Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 14.10.2011 11:26:21
|
|
|
|
špica84
|
Wannabemommy probaj vsak dan pojest kak jajček in pirček spit,baje pomaga
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 14.10.2011 15:38:03
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: špica84 Wannabemommy probaj vsak dan pojest kak jajček in pirček spit,baje pomaga Hvala ti Zaj grem na pir
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 14.10.2011 17:42:35
|
|
|
|
latka
|
Grejem zadnjega eskimčka! Drugi spet ni preživel!Test imam 27.10.!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 14.10.2011 18:17:54
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka Grejem zadnjega eskimčka! Drugi spet ni preživel!Test imam 27.10.! bo pa ta zadnji zmagovalen. Lepo ga grej!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 9:24:19
|
|
|
|
zsazsa
|
Latka, mala 06.. ZDAJ PA SKUPAJ NAVIJAMO!!! Jaz sem hvala bogu naslednji teden še doma (čeprav se mi zdi da bo kar dolg)..se mi je v zadnjih treh dneh res hiperca še dodatno poslabšala, tako da res upam da se nekaj dogaja . Meni zgleda hormoni še zmeraj divjajo..se tako jokava in občutljiva da to ni res..kar za brez veze tulim in za brez veze kregam mojega, pa se nikoli drugače ne kregam in je zdaj še moj čistro paf, hehe. Kako kaj kaže pri vama?? Wannabemommy..jaz sem vsak dan jedla jajčka in tudi nekaj radlerjev sem spila, ko je že kazalo da vse skupaj nič kaj ne raste- it worked for me.. Pozdravčka vsem!!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 9:42:42
|
|
|
|
womanpolice
|
Latka .. držim pesti, da bi ta bil zmagovalen. Eskimčki so borci! Najina Erika je živ dokaz za to. Ona je bila edini zamrznjenček kar sva jih imela v postopkih in zdaj nama že dobrih šest mesecev polepšuje življenje... Držim pesti zate!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 9:52:09
|
|
|
|
mala06
|
Živijo eno vam častim! zsazsa jaz sem zaenkrat ok. Do včeraj sem imela nekaj bolečin, zdaj pa nič več. Joški me za znoret bolita, pa proti večeru ratam mal napihnjena in upam, da je to dober znak Z hormoni pa jaz, vsaj zdi se mi , nimam problemov. Upam, da se nam izteče, kot je potrebno.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 10:47:43
|
|
|
|
mavrica72
|
Pozdravček vsem skupaj! Wannabemommy - tudi jaz ti svetujem, da popiješ kakšno pivo in ješ jajčka. Meni je to vedno pomagalo, seveda pa ne pretiravaj mala06, latka, zsazsa - bravo , sedaj jih pa le pridno grejte. Držim pesti, da vam uspe in da se res začnejo prikazovati pluski Jaz sem pa danes "že" 9 dan po ET, pa se mi zdi, kot da počasi vsi tisti znaki, ki bi naj nakazovali da se je prijelo, izginjajo. Prsa niso več občutljiva, spodaj bolečine tudi počasi izginjajo... kaj pa vem, mislim da ni to nič dobrega. Spodaj je sicer res še vse belo, samo to je bolj takšna čudna tolažba.... no, bomo videli kaj bodo prinesli naslednji dnevi... optimizma mi še ni zmanjkalo in to je najbolj važno, kajne?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 11:13:51
|
|
|
|
waiting
|
Jaz sem se danes zjutraj, ker se ni bilo na vidiku odlocila za test. In jeeeejjjjjj ze v prvi sekundi je bil viden lep + Kar ne morem verjeti, da sem po skoraj 5 letih in v 3. IVF postopku vendarle ugledala ta magicni +. Danes je 12 dan po ET in prej sem vedno dobila M ze veliko prej, skratka v torek imam krvnega in bo bolj za sigurno ali se ze lahko veselim.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 11:23:59
|
|
|
|
ineskaa
|
no punce danes je 9 dan po et in sem dobila izcedek tako da je mojega upanja konec, test pa je bil tudi negativen. Sem zelo zelo na tleh.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 11:26:55
|
|
|
|
mavrica72
|
waiting - čestitke . Ti kar verjemi, da ti je končno uspelo. Plusek je plusek in v torek ne bo nič drugače. Upam, da si sedaj odprla sezono in da bomo tudi ostale šle po isti poti za teboj . Povej mi, a imaš kakšne posebne znake, te še vedno zvija?
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 11:31:35
|
|
|
|
mavrica72
|
ineskaa - Kaj pa če mogoče le ni še vsega konec? Tudi če je test še negativen, dokler se ti ne ulije, je še vedno malo upanja. Vem, da se ti je sedajle vse "podrlo", ampak poskusi še malo ostati optimistična. Res, če je samo izcedek, ne še obupat, pa šele 9 dan po ET si.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 12:09:52
|
|
|
|
EmaS.
|
waiting - B R A V O , lepa novica, uživaj v nosečnosti ineskaa - morda tudi tebe preseneti + , počakaj še malo
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 12:30:56
|
|
|
|
metuljček_cekinček
|
Končno dobre novice! Navijamo! ineskaa
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 12:59:18
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček Končno dobre novice! Navijamo! ineskaa Se kar podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 13:24:47
|
|
|
|
waiting
|
Hvala punce, tudi jaz mocno navijam za vse vas in sem ob vsaki veseli novici presrecna za vas, konec koncev je to vspodbuda za vse nas, da smo imele energijo za naprej insekaa - ne vem meni se zdi, da je 9 dan skoraj malo prekmalu za test, poleg tega sem pa nekje prebrala, da je povsem normalno, ce imas izcedek med 8 in 12 dnem po ET drzim pesti, da morda pa le ni konec!! mavrica72 - vceraj sem se rahlo kdaj zacutila tisto tipicno bolecino pred M, danes pa je samo se spikanje tako zelo znosno v primerjavi z bolecinami pred tem. Drugace se pa pocutim odlicno, cisto nobenega posebnega znaka (ce nebi planirala se posumila nebi, da sem nosecka) Aja edino zaspanka sem na kvadrat. Utrogestan mi prede vec kot odlicen izgovor za polezavanje
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 14:32:19
|
|
|
|
barb71
|
waiting . upam, da si odprla sezono samih +. Tole je prava stimulacija za tiste, ki smo v postopku in za tiste ki čakajo.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 18:13:58
|
|
|
|
latka
|
waiting , upam, da se ti kmalu pridružimo tudi ostale trepetalke!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 15.10.2011 22:12:49
|
|
|
|
andreja83
|
IZVIRNO SPOROČILO: latka waiting , upam, da se ti kmalu pridružimo tudi ostale trepetalke! Se kr podpišem po tole, čeprav mi do trepetalk zlo dolgo še fali Zdej pa lepo grejte latka, mala06 in zsazsa , držim pesti da se začnejo zdej na jesen kazati sami ali tile znakeci Tud za ostale držim pesti, ki ste v postopku špikanja in ki ste že tik pred krvnim, da se pokažejo sami pluseki!!!!!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 16.10.2011 11:10:38
|
|
|
|
sandra_sandra
|
aleda takole..danes začnem s špikanjem,mam kratki postopek (spet) insicer menopur 3 ampule.se mi zdi kr močna doza, v petek21.10 prvi uz..me je kr mal strah spet tega špikanja,čeprav grem tokrat čisto neobremenjena v postopek..kar bo pa bo, vem pa eno zasigurno da ne grem več v noben postopek..upam da mi nebo niti treba. Videla sem neko reklamo od sensilaba majo neki za gibljivost semenčk ASTASAN pa se probi mal pozanimat kaj naj bi bilo to!
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 8:45:17
|
|
|
|
ineskaa
|
No punce meni se je ornk ulilo , novembra grem po napotnico za nov postopek, ki bo pomoje nekje v začetku leta 2012.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 9:08:02
|
|
|
|
mala06
|
IZVIRNO SPOROČILO: ineskaa No punce meni se je ornk ulilo , novembra grem po napotnico za nov postopek, ki bo pomoje nekje v začetku leta 2012. Zelo mi je hudo, da ti ni uspelo. Pošiljam ti kup in za naprej.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 9:20:47
|
|
|
|
mala06
|
Živijo! Za vse tiste, ki vas zanima, zakaj je potrebno po punkciji tolk pit vode ali kaj drugega, je odgovor ta, da se čim več hormona izloči. To sem izvedla na et-ju.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 9:51:35
|
|
|
|
cukica
|
Aktualno torek 18.10. Redsonja-prevzem zdravil petek 21.10. andreja83- pogovor sandra-sandra -UZ torek 25.10. zabica _posvet petek 28.10. šičko - štart OBJEMČKI KANDIDATKE V POSTOPKU Wannabemommy - punkcija 20.10 hubika Zaya Tallulah *sanela* zsazsa mia1 latka natke mala. andreja-p pink angel KANDIDATKE ZA POSTOPEK HANYBANY ne111 (3.10. prevzem zdravil) barb71 (3.10. prevzem zdravil) andreja83 coala Anonimen sandra_sandra vrtnica.m serena1 cukica špica84-štarta v januarju S* Avonija *sanela* 25.10. napotnica za ETZ elarab-Štarta 24.10 Womenpolice jona klara evatisa Redsonja šičko Nosečke: Waiting vrtnica.m andreja83 hedviga coala metuljček-cekinček evatisa Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.
|
|
|
|
RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI 17.10.2011 9:55:01
|
|
|
|
cukica
|
NAjprej lep pozdrav vsem,.... Žal mi je za vse,ki vam ni uspelo a le pogumno in naprej v nove boje,... Pri nas smo vsi zboleli imamo virozo bruhamo in driskamo le Nejc je zaenkrat zdrav in upam,da tako tudi sotane,... Waiting tebi pa iskrene čestitke in sem te kar napisala pod nosečke,...Sporoči mi le kam hodiš,da dopišem,... Mi štartamo v januarju z 150 enotami menopurja ali puregona (do sedaj imela vednio gonal) in pa superfact,...Imela pa bom dolg postopek,... Nič lepo se mejte grem še malo počivat,...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?