|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sep / Okt 2011 IVF / ICSI
14.10.2011 11:26:21   
špica84
Wannabemommy probaj vsak dan pojest kak jajček in pirček spit,baje pomaga

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.10.2011 15:38:03   
Wannabemommy
IZVIRNO SPOROČILO: špica84

Wannabemommy probaj vsak dan pojest kak jajček in pirček spit,baje pomaga

Hvala ti

Zaj grem na piruser posted image

18.04.2010 se je rodil moj veliki mali čudež, ki mu je ime Patrik <3

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.10.2011 17:42:35   
latka
Grejem zadnjega eskimčka!user posted image Drugi spet ni preživel!Test imam 27.10.!

(odgovor članu Wannabemommy)
Neposredna povezava do sporočila: 503
14.10.2011 18:17:54   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: latka

Grejem zadnjega eskimčka!user posted image Drugi spet ni preživel!Test imam 27.10.!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bo pa ta zadnji zmagovalen. Lepo ga grej!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 504
15.10.2011 9:24:19   
zsazsa
Latka, mala 06..
ZDAJ PA SKUPAJ NAVIJAMO!!! Jaz sem hvala bogu naslednji teden še doma (čeprav se mi zdi da bo kar dolg)..se mi je v zadnjih treh dneh res hiperca še dodatno poslabšala, tako da res upam da se nekaj dogaja user posted image .
Meni zgleda hormoni še zmeraj divjajo..se tako jokava in občutljiva da to ni res..kar za brez veze tulim in za brez veze kregam mojega, pa se nikoli drugače ne kregam in je zdaj še moj čistro paf, hehe.
Kako kaj kaže pri vama??

Wannabemommy..jaz sem vsak dan jedla jajčka in tudi nekaj radlerjev sem spila, ko je že kazalo da vse skupaj nič kaj ne raste- it worked for me..

Pozdravčka vsem!!!!

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 505
15.10.2011 9:42:42   
womanpolice
Latka .. držim pesti, da bi ta bil zmagovalen. Eskimčki so borci! Najina Erika je živ dokaz za to. Ona je bila edini zamrznjenček kar sva jih imela v postopkih in zdaj nama že dobrih šest mesecev polepšuje življenje... Držim pesti zate!!!

(odgovor članu zsazsa)
Neposredna povezava do sporočila: 506
15.10.2011 9:52:09   
mala06
Živijo eno user posted image vam častim!

zsazsa
jaz sem zaenkrat ok. Do včeraj sem imela nekaj bolečin, zdaj pa nič več. Joški me za znoret bolita, pa proti večeru ratam mal napihnjena in upam, da je to dober znak user posted image Z hormoni pa jaz, vsaj zdi se mi user posted image , nimam problemov. Upam, da se nam izteče, kot je potrebno.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 507
15.10.2011 10:47:43   
mavrica72
Pozdravček vsem skupaj!

Wannabemommy - tudi jaz ti svetujem, da popiješ kakšno pivo in ješ jajčka. Meni je to vedno pomagalo, seveda pa ne pretiravaj user posted image
mala06, latka, zsazsa - bravo user posted image , sedaj jih pa le pridno grejte. Držim pesti, da vam uspe in da se res začnejo prikazovati pluski user posted image

Jaz sem pa danes "že" 9 dan po ET, pa se mi zdi, kot da počasi vsi tisti znaki, ki bi naj nakazovali da se je prijelo, izginjajo. Prsa niso več občutljiva, spodaj bolečine tudi počasi izginjajo... kaj pa vem, mislim da ni to nič dobrega. Spodaj je sicer res še vse belo, samo to je bolj takšna čudna tolažba.... no, bomo videli kaj bodo prinesli naslednji dnevi... optimizma mi še ni zmanjkalo in to je najbolj važno, kajne?user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.10.2011 11:13:51   
waiting
Jaz sem se danes zjutraj, ker user posted image se ni bilo na vidiku odlocila za test.
In jeeeejjjjjj ze v prvi sekundi je bil viden lep +
Kar ne morem verjeti, da sem po skoraj 5 letih in v 3. IVF postopku vendarle ugledala ta magicni +.
Danes je 12 dan po ET in prej sem vedno dobila M ze veliko prej,
skratka v torek imam krvnega in bo bolj za sigurno ali se ze lahko veselim.

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.10.2011 11:23:59   
ineskaa
no punce danes je 9 dan po et in sem dobila izcedek tako da je mojega upanja konec, test pa je bil tudi negativen. Sem zelo zelo na tleh.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 510
15.10.2011 11:26:55   
mavrica72
waiting - čestitke user posted image user posted image user posted image . Ti kar verjemi, da ti je končno uspelo. Plusek je plusek in v torek ne bo nič drugače. Upam, da si sedaj odprla sezono user posted image user posted image  in da bomo tudi ostale šle po isti poti za teboj user posted image .
Povej mi, a imaš kakšne posebne znake, te še vedno zvija?

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.10.2011 11:31:35   
mavrica72
ineskaa - user posted image  Kaj pa če mogoče le ni še vsega konec? Tudi če je test še negativen, dokler se ti user posted image  ne ulije, je še vedno malo upanja. Vem, da se ti je sedajle vse "podrlo", ampak poskusi še malo ostati optimistična. Res, če je samo izcedek, ne še obupat, pa šele 9 dan po ET si. user posted image

(odgovor članu ineskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.10.2011 12:09:52   
EmaS.
user posted image user posted image user posted image waiting -  B R A V O , lepa novica, uživaj v nosečnosti user posted image user posted image user posted image

ineskaa  -  morda tudi tebe preseneti + , počakaj še malo

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mavrica72)
Neposredna povezava do sporočila: 513
15.10.2011 12:30:56   
metuljček_cekinček
Končno dobre novice! user posted image user posted image user posted image Navijamo! user posted image user posted image user posted image
ineskaa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.10.2011 12:59:18   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: metuljček_cekinček

Končno dobre novice! user posted image user posted image user posted image Navijamo! user posted image user posted image user posted image
ineskaa user posted image user posted image user posted image

Se kar podpišem pod tole

(odgovor članu metuljček_cekinček)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.10.2011 13:24:47   
waiting
Hvala punce,
tudi jaz mocno navijam za vse vas in sem ob vsaki veseli novici
presrecna za vas,
konec koncev je to vspodbuda za vse nas, da smo imele energijo za naprej

insekaa - ne vem meni se zdi, da je 9 dan skoraj malo prekmalu za test,
poleg tega sem pa nekje prebrala, da je povsem normalno, ce imas izcedek med 8 in 12 dnem po ET
drzim pesti, da morda pa le ni konec!!

mavrica72 - vceraj sem se rahlo kdaj zacutila tisto tipicno bolecino pred M,
danes pa je samo se spikanje tako zelo znosno v primerjavi z bolecinami pred tem.
Drugace se pa pocutim odlicno, cisto nobenega posebnega znaka (ce nebi planirala se posumila nebi, da sem nosecka)
Aja edino zaspanka sem na kvadrat.
Utrogestan mi prede vec kot odlicen izgovor za polezavanje user posted image

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 516
15.10.2011 14:32:19   
barb71
waiting user posted image user posted image user posted image .  upam, da si odprla sezono samih +. Tole je prava stimulacija za tiste, ki smo v postopku in za tiste ki čakajo.

(odgovor članu waiting)
Neposredna povezava do sporočila: 517
15.10.2011 18:13:58   
latka
waitinguser posted image user posted image user posted image , upam, da se ti kmalu pridružimo tudi ostale trepetalke!user posted image

(odgovor članu barb71)
Neposredna povezava do sporočila: 518
15.10.2011 22:12:49   
andreja83
IZVIRNO SPOROČILO: latka

waitinguser posted image user posted image user posted image , upam, da se ti kmalu pridružimo tudi ostale trepetalke!user posted image

Se kr podpišem po tole, čeprav mi do trepetalk zlo dolgo še fali user posted image user posted image

Zdej pa lepo grejte latka, mala06 in zsazsa user posted image user posted image , držim pesti da se začnejo zdej na jesen kazati sami user posted image aliuser posted image tile znakeci user posted image user posted image user posted image

Tud za ostale držim pesti, ki ste v postopku špikanja in ki ste že tik pred krvnim, da se pokažejo sami pluseki!!!!!

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 519
16.10.2011 11:10:38   
sandra_sandra
aleda takole..danes začnem s špikanjem,mam kratki postopek (spet) insicer menopur 3 ampule.se mi zdi kr močna doza, v petek21.10 prvi uz..me je kr mal strah spet tega špikanja,čeprav grem tokrat čisto neobremenjena v postopek..kar bo pa bo, vem pa eno zasigurno da ne grem več v noben postopek..upam da mi nebo niti treba. Videla sem neko reklamo od sensilaba majo neki za gibljivost semenčk ASTASAN pa se probi mal pozanimat kaj naj bi bilo to!

(odgovor članu andreja83)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.10.2011 8:45:17   
ineskaa
No punce meni se je ornk ulilo user posted image , novembra grem po napotnico za nov postopek, ki bo pomoje nekje v začetku leta 2012.

(odgovor članu sandra_sandra)
Neposredna povezava do sporočila: 521
17.10.2011 9:08:02   
mala06
IZVIRNO SPOROČILO: ineskaa

No punce meni se je ornk ulilo user posted image , novembra grem po napotnico za nov postopek, ki bo pomoje nekje v začetku leta 2012.

Zelo mi je hudo, da ti ni uspelo. Pošiljam ti kup user posted image in user posted image za naprej.

(odgovor članu ineskaa)
Neposredna povezava do sporočila: 522
17.10.2011 9:20:47   
mala06
Živijo!

Za vse tiste, ki vas zanima, zakaj je potrebno po punkciji tolk pit vode ali kaj drugega, je odgovor ta, da se čim več hormona izloči. To sem izvedla na et-ju.

(odgovor članu mala06)
Neposredna povezava do sporočila: 523
17.10.2011 9:51:35   
cukica

user posted image

Aktualno

torek 18.10.
Redsonja-prevzem zdravil

petek 21.10.
andreja83- pogovor
sandra-sandra -UZ

torek 25.10.
zabica _posvet

petek 28.10.
šičko - štart

OBJEMČKI 

user posted image TREPETALKEuser posted image

mavrica72 user posted image user posted image (21.10.)
latka user posted image (27.10.)
mala06  user posted image (28.10.)
zsazsa user posted image (28.10.)

user posted image KANDIDATKE V POSTOPKUuser posted image  

Wannabemommy - punkcija 20.10
hubika
Zaya
Tallulah
*sanela*
zsazsa
mia1
latka
natke
mala.
andreja-p
pink angel
user posted image KANDIDATKE ZA POSTOPEKuser posted image  

HANYBANY
ne111 (3.10. prevzem zdravil)
barb71 (3.10. prevzem zdravil)
andreja83
coala
Anonimen
sandra_sandra
vrtnica.m
serena1
cukica
špica84-štarta v januarju
S*
Avonija
*sanela* 25.10. napotnica za ETZ
elarab-Štarta 24.10
mala.
jagodka80
pupa_b
Womenpolice
jona klara
evatisa

Redsonja
šičko
Nosečke:
       user posted image       user posted image  

Waiting

user posted image user posted image user posted image

Navijačice:

vrtnica.m
andreja83
hedviga
coala
metuljček-cekinček
evatisa

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 524
17.10.2011 9:55:01   
cukica
NAjprej lep pozdrav vsem,....

Žal mi je za vse,ki vam ni uspelo a le pogumno in naprej v nove boje,...
Pri nas smo vsi zboleli imamo virozo bruhamo in driskamo le Nejc je zaenkrat zdrav in upam,da tako tudi sotane,...
Waiting tebi pa iskrene čestitke in sem te kar napisala pod nosečke,...Sporoči mi le kam hodiš,da dopišem,...
Mi štartamo v januarju z 150 enotami menopurja ali puregona (do sedaj imela vednio gonal) in pa superfact,...Imela pa bom dolg postopek,...

Nič lepo se mejte grem še malo počivat,...

(odgovor članu špica84)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?