Urša
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Punce moje......danes sem bila v službi...sem jih šla malo pogledat. Vam povem, da me kar neka stiska daje .... šef mi je kar naravnost povedal, da niso nič rožnati časi, pritiski z vseh strani, plani, nadure, ki jih potem itak ne moreš izkoristit in jih brišejo, izobraževanja, napredovanja res samo z narejenimi visoko zastavljenimi plani, jaz pa, ki bom zdaj s porodniške pa itak nimam kaj pričakovat leto, dve....sem bila prav šokirana, ko sem iz mojega lepega, ljubečega sveta otrok, materinstva in družine prišla v natempirano okolje biznisa . Močno močno upam, da se bodo uresničile moje besede, da bom januarja že čisto v njihovem filmu, ker danes bi čisto ven padla, če bi morala it delat. Zdaj pa že celo dopoldne stiskam mojega minija...joj, kdaj je minilo teh devet mesecev? Zvečer greva z lubijem gledat Fotra in sem prav vesela, da bova ujela nekaj časa tudi zase....tale obisk danes me je še dodatno ozavestil, da moram uživat, ampak res zavestno uživat VSAK trenutek preostale porodniške. Saj vam se mogoče smešno bere, ko ste vse v službi....ampak jaz sem pa res danes čisto paf...evo komot bi se zjokala, ko pomislim kaj me čaka ....gor me drži samo dejstvo, da sem ga seznanila, da želim šest urni delavnik in ni nič dosti kompliciral, tako da bom vsaj okoli tretje ure konec . En veliiiiik ! Ne bit še v tem filmu, probaj odmislit, daj na stranski tir in ne premišljuj še o tem! Porodniške je še kar nekaj ostalo!