miklarom
|
čeeeeeer , drage moje, da se še jaz malo javim, vem ja dolgo se že nisem, a kaj ko pa skos delam, če ne v službi pa doma, je zdaj veliko dela, smo zaenkrat vredu, čakamo, da nas od kje pokličejo za kakošno bebiko, pa še nič ni sem tolk žalostna , v postopek pa še letos verjetneje ne bomo štartali, šele nekje po novem letu, da še mal k sebi pridemo. mausika - sem tolk vesela za vaju, da se še zdaj smejim in kar ne morem verjeti, a se bomo kaj videle v kratkem, RTM gigi -in zarčja - lubike moje kako ste mi kaj, lana 70 - za tebe pa že počasi diham , k vem da se bo kmalu dogajalo, mi je ptičica malo namignila , mislim na vse vas in čim manj bolečin in hiter porod, pa sporoči mi po sms RTM mismis - kako kaj mali medvedki, zdaj so pa že malo zrastle, a ne, so pridne, a jih mami in ati kaj preveč jezijo vsem . ki jih nisem naštela, ker vas je že tako veliko, da že več ne morem vseh slediti, rada vas imam vse, želim vsem vse dobro in vsaki posebej , ki ste že nosečke, in ki še boste veliko in poljubčkov.
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|