|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del
28.9.2011 11:04:59   
mismis
pika.po, jaz sem imela branje izvidov 29.7. s postopkom sem pa začela konec septembra, je dr. R da bi počakali na konec dopustov potem pa akcija. Na branju izvidov sva tudi že določila terapijo, tako da je čisto možno, da tudi ti začneš s postopkom že letos.
Vseeno v MB malo gledajo na leta in pa tudi na to, koliko postopkov že imaš za sabo

Maussi, superca za srčka user posted image user posted image user posted image , najboljša novica včerajšnjega dne

< Sporočilo je popravil mismis -- 28.9.2011 11:05:52 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
28.9.2011 12:00:57   
tisa116
Ojla
Se še jaz malo javim...
Mismis lepo rastete.....3 mesece in pol? To je šlo pa tako hitro...vsaj nam ki nismo okupirane z dvema medikama po 24 ur.Upam, da sta pridni, da pustita mamici kaj spati in da ste brez krčkov.
Pika po....super...upam, da boš čimprej v akciji in da me bosta z mausiko vzeli kdaj s seboj na vozičkanje.....
Jaz sem drugače v redu...zdaj nekaj več kot 9 tednov(devet tednov in pol ha ha),razen kisline, ki me včasih daje mi ni hudega(donat je zakon).Včasih me malo trebuh boli pa ščipa,amak če bo tako...bo super.
Sem doma na bolniški vsaj do 12 tedna je rekel moj dr...glede na to, da jih mam pa 40+ pa se zna zgoditi, da me bo hotel kr zadržati doma.
Tako da dopoldneve samevava ali vandrava po hosti z mojim user posted image , pa ne kaj hitro , ker sem kar hhitro zadihana.
Bova sla jutri mal za gobe gledat....
Eko..vsem en lep pozdravček...mausika tebi en velik user posted image za srčka, jaz mam kontrolo 13.10 pri 11 tednih pa še malo.Moj dr pravi, da nima smisla, da hodim na nuhalno, saj bo razmerje zaradi mojuh let slabo in da moram itak na amnio.Kaj pravite ve???
lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
28.9.2011 13:03:52   
mausikaa
ojla Tisa, glej jo glej potepinko, jaz sem tudi doma do nadalnjega, do kdaj pa še ne vem, zvem konec tedna...počasi mi je dolgčas, na TV ni nič pametnega, predpisano imam mirovanje tako da si kaj veliko ne upam vandrat naokoli, itak sem takoj tako zadihana kot da bi tekla maraton...glede nuhalne sem pa jaz tudi razmišljala če ima smisel, ker tako kot je tebi rekel bodo rezultati glede na starost sigurno slabi in potem bi se samo sekirala 300/uro kar pa zagotovo ne bo koristilo mali žabi...
za vozičkanje se pa itak lahko dogovorimo, vsaka družba bo dobrodošla... 

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
28.9.2011 21:42:54   
srečica17
Pozdravljna dekleta!!!!

Tisa in mausika čestitke še enkrat......še za srčke:-))))
Dr. Pušenjak priporoča nuhalno, kljub amniocintezi......ker se tam lahko že zelo zgodaj odkrije kakšna nepravilnost, oziroma se odkrije še kaj drugega kot na amnio......vsaj meni jo je priporočal.....

Jaz sem Ok, 26 T in 2 d........Cukr tets v redu.......nimam povišanega:-).......lahko se še naprej veselo redim:-(((((.
Samo, da je z našo malo bebiko vse Ok......
Počasi pripravljam stvari in UŽIVAM na veliko!!!!!

Vsem , prav vsem, lepe pozdravčkeeeeee!!!!

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
29.9.2011 8:59:08   
pika.po
Dobro jutro user posted image

Juhuuuuu danes pa ni megle in sonce sije user posted image

Evo eno kofe za lepši začetek dneva!

user posted image

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
29.9.2011 9:59:56   
mausikaa
dan, Pikica danes je pa prav posebna kavica z mavričnimi sladkorčki, hmm, zdaj bom lahko izbirala...
pri nas je vsak dan sonček, megle pa itak v naših koncih skorajda ne poznamo user posted image  no je pa mraz zunaj, sem kosmatinca peljala v vrt in je samo 12 stopinj, me je kar odneslo nazaj noter...

(odgovor članu pika.po)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
2.10.2011 15:41:05   
mausikaa
dan konzervice...kako smo na to lepo nedeljsko popoldne? jaz sem na kauču in počivam...včeraj naj bi dobila odločbo komisije pa je seveda ni bilo, ker očino poštar ni hodil, tako da bom imela ju3 dirke z bolniškim listom...ga  bo šel moj iskat potem da je pa treba dostaviti v službo...tolk sem jezna na tega našega poštarja da ne znam povedat, pišuka namesto da bi pozvonil če ima priporočeno pošiljko samo vrže listek v nabiralnik...
počutje drugače tko-tko, sem kot cunja, ustrašim se vsake bolećine in vsakega čudnega počutja...najraje bi zaspala in se zbudila ko boo kritični tedni mimo...sej takšno počutje je normalno kajne?

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
2.10.2011 16:14:11   
Anonimen
Poštarji po novem ob sobotah ne nosijo priporočenih pisemin drugih navasnih pošt, verjetno šparajo poštarje, da so čimveč fraj ob sobotah.

(odgovor članu mausikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3183
2.10.2011 17:52:49   
lana70
Ojla babe žabe user posted image , kako? Pri nas vse po starem, moja tastarejša žaba je bila v sredo polnoletna, Živa je začela hodit v vrtec in je izmenično en teden v vrtcu, en teden doma zaradi bolezni. No, ta teden smo doma...bruhamo, driskamo, kašljamo,...potem je še moj začel, groza. Danes smo dopolnili 36.teden, premaknem se zgolj še do wc-ja in do pred hiše in priznam, da komaj čakam. V sredo imam pregled pri Cerarju in upam, da mi da zeleno luč. Nič, toliko da ne boste v skrbeh. Mismis, lepo te je bilo videt...no, kar mismis vprašajte kako ubogo zgledam user posted image . Grem kavčat nazaj, pozdravčke vsem in upam, da je lep vikend za vami.

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
3.10.2011 23:09:11   
miklarom
čeeeeeer , drage moje, da se še jaz malo javim, vem ja dolgo se že nisem, a kaj ko pa skos delam, če ne v službi pa doma, je zdaj veliko dela, smo zaenkrat vredu, čakamo, da nas od kje pokličejo za kakošno bebiko, pa še nič ni sem tolk žalostnauser posted image , v postopek pa še letos verjetneje ne bomo štartali, šele nekje po novem letu, da še mal k sebi pridemo.

mausika - sem tolk vesela za vaju, da se še zdaj smejim in kar ne morem verjeti, a se bomo kaj videle v kratkem, RTM

gigi -in zarčja - lubike moje kako ste mi kaj,user posted image

lana 70 - za tebe pa že počasi diham , k vem da se bo kmalu dogajalo, mi je ptičica malo namignila user posted image , mislim na vse vas in čim manj bolečin in hiter porod, pa sporoči mi po sms RTM

mismis - kako kaj mali medvedki, zdaj so pa že malo zrastle, a ne, so pridne, a jih mami in ati kaj preveč jezijouser posted image

vsem . ki jih nisem naštela, ker vas je že tako veliko, da že več ne morem vseh slediti, rada vas imam vse, želim vsem vse dobro in vsaki posebej , ki ste že nosečke, in ki še boste veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in poljubčkov.

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
4.10.2011 10:14:43   
mismis
Iiiiiiiii Mikli se je javila, kako lepo. Naše medike lepo rastejo, kmalu bodo že 4. mesece stare user posted image , pridne so malo po očiju, nagajajo malo po mamici, uglavnom luštno nam je user posted image . Zate pa pestkam, da se bo čimprej našla kakšna bebica.

lana70, ni tako hudo, ok buško je res velik, ampak v obraz pa dobro zgledaš. Torej, jutri mislim nate

mausii in tisa, kako gre

žižek, danes pokličem

zarji, pusica od tamale zarje

babe, kje je kaj moja stimulacija, meni fali malo akcije user posted image user posted image user posted image  šibamuser posted image , pozdravčke vsem

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
4.10.2011 14:13:59   
mausikaa
ojla babe, 
Miklica naša kolk sem vesela da si se oglasila, boš videla tudi zate se bo našla bebika - sem prepričana v to
Lanči a že vemo kdaj dihamo?
Miša a ti bi pa stimulacijo? hmm, bom malo nazaj pobrskala in poskusila najti kaj pametnega, 
Žiži oglasi se kaj, pa Hermico tudi pogrešam...
no jaz sem končno dobila odločbo komisije in ostajam še kar nekaj časa doma, so me presenetili - no sej nisem huda, samo presenečena, sem bila prepričana da mi bodo podaljšali samo do kontrole pa so mi podaljšali za tri tedne več, no itak imam predpisano sitrogo mirovanje, in roko na srce mislim da itak nisem sposobna biti 8 ur v službi, dopoldneve preživljam na kauču in se skušam čimmanj premikat ker le tako nekako obvladujem slabosti (se ne pritožujem zaradi njih - v bistvu sem jih vesela, ker če so prisotne potem sem nekako bolj prepričana da je vse ok) se pa ustrašim ob vsakem čudnem občutku, vsakič ko si vstavim Prometrij preverjam če je vse res povsem belo, no počasi se mi zdi da se mi meša...ampak na splošno pa poskušam biti čimbolj pozitivna, razmišljam o lepih stvareh, gledam vozičke (ja definitvno sem zmešana) gledam otroške sobe, razmišljam kako bomo opremili sobo za malo žabico, pa kako bomo selili malo večjo žabo v drugo sobo...
btw. a poznate tisti rek ki pravi da ko oddaš stvari za dojenčka da potem se pa zna zgoditi da se najavi novi dojenček? Točno to se je zgodilo meni: sodelavka je za eno svojo žlahtnico iskala košek in ker sem sama nekako vrgla puško v koruzo sem ji ponudila našega familjarnega...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
5.10.2011 7:43:27   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Poštarji po novem ob sobotah ne nosijo priporočenih pisemin drugih navasnih pošt, verjetno šparajo poštarje, da so čimveč fraj ob sobotah.
skoraj nič od tega ne drži, pa se mi ne da razpisat....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
5.10.2011 7:44:32   
zarja1
Babe žabe moje, dobro jutro. Vidim, da ste vse več ali manj okuser posted image . Mi tudi.user posted image

Lubčkam vas vse.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
5.10.2011 9:05:58   
tisa116
Dobro juutrooooo!
Da se še jaz malo javim.Tudi jaz sem še doma.....13.10 imam pregled pri svojem g, sem v redu, včasih mi malo kislina nagaja drugače pa nič hudega.Še vedno bi samo spala in spala in spala, pa mi ta teden to ne rauje najbolje.Imamo vse tri user posted image pri meni v Lj, v stanovanju, potem si lahko predstavljate kako je pestro.Moj pesjan in mala (1leto stara špingerka) sta nekje na istem intelektualnem nivoju in stalno norita in se bockata....dokler ne padeta dol in spita.Dlak je pa po stanovanju za poooooooopi.....sem že čist fertik...
Moj dragi, kot ti mausikaa dela študijo o vozičkih....res študijo...mora se na malo zložit(ker v avtu prtljažnik zavzame pesjan),mora imet napihljive gume, velike gume za crosscountry sprehode,jasno da hudo vzmetenje, pa najboljš bi blo da je iz aluminija ali karbona, da je lahek, pa tak ki ima košaro ki se zloži v športni voziče, pa lupinco, pa jaooooo.....sploh več ne dohajam.Mi meče firme iz glave za katere nisem nikoli slišala, kaj šele za modele....Mislim da je zdaj favorit en mothercare my 3 ali 4 pa en hartan alu....ha ha...čist je počen.Pa previjalno bo naredil sam, ker ne gre v spalnico in mora pasat v dnevno sobo, pa posteljica pa.....
Mi je kar smešno, čeprav se mi posvoje zdi lepo, da je tako padel noter.Meni še vedno ni čisto jasno vse skupaj, sem vesela in srečnna ampak moj je pa čist nor.
Še vedno nisem povedala doma.....še kr čakava...
Pupe vsem en lep. lep dan, peljite svoje bebike danes še ven na dol sprehod.....ker v petek se pa začne....brrrrr

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
6.10.2011 9:44:56   
hermy1
Dan,

ja, res sem packa user posted image se nič ne javim...ampak kar ni časa. V službi sem na terenu, doma zvečer, pa samo padem dol.
Vsake toliko preberem in se veselim skupaj z Mausi, s Tiso, Srečico... Čakam in stiskam pesti za Lano70 in zelo razumem štorije z vrtec...pa čestitke taveliki žabi user posted image !! Miklica, naj bo deca čimprej doma.
Žiži dobre misli za prijateljico.
Prav posebne pozdravčke in objemčke pa Zarji in Fidolinci user posted image user posted image
user posted image !
Mismis poljubčke za pupiki.

Mi smo dobro (razen pomanjkanja časa user posted image ) in se počasi že pripravljamo!
Ma vem, da sem jih še miljavžent falila, te pa drugič...Rada vas mam vse!!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
6.10.2011 14:44:24   
mausikaa
dan žabe,
kakšen nasvet za obvladovanje slabosti?? groza, danes ponoči sem mislila da me bo pobralo na WCju, sem se potem kar malo vsedla na hladne ploščice in se mi je zdelo da je svet postal lepši...nato sem zlezla v posteljo in nekako našla položaj v katerem mi ni bilo toliko slabo, sem samo čakala kdaj se bo vaja ponovila...tako da danes sem na limonadi z sodo, drugega ne spravim dol...

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
6.10.2011 17:05:07   
loremi
Ojla!

Vas spremljam, vidim, da se imate fajn user posted image .

mausikaa super, čestitke še 1x, kar tko naprej, slabosti pa, upam ne bodo prehude user posted image

gigi kako je s tvojo prijateljico? user posted image

miklarom držim pesti za čimprejšnji klic! user posted image  user posted image

Mene je dans spet pošteno zdelala migrena, še kar naprej pa se matram z vnetji.

Pozdravljam prav vse, imejte se lepo!
Uživali smo tople dni, jutri se menda fejst shladi, a joj spet bo ta dooolga zima.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
10.10.2011 11:54:29   
srečica17
Mausika pogrešam tvoj blog:-)))) A ti je tako slabo, da ne moreš pisat??

Tisa nosečka kako kej????

Pa vse ostale mlade mamice, a gre???? Kr pogrešam mal več branja tukaj. Sej vem, sej sem sama ista.....sam brala bi pisala pa ne.

Pri meni nič novega, razen to, da sem začela že 29.teden......Jupi!!! Jaz se tok veselim, pa še zdej ne dojemam čist, da je vse skupaj res. Živim kot v pravljici , v novi hiški (stari prenovljeni), z mojim dragim, s katerim se zelo dobro razumeva (pa se poznava šele slabi dve leti), z mojim sinčkom, ki je zelo zadovoljen z preselitvijo in novo šolo. In z našo novo mini zajčico Fridouser posted image .

Upam, da je tud vam tok lepo k meni. Naj traja in trajaaaaaaaaaaaaaaaaaaaauser posted image

P.s. Pa da ne pozabim še na vse ki ste še v pričakovanju pričakovanja:-)))) Pozdravčke tudi vam!

< Sporočilo je popravil srečica17 -- 10.10.2011 11:55:26 >

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
11.10.2011 10:45:30   
mausikaa
dan
tolko da se pofočkam, slabosti so malček bolj, moram potrkati, napihnjena sem kot slonček, spi se mi pa še vedno...zdaj smo v pričakovanju kontrole naslednji teden, potem bomo pa videli kako in kaj...

(odgovor članu srečica17)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
12.10.2011 14:57:25   
mausikaa
no a bom spet pisala blog???  user posted image  

eh babe, danes se spet kaže sonček, baje samo še danes potem pa naj bi sledilo poslabšanje..no ja, saj v bistvu se ne smemo pritoževati, poletje je bilo letos dolgo dolgo...upam, da bo zima kratka in da spet čimprej lepo, sončno in toplo vreme...poskušam kuhati kosilo, pa že vidim da tudi danes ne bom kaj preveč z apetitom jedla, kuha se ješprenj, jedla bi pa packarijo iz Mc'a user posted image  včeraj sem požrla - ja požrla in ne pojedla neko varianto ki se baje kliče New york ali nekaj takega, ne me vprašt kolko mi je bilo potem slabo user posted image  ampak ko sem pa jedla se mi je pa zdelo da sem jedla nekaj najboljšega na svetu, okus je bil božanski in je bil vreden vse slabosti ki je sledila user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
13.10.2011 10:06:37   
gigi1
Lana70 je včeraj rodila hčerkico Pio in sinčka Žiga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vsi se počutijo dobro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke mamici, atiju, velikemu bratcu in mali veliki sestrici. Pia in Žiga dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
13.10.2011 10:14:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Lana70 je včeraj rodila hčerkico Pio in sinčka Žiga user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Vsi se počutijo dobro user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Čestitke mamici, atiju, velikemu bratcu in mali veliki sestrici. Pia in Žiga dobrodošla user posted image  user posted image  user posted image

jupi, cela naša družina je stiskala pestke za ta dva falota user posted image user posted image user posted image .

Pia in Žiga, dobrodošla med nami, čestitke pa mamici, pa očiju, pa velikemu bratu in sestri user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
13.10.2011 10:37:26   
tisa116
Mami Lana , oči čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Evo jaz pa šibam na pregled k G, štejemo nekje 11 tedon in pol...
lp vsem...javim kako je bilo

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
13.10.2011 11:07:31   
miklarom
čestitke še tukaj Lana70- dobrodošla PIA IN ŽIGA , vse čestitke tudi atiju, bratecu in sestriciuser posted image sm=bravo.gif]user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 13.10.2011 11:08:39 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu tisa116)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?