Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:36:22
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca bambixxx to je tudi dobra novica ...shoping time... če hočem shoping time, moram najprej počakat na money time tudi to bo jaz pa grem jutri po ene kavbojke še, pa po škornje za otroke...( si vedno kje kaj vnaprej rezerviram, pa čez noč premislim)
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:38:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom? jaz sem nosila vedno na Koroško.,nasproti optike...So hitri, prijazni, ne predragi to ne rabi...ono zadnje je bolj važno
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:39:10
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem...nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 8:12:41
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 8:46:16
|
|
|
|
majakla
|
Dobro jutro Za1x še vedno brez vročine, tak da gremo pol ven. Jeee!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 8:48:42
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dobro jutro Za1x še vedno brez vročine, tak da gremo pol ven. Jeee! juhuuuuu
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 8:49:16
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ata je bil danes na punkciji in so mu dobrih 6 l vode ven sčrpali. Zaj pa je dosti boljše,pa jedo je. Super novica Super
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 8:49:51
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Majakla, za Nika Matcar, super za atija, pa še za vsak slučaj Karmen, lep vikend Hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 8:50:27
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer saj verjetbo ste že na fb videle, pa vseeno: T ima škrlatinko Sicer brisa ni vzela, pa zdaj berem, da mogoče sploh ni škrlatinka, ampak ok, ospen smo dobili, ga bomo pojedli, če pa bi se slučajno ponovilo, pa bomo rekli za bris še tukaj Ojoj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:24:36
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom? jaz sem nosila vedno na Koroško.,nasproti optike...So hitri, prijazni, ne predragi to ne rabi...ono zadnje je bolj važno ja no, saj prvi dve kvaliteti tudi ni slabo imet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:29:13
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro , danes popoldne greva s T. k FT Jožici v Pesnico. ker jo vsi tak hvalijo, pa da vidimo kaj bo ona rekla... Ker že od sobote nisem šla ven iz stanovanja in se mi bo počasi zmešalo, bi šla katera na eno hitro kavico okoli 16h? Vseeno kje, sva z avtom.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:39:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom? jaz sem nosila vedno na Koroško.,nasproti optike...So hitri, prijazni, ne predragi to ne rabi...ono zadnje je bolj važno ja no, saj prvi dve kvaliteti tudi ni slabo imet ..sem napisala, ker meni pač to pomeni, da imajo nek odnos...do ljudi, kar je v današnjem času težko najt
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:40:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro , danes popoldne greva s T. k FT Jožici v Pesnico. ker jo vsi tak hvalijo, pa da vidimo kaj bo ona rekla... Ker že od sobote nisem šla ven iz stanovanja in se mi bo počasi zmešalo, bi šla katera na eno hitro kavico okoli 16h? Vseeno kje, sva z avtom. ČE ostane(mo) brez vročine, lahko ob 16h pod Pohorjem, Arena, ker itak peljeva mojega, gre gor. OK?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:40:48
|
|
|
|
arabela*
|
otroci v šoli, vrtcu, midva sva pozajtrkovala.. zdaj pa grem temeljito pospravit
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:41:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla ker itak peljeva mojega, gre gor. OK? ti ne greš?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:45:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla ker itak peljeva mojega, gre gor. OK? ti ne greš? Seveda, pa bo Nik z Bambi+T. kavo pil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:47:50
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla ker itak peljeva mojega, gre gor. OK? ti ne greš? Seveda, pa bo Nik z Bambi+T. kavo pil.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:48:55
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro , danes popoldne greva s T. k FT Jožici v Pesnico. ker jo vsi tak hvalijo, pa da vidimo kaj bo ona rekla... Ker že od sobote nisem šla ven iz stanovanja in se mi bo počasi zmešalo, bi šla katera na eno hitro kavico okoli 16h? Vseeno kje, sva z avtom. ČE ostane(mo) brez vročine, lahko ob 16h pod Pohorjem, Arena, ker itak peljeva mojega, gre gor. OK? ok, pošlji mi sms potem, če velja
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 9:53:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla ker itak peljeva mojega, gre gor. OK? ti ne greš? Seveda, pa bo Nik z Bambi+T. kavo pil. ...ne nasplošno sem mislila, če hodiš zraven....?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 10:37:32
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jutro , danes popoldne greva s T. k FT Jožici v Pesnico. ker jo vsi tak hvalijo, pa da vidimo kaj bo ona rekla... Ker že od sobote nisem šla ven iz stanovanja in se mi bo počasi zmešalo, bi šla katera na eno hitro kavico okoli 16h? Vseeno kje, sva z avtom. ČE ostane(mo) brez vročine, lahko ob 16h pod Pohorjem, Arena, ker itak peljeva mojega, gre gor. OK? ok, pošlji mi sms potem, če velja ok, okoli 14., ko se zbudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 10:43:06
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: majakla ker itak peljeva mojega, gre gor. OK? ti ne greš? Seveda, pa bo Nik z Bambi+T. kavo pil. ...ne nasplošno sem mislila, če hodiš zraven....? Ne več in ne še. Naj še Nik malo zraste. Je pa res, da sem raje na kavici.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 11:21:20
|
|
|
|
Arwenko
|
Mi pa imamo avto na popravilu. Je možeku zaštekal zjutraj ko je hotel v službo. Zaštekalo zadnje levo kolo, naj bi ročna zablokirala, pa še pakna dol padla. Zdaj smo ga z muko uspeli spravit tukaj do sosednjega mehanika, ki je sicer za alfe, ampak še to res z muko. Je pripeljal neki voziček, da smo podložili tole eno kolo in ga spravili teh 100m. Zdaj pa samo upam, da ne bo predrago vse skupaj. Pa itak je za jutri bilo zmenjeno z enim mehanikom, da se jermen pa to zamenja na tem avtu, še to bo stalo...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 12:19:23
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Mi pa imamo avto na popravilu. Je možeku zaštekal zjutraj ko je hotel v službo. Zaštekalo zadnje levo kolo, naj bi ročna zablokirala, pa še pakna dol padla. Zdaj smo ga z muko uspeli spravit tukaj do sosednjega mehanika, ki je sicer za alfe, ampak še to res z muko. Je pripeljal neki voziček, da smo podložili tole eno kolo in ga spravili teh 100m. Zdaj pa samo upam, da ne bo predrago vse skupaj. Pa itak je za jutri bilo zmenjeno z enim mehanikom, da se jermen pa to zamenja na tem avtu, še to bo stalo... Ajoj Arwenko držim pesti, da ne bo prehud račun!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 12:22:04
|
|
|
|
karmen7
|
Meni pa so poslikali stanovanje danes. Zdaj pa čakam, da me pokliče nazaj in mi še sporoči ceno, ker smo trenutno vsak na svojem bregu in se bomo verjetno našli ravno na sredini. Bomo vidli kaj bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 12.10.2011 12:42:40
|
|
|
|
majakla
|
Nik spi, juha kuhana, pol pa še pico (ono na pol fertik) v pečico, paradajz narežem in bomo jedli, aja, še ata morjo damu prit, pa Nik se zbudit . . . Pol pa via POD Pohorjeee . . . (vsaj za1x vse tak kaže)
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?