Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 21:22:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ata je bil danes na punkciji in so mu dobrih 6 l vode ven sčrpali. Zaj pa je dosti boljše,pa jedo je. Super novica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 21:23:37
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx in ste kaj pametnega kuple v H&M? jaz si moram it nujno par novih cunj kupit, predvsem hlače za službo, ker mi je vse preveliko Jaz pa po kavbojke, sem one že možu vrnila. Pa bundico za Nika, imajo kaj pametnega?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 21:24:23
|
|
|
|
matcar
|
Grem pred tv,pa knjigo,pa spavanac! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 21:52:26
|
|
|
|
botrca
|
matcar super za atija, bambixxx to je tudi dobra novica ...shoping time...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 21:54:08
|
|
|
|
katy83
|
čer saj verjetbo ste že na fb videle, pa vseeno: T ima škrlatinko Sicer brisa ni vzela, pa zdaj berem, da mogoče sploh ni škrlatinka, ampak ok, ospen smo dobili, ga bomo pojedli, če pa bi se slučajno ponovilo, pa bomo rekli za bris
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 21:55:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj moram povedat, da smo včeraj celo dobili po pošti te svete naloge za terapevtsko opremo in je dragi šel kar dvignit popoldne. Tako, da smo zdaj opremljeni z novo Airex blazino, valjem in žogo . Sma že tudi sprobala z malim včeraj malo telovadit (kljub bolezni) in je super! Super! saj bo Bambi,boš vidla,kak bo hitro nadoknado.Držim pesti,da bodo čimboljši rezultati! ooooooo, full fajn
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 21:58:56
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca bambixxx to je tudi dobra novica ...shoping time... če hočem shoping time, moram najprej počakat na money time
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 21:59:43
|
|
|
|
katy83
|
Majakla, za Nika Matcar, super za atija, pa še za vsak slučaj Karmen, lep vikend
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:01:12
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj moram povedat, da smo včeraj celo dobili po pošti te svete naloge za terapevtsko opremo in je dragi šel kar dvignit popoldne. Tako, da smo zdaj opremljeni z novo Airex blazino, valjem in žogo . Sma že tudi sprobala z malim včeraj malo telovadit (kljub bolezni) in je super! Super! saj bo Bambi,boš vidla,kak bo hitro nadoknado.Držim pesti,da bodo čimboljši rezultati! ooooooo, full fajn ja res je fajn delat na ta pravi opremi. in FT ga/me je ful pohvalila danes, da od kar zdaj 1 teden bolj intenzivno delamo je že kar napredek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:01:52
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx joj moram povedat, da smo včeraj celo dobili po pošti te svete naloge za terapevtsko opremo in je dragi šel kar dvignit popoldne. Tako, da smo zdaj opremljeni z novo Airex blazino, valjem in žogo . Sma že tudi sprobala z malim včeraj malo telovadit (kljub bolezni) in je super! Super! saj bo Bambi,boš vidla,kak bo hitro nadoknado.Držim pesti,da bodo čimboljši rezultati! ooooooo, full fajn ja res je fajn delat na ta pravi opremi. in FT ga/me je ful pohvalila danes, da od kar zdaj 1 teden bolj intenzivno delamo je že kar napredek super...sem zelo vesela za vas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:02:33
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ata je bil danes na punkciji in so mu dobrih 6 l vode ven sčrpali. Zaj pa je dosti boljše,pa jedo je. Super novica podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:04:06
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer saj verjetbo ste že na fb videle, pa vseeno: T ima škrlatinko Sicer brisa ni vzela, pa zdaj berem, da mogoče sploh ni škrlatinka, ampak ok, ospen smo dobili, ga bomo pojedli, če pa bi se slučajno ponovilo, pa bomo rekli za bris še tukaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:05:44
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx in ste kaj pametnega kuple v H&M? jaz si moram it nujno par novih cunj kupit, predvsem hlače za službo, ker mi je vse preveliko Jaz pa po kavbojke, sem one že možu vrnila. Pa bundico za Nika, imajo kaj pametnega? kaj si nosla moževe kavbojke?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:07:46
|
|
|
|
bambixxx
|
mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:10:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom? pojma nimam nam to dela ena tetka al pa sama naredim (za sebe), za druge ne upam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:11:36
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx in ste kaj pametnega kuple v H&M? jaz si moram it nujno par novih cunj kupit, predvsem hlače za službo, ker mi je vse preveliko Jaz pa po kavbojke, sem one že možu vrnila. Pa bundico za Nika, imajo kaj pametnega? kaj si nosla moževe kavbojke? Ja, nove si je kupil in sem takrat bila glih taka, da so mi bile kot vlite, zdaj pa so že prevelike in sem mu jih vrnila. Te pa rabim nove.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:12:17
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom? Jaz imam ful dobro šiviljo, ampak je v Dvorjanah.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:14:46
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer saj verjetbo ste že na fb videle, pa vseeno: T ima škrlatinko Sicer brisa ni vzela, pa zdaj berem, da mogoče sploh ni škrlatinka, ampak ok, ospen smo dobili, ga bomo pojedli, če pa bi se slučajno ponovilo, pa bomo rekli za bris še tukaj Podpis. Naj bo čimprej mimo. Kaj je hudo, ime visoko vročino al ...? Ej, nam so naredili bris takrat, pa je bil negativen, pa je rekla, da se še ni razvilo, ampak da je ziher škrlatinka - te pa bodi pameten... je dobil neki ful močni AB, naj bi bilo hudi za srček oz. nevarno, ampak meni se ni nič grozno zdelo. Kaj te vem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:18:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer saj verjetbo ste že na fb videle, pa vseeno: T ima škrlatinko Sicer brisa ni vzela, pa zdaj berem, da mogoče sploh ni škrlatinka, ampak ok, ospen smo dobili, ga bomo pojedli, če pa bi se slučajno ponovilo, pa bomo rekli za bris še tukaj Podpis. Naj bo čimprej mimo. Kaj je hudo, ime visoko vročino al ...? Ej, nam so naredili bris takrat, pa je bil negativen, pa je rekla, da se še ni razvilo, ampak da je ziher škrlatinka - te pa bodi pameten... je dobil neki ful močni AB, naj bi bilo hudi za srček oz. nevarno, ampak meni se ni nič grozno zdelo. Kaj te vem. vročina niha od 38 do 39,4... na čase je ful bogi, pa full podočnjaki, spet drugič pa čisto ok... ...ja, nam je isto rekla...da še niso tipični znaki, ampak da je ziher škrlatinka...so pa imeli škrlatinko v vrtcu, tak fa čisto možno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:19:03
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom? Jaz imam ful dobro šiviljo, ampak je v Dvorjanah. o, pri nas
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:20:11
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom? Jaz imam ful dobro šiviljo, ampak je v Dvorjanah. o, pri nas Ja, pa jaz imam vse tam pri vas, hahahahaaa...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:30:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer saj verjetbo ste že na fb videle, pa vseeno: T ima škrlatinko Sicer brisa ni vzela, pa zdaj berem, da mogoče sploh ni škrlatinka, ampak ok, ospen smo dobili, ga bomo pojedli, če pa bi se slučajno ponovilo, pa bomo rekli za bris Nam je ena pametna dohtarca lani pri A rekla, da ima škrlatinko. In seveda jaz njej, da je to skoraj nemogoče, da ima varjetno angino. Smo zahtevali bris in seveda ni imela škrlatinke Ma kar govorijo, kar se jim zaljubi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:32:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx mimogrede... je kje v MB kako šiviljstvo, da ožajo cunje, pa da glih ne računajo 20€/kom? jaz sem nosila vedno na Koroško.,nasproti optike...So hitri, prijazni, ne predragi
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:35:02
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: botrca bambixxx to je tudi dobra novica ...shoping time... če hočem shoping time, moram najprej počakat na money time tudi to bo
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 11.10.2011 22:35:02
|
|
|
|
arabela*
|
grem spat....mi že oči skup vleče, pa še ob 6.00 je treba vstat, ker ima A že ob pol osmih pevski zbor ... bdw....jo je zakuhalo nekaj, upam, da ne bo hujšega...
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?