|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
10.10.2011 12:45:01   
kimsy
Jada - mene je v petek tud full dol tiščalo, skoraj tako, kot prvič, ko sem šla rodit, ampak po  moje je bil to vpliv spremembe vremena! Drugače pa upam, da boš ok celo nosečnost! user posted image user posted image user posted image
populis - jst imam tud G. v Leonišču in sicer Drobniča. Ampak sm naslednjič spet naročena kar k eni G, ker je on full zaseden, kar pa mi zelo odgovarja, ker za nosečnice on ni lih ne vem kaj...

Danes sem se naročila na morfologijo, pa so me naročili k dr. Fabjan, datum je 04.11.2011, en dan prej imam še pregled pri G. Bo kar pestro med prazniki. Pa že komaj čakam, ker me full firbec matra za spol! Doma imamo že eno punčko in jst bi še kar eno... user posted image

Nč, lepo se imejte, pa upam, da ne zmrznete! Pri nas je tak mrazzz!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
10.10.2011 12:45:24   
Anonimen
Oj oj še en čist jesenski pozdrav iz Štajerskega konca user posted image user posted image

Pozdravljene vse nove user posted image , lepo da nas je vedno več.user posted image

Jaz sem od frizerja, končno se spet dobro počutimuser posted image me je pogled v ogledalo zadnji teden že kr žalostiluser posted image , čaka me gora perila...bo treba likalnik na sprehod peljatuser posted image
Koloiko sem si zapomnila, bom poskušala odgovorit...

Jada - glede bolniške za 4 ure. Jaz bi rekla, da je verjetno dobro, da bi malo izpregla in počivala. Tudi sama sem v petek preležala ker me je celo noč špikalo in sem bila že čist prestrašenauser posted image Očitno sem v četrtek pretiravala s hojo, ko pa imam tako slabo kondicijo in sem hotla še zadnji sonček izkoristit... Za venček ti predlagam, da ga okrasiš s kostanjem, jaz bi dodala tud ježice, pa kakšno lepo listje,ki še ni zelo orumenelo in je suho, ga dva dni sušiš med časopisom pol pa ga z lakom polakiraš. da se ne drobi, pa kak šipek...v jeseni najdeš ogromno materialauser posted image user posted image user posted image
Tudi jaz upam, da bo vikend lep, ker bi rada nabrala nekaj maha.

vozički - postavljenih je bilo več vprašanj, pa da vidimo česa se spomnimuser posted image
-dodatek za vožnjo ta starejših: mi ga ne bomo potrebovali, ker bo ta veliki star skoraj štiri leta, tako bo po želji-pešačil, vozil skiro, kolo...
-zimska vožnja:lahko povem moje izkušnje z muro - vozili smo v klance, v sneg, led...ni da ni, se je zgodilo da sva z možem prišla do konca gozdne poti, pa sva prijela spredi, zadi in hop čez klanc, pa smo bili spet na cestiuser posted image
-polička za noge. Naš je do 1 leta ni dosegel, tako da je potrebna pri večjih.
-zatič na muri - me je marsikdo spraševal,če je user posted image , ker ni po celem...to je zame bilo celo bolje. Itak se prime ko že fajn sedi, privezan je in ne more past, pa še ko otroka dviguješ iz vozička se zatič vzame ven in je super. Govorite o majhnih sedežih...naš je imel več kot dovolj prostora s svojo rito, tud ko sva novembra pri 7 mesecih začela uporabljati muf ni nič stiskalouser posted image
Sicer ne vem,če imajo veliki user posted image težave z velikostjo oziroma majhnostjo sedeža,ali njegovi starši..ne poznam nobenega.
Recimo pri 2 mesecih je bil v športnem kot grahec, potem paje zapolnil vedno več prostora...

UZ-ji tudi jaz bom v tej user posted image očitno deležna samo dveh - NS in morfologija, prvega nisem imelauser posted image
Bom pa zato samoplačniško šla pogledat kako napreduje naš user posted image

test za sladkorno - a gre katera? Jaz sem v prvi nosečnosti sama izrazila željo, imela sladkor na meji in me je vodila kot sladkornouser posted image sedaj pa itak vem, da bo me dalauser posted image Saj ni tak bav bav. NOoooooo, 100g je že kr slaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadekuser posted image

...mi je niti zmanjkalo...user posted image user posted image user posted image bom spila en čajuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1027
10.10.2011 12:48:27   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

7.10.: spelca82

11.10.: zuza

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: alna morfologija

18.10.: čebela1 morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija

20.10.: alna, hrchy morfologija

21.10.: marec2012 morfologija 

24.10.: katka morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija, ircomp morfologija

28.10
: populis

3.11.: čebela1 test za sladkorno

9.11.: Caitlin morfologija

17.11.: Polzi  morfologija 

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1028
10.10.2011 12:51:10   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1 , 0 , Savinjska   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 52
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1029
10.10.2011 13:08:19   
Anonimen
Prosim če ena, ki obvlada doda na seznam
Pattyka, 1user posted image , PDP 17.3.2012, P 19.10.
Sem na računalniku,ki mi kr neke črke ven nameče in nevem kaj popravituser posted image

...pazabila...spomnilauser posted image

Catlin in Aleda - glede garancije za vozičke iz tujine - nimam izkušenj, imma pa izkušnjo z garancijo v Slo in BCuser posted image Po dveh mesecih uporabe sem ga dala v popravilo - sama tud slučajno nisem opazila, da kaj ne štima, so pa drugi, da mi eno sprednje kolo vleče oz. podomače ima ohterja. Kolo somi menjali, edini hudič je da dobiš pa nadomestni vozek tak d..k-groza. Sem se cel večer matrala s pranjem, mož je bentil, da se naš user posted image pa že ne bo vozil v takem sranju...zjutraj sem nadomestnega vrnila in kupila marelo, ki se poležeuser posted image
Tako sem trenutno v precepu,kaj narediti, ker tokrat bi rada mal prišparala in voziček kupila direkt pri proizvajalcu, oziroma na Nizozemskem. Imam to možnost,ker živi stric v Amsterdamu...me pa ta garancija tišči...
Po eni strani pa se tolažim, da če bo že kakšna malenkost bom pač plačala. V BC imajo dober servis.

Akcije - v Pikapolonici je bil poleti (ne vem ali julij ali avgust) trikolesnik znižan iz 439,90 na 399,90. Bo pa še ziher kakšna akcija tudi v BC-npr. v spletni trgovini, sam kaj ko pol ne moreš niti barve izbirat, nič...

Zanima me, če je katera izmed kandidatk za Muro povprašala (BC, Pikapolonica) kdaj bo/je možno naročit kolekcijo 2012. Namreč izšla je avgusta 2011, do sedaj pa sem v BC videla samo stare barve...tudi lupinico bi rada naročila iz nove kolekcije,pa itak bo lupinica prvi nakup,ker je res prva in nujno potrebna-da se pride domov...vse ostalo se da prilagajatuser posted image (beri:spet pri mami in atiju)user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1030
10.10.2011 13:10:17   
Anonimen
Eh...črkeuser posted image

Spat pri mami in atiju.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1031
10.10.2011 13:11:21   
Anonimen
čebela1 user posted image user posted image user posted image Ti se boš tud pocukrala?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1032
   [Brisano sporočilo]
10.10.2011 13:26:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1033
10.10.2011 13:33:19   
zmajcy_
Pri nas bo razlika med otrokoma dober let.. tko da jst mam že ogledan voziček za dvojčkeuser posted image .. sm pa gledala tazga da sta en za drugim, ker drugače ne prideš nikamor, pa da se zadnji sedež čist poleže..bom pa kupovala to drugo leto..

Test za sladkorno.. pri nas se to dela pri vsaki.. tko da jst sm ga že v prejšnji nosečnosti imela in tudi zdaj ga bom.. sem misnla da to vsako doleti user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
10.10.2011 13:38:54   
Pattyka
Še enkrat pozdravljene marčevke

Mene pa zanima kdaj ste (če ste že) začutile prve brce oz "mehurčke" user posted image  v trebuščku. Ker je to moja prva user posted image , si ne morem predstavljat kakšen občutek je to. Me pa vsako jutro nekaj "ščipa" v trebuščku...samo verjetno to ni to...je verjetno bolj želja kot kaj drugega user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1035
10.10.2011 13:44:58   
čebela1
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

čebela1 user posted image user posted image user posted image Ti se boš tud pocukrala?user posted image user posted image user posted image

ja nisem nič rekla me je kr sama naročila.. pa ok- sem slišala da ni nč tazga neko glukozo piješ user posted image  pa naj bo za zihr.. že vejo kaj delajo-mendauser posted image

tudi jaz sem gledala novo kolekcijo maxi cossi mure3 pa so mi nove barve fuuuuul ušeč, samo jih še ni v BC.. najbrš dobijo šele konec leta? če katera kaj zve! info!user posted image

danes se naročim na 3D... še kera razmišlja o tem?
drugače pa vse OK-smo zadnje dni zelo živahni-že kar dobro čutim-ne samo zvečer, tako da kako pravijo.. smo an polovici ne? user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
10.10.2011 13:48:03   
čebela1

IZVIRNO SPOROČILO: Pattyka

Še enkrat pozdravljene marčevke

Mene pa zanima kdaj ste (če ste že) začutile prve brce oz "mehurčke" user posted image  v trebuščku. Ker je to moja prva user posted image , si ne morem predstavljat kakšen občutek je to. Me pa vsako jutro nekaj "ščipa" v trebuščku...samo verjetno to ni to...je verjetno bolj želja kot kaj drugega user posted image

tudi moja je to 1. nosečnost in nisem vedla kako naj bi se to čutilo-če me je kaj ščipalo sem prec mislila da jeuser posted image  ampak ko se je pa prvič "zgodilo" sem pa prec vedla.. sem brala da opisujejo kot neke mehurčke-sm si mislila kako lahko to opišejo tako ? :)) ampak je res-dejansko kot bi pokali mehurčki:) pa učasih se kar kaj premakne.. je drug občutek nouser posted image  sem pa prvič začutila v 19 tednu...

(odgovor članu Pattyka)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
10.10.2011 14:29:44   
ircomp
Jaz sem čutila mehurčke samo 1 dan in to malo po 17. tednu, od takrat naprej pa čutim male brcike - najbolj pogosto zvečer. Sem mislila, da se bodo ti mehurčki vlekli dlje časa, vsaj par tednov. Kaj šele bo, če že sedaj čutim brce user posted image

(odgovor članu čebela1)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
10.10.2011 14:38:13   
Anonimen

PDP,

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image

user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

3.3

4.3

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , Savinjska   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

17.3.

Pattyka, 1user posted image   user posted image

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

, 1user posted image

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 52
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si

-fitpregnancy.com

- pregnology

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

vloga S-1/1
priloga S-1
vloga S-1/2

- Priznanje očetovstva

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1039
10.10.2011 16:10:10   
pokalona1
Dan punce!

Sem bila spet cel vikend v službi-tretjega zapored. Upam, upam, upam, da mi tega ne bo treba it.

Sicer pa imam 21.10.morfologijo-se mi zdi kar zgodaj,bom samo 19t pa 2 dni noseča.No, pa bo že.Bom šla pa še kam pogledat se dat,če se ne bo vse dobro videlo.

glede testiranja za sladkorno-po novem testirajo vse nosečnice,v 20.-24.tednu in sicer najprej vzamejo kri na tešče,potem popiješ 75 g glukoze, potem pa jemljejo vsako uro, do 3 ure po začetku. Če pa imaš že na tešče več kot 5,1 vrednost,se pa šteje da je to sladkorna in ne delajo testa, greš pa kar direkt na dieto.

Buggy boarda za tavečjo pa ne bomo nabavili, bo že skoraj 3 leta stara,pa bo kar likeabike dobila.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
10.10.2011 16:48:37   
hrchy
Pa meni se tud ze zdi, d apocasi cutim brce... bom pa dopolnila 18t v sredo. Mogoce se pa tudi samo v trebuhu kaj pretaka, pa se mi samo zdi. Bo ze, ko bo, a ne? user posted image Sicer pa meni tudi ni jasno, a so to mehurcki, al bozanje al kaj... tako da Pattyka, dajva pocakat, slej ko prej bojo precej ocitne!

Glede skraajsanega delovnega casa, pa dvojnih vozickov, pa buggyboardov itd itak ne morem nic komentirat. lahko se samo ucim, za naslednjic user posted image

UZ: moj naslednji bo morfologija, potem pa se en proti koncu... na 3D pa ne grem, se mi zdi dost brez veze. Me pa zanima, zakaj se odlocate za 3D, a samo ker se lepse vidi al so se kaksne druge prednosti?

Z moje strani lahko povem samo se to, da sem v petek povedala v sluzbi, vsi ful veseli, ampak nobenemu se se nic ni zdelo, pravijo, da dobro skrivam... sef me zdaj ful pazi, pa ostali fantje tud. Se mi je pa potem zvecer zgodila blamaza, da ni vecje - sredi sluzbene vecerje se je meni iz nosa vlila kri.user posted image Sem ful hitro letela na stranisce, da sem jo ustavila in je bila kar malo panika pri vseh fantih, ker noben ni mogel na zenski WC, da bi precekiral, ce sem ok. No, so bili potem kar veseli, ko sem cisto ok nazaj prisla. Se mi je pa potem se enkrat ponoci ulila, pizamo imam cisto poflekano... user posted image

Garancija iz tujine - Tudi meni bi kaksne info prav prisle, ker ga bom definitivno narocila po netu. Zaenkrat si ogledujeva Muro3, glede na to, kako jo vse hvalite tle gor. A mi zna katera povedat, a je res ta vozicek ful velik, ko se zlozi?

(odgovor članu pokalona1)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
10.10.2011 18:12:25   
Jassika

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

user posted image

PDP,

27.2 

1.3

user posted image

2.3 user posted image divjana, 26 let  3.3

4.3

user posted image ircomp, 30 let, 1user posted image , 0user posted image , Savinjska   

7.3

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image     user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image  user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted image , Dolenjska user posted image   

11.3.

user posted image  majcis, 24
let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image   12.3.

user posted image anonimna*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25
let, 1user posted image   user posted image
 13.3.

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image  user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

17.3.

Pattyka, 1user posted image   user posted image

18.3.

user posted image kkkkk,
22let , 1user posted image okolica LJ user posted image

19.3. 
[img]smileys/metulj.gif[/img] Jassika, 35, let , 4 [img]smileys/nosecka.gif[/img] , 1[img]smileys/duda.gif[/img] ,
Gorenjska [img]smileys/ribica.gif[/img]

20.3
. user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

22.3. user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image 23.3. user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires  user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image  27.3. user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image  28.3. user posted image  RožcaM,    user posted image
29.3
.

user posted image
 iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image
 30.3. user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image  31.3.

user posted image
 listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

, 1user posted image

user posted image  cokolino, 3
user posted image , 0 user posted image   user posted image  user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image  
1.4.

SKUPAJ NAS JE user posted image : 52NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si

-fitpregnancy.com

- pregnology

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

vloga S-1/1
priloga S-1
vloga S-1/2

- Priznanje očetovstva

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
10.10.2011 18:13:46   
Jassika
No pa mi je ratal vse zmest user posted image Joj no, hekerce, kako popravljaš v citiranem postu? Sej verjetn kje piše, pa se mi zdele ne da brskat user posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
10.10.2011 20:55:32   
majcis
čer user posted image
evo se nahit javim preden greva s tamalmu spat (komi čakam) user posted image
se me je lotu en vornk prehlad pa skoz smrkam, kiham, lulam, pa spala bi cel dan,...
upam da bo hitr mem ker sem ko ožeta cunja...
sm na hitr preletela pa da mal pokomentiram
sem tud sama razmišljala o buggyboardu. ga bom šla v komisijsko pogledat če ga majo ker so pa drgač kr dragi sploh če nm bo poj ležal v kotu...
user posted image  pravi da se bomo prjavl na 3D.... nama je blo v 1.user posted image  fajn ga vidt kuko se menca pa zeha, pa maha itd... čeprav nama ga je takrat nardila pri nuhalni. tko da bomo šli letos decembra da se bo še mal bl vidl.
mali pravi da noče sestrice/bratca, da ne bo delil igrač itd,... zraven se pa stiska h trebuhu pa posluša sestrico, pa dudo mi tišči na trebuh (da ne bi jokal/a) user posted image  je prov dobr

za na venček maš pa ja kostanj, šipek, vseh barv listje, kkšne gobe ala štorovke, mah,...
za garancijo nevem sva par stvari vzela iz tujine sam se na srečo še niso pokvarle tko da nevem. sva edin avtuček na akumulator vzela preko enga uvoznika iz slovenije (avto iz nemčije) tega sva pa normaln pejlala na servis pomoje da v domžale...
men se pa zdi da zmerj mn brc čutmuser posted image  kkšn dan ja kkšn dan pa ne - alpa nism pozornauser posted image
še eno mem vprašanjeuser posted image   - a kera še spi na trebuhu??? mam kr velik trebuh ampak me ne ovira pri spanju na trebuhu user posted image
tamal je lačn morm dat za jest
se še slišmo
papa

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
10.10.2011 20:56:42   
smetkica
ŽIvjo punce!
Še ena marčevka 2012 se vam je pridružila, nuhalna je že davno za mano, PDP je 2.3.2012, zdaj pa me čaka morfologija in sicer 20.10., komaj čakam, da vidim tega mojga črvička, ki se že veselo premika v mojem trebuščku.  Lepo je vedet, da nas je tolikouser posted image

(odgovor članu Jassika)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
11.10.2011 8:15:43   
LadyB
Dobro jutro nosečke,
Jaz sem včeraj imela 2.pregled in mi je nazaj prestavila datum na april (3.4.) user posted image  Kaj me kr vzamete, al naj ostanem ptica selivka in grem k aprilkam spet nazaj?
Morfologijo imam šele 21.11. , kje je že to?
Pri nas ob vsakem pregledu pogleda otročka na ultratvok, ter obvetno nardi slikco. Sem pri sinu imela celo kolekcijo slik iz UZ user posted image . Full prijazna ginekologinja, čeprav tko hitro govori da komaj kej razumm user posted image , Ali ima katera dr. Jemcevo v kamniku?

(odgovor članu smetkica)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
11.10.2011 8:38:45   
Aleda
Jada za na venček al pa šopek se da nardit ful lepe vrtnice iz listja trte. Sedaj ko so tako obarvani so ful lepi, pr nas je mami za take stvari zelo dobra, meni pa ne gre še lih od rok. Nardiš pa iz treh svežih listov, ki  jih prepogibaš, za popek rabiš enega manjšega za okoli pa dva večja, potem pa z žico spodaj poviješ pa še z zelenim lepilnim trakom čez da zgleda lepo.
Anonimna kateri voziček mura pa imaš, 3 al 4? Jaz sem bolj za 3, sam ne vem a gre tut lepo po vseh terenih?
Nova kolekcija maxi cosi bo pa res verjetno konec leta prišla, jaz sem sprašval že zelo dolgo nazaj pa so rekli da enkrat oktobra, bomo vidl. Me pa zanima a so potem tut cene višje?
Majcis tut jaz spim še včasih na trebuhu, sam ne morem več tako kot kdaj, zdaj se tako čudno naštimam da ne ležim čist na celem trebuhu.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
   [Brisano sporočilo]
11.10.2011 8:41:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu LadyB)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
11.10.2011 9:18:14   
Jada82
Jutro!
Vav, vedno več nas je user posted image user posted image user posted image
LadyB, seveda ostani kar pri nas!!! Nič se ne seli, me smo te že svojo vzele!!! user posted image user posted image

Venček - hvala lepa za ideje, krasne ste! No, včer sem videla, da še ni tako zmahan, tako da sem ga samo malo polimala, pa dodala nekaj pisanih trakov in je kot nov user posted image user posted image user posted image  Bom pa vaše ideje porabila za kakšno okrasitev mize! user posted image

Mura3 - ja, naš vozek ima na isti način ogrodje, kot Mura3 in ti povem, da gre super po vseh terenih, ker ima itak spredaj 2 kolesi, čeprav je trikolesnik. Če je makedam ali pa sneg, pa sprednji kolesi fiksiraš, gre potem ful lažje. Na asfaltu pa se premikajo in je super!

Brce - ja, ko jih začutiš, veš, da je to to! user posted image user posted image user posted image  Jaz sem jih v obeh nosečnostih v 17. tednu! Zdaj sem v 19. tednu, pa jih že prav fajn čutim. Oz. včer sem videla, da se že na vzven vidijo, se mi spodaj nad sramno kostjo že trebušček dvigne, ko brcne user posted image user posted image

3d UZ - jaz grem zato, ker sicer nimam nobenega drugega UZ-ja več po morfologiji ... sem tudi prvič potem šla okoli 30 tedna se še zadnjič prepričat, da je vse ok user posted image

Tudi jaz še kar spim na trebuhu - no, tako na pol - na pol na boku, pa skor na trebuhu ... itak mi tako najbolj paše. Se spomnim, potem v 1. user posted image , ko je bil trebuh že velik, pa sem spala na levem boku (najbolj priporočajo), pa en mini povšter pod trebuh, ker je bil težak. Mi je ful pasalo, tud letos bom. Al pa materinska blazina je fajn, si jo tako podviješ in ful pomaga pri spanju.

Bolniška - pomoje bom G kar sama omenila, da mi da za 4 ure bolniško. Ker zjutraj, ko se zbudim spočita, sem kot rožica, popoldne pa ne več, mi dol tišči, spodaj me kar mal boli ... tako da ja, samo mal več počitka rabim. Saj začetek novembra imam pa itak dopust 14 dni. No, saj bomo videli, kaj bo rekla G na morfologiji.

Jassika - v citiranem postu popravljaš, kot v navadnem, samo najprej zgoraj in spodaj zbriši besedici quote .. in tiste oklepaje, pa je potem kao navaden post.

Buggy board - majcis, trenutno v komisijski nimajo nobenega, ti kar povem, da ne boš brezveze hodila, je rekla, da redko pride kakšen. Imajo jih pa dosti na Bolhi .... po 25-50 €. Jaz imam enega že ogledanega ... ga bomo najbrž kar vzeli ... malo bom še počakala, vsaj na morfologijo. Upam, samo, da se bo naša žaba hotla vozit ...

Testiranje za sladkorno - meni je test že v 1. user posted image  naredila, pa zdaj ga imam tudi pri morfologiji. Ampak v bistvu samo tako, da me enkrat pikne in naredi, pa 1 uro prej moram nekaj sladkega pojest. Nič mi ni treba pit ... Je kao standarden test ..

To bo to, malo sem pokomentirala ... lepo se imejte, pa naj vas ne zebe preveč, hehe user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1049
11.10.2011 9:48:18   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image lep jesenski pozdrav vsem..pozdravljene noveuser posted image

A še kateri čas tako mineva kot...keks user posted image Sicer pa koooomaj čakam četrtek in pregleduser posted image , čeprav si ne obetam veliko...poslušanje srčka, pa merjenje simfize...

cuker test - Jada ti imaš res tistega sladkornega osnovnega, ena je pisala, da so po novem vsi 75g...bom videla. Jaz sem bila 2007 na 5og, potem še na 100g. Pred 100g sem se morala naročit k diabetologu...na srečo naletela na dobrega, je takoj rekel, da ginekologinja paničari. Še danes ne vem zakaj jo je tolk zmotlo, da sem bilapod mejno vrednostjo in me je še na 100g dala. Dete se je normalno razvijalo, jaz pa sem se v celi nosečnosti zredila za 2 kguser posted image
Prvi 5og obremenitev ni tak bav bav, ker v bistvu ti na tešče vzame kri,pa spiješ tist čaj...
100 g obremenitev pa spet na tešče, potem spiješ več tistega čaja...v bistvu je tako sladko, da skor več ne morešuser posted image , pol pa je kontrola krvi dvakrat ali trikrat - vsako uro. Jaz vem, da tud pitje vode odsvetovano, aja pa še lulat hodiš na uro. Tako da je kr neprijetno...meni je bila amnioskopija velik bolj simpuser posted image

Aleda - mi smo bili lastniki mure 4, tudi sedaj kupujem štirkouser posted image
Glede cen nove kolekcije pa bo zagotovo dražja kot stara.

Hrchy - ker trenutno vozičke več/še nimam ti mer ne morem sporočit. Zdaj kako se zlaga trikolesnik ne vem, mislim da se sprednje kolo pusti ne fiksirano in ga obrneš navznoter... 4 sem jaz vedno puščala ogrodje pred vhodom; košaro oz. kasneje športni sedež sem dala dol, ogrodje pa zložila...po spominu, pa ne me držat za besedo je bilo zloženo približno teh mer: širina 60 cm, višina 60 cm, globina 30 cm.
Ampak res ne zdaj za ziher vzet. Zlaganje, dodajanje, snemanje,pa itak simpl k pasuluser posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pa je sonček posijal...grem na sprehoduser posted image

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.