|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2012
7.10.2011 13:56:36   
Jada82
A še kateri dol tišči? Tko, tak občutek, kot da morš kar noge skup držat, drugač bo kaj ven padlo? Joj, res se bojim, mam kar občutek, da bo spet isto, kot v 1. user posted image . No ja, saj zdaj pa res nič ne počivam .... Mogoče je pa dobro, da me da na bolniško ....

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1001
7.10.2011 14:01:43   
Polzi
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

A še kateri dol tišči? Tko, tak občutek, kot da morš kar noge skup držat, drugač bo kaj ven padlo? Joj, res se bojim, mam kar občutek, da bo spet isto, kot v 1. user posted image . No ja, saj zdaj pa res nič ne počivam .... Mogoče je pa dobro, da me da na bolniško ....

Ja, Jada, tudi jaz imam danes takšen občutek. tak me tišči in špika not. Ko sedim je Ok, ke pa vstanem me pa tko špikne, da moram kr noge skup dat. Groza. pa še kr mam izcedek od včerajšnjega jemanja brisa. tako da tudi tiščanje in špikanje pripisujem temu. Upajva, da čimprej mine.....

Upanje vedno umre zadnje.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
7.10.2011 14:09:55   
LadyB
jaz sem zdele tud v vozičke not padla. Definitivno kupim quinny buzz, mi je tko super. Kupila bom samo športni del, košaro mi bodo pa posodl, za unih par mesecov. Drgač pr t prvemu, sploh košare nism mela, sem voziček čist polegla pa sva šla user posted image . smo ga pa tko znucal, da smo ga kr naprej dal.

Jaz imam pa v ponedeljk 2.pregled, me prov zanima kdaj bom mela morfologijo noooo, sm tko neučakana.

Men je pa vreme tko fajn, sm mal čudna, ampak imam prov rada dež pa nevihte. Pol pa zvečer pred tv se stiskat, odzuni pa dž tok tok, kok je to fajn user posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
7.10.2011 16:27:25   
Caitlin
Ah ja, pri nas že pada sneguser posted image Upam, da čimprej neha, me jutri čaka dolga pot na Ptuj (ma nečakinja karting dirko) pa res ne bi rada, da so take čudne ceste.
Voziček je pa tudi nama najbolj všeč maxi cosi mura 4. Edino kako se zloži morava še probat pa če gre v najin avto. Bova pa zdaj še malo počakala, če bo kje kakšna akcija, drugače pa verjetno s tujine naročila (nemčija) ker je komplet približno 200 € ceneje. No, pa počakat morava še morfologijo, da izveva spol. Čeprav bo v vsakem primeru bolj nevtralne barve, vendar vseeno bova še počakala do takrat. Je pa ena kolegica predlagala stran http://www.pocenivozicki.si/, pravi da je zaenkrat slišala same pohvale. Lahko si pogledate, če katera še ni odločena.
Drugače pa tud mene občasno špika po trebuhu oz. kot če delaš vaje za raztezanje trebušnih mišic. Premikov pa še ne čutim, verjetno zato ne, ker niti ne vem kako naj bi to izgledalo. No, pa saj me bo potem toliko bolj prebrcal, da bom že čutila :)

Želim vam lep deževen/snežen dan pa čim več certanja, saj je vreme ravno pravšnje za to user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
7.10.2011 19:22:51   
Aleda
Brrrrrrrr kako je mrzlo ratalo, še sreča da je moj lubi zakuril v pečko, da je prijetno toplo v dnevni. Ne vem, neki imam prebavne težave,  a je kakšen virus al zarad tega ker sem včeraj popila tri kozarce svežega soka iz grozdja, pa še tak močan je bil.
Na pregledu sem pa videla user posted image , je telovadiluser posted image G je pogledala glavico in zmerla pa srček, hrbtenico, rokice, nogice... bolj podrobno bo pa drugič ko imam morfologijo čez 1 mesec. Za morfologijo pa pravjo da se dela od 20-24 meseca kajne? Kimsy ginekologinjo imam v Tolminu, sem čist iz drugega konca Slovenijeuser posted image Kje maš pa ti svojo G?
Sobica midva sva tut kupila nežno rumeno barvo za dojenčkovo sobico, bo pa samo rumena v kombinaciji z belo. Zdaj bova verjetno nardila z mojim kompromis glede lesenih oblog, da bi odstranila deske iz sten samo na stropu bi ostale, te bi pa pobarvala na belo. Bomo vidli če bo hotu barvat strop.

(odgovor članu marec2012)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
7.10.2011 19:40:27   
Aleda

Voziček je pa tudi nama najbolj všeč maxi cosi mura 4. Edino kako se zloži morava še probat pa če gre v najin avto. Bova pa zdaj še malo počakala, če bo kje kakšna akcija, drugače pa verjetno s tujine naročila (nemčija) ker je komplet približno 200 € ceneje.

A to je kakšna spletna stran kjer imajo cenejše vozičke maxi cosi? Kako je potem z garancijo?

(odgovor članu Caitlin)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
7.10.2011 20:49:39   
Caitlin
IZVIRNO SPOROČILO: Aleda

A to je kakšna spletna stran kjer imajo cenejše vozičke maxi cosi? Kako je potem z garancijo?

Ja sva našla par strani. Garancija pa verjetno isto velja, ker je evropska unija, nisem pa 100%. Bi še preverila predno bi naročila.
Evo, še strani: http://babyonlineshop.de/, http://www.amazon.de, http://www.babyprofi.de/, http://www.baby-walz.at/, http://www.mytoys.de/ pa seveda http://www.ebay.de/

Nisem pa 100% da sva ravno za maxi cosi gledala na teh straneh, možno da sva tudi za druge. Ker tile vozički so res snov za doktorat :)

< Sporočilo je popravil Caitlin -- 7.10.2011 20:50:28 >

(odgovor članu Aleda)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
7.10.2011 21:19:51   
Anonimen
Helou! Se vidi, da je slabo vreme, je takoj več za prebrat. user posted image

Jada
- meni dol tišči, ko sem utrujena. Ampak nobenega špikanja ni zraven,samo občutek, da je nekaj zelo težkega spodaj v trebuhu. V petek imam pregled, pa bom vprašala, kaj je to.

Avtosedeži - midva z mojim pa zdajle vsak na svojem rač. delava disertacijo iz avtosedežev. user posted image Pa sem se glede na teste varnosti in kvalitete odločila za maxi cosi pebble. Pa še ogromno barv imajo na izbiro, da si lahko izmišljujem do onemoglosti.user posted image Všeč mi je tudi zato, ker gre na veliko vozičkov. Sem pa videla, da sedež opal ni najbolj varen, ker je težko narediti varen sedež za otroka, ko ima 4kg in ko ima 18 kg, kar je pravzaprav logično. Zdaj moram jaz preverit, če se da v moj avto vgradit Isofix, potem pa se dokončno odločiva.

Vozički - danes sem šla v Babycenter in me je skoraj kap, ko sem prišla v klet, kjer imajo vozičke. Me je ena prodajalka takoj vprašala, če sem OK. Očitno nisem skrila presenečenja nad količino. user posted image Potem mi je pa pokazala bebeconfort high trek, ki je stabilen kljub 3 kolesom, pa Joolz day, ki pa mi niti ni všeč, čeprav je lahek. Še dobro, ker stane 850 €! Pa še nekaj je omenila, na kar nisem niti pomislila - voziček je treba tudi v snegu vozit in takrat majhna gladka kolesa niso ravno priročna. Kako ste kaj po snegu vozile s svojimi vozički?

populis - hodim k dr. Fabjanovi. Mi je super, ker mi vse lepo razloži. Živela bova pa v Mostah. Kdaj pa imaš ti PDP? Te ne najdem na seznamu.user posted image

(odgovor članu Caitlin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1008
7.10.2011 21:23:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Caitlin

Je pa ena kolegica predlagala stran http://www.pocenivozicki.si/, pravi da je zaenkrat slišala same pohvale.

Še ena anekdota: Ker ravno brskava po netu, sem mojemu rekla, naj pogleda to spletno stran, pa pravi, da POČENI VOZIČKI ga pa ne zanimajo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Caitlin)
  Neposredna povezava do sporočila: 1009
7.10.2011 22:56:07   
Rižkoo
Punce pozdravljene!
Se opravičujem, ker kar vdiram ampak mogoče bo pa katero zanimalo.

http://www.bolha.com/uporabnik/alissa

Čuvajte trebuščke... in veselite se še lepše prihodnosti z malimi čudežki, ki prihajajo :-). Jaz imam že dva in sem presrečna mamica :-).
Ker mam pa dost..., sem pa prilimala link zgora
j :-).

Prvi Rižko v meni je pustil sledi :-).. a imam še dva mala Rižkota :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
8.10.2011 18:40:25   
zmajcy_
IZVIRNO SPOROČILO: Polzi

Evo zmajcy  urejeno user posted image  
Sam mene pa zanima, zakaj mam jz tko pozn morfologijo. Recimo ti maš rok 27.3., se pravi en teden za mano, pa maš morfo en mesec pred mano? A ni to mal čudn?

jst datuma za morfologijo sploh še nimam user posted image  verjetn te je to zmotl da imam 13. in 19. pregled? to mam zato ker hodim še v internistično ambulanto pa imam zato potem tko pregledeuser posted image

(odgovor članu Polzi)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
9.10.2011 10:56:17   
ircomp
Ali katera ve, če je res, da imaš omejeno število ultrazvokov (2?) na nosečnost, potem so pa plačljivi? Jaz sem imela zaenkrat 3 in mi ni nič govorila o plačevanju pregledov. Upam, da ne doživim šoka v bližnji prihodnosti.

(odgovor članu zmajcy_)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
9.10.2011 11:04:52   
cokolino
Ircomp moj ginekolog ti pri vsakem pregledu naredi UZ in ni plačljiv. Vem pa, da ti v nosečnosti pripadata 2 UZ in sicer prvi, ki potrdi, če je nosečnost v maternici in naslednji, ki je morfologija. Kolegica, ki ima ginekologa v Lj (ne vem točno kje), je rekla, da je ona imela samo dva UZ, če je želela več, je morala doplačati. Verjetno je to odvisno od ginekologa. 

(odgovor članu ircomp)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
9.10.2011 11:20:24   
Anonimen
ircomp - 2 UZ pripadata vsaki nosečnici, če pa G oceni, da je potreben še kakšen UZ, pa ti tudi ni potrebno doplačati. Seveda je drugače, če sama hočeš UZ, ginekologu pa se ne zdi potrebno - v tem primeru moraš sama plačati. Je pa res, kot je rekla cokolino, da je veliko odvisno od vsakega G posebej.

Uživajte v sončku!

(odgovor članu cokolino)
  Neposredna povezava do sporočila: 1014
9.10.2011 20:38:28   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: cokolino

Ircomp moj ginekolog ti pri vsakem pregledu naredi UZ in ni plačljiv. Vem pa, da ti v nosečnosti pripadata 2 UZ in sicer prvi, ki potrdi, če je nosečnost v maternici in naslednji, ki je morfologija. Kolegica, ki ima ginekologa v Lj (ne vem točno kje), je rekla, da je ona imela samo dva UZ, če je želela več, je morala doplačati. Verjetno je to odvisno od ginekologa. 

Ja, pri meni je žal tako ... 3d bom doplačala .... vmes mi pa itak ne dela UZ-jev. Določeni pa vedno naredijo .. pa sej ne vem, kaj je boljš ...

(odgovor članu cokolino)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
9.10.2011 20:42:07   
Jada82
Joj, punce, meni pa res, če se preveč napenjam (al psihično al fizično) tako dol tišči spodaj ... nikol nimam drugač tega občutka, razen v nosečnosti ... kot da je user posted image že čisto dol pri vhodu v nožnico in bo glih kar ven padel .... grozno je no. Pol se uležem in je bolje ... samo upam, da maternični vrat drži. Pomoje bom sama mal nakazala na bolniško na morfologiji, ker niti slučajno ne morem čez teden nič počivat ... user posted image

Joj, pojem zdaj še eno kremšnito in se vržem pred tv ... vem, še zdaleč ni fajn to, pa kaj čmo, če jih mamo pa doma ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
9.10.2011 20:52:46   
miska333
Ja glede UZ-jev je res čisto odvisno od ginekologov. No, jaz imam srečo in mi je v prejšnji nosčenosti ginekologija na VSAKEM pregeldu naredila UZ. Pa je bila nosečnost čisto normalna in brez problemov. Zdaj sem zamenjala G, ker sem se preselila in mi je do zdaj tudi naredil že dva UZ (tudi nobenih posebnosti drugače). Kako bo naprej, bomo videli.
Glede poceni vozičkov...jaz se še zmeri tolčem po glavi, ker sva pri prvem vozičku šparala in je že po enem letu zjahan, razmajan pa komi gre po kkšnem makedamu in bova zdje novga kupla...tko, da pol dvojno zapravš. Se splača že prvič investirat user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
10.10.2011 9:56:55   
Jada82
Jutro drage moje souser posted image !!!

Evo, danes, ko sem malo počila ponoči in ležala, pa se bolje počutim. Zaenkrat sem ok. Sem se zavestno odločila, da bom popoldne doma malo bolj počivala, pa manj dvigovala tamalo. Vsaj do pregleda, da mi pove, kako in kaj. Mogoče bi potem zaprosila za bolniško vsaj za 4 ure ... se to da?

Včer me je tud tako glava bolela, pa ponoči ... no, še zdaj me ... sem razmišljala zakaj, in pomoje sem bila dehidrirana, saj doma skor nisem pila no. Ko sem v službi, kar spijem, ker imam vodo v steklenički ... doma pa kar nekako pozabim. In pravijo, da od dehidracije tudi glava boli ...

Tiste, ki že imate doma male otročke - kako boste z vozki .. boste dokupile kakšen buggy board za starejšega otroka, ali kaj? Jaz sem kar o tem razmišljala ... upam, da se bo hotela vozit. Recimo včer smo šli na sprehod do jezera in nazaj ... bi normalno vzelo dobrih 20 minut, smo pa hodili več kot 1 uro .. sej rada hodi, sam vmes vse obere ... uf. Sej, če smo vsi, je ok, če bom pa sama z obema, bom pa živčna k norc ... user posted image  Nekaj bo treba zrihtat.

Eno čisto mimo vprašanje: nisem ravno umetniški tip, če ima katera idejo ... Doma imam še od lani tak jesenski venček za na vrata .... pa je lani že precej razpadel, ampak mislim, da bi se ga dalo malo predelat, pa še kakšno stvar gor zalepit ... ma katera idejo, kaj naj še gor nalepim .... kakšne liste, rožice, kaj je jesenskega, da bi zunaj dobila? Kostanj? Bi ga rada namreč še letos uporabila, pa ne novega kupovala ... mi je pa fajn, da je nekaj na vhodnih vratih!

Kako ste drugače? Evo, jaz preguram še tale teden, drugo sredo pa imam že morfologijo ... pa bomo videli kako bo.
Lep pozdravček, se seveda še kaj javim!

(odgovor članu miska333)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
10.10.2011 10:11:10   
cokolino
Pozdravček punce, kako ste kaj?
Mene matra zamašen nos in še vedno problemi s prebavo, me vse tišči po črevesju, pa napihnjena sem kot žaba...
Je pa ta naša ribica zelo aktivna, še posebno zvečer, je tako smešen občutek, kot da se mi zaletava v trebuh user posted image
Jada probaj se zmenit za bolniško, ali pa vsaj za par prostih dni, da malo počineš. Jst sicer samo ležim, no kaj po kuhinji naredim, ma potem vsi kričijo name, tako da raje ležim...tako da se ni kaj za čudit tem problemom z zaprtostjo.

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
10.10.2011 10:11:22   
Saša33
Punce, lep jesenski pozdrav iz službe.

Lepo vas je prebrat.

Jada- upam, da bo vse ok, misli pozitivno in probaj počivati maks. Si ne upam predstavljati kako bi blo ležat cel cajt. Držim pesti!!

Evo mene si tud ne predstavljam, da grem v 5 mesec. Počutje 1a, razen zjutraj ko mi zaradi umivanja zob, rata slabo v momentu, potem ko izbruham žolč pa mine tik tak slabost. Res smešno

Glede tiščanja v trebuhu. Se mi zdi, da pozabim da sem noseča in da ne morem več tako kot včasih. Zvečer me opozori trebuh sam, da sem pretiravala in potem malo počijem a takoj zaspim.

Glede opreme me preseneča, da me ni zagrabila nakupovalna mrzlica.Upam, da me ne bo.
Večina opreme bom dobila kar pa ne bom bom nakupila po 7 mesecu. Se pa izogibam trgovin na veliko.
Glede gnezdenja,
midva sva se avgusta ravno preselila v hišo in je sto stvari, verjetno tudi zato ni toliko časa razmišljati o nakupih za otroka ker so druge stvari pred tem.
Mi pa paše, da je p 20c, meni je tako al tko cel cajt vroče.

Pa še nekaj, upam, da ne dobim noric.!user posted image
Od kar sem noseča se stalno dogaja da čez en teden izvem po obisku ja mi imamo sedaj, peto bolezen, škrlatinko in sedaj norice.
Upam, da jih ne dobim, sama jih še nisem imela. vsaj tako trdijo. Sem bila pa v stiku z otrokom dva dni preden je zbolel.
Upam,a ima katera kake izkušnje s tem?

Pa lep ponedeljek

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
10.10.2011 11:45:16   
Pattyka
Pozdravljene nosečke!

Pridružujem se marčevkam, PDP imam 17.3.2012. To je moja prva nosečnost, tako da z dragim uživama v vseh malenkostih tega obdobja user posted image

NS sem že imela, naslednji pregled (3.) pri ginekologu imam 19.10.. Komaj čakam da spet vidim  to bitjece na zaslonu user posted image

Lep pozdravček vsem user posted image

(odgovor članu Saša33)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
10.10.2011 11:47:15   
Anonimen
Jada - držim pesti, da je in bo vse v redu. Sicer pa - bolniška za 4 ure je možna, samo G prosi, da ti napiše predlog, potem pa osebni zdravnik napiše bolniško. Jaz sem bila  pred user posted image za 4 ure na bolniški zaradi nečesa drugega in ni bilo problema. Moja šefica je celo rekla, da je fajn, ker sem bila vsak dan v službi, da sem naredila nujne stvari, ampak nisem se pa preveč naprezala, ker bi potem mogoče potrebovala polno bolniško, pa bi me v pisarni še bolj pogrešali. Samo potem pazi, da boš delala res samo 4 ure in potem šla domov počivat. Meni je bilo to malo težko naredit, ker je bilo toooliko dela in ga rada opravljam. user posted image

Jaz sem pa danes šla v Merkur kupit ponev za pečenje kostanja zase in za moje starše, pa sem dobila srečko za 90 % popusta! Škoda, da ne moreš srečke vzet prej in potem nabrat malo več stvari. user posted image

Še nekaj me zanima v zvezi z vozički - kako je z vožnjo po zbitem snegu? Jaz bom verjetno veliko hodila po poteh, kjer ne kidajo, ampak dosti ljudi hodi in se sneg zelo zbije. A se da normalno vozit po tako zbitem snegu z "neterenskim" vozičkom - s takim, ki nima profila na kolesih? A ima katera s tem izkušnje?
Pa še nekaj - ali otroci rabijo tisto "poličko", da nanjo postavijo nogice, ali lahko nogice tudi visijo? Mi je ful všeč en voziček, ki pa ima sicer "naslonjalo" za noge, ampak nima pa "poličke".

Saša33 - tudi jaz bom večino opreme dobila in ostalo kupila šele januarja ali februarja. In k sreči tudi mene še ni prijela nakupovalna mrzlica. user posted image Držim pesti, da ostaneš zdrava kot user posted image ! Sem pa jaz prebolela precej hudo obliko noric še zelo majhna, bila sem tudi v bolnici, tako da s tem v nosečnosti nimam izkušenj.

(odgovor članu Saša33)
  Neposredna povezava do sporočila: 1022
   [Brisano sporočilo]
10.10.2011 12:04:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1023
10.10.2011 12:20:33   
Anonimen

PDP,
nick, starost, število user posted image , število user posted image doma,
 kraj, spol (user posted image  user posted image  user posted image )

27.2 

user posted image disere, 35 let, 2user posted image , 1user posted image , user posted image user posted image  

1.3

user posted image anonimnauser posted image , 2user posted image , 1 user posted image   Štajerska user posted image user posted image

user posted image marec2012, 1user posted image  
user posted image

user posted image čebela1, 24 let, 1user posted image   user posted image
user posted image  baklica, 24 let, 3user posted image  , 2user posted image , Poljanska dolina user posted image

2.3

user posted image divjana, 26 let

3.3

user posted image alna, 3user posted imageokolica LJ user posted image

4.3

user posted image Zamy, 32 let, 1 user posted image    user posted image   

user posted image ircomp, 30 let, 1 , 0 , Savinjska   

7.3

user posted image kaminek, 2user posted image ,1user posted image   user posted image

8.3

user posted image  katka*, 1user posted image  LJ-Štajerska  user posted image

user posted image Saša33, 1user posted imageVrhnika user posted image

9.3

user posted image zuza, 6 user posted image , 1user posted image   user posted image

user posted image  cukr07, 30 let, 2user posted image  1user posted imageDolenjska user posted image   

user posted image kimsy,  2user posted image , 1 user posted image    user posted image

11.3.

user posted image Jada82, 29let , 2 user posted image , 1 user posted image   Bled user posted image user posted image

user posted image  poga, 29 let, 1 user posted image  user posted image   

user posted image  poldy, 31 let, 2user posted image , 1user posted image , Jesenice user posted image

user posted image  majcis, 24 let, 2user posted image , 1user posted image ,Bled user posted image user posted image

12.3.

user posted image anonimna
*** user posted image

user posted image  tanci2012, 25 let, 1user posted image   user posted image

13.3.

user posted image  Caitlin, 24 let, 1 user posted image   Žiri user posted image

user posted image miska333, 2user posted image 1user posted image   user posted image

user posted image  nina88, 1user posted image  user posted image  

14.3.

user posted image   pokalona12 user posted image , 1 user posted image   user posted image

user posted image patella, 25 let, 2user posted image , 1user posted image , okolica LJ user posted image user posted image

user posted image   hrchy, 33 let, 1user posted image  Danskauser posted image

16.3.

user posted image anonimna

user posted image Aleda, 1 user posted image   user posted image

17.3.

user posted image   Little me, 1user posted image user posted image

18.3.
user posted image timkica, 31, let , 2user posted image , 1 user posted image , okolica LJ user posted image

user posted image Jassika, 35, let , 4 user posted image , 1user posted image ,
Gorenjska user posted image

user posted image kkkkk, 22let , 1user posted image
okolica LJ user posted image

19.3.

user posted image msabina

user posted image prihajcek, 33 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image

20.3
.

user posted image Polzi, 31 let, 1user posted image  user posted image

user posted image  Evita78, 33 let, 2user posted image , 1user posted image , NM user posted image

22.3.

user posted image  loewa, 25 let, 1user posted image Koroška user posted image

23.3.

user posted image   sneguljka1, 2user posted image  1user posted image ,Poljanska dolina-Buenos Aires

user posted image  gruška, 36 let, 5user posted image   user posted image

27.3.

user posted image zmajcy, 23 let, 2user posted image , 1user posted image   okolica LJ user posted image

28.3.

user posted image  RožcaM,    user posted image

29.3.

user posted image  iribiri, 30 let, 2user posted image , 1user posted image   LJ user posted image  user posted image

30.3.

user posted image  LadyB,  2user posted image , 1user posted image   user posted image

31.3.

user posted image  listek, 37 let, 1user posted image , user posted image

X.3.

user posted image anonimna76,.---user posted image , 1user posted image

user posted image  sunshine88
, 1user posted image

user posted image alexjami

user posted image  cokolino, 3user posted image , 0 user posted image   user posted image

user posted image  Spelca82, 29 let, 3user posted image , 0 user posted image , Ljubljana   user posted image

1.4.

user posted image  ina11, 30 let, 2user posted image , 1user posted imageMaribor user posted image

SKUPAJ NAS JE user posted image : 52
NOSEČKE Z DVOJČKI user posted image user posted image : disere

Z nami se pot začele:
user posted image  Pajama, acerola, canis, Zvezdica , Megi20user posted image user posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

- otročarije.net 
                         - mama.si
- nosečnica.si                             - babybook.si

- noseča.com                             - pregnancy.org

- bibaleze.si                               - bambino.si

- mojezdravje.si                         - parrentsconnetct.com

-fitpregnancy.com

www.popek.si/oblacila za-nosecnice/majice-pridem.html

- pregnology

- novorojenček.com (darilo ob rojstvu otroka)

NOSEČNOST PO TEDNIH

OTROŠKA IMENA

ŠOLA ZA STARŠE

NOSEČNOST IN DELO:
- dokument 1                       - dokument 2

UREJANJE DOKUMENTACIJE:

- Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1
- Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
priloga S-1 (ista kot zgoraj)

- Priznanje očetovstva

- Kako do otroškega dodatka?

INFORMATIVNI IZRAČUN VIŠINE OSNOVE STARŠEVSKEGA NADOMESTILA

(odgovor članu Polzi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1024
10.10.2011 12:22:01   
Anonimen

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image       PREGLEDI     user posted image   user posted image   user posted image   user posted image    

7.10.: spelca82

11.10.: zuza

13.10.: zmajcy, anonimnauser posted image

14.10.: alna morfologija

18.10.: čebela1 morfologija

19.10.: zmajcy, Jada82 morfologija

20.10.: alna, hrchy morfologija

21.10.: marec2012 morfologija 

24.10.: katka morfologija 

27.10.: spelca82 morfologija, anonimnauser posted image   morfologija, ircomp morfologija

28.10
: populis

3.11.: čebela1 test za sladkorno

9.11.: Caitlin morfologija

17.11.: Polzi  morfologija 

VELIKO SREČE VSEM!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PA HITRO POROČAT!!! user posted image

(odgovor članu ircomp)
  Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.