|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
7.10.2011 10:37:20   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Malinova

Punce moje,

danes ponoči sem sanjala, da sta bili user posted image user posted image , seveda sem šla narediti test, tako kot vsako jutro zadnji teden. In zagledam rahlo drugo črtico! Ponovim še z rezervnim in spet isto. Tako, da zgleda da sem user posted image .

Čeprav bom s pravim veseljem še malo počakala, sploh ko berem, kaj vse se dogaja, oziroma se bom šla veselje s strahospoštovanjem.

Kaj pomeni, ali če je ena črta temnejša od druge? 
Odtenek in intenzivnost črt nista pomembna. Če je rezultat testa pozitiven, se v okencu pojavi rožnata testna črta (T), katere barva ni nujno enaka barvi kontrolne črte (C). Razlog leži v tem, da se koncentracija hCG v urinu med nosečnostjo postopoma zvišuje, zaradi česar se črta drugače obarva. 

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malinova)
Neposredna povezava do sporočila: 651
7.10.2011 10:38:05   
Katte
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*
Pri nas lije kot iz škafa user posted image
Pri nas je pa ravno začelo. Piha pa ful. No, se sploh ne sekiram. Ko končam s šihtom, pride moj po mene, greva še v trgovino in domov.
Treba se bo pa sprijazniti z dejstvom, da je poletja konec. Bo namesto jeseni očitno kar že zima user posted image .
Vikend je, punce user posted image  user posted image  user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 652
7.10.2011 10:39:00   
LittleSun
Pri nas tudi lije kot iz škafauser posted image pa brrr se je ohladilo. Ravnokar me je lubek presenetil in mi prinesel mojo najljubšo torticouser posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 653
7.10.2011 10:41:52   
*bobika*
no in še modro me lahko obarvate user posted image  ..test pokazal -

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 654
7.10.2011 10:56:46   
Katte
Zdaj je pa tudi pri nas sodni dan.
*bobika*, saj veš, dokler ne priteče...
Bi te zaenkrat pustila neobarvano, mogoče bo pa user posted image  čez par dni. user posted image

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 655
7.10.2011 11:23:10   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Bi te zaenkrat pustila neobarvano, mogoče bo pa user posted image  čez par dni. user posted image

saj vem.. hvala..
ampak sem čist depresivna..ker tile testi bi naj pokazali pozitivno 6 days post ovulation .. pr men je pa že 15 days post O. , tak da upanja nimam več..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 656
7.10.2011 11:31:08   
Katte
user posted image user posted image user posted image

Still hoping.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 657
7.10.2011 11:31:50   
iwa
bobika, ne izgubi upanja, men tak test ki naj bi nekaj prej pokazal, tud pri prvi user posted image ni kazal, sm mela takrat cikle na 30 dni, pa mi je šele na 34 pokazal totalno rahlo črtico, šele 37 dan je blo normalno+. Teli hitri enim spolh ne pokažejo, to je tud primer pri drugih. Kolk sm vidla ti ne čakaš 10.ga, 11. naredi še enkrat test pa bouser posted image držim pesti!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 658
7.10.2011 11:43:26   
HeLenčica

saj vem.. hvala..
ampak sem čist depresivna..ker tile testi bi naj pokazali pozitivno 6 days post ovulation .. pr men je pa že 15 days post O. , tak da upanja nimam več..

Bobika, kako dolgo pa imaš lutealno fazo? Ti zamuja ali ne?

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 659
7.10.2011 11:49:48   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: iwa

bobika, ne izgubi upanja, men tak test ki naj bi nekaj prej pokazal, tud pri prvi user posted image ni kazal, sm mela takrat cikle na 30 dni, pa mi je šele na 34 pokazal totalno rahlo črtico, šele 37 dan je blo normalno+. Teli hitri enim spolh ne pokažejo, to je tud primer pri drugih. Kolk sm vidla ti ne čakaš 10.ga, 11. naredi še enkrat test pa bouser posted image držim pesti!user posted image user posted image user posted image

M v bistvu ne čakam jutri..sem se zmotla..ticker mi pa kaže da jutr testiram user posted image  ..sicer ponavad dobim kak dan , dva prej izcedek, zdej pa ga nisem, ampak skos čutim napetost spodaj in tist filing kot da se bo zdaj zdaj ulilo.. prsi so pa tud prazne in neboleče.. recimo prejšnji mesec sem pa imela grozno boleče in trde/težke prsi..pa dobila 5 dni pred M. izcedek..pol pa grozne krče pri M.

(odgovor članu iwa)
Neposredna povezava do sporočila: 660
7.10.2011 11:49:48   
LittleSun
bobika ne obupaj, prvič je možno, da si imela kasneje O, testi niso zagotovilo, saj se lahko zgodi, da kdaj ne odčitamo dobro, pa tako veš kakšno zmedo si imela. drugič pa še vedno pride naslednji mesec, tako da kar glavo gor in pozitivno naprej user posted image user posted image

Zame pa kar ni konec presenečenj...sedaj mi je prijateljica še na radio dala čestitko in to tako lepo, da sem čisto v šokuuser posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 661
7.10.2011 11:49:56   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

saj vem.. hvala..

sem ta mesec prvič testirala..tako da nisem ziher.. mislim da 16 dni.. 22 ali 23 sem ovulirala.. glede na to da imam 30 dnevne cikle...bi jo morala dobit jutri ..in pol je LF 16 dni ..mam prav?

Neposredna povezava do sporočila: 662
7.10.2011 11:55:45   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

bobika ne obupaj, prvič je možno, da si imela kasneje O, testi niso zagotovilo, saj se lahko zgodi, da kdaj ne odčitamo dobro, pa tako veš kakšno zmedo si imela. drugič pa še vedno pride naslednji mesec, tako da kar glavo gor in pozitivno naprej user posted image user posted image

HVALA... saj vem, da je še x mesecev, ampak ta mesec sem res mislila da sva kaj uspela pridelat..

Zame pa kar ni konec presenečenj...sedaj mi je prijateljica še na radio dala čestitko in to tako lepo, da sem čisto v šokuuser posted image
joooooj kako lepo.. imaš resnično prave prijateljice user posted image

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 663
7.10.2011 12:17:03   
benji
Ojla,
no, meni pa ni treba delat testov, da bi vedela da tudi ta mesec ni bil uspešen.
Lahko me obarvate modro, ker je prišla user posted image .

Čestitke malinovi in Littlesun.

Sem še vedno v popolni depresiji tako da vam nekaj časa ne bom smetila tu gor.
Ko se malo sestavim se pa spet kaj oglasim.

Navijam za vse trepetalke...
pa-pa

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 664
7.10.2011 12:18:54   
mojamura
v MB tudi

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 665
7.10.2011 12:28:01   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: benji

Ojla,
no, meni pa ni treba delat testov, da bi vedela da tudi ta mesec ni bil uspešen.
Lahko me obarvate modro, ker je prišla user posted image .

user posted image  user posted image user posted image  

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 666
7.10.2011 12:42:30   
HeLenčica

IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

saj vem.. hvala..

sem ta mesec prvič testirala..tako da nisem ziher.. mislim da 16 dni.. 22 ali 23 sem ovulirala.. glede na to da imam 30 dnevne cikle...bi jo morala dobit jutri ..in pol je LF 16 dni ..mam prav?

Ja, potem imaš prav...če si zdaj prvič testirala boš po prihodu M, ki upam da je ne bo, vedela kako dolga je LF. Potem bo lažje, boš videla, ker boš točno vedela, kdaj mora priti (oz. ne sme) user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 667
7.10.2011 13:02:02   
Katte
benji, objemček zate.
user posted image user posted image

Still hoping.

Neposredna povezava do sporočila: 668
7.10.2011 13:03:24   
Katte

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

3.10.

Monaco user posted image
turquoise

4.10.
alfi (16. krog)

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)user posted image
chungalunga (22. krog)

7.10.
Malinova (3. krog) user posted image  user posted image

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek
missmoon (7.krog)

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)
iwa

14.10.
babybee81 (1. krog)

15.10.
*viva* (20. krog)

16.10.
Maat (9. krog)

17.10.
alysa
Katte (17. krog)

19.10.
romare

20.10.
anonimna user posted image
zebr4

21.10.
HeLenčica (12. krog)
Mamabear

23.10.
S* (2. krog)

24.10.
štručka2503

26.10.
Mojarožica
mladika (25. krog)
polho3006 (3. krog)

29.10.
SILVA

x.10
heln
benjiuser posted image
Anonimna Pu (6.krog)
štrumfek

Skupaj nas je: 36

Nosečk: 1

Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
lluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall, Anonimna Pu,
alfi, dogas, *bobika*

Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 669
7.10.2011 14:09:51   
mladika
zdravo pupike!!!
Pri nas tut lije ko iz škafa...pa še mrzlo je k pri norcih...se je začelo obdobje,ki bi ga jst najraje prespala,tko kt medo...ker fulll ne prenesem mraza.Sm že razmišljala,kak bi blo fajn,da bi se lahka selila,tko kt ptice selivke na juguser posted image
Benji in *bobika* obema pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image .Zate bobika upam,da jo ne bo,še zmaram je upanje...
Malinova user posted image user posted image user posted image čestitke iz srca,uživaj v user posted image !!!
LittleSun VSE NAJBOLJŠE IN DA SE TI IZPOLNI TVOJA ŽELJICA!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 670
7.10.2011 14:39:07   
LittleSun
Hvala še enkrat vsem za čestite

benji user posted image user posted image tudi vaju čaka sreča, boš videlauser posted image

bobika moja točno tako sem jaz prejšnji mesec, ko sem delala teste in sva točno ujela O mislila, da tokrat pa je, pa še cel kup znakov je bilo (zakaj le jih ta mesec ni user posted image user posted image ) in sem bila res potrta ko je prišla user posted image in sem se komaj pobrala, sem kar nekaj dni potrebovala...pa sem si sama pri sebi prisegla da je konec s tem in ta mesec mi super uspeva. Sej ob kaki stvari pomislim kaj pa če...ampak sem čisto neobremenjena, niti ne štejem dni, niti nimam nobenga znaka, nič. In sem PONOSNA nase! Upam, da tudi tebi in drugim uspe dat malo na stranski tir to in se malo sprostite, veliko lepše je tako!!!

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 671
7.10.2011 18:46:52   
alysa
O, pa so le dobre novičke tud prišle na plano.

Čestitam Malinova user posted image user posted image user posted image

Vse najboljše Littlesunuser posted image user posted image user posted image

Za vse, ki vas je obiskalauser posted image , pa velik user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 672
7.10.2011 19:12:06   
Malinova
Punce, hvala za čestitke! Upam, da bo šlo vse kot po maslu!

IZVIRNO SPOROČILO: Malinova

Punce moje,

danes ponoči sem sanjala, da sta bili user posted image user posted image , seveda sem šla narediti test, tako kot vsako jutro zadnji teden. In zagledam rahlo drugo črtico! Ponovim še z rezervnim in spet isto. Tako, da zgleda da sem user posted image .

Čeprav bom s pravim veseljem še malo počakala, sploh ko berem, kaj vse se dogaja, oziroma se bom šla veselje s strahospoštovanjem.

Kaj pomeni, ali če je ena črta temnejša od druge? 
Odtenek in intenzivnost črt nista pomembna. Če je rezultat testa pozitiven, se v okencu pojavi rožnata testna črta (T), katere barva ni nujno enaka barvi kontrolne črte (C). Razlog leži v tem, da se koncentracija hCG v urinu med nosečnostjo postopoma zvišuje, zaradi česar se črta drugače obarva. 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala, *bobika*, hvala za razlago.

Little sun, vse najlepše in na poskok! user posted image user posted image user posted image user posted image

Navijam za vas vse!

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 673
7.10.2011 19:48:19   
polho3006

naš tudi trmari in ipičari. Si mislim, da je tako obdobje in sem mirna in tako kot si napisala, tudi jaz preusmerim pozornost. Včasih pomaga, včasih ne, kako pač je razpoložen.

Ja LittleSun vsenaajjj tudi od mene!!!

Ja moj mali je vćasih tudi takšen kot sršen- No danes je eden takšnih dni. Nič mu ni prav,za vsako malenkost tečnari, se dere...KATASTROFALNA TEČKA!!!! No in ko je takole tečen me popolnoma mine da bi še imela enega user posted image , ker da mi dva takole parata živce...saj globoko v sebi si želim še enega, da mali imel družbo, da ne bo,ko odraste,  tako kot njegova mami,  popolnoma sam na svetu. Brez bratov in sester. Ampak se ob takšnih dnevih vprašam A SEM SPLOH SPOSOBNA OBVLADATI DVA OTROKA??? Če mi že pri enem ne uspeva?

Neposredna povezava do sporočila: 674
7.10.2011 20:07:25   
*bobika*

bobika moja točno tako sem jaz prejšnji mesec, ko sem delala teste in sva točno ujela O mislila, da tokrat pa je, pa še cel kup znakov je bilo (zakaj le jih ta mesec ni user posted image user posted image ) in sem bila res potrta ko je prišla user posted image in sem se komaj pobrala, sem kar nekaj dni potrebovala...pa sem si sama pri sebi prisegla da je konec s tem in ta mesec mi super uspeva. Sej ob kaki stvari pomislim kaj pa če...ampak sem čisto neobremenjena, niti ne štejem dni, niti nimam nobenga znaka, nič. In sem PONOSNA nase! Upam, da tudi tebi in drugim uspe dat malo na stranski tir to in se malo sprostite, veliko lepše je tako!!!

saj jaz nimam nobenih znakov, nimam polnih prsi, ni mi slabo..nič nosečniških, samo pač sem mislila da sva ujela O. in pravi trenutek, ampak žal ni bilo tako... neobremenjena niti nočem bit, saj bi rada čimprej.. ampak test sem delala zato, ker bi itak že pokazal plus, če bi bila..
ma bo že.. zdaj samo še čakam da se ulije.

Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?