Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 10:37:20
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Malinova Punce moje, danes ponoči sem sanjala, da sta bili , seveda sem šla narediti test, tako kot vsako jutro zadnji teden. In zagledam rahlo drugo črtico! Ponovim še z rezervnim in spet isto. Tako, da zgleda da sem . Čeprav bom s pravim veseljem še malo počakala, sploh ko berem, kaj vse se dogaja, oziroma se bom šla veselje s strahospoštovanjem. Kaj pomeni, ali če je ena črta temnejša od druge? Odtenek in intenzivnost črt nista pomembna. Če je rezultat testa pozitiven, se v okencu pojavi rožnata testna črta (T), katere barva ni nujno enaka barvi kontrolne črte (C). Razlog leži v tem, da se koncentracija hCG v urinu med nosečnostjo postopoma zvišuje, zaradi česar se črta drugače obarva.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 10:38:05
|
|
|
|
Katte
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* Pri nas lije kot iz škafa Pri nas je pa ravno začelo. Piha pa ful. No, se sploh ne sekiram. Ko končam s šihtom, pride moj po mene, greva še v trgovino in domov. Treba se bo pa sprijazniti z dejstvom, da je poletja konec. Bo namesto jeseni očitno kar že zima . Vikend je, punce .
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 10:39:00
|
|
|
|
LittleSun
|
Pri nas tudi lije kot iz škafa pa brrr se je ohladilo. Ravnokar me je lubek presenetil in mi prinesel mojo najljubšo tortico
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 10:41:52
|
|
|
|
*bobika*
|
no in še modro me lahko obarvate ..test pokazal -
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 10:56:46
|
|
|
|
Katte
|
Zdaj je pa tudi pri nas sodni dan. *bobika*, saj veš, dokler ne priteče... Bi te zaenkrat pustila neobarvano, mogoče bo pa čez par dni.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 11:23:10
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Zdaj je pa tudi pri nas sodni dan. *bobika*, saj veš, dokler ne priteče... Bi te zaenkrat pustila neobarvano, mogoče bo pa čez par dni. saj vem.. hvala.. ampak sem čist depresivna..ker tile testi bi naj pokazali pozitivno 6 days post ovulation .. pr men je pa že 15 days post O. , tak da upanja nimam več..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 11:31:08
|
|
|
|
Katte
|
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 11:31:50
|
|
|
|
iwa
|
bobika, ne izgubi upanja, men tak test ki naj bi nekaj prej pokazal, tud pri prvi ni kazal, sm mela takrat cikle na 30 dni, pa mi je šele na 34 pokazal totalno rahlo črtico, šele 37 dan je blo normalno+. Teli hitri enim spolh ne pokažejo, to je tud primer pri drugih. Kolk sm vidla ti ne čakaš 10.ga, 11. naredi še enkrat test pa bo držim pesti!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 11:43:26
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Katte Zdaj je pa tudi pri nas sodni dan. *bobika*, saj veš, dokler ne priteče... Bi te zaenkrat pustila neobarvano, mogoče bo pa čez par dni. saj vem.. hvala.. ampak sem čist depresivna..ker tile testi bi naj pokazali pozitivno 6 days post ovulation .. pr men je pa že 15 days post O. , tak da upanja nimam več.. Bobika, kako dolgo pa imaš lutealno fazo? Ti zamuja ali ne?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 11:49:48
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: iwa bobika, ne izgubi upanja, men tak test ki naj bi nekaj prej pokazal, tud pri prvi ni kazal, sm mela takrat cikle na 30 dni, pa mi je šele na 34 pokazal totalno rahlo črtico, šele 37 dan je blo normalno+. Teli hitri enim spolh ne pokažejo, to je tud primer pri drugih. Kolk sm vidla ti ne čakaš 10.ga, 11. naredi še enkrat test pa bo držim pesti! M v bistvu ne čakam jutri..sem se zmotla..ticker mi pa kaže da jutr testiram ..sicer ponavad dobim kak dan , dva prej izcedek, zdej pa ga nisem, ampak skos čutim napetost spodaj in tist filing kot da se bo zdaj zdaj ulilo.. prsi so pa tud prazne in neboleče.. recimo prejšnji mesec sem pa imela grozno boleče in trde/težke prsi..pa dobila 5 dni pred M. izcedek..pol pa grozne krče pri M.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 11:49:48
|
|
|
|
LittleSun
|
bobika ne obupaj, prvič je možno, da si imela kasneje O, testi niso zagotovilo, saj se lahko zgodi, da kdaj ne odčitamo dobro, pa tako veš kakšno zmedo si imela. drugič pa še vedno pride naslednji mesec, tako da kar glavo gor in pozitivno naprej Zame pa kar ni konec presenečenj...sedaj mi je prijateljica še na radio dala čestitko in to tako lepo, da sem čisto v šoku
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 11:49:56
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Katte Zdaj je pa tudi pri nas sodni dan. *bobika*, saj veš, dokler ne priteče... Bi te zaenkrat pustila neobarvano, mogoče bo pa čez par dni. saj vem.. hvala.. ampak sem čist depresivna..ker tile testi bi naj pokazali pozitivno 6 days post ovulation .. pr men je pa že 15 days post O. , tak da upanja nimam več.. Bobika, kako dolgo pa imaš lutealno fazo? Ti zamuja ali ne? sem ta mesec prvič testirala..tako da nisem ziher.. mislim da 16 dni.. 22 ali 23 sem ovulirala.. glede na to da imam 30 dnevne cikle...bi jo morala dobit jutri ..in pol je LF 16 dni ..mam prav?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 11:55:45
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika ne obupaj, prvič je možno, da si imela kasneje O, testi niso zagotovilo, saj se lahko zgodi, da kdaj ne odčitamo dobro, pa tako veš kakšno zmedo si imela. drugič pa še vedno pride naslednji mesec, tako da kar glavo gor in pozitivno naprej HVALA... saj vem, da je še x mesecev, ampak ta mesec sem res mislila da sva kaj uspela pridelat.. Zame pa kar ni konec presenečenj...sedaj mi je prijateljica še na radio dala čestitko in to tako lepo, da sem čisto v šoku joooooj kako lepo.. imaš resnično prave prijateljice
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 12:17:03
|
|
|
|
benji
|
Ojla, no, meni pa ni treba delat testov, da bi vedela da tudi ta mesec ni bil uspešen. Lahko me obarvate modro, ker je prišla . Čestitke malinovi in Littlesun. Sem še vedno v popolni depresiji tako da vam nekaj časa ne bom smetila tu gor. Ko se malo sestavim se pa spet kaj oglasim. Navijam za vse trepetalke... pa-pa
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 12:18:54
|
|
|
|
mojamura
|
v MB tudi
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 12:28:01
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: benji Ojla, no, meni pa ni treba delat testov, da bi vedela da tudi ta mesec ni bil uspešen. Lahko me obarvate modro, ker je prišla .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 12:42:30
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Katte Zdaj je pa tudi pri nas sodni dan. *bobika*, saj veš, dokler ne priteče... Bi te zaenkrat pustila neobarvano, mogoče bo pa čez par dni. saj vem.. hvala.. ampak sem čist depresivna..ker tile testi bi naj pokazali pozitivno 6 days post ovulation .. pr men je pa že 15 days post O. , tak da upanja nimam več.. Bobika, kako dolgo pa imaš lutealno fazo? Ti zamuja ali ne? sem ta mesec prvič testirala..tako da nisem ziher.. mislim da 16 dni.. 22 ali 23 sem ovulirala.. glede na to da imam 30 dnevne cikle...bi jo morala dobit jutri ..in pol je LF 16 dni ..mam prav? Ja, potem imaš prav...če si zdaj prvič testirala boš po prihodu M, ki upam da je ne bo, vedela kako dolga je LF. Potem bo lažje, boš videla, ker boš točno vedela, kdaj mora priti (oz. ne sme)
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 13:02:02
|
|
|
|
Katte
|
benji, objemček zate.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 13:03:24
|
|
|
|
Katte
|
1.10. RedSonja Monaco turquoise 4.10. 6.10. Gulia urssi (5. krog) chungalunga (22. krog) 7.10. Malinova (3. krog) 8.10. klopek (11. krog) 9.10. *SONČEK (3. krog) 10.10. *bobika* crtek missmoon (7.krog) 12.10. LittleSun (8. krog) kale (2. krog) iwa 14.10. babybee81 (1. krog) 15.10. *viva* (20. krog) 16.10. Maat (9. krog) 17.10. alysa Katte (17. krog) 19.10. romare 20.10. anonimna zebr4 21.10. HeLenčica (12. krog) Mamabear 23.10. S* (2. krog) 24.10. štručka2503 26.10. Mojarožica mladika (25. krog) polho3006 (3. krog) 29.10. SILVA x.10 heln benji Anonimna Pu (6.krog) Skupaj nas je: 36 Nosečk: 1 Navijačice : Gulia, Littlesun, Katte, lluna,mojamura, mladika, rozi55, Teya D., HeLenčica, dr. Knowitall, Anonimna Pu, alfi, dogas, *bobika*
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 14:09:51
|
|
|
|
mladika
|
zdravo pupike!!! Pri nas tut lije ko iz škafa...pa še mrzlo je k pri norcih...se je začelo obdobje,ki bi ga jst najraje prespala,tko kt medo...ker fulll ne prenesem mraza.Sm že razmišljala,kak bi blo fajn,da bi se lahka selila,tko kt ptice selivke na jug Benji in *bobika* obema pošiljam .Zate bobika upam,da jo ne bo,še zmaram je upanje... Malinova čestitke iz srca,uživaj v !!! LittleSun VSE NAJBOLJŠE IN DA SE TI IZPOLNI TVOJA ŽELJICA!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 14:39:07
|
|
|
|
LittleSun
|
Hvala še enkrat vsem za čestite benji tudi vaju čaka sreča, boš videla bobika moja točno tako sem jaz prejšnji mesec, ko sem delala teste in sva točno ujela O mislila, da tokrat pa je, pa še cel kup znakov je bilo (zakaj le jih ta mesec ni ) in sem bila res potrta ko je prišla in sem se komaj pobrala, sem kar nekaj dni potrebovala...pa sem si sama pri sebi prisegla da je konec s tem in ta mesec mi super uspeva. Sej ob kaki stvari pomislim kaj pa če...ampak sem čisto neobremenjena, niti ne štejem dni, niti nimam nobenga znaka, nič. In sem PONOSNA nase! Upam, da tudi tebi in drugim uspe dat malo na stranski tir to in se malo sprostite, veliko lepše je tako!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 18:46:52
|
|
|
|
alysa
|
O, pa so le dobre novičke tud prišle na plano. Čestitam Malinova Vse najboljše Littlesun Za vse, ki vas je obiskala , pa velik
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 19:12:06
|
|
|
|
Malinova
|
Punce, hvala za čestitke! Upam, da bo šlo vse kot po maslu! IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Malinova Punce moje, danes ponoči sem sanjala, da sta bili , seveda sem šla narediti test, tako kot vsako jutro zadnji teden. In zagledam rahlo drugo črtico! Ponovim še z rezervnim in spet isto. Tako, da zgleda da sem . Čeprav bom s pravim veseljem še malo počakala, sploh ko berem, kaj vse se dogaja, oziroma se bom šla veselje s strahospoštovanjem. Kaj pomeni, ali če je ena črta temnejša od druge? Odtenek in intenzivnost črt nista pomembna. Če je rezultat testa pozitiven, se v okencu pojavi rožnata testna črta (T), katere barva ni nujno enaka barvi kontrolne črte (C). Razlog leži v tem, da se koncentracija hCG v urinu med nosečnostjo postopoma zvišuje, zaradi česar se črta drugače obarva. Hvala, *bobika*, hvala za razlago. Little sun, vse najlepše in na poskok! Navijam za vas vse!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 19:48:19
|
|
|
|
polho3006
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun naš tudi trmari in ipičari. Si mislim, da je tako obdobje in sem mirna in tako kot si napisala, tudi jaz preusmerim pozornost. Včasih pomaga, včasih ne, kako pač je razpoložen. Ja LittleSun vsenaajjj tudi od mene!!! Ja moj mali je vćasih tudi takšen kot sršen- No danes je eden takšnih dni. Nič mu ni prav,za vsako malenkost tečnari, se dere...KATASTROFALNA TEČKA!!!! No in ko je takole tečen me popolnoma mine da bi še imela enega , ker da mi dva takole parata živce...saj globoko v sebi si želim še enega, da mali imel družbo, da ne bo,ko odraste, tako kot njegova mami, popolnoma sam na svetu. Brez bratov in sester. Ampak se ob takšnih dnevih vprašam A SEM SPLOH SPOSOBNA OBVLADATI DVA OTROKA??? Če mi že pri enem ne uspeva?
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Oktobra 2011 7.10.2011 20:07:25
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun bobika moja točno tako sem jaz prejšnji mesec, ko sem delala teste in sva točno ujela O mislila, da tokrat pa je, pa še cel kup znakov je bilo (zakaj le jih ta mesec ni ) in sem bila res potrta ko je prišla in sem se komaj pobrala, sem kar nekaj dni potrebovala...pa sem si sama pri sebi prisegla da je konec s tem in ta mesec mi super uspeva. Sej ob kaki stvari pomislim kaj pa če...ampak sem čisto neobremenjena, niti ne štejem dni, niti nimam nobenga znaka, nič. In sem PONOSNA nase! Upam, da tudi tebi in drugim uspe dat malo na stranski tir to in se malo sprostite, veliko lepše je tako!!! saj jaz nimam nobenih znakov, nimam polnih prsi, ni mi slabo..nič nosečniških, samo pač sem mislila da sva ujela O. in pravi trenutek, ampak žal ni bilo tako... neobremenjena niti nočem bit, saj bi rada čimprej.. ampak test sem delala zato, ker bi itak že pokazal plus, če bi bila.. ma bo že.. zdaj samo še čakam da se ulije.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?