Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 21:23:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya zakaj meni otrok tolk spije.......?? nonstop celo noč..pol pa lula..ma ne gre nikakor da ne bi nimam odgovora..edino, da se s P posvetuješ, mogoče jo da na kake preiskave...kaj pa vem...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 21:25:38
|
|
|
|
botrca
|
Punce hvala vsem za čestitke... .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 21:27:32
|
|
|
|
botrca
|
Glede tune: sem jo jedla z zeleno solato in z rižem, fižolo, paradižnikom...super dobra kombinacija .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 26.9.2011 22:08:05
|
|
|
|
botrca
|
Grem spat...nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 6:18:24
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Klasika - pridem domov lačna ko volk. Oke pa še tudi komaj odprte. Saj zdaj ko se najem grem v deželo sanj. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 8:29:07
|
|
|
|
Arwenko
|
Jutro. Kako smo kaj danes? Jaz sem pa včeraj šla že malo čez 20h spat, tak sem bila utrujena. Danes je pa malo boljše. Edino z očmi imam že par dni težave, od prejšnjega tedna že. Sem probala vzet Claritin, če bi bila to kakšna alergija, pa ni. Danes pa še nimam nobenih planov pametnih. Kakšne ideje kaj počet?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 9:18:32
|
|
|
|
botrca
|
Dan , kavo spila, otrok v vrtcu...moj pa gre čez kaki 2h delat. Počela ne bom nič, ker sem včeraj vse naredla in mi niti ni..me križ spet tak boli.. .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 10:02:48
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Botrca: za tvoj križ, . Vem kak je to, sem bila na morju taka, da sem komaj malega previjala in skoraj sede spala, če bi temu sploh lahko rekli spanje. Mi je pa Ketonal kar fajn olajšal bolečine.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 10:22:57
|
|
|
|
arabela*
|
dan standard...čvekibeki, kavica...malo bom kuhala(testenine..)
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 10:23:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca ..me križ spet tak boli.. . ja, ketonal forte res pomaga za križ(vsaj malo)
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 10:24:47
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Kakšne ideje kaj počet? hm ..sprehod, kofetek...knjižnica..., štacune..
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 10:36:02
|
|
|
|
majakla
|
Konec štekanja RR, upam.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 11:51:41
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 11:54:06
|
|
|
|
matcar
|
En otrok v vrtcu,en pri tašči,en v šoli,en pa je in spi zdaj.Moj na šihtu,jaz pa na off malo.Bi se mogla med cunje spet spravit,pa mi taaaaak ni. Danes pa moram na sestanek sveta staršev-jao,kaj mi je tega trebalo. Zaj pa mehiko čakam,nisem včeraj vidla te,smo bli zunaj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 12:08:30
|
|
|
|
katy83
|
dan. Noč je bila katastrofa ...mali je kašljal 100 na uro, dihat ni mogel, od vsega tega mu je šlo na bruhanje. Sem poklicala P in je rekla naj v četrtek prideva, če še ne bo boljše, pa da naj probava z inhalacijami. Inhalatorja nimam, bom v kopalnici naredila paro, pa se bomo malo nadihali tega. Očitno bomo še cel teden doma...ma, boljše da se pozdravi, potem pa upam, da bo mir za nekaj časa. vsaj 2 tedna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 13:24:41
|
|
|
|
arabela*
|
...moj šel delat... jaz pa še otroško do konca pospravim, potem pa počasi po otročke...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 13:25:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa mehiko čakam,nisem včeraj vidla te,smo bli zunaj. gledaš...ko se zaljubim?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 13:26:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Noč je bila katastrofa ...mali je kašljal 100 na uro, dihat ni mogel, od vsega tega mu je šlo na bruhanje. Sem poklicala P in je rekla naj v četrtek prideva, če še ne bo boljše, pa da naj probava z inhalacijami. Inhalatorja nimam, bom v kopalnici naredila paro, pa se bomo malo nadihali tega. Očitno bomo še cel teden doma...ma, boljše da se pozdravi, potem pa upam, da bo mir za nekaj časa. vsaj 2 tedna bošček..
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 13:27:13
|
|
|
|
arabela*
|
M je tud nek prehlad staknila...celo noč se nekaj z oskom matrala. Zgleda to, ko je zjutraj full mrzlo, ko gremo peški...saj do zime se bo utrdila...upam
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 13:34:57
|
|
|
|
Arwenko
|
Zbiram ideje za jesensko dekoracijo ima katera kakšno fajn idejo? Rada bi nekaj na vrata dala, imam en star venček, pa ga moram vrečt v smeti, ker mi gre že na živce
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 13:43:49
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zaj pa mehiko čakam,nisem včeraj vidla te,smo bli zunaj. gledaš...ko se zaljubim? Jaaa!!!!Če mi je svetovna,samo popoldan ni varijante,da bi gledala,te pa ponovitve gledam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 13:45:30
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Zbiram ideje za jesensko dekoracijo ima katera kakšno fajn idejo? Rada bi nekaj na vrata dala, imam en star venček, pa ga moram vrečt v smeti, ker mi gre že na živce Lahko kaj iz divjih kostavnjev narediš,pa daš malo želoda zraven,pa žira,pa kaki pravi kostanj,pa kako vaniji palčko. Aja,pa kak list trtin.Da ne bo cel rjav.
< Sporočilo je popravil matcar -- 27.9.2011 13:46:12 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 13:46:41
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 dan. Noč je bila katastrofa ...mali je kašljal 100 na uro, dihat ni mogel, od vsega tega mu je šlo na bruhanje. Sem poklicala P in je rekla naj v četrtek prideva, če še ne bo boljše, pa da naj probava z inhalacijami. Inhalatorja nimam, bom v kopalnici naredila paro, pa se bomo malo nadihali tega. Očitno bomo še cel teden doma...ma, boljše da se pozdravi, potem pa upam, da bo mir za nekaj časa. vsaj 2 tedna bošček.. Podpis!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 27.9.2011 14:51:25
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Vstala pred 20 minutami. Je pasalo. Zdaj že kuham oz se kuha. Drugega pa nimam nič pametnega za povedat. Aja pridem na RR pa so me oke začele bolet.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezenMorda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.