|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
21.9.2011 18:48:44   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Babybee81

čestitke za diplomo!!! user posted image user posted image user posted image  Ko sem pred leti diplomirala se mi je zgodilo to kar si želiš ti user posted image . v istem tednu sem diplomirala in nekaj dni kasneje izvedela da sem noseča. Sreča je res nepopisna in ti iz vsega srca ti želim da zagledaš + user posted image

Hvala punce moje!!! Babybee81, iiii, to pa je moral bit super teden zate! Sicer dvomim da bo tudi zame, a dokler ne priteče, upanje ostaja user posted image

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 151
22.9.2011 8:04:21   
Katte
HeLenčica, čestitam za diplomo user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da v teh dneh zagledaš tudi user posted image .
Oktoberke bomo pa v naslednjem mesecu razlile roza barvo, a ne?

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 152
22.9.2011 8:46:36   
*bobika*
dobro jutro čvekice..

Kako smo kaj danes? Jst sem že iz jutranjega trimčkanja do vrtca in nazaj.. user posted image
Včeraj sem nardila spet O. test.. pa je bil negativen.. sicer sem bila pa včeraj zvečer tako utrujena, da sem komaj zdržala do večera..imela sem namreč lumpa doma..in ima sršene v riti, niti 5 minut ni na miru..jaz pa čist ubita zraven.. spat je šel pa šele ob 22.30 h.. in posledično se mi tudi ni dalo slončkat ..

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 153
22.9.2011 8:57:12   
crtek
jutro punce!

vnih je tašen lep sonček, da bi skoraj misnla, da je poletje, če nebi ble temperature nižje user posted image pa sej je fajn, samo da nismo direkt iz poletja v zimi pristali user posted image

HeLenčica
čestitke user posted image kaj si pa študirala? držim pesti, da bi bil to zate teden, ki si ga boš zapomnila za vedno user posted image go girl! nalulaj user posted image user posted image

LittleSun ma boga...vrjetno je kšna viroza al kej takega...baje, da zdej ful razsajajo...pozdravi se čimprej user posted image

Katte prav imaš, mi bomo VSE brez izjeme rozaste user posted image še 9dni do oktobra, pol pa začnemo s user posted image in + user posted image se strinjate pupe? user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 154
22.9.2011 9:00:32   
HeLenčica
HeLenčica čestitke user posted image kaj si pa študirala? držim pesti, da bi bil to zate teden, ki si ga boš zapomnila za vedno user posted image go girl! nalulaj user posted image user posted image

Hvala punce! Zgodovino sem študirala, saj vem, brezveze, ampak važno je da je mimo user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 155
22.9.2011 9:04:06   
crtek
kje si študirala? če si bla v Kp se mi zdi, da vem kdo si...

Neposredna povezava do sporočila: 156
22.9.2011 9:08:54   
HeLenčica
Nisem ta, crtek user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 157
22.9.2011 9:10:24   
LittleSun
DObro jutro

na hitro, ker komaj sedim....ampak moram nekako čas prebituser posted image

helenčicauser posted image user posted image za dipomo, mladika user posted image user posted image za zadnji izpit. Pridne ste punce, ni kaj!

bobika morda je še prehitro za O, nič ne skrbi, na dva dni slončat pa ni treba delat O testovuser posted image user posted image

pri nas pa ni nič slončkanja, ker sem čisto zdelana, tako da....morda bo še kak mesec zaostal, čeprav je šele M mimo. No bomo videli user posted image

lep dan vam želim

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 158
22.9.2011 9:30:16   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

DObro jutro
bobika morda je še prehitro za O, nič ne skrbi, na dva dni slončat pa ni treba delat O testovuser posted image user posted image

ja včeraj bi se po kolendarčku naj začeli plodni dnevi, zato sem tud začela testirat.. O. bi naj imela čez 4 dni po kolendarčku, pa da vidimo če drži...user posted image
Slončkat na dva dni ni najbolj zanesljivo se mi zdi.. ker v prejšnjem ciklu sva po kolendarčku očitno tud ravn na O. pa se ni prijelo.. nisem pa še imela testov..

hitro se pocajtaj !!

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 159
22.9.2011 9:33:51   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

HeLenčica, čestitam za diplomo user posted image  user posted image  user posted image . Upam, da v teh dneh zagledaš tudi user posted image .
Oktoberke bomo pa v naslednjem mesecu razlile roza barvo, a ne?

jaaaaaaaaaaaaaaaaaa 100%

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 160
22.9.2011 9:38:51   
benji
HeLenčica, čestitke,..naj se nadaljuje niz dobrih novic. Zdaj čakamo, da sporočiš še kaj lepega user posted image .
LittleSun, user posted image user posted image user posted image , čimprej okrevaj. Upam, da boš do O kot user posted image  in da tokrat uspe.

Jaz sem bila pri G. Novice so tako, tako. Na klomifen sicer dobro reagiram in sem pridelala dva folikla (20 in 14) tako da bo O vsak čas.....jaz pa v službi user posted image . Smo se dogovorili, da še poskusimo par krogov, potem pa na IVF. Računam da nekje januarja ali februarja. Zato upam, da nama že končno uspe, čeprav res ne vem kakšen čudež bi se moral zgoditi.
Upam, da pri najinem neuspehu nima stres kad dosti zraven, ker zdaj, ko vem da se izteka čas, pa res ne vem kako naj se sprostim user posted image  user posted image .
Drugače pa sem bila čisto raznežena ko mi je pokazala na UZ oba folikla. Se mi je takoj prikradla misel, mogoče pa gledam nekaj iz česar bo ustvarjen najin otroček. Ma ne, ... spet sem vsa solzna.
Pišuka no, pa zakaj se to dogaja tistim, ki si user posted image  najbolj želimo??????

Neposredna povezava do sporočila: 161
22.9.2011 9:55:09   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Punce moje, jaz sem pa danes DIPLOMIRALA user posted image Sem kr ponosna nase  user posted image Glede na to, da še pričakujem user posted image v septembru, se lahko zgodi, da bo tole najsrečnejši teden v mojem življenju! Draga user posted image , tokrat prosim ne hodi!

Oktober - ke - navijam!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ČESTITAM!

Neposredna povezava do sporočila: 162
22.9.2011 9:59:26   
crtek
benji user posted image ne obupaj. Zdej veš, da ovuliraš...nič ni še izgubljeno, boš vidla, da bo. Samo pozitivno in pogumno dalje. Mogoče se pa lih zato, ker "zmanjkuje časa" prime. In mogoče boste celo dvojčke meli user posted image glavo pokonci, oddelaj še teh par urc u službi, pol pa pridno user posted image . Boš vidla, da bo user posted image

HeLenčica škoda...včiraj je diplomirala ena kolegica s faksa, pa sm misnla, da si mogoče ti...ben sej ni pomembno user posted image držim pesti za user posted image

LittleSun sej je še časa do O...vzemi si čas za okrevanje, pol pa boš vidla, da bo...zaradi bolezni se O rada tudi zamakne, tko da še ni nič prepozno user posted image

mene pa boooooliiii križ...pojma nimam zakaj, pa tudi nič ne pomaga, razgibavanje, masaža...nič! user posted image

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 163
22.9.2011 10:16:51   
Katte
benji, ne obupuj. Lepe novice so. Ovulirala boš, user posted image   boš še pravočasno. Saj ne bosta folikla počila kar takoj zdaj, ko si v službi. Pa tudi, če bi, bi bil še čas.
Pa lepo se mi zdi tudi to, da te bodo poslali direkt na IVF (če prej ne uspe). Ker slišim, da IUI sploh nima ne vem kako dobrih rezultatov. Imaš z IVF vseeno več možnosti.
Še to me zanima. Kje si ti dobila klomifen? Menda se ga v Sloveniji praktično ne da dobiti. Meni je G rekla, da mi bo predpisala Femaro.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 164
22.9.2011 10:18:16   
benji
Katte, saj vem da je še čas za user posted image , pa malo računam tudi na to, da je kakšen user posted image od včeraj še kje v zasedi user posted image  user posted image .

Mi je pa G rekla da kar na IVF, pa še tam je menda samo okoli 25 % uspešnost user posted image  user posted image .

Klomifen sem šla kupit v Italijo, na Opčine. Sicer sem imela v planu da dragega "zvlečem" v Gorico,..pa potem še mimogrede v Ikeo,.. "ko sva že tam, a ne user posted image , ampak se ni izšlo user posted image . Sva naslednji teden "poračunala", ker sem full boga, ker moram papcat ta klomifenski zvarek, mi je privoščil kar celodneven izlet v Ikeo user posted image   user posted image   user posted image

< Sporočilo je popravil benji -- 22.9.2011 10:23:14 >

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 165
22.9.2011 11:51:30   
HeLenčica
Hvala drage soborke! Upam, da bomo še kakšne user posted image in user posted image novičke delile kmalu user posted image .

LittleSun, nič narobe, če ni slončkanja...boljše, da je iz užitka kot pa samo za to, ker mora biti. Semenčice bojda preživijo 5 dni tam noter user posted image

Bobika, midva že 11 mesecev skoraj vsak dan slončkava, pa še ni user posted image . Baje je samo 25% možnosti v vsakem ciklusu za zanositev. Se mi zdi, da je to bolj stvar naključja kot pa načrtovanja. Na žalost. Vidva kr akcija na polno, pa bo slej ko prej. Navijam, da oktobra!

Benji, hvala! Upam, da vama uspe že prej! Veliko primerov je takšnih...

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 166
22.9.2011 12:11:31   
*bobika*

Bobika, midva že 11 mesecev skoraj vsak dan slončkava, pa še ni user posted image . Baje je samo 25% možnosti v vsakem ciklusu za zanositev. Se mi zdi, da je to bolj stvar naključja kot pa načrtovanja. Na žalost. Vidva kr akcija na polno, pa bo slej ko prej. Navijam, da oktobra!

potem sem pa lahko resnično vesela , da nama je prvič takoj ratalo.. takrat sploh nisem računala O., pač sva,ko sva.. in očitno natrofla ravn na the best tajming..res pa takrat nisem bila obremenjena z ničemer, še službe nisem imela redne.. zdaj pa je malo drugače..

Tudi tebi in vsem nam želim da čimprej !!

Neposredna povezava do sporočila: 167
22.9.2011 16:35:50   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

potem sem pa lahko resnično vesela , da nama je prvič takoj ratalo.. takrat sploh nisem računala O., pač sva,ko sva.. in očitno natrofla ravn na the best tajming..res pa takrat nisem bila obremenjena z ničemer, še službe nisem imela redne.. zdaj pa je malo drugače..

Tudi tebi in vsem nam želim da čimprej !!

Tudi pri nama je bilo tako. Sva se začela šele pogovarjat o tem, da poskusiva in sva načrtovala šele začeti, pa sem že bila noseča user posted image tokrat je pa zelo drugačna situacija, ker sem jaz že dolgo želela še enega otroka on pa ne in ko je on izrazil željo po drugem sem vso svojo energijo preusmerila v to in o čem drugem sploh več ne znam razmišljat user posted image ta mesec sem sklenila, da bom dala to malo na stranski tir. so druge stvari še bolj pomembne. Bo ko bo, zadnje dni je toliko punc tukaj, ki imajo takšne žalostne zgodbe...samo pogledam pikeca in sem hvaležna da ga imam! Če bo še en bo, če ne pa tudi ok.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 168
22.9.2011 19:33:06   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

potem sem pa lahko resnično vesela , da nama je prvič takoj ratalo.. takrat sploh nisem računala O.,

Tudi pri nama je bilo prvič tako, sva celo samo enkrat v času O zaradi njegove službene odsotnosti, pa je kar prvič ratalo ... sedaj pa bomo videli, gremo v tretje, čeprav bo user posted image spet med O cel teden odsoten, tako da bomo videli.

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 169
23.9.2011 6:53:39   
LittleSun
Dobro jutro!
Za mano slaba nočuser posted image user posted image sem težko dihala zvečer, me je bolelo v prsnem košu...začenjam razmišljat, da zna bit kaj druga ta moja "trebušna gripa". Ampak ne vem..če ne bom boljše, bom v ponedeljek šla nazaj k dr. pa naj ona pove in me pošlje dalje na kakšne preiskave.

Slončkali seveda nismouser posted image user posted image po koledarju se danes začnejo plodni dnevi,ampak ne bom na silo. En mesec ni nič in oktobra imam tako G, tako da sem malo pomirjena.

Pridno slončkajte in naj vam delovni del petka hitro mine, da začnete uživat vikend.

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 170
23.9.2011 8:12:18   
polho3006

Dobro jutro!
Za mano slaba nočuser posted image user posted image sem težko dihala zvečer, me je bolelo v prsnem košu...začenjam razmišljat, da zna bit kaj druga ta moja "trebušna gripa". Ampak ne vem..če ne bom boljše, bom v ponedeljek šla nazaj k dr. pa naj ona pove in me pošlje dalje na kakšne preiskave.

Nekaj podobnega smo imeli pri nas. Najprej je zbolel mali, potem pa še midva z možem. Začelo se je s prebavnimi težavami, potem pa NENORMALEN KAŠELJ...pekoča bolečina v prsih...z malim sva šla trikrat k zdravniku, so mu vzeli kri ampak vse ok. Ko je kašljal cca 5 tednov pa mu je dala AB čeprav je bila krei o.k. Ampak je bilo potem kmalu boljše. AB sva dobila tudi midva z možem, ampak midva še kar kašljava, ampak ni več tako grozno nabijanje čez cel dan, ampak samo zjutraj.
Sporoči kako boš opravila pri zdravniku.

Neposredna povezava do sporočila: 171
23.9.2011 8:34:02   
*bobika*

sem že bila noseča user posted image tokrat je pa zelo drugačna situacija, ker sem jaz že dolgo želela še enega otroka on pa ne in ko je on izrazil željo po drugem sem vso svojo energijo preusmerila v to in o čem drugem sploh več ne znam razmišljat user posted image ta mesec sem sklenila, da bom dala to malo na stranski tir. so druge stvari še bolj pomembne. Bo ko bo, zadnje dni je toliko punc tukaj, ki imajo takšne žalostne zgodbe...samo pogledam pikeca in sem hvaležna da ga imam! Če bo še en bo, če ne pa tudi ok.

no tako je bilo tudi pri nama..

Neposredna povezava do sporočila: 172
23.9.2011 8:35:24   
alfi
Pozdravljene, nisem nova tukaj, ampak sem samo malo poniknila. Po dolgem času se vam spet javljam, ne pričakujem je 4.10. to bo že16. krog, pa lahko kar vpišete na seznam, za vse ostale bom pa navijalauser posted image .Se že kar vleče in včasih mi je res že čist vseeno, ampak mi user posted image ne da miru.

Midva z možem sva bila že pri dr. Rešu. Pregled pri meni bp., pri mojem pa bolj tako,tako, ne preveč dober. Zdaj moram naslednji ciklus jemati klomifen, pravi, da bo pri meni povečeval plodnost. Tolk o tem, da ne bom na dolgo.

Zelo lepo vas je brati, ko ena drugo spodbujate in bodrite, upam, da nam kmalu vsem uspe, držim pesti.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 173
23.9.2011 8:42:33   
*bobika*
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Nekaj podobnega smo imeli pri nas. Najprej je zbolel mali, potem pa še midva z možem. Začelo se je s prebavnimi težavami, potem pa NENORMALEN KAŠELJ...pekoča bolečina v prsih...z malim sva šla trikrat k zdravniku, so mu vzeli kri ampak vse ok. Ko je kašljal cca 5 tednov pa mu je dala AB čeprav je bila krei o.k. Ampak je bilo potem kmalu boljše. AB sva dobila tudi midva z možem, ampak midva še kar kašljava, ampak ni več tako grozno nabijanje čez cel dan, ampak samo zjutraj.
Sporoči kako boš opravila pri zdravniku.

najbolj grozno je da dr. (potem ko ne ve kaj je otroku) napiše kar AB.. in mu s tem še bolj škodi.. nam so pred tremi leti v roku enega meseca zamenjali 3 AB azradi kašlja..potem sem pa rekla zdej pa dost in sem mu nabavila materino dušico in smo spakirali in odšli na morje..mali je bil v treh dneh kot nov..tako da jaz se od takrat naprej poslužujem samo naravnih stvari in zvarkov ..

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 174
23.9.2011 8:43:56   
alfi
Littlesun, midva imava dva otroka , bila sem mlada in bolj plodna pa se je prijelo, no pri drugem je trajalo eno leto, pri prvem pa takoj, zdaj pa moja plodnost ni več tako na višku in je že problem. Moj ima pa zelo slab spermiogram in mu je dr. Reš rekel, da sva lahko vesela, da imava dva otroka. Če bi pred prvem prišla k njemu bi naja takoj poslal na umetno. Tako, da sem zelo vesela da imava dva otroka. Punce ne predolgo čakat, če imate željo po tridesetem gre to malo počasneje kot pa pri dvajsetih.

Lp.

(odgovor članu alfi)
Neposredna povezava do sporočila: 175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  5 6 [7] 8 9   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nočem, da se me partner dotika - vzroki in...
Ne čutite želje po fizičnem stiku z vašim možem, partnerjem in se sprašujete, kaj je narobe z vami. Preberite, kaj so la...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......