|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Oktobra 2011
20.9.2011 13:24:24   
mladika
Pupe,še tule da se mal javim,ker pri septembrkah noben več ne čveka,jst pa še zmeram (NE) čakam svojo septembrsko M!!!Sem v 19 dnevu ciklusa in nimam nobenih znakecov ne pravih ne namišljenih...se pa veselim ker grem v kratkem na obisk k svoji G (5.10) v Leonišče in upam da mi pove kej pametnga in spodbudnega!!user posted image
LittleSun midve bove na isti dan trepetale pri G,sm pomojm vsaka na svojmu koncu Slovenije!!!user posted image

(odgovor članu crtek)
Neposredna povezava do sporočila: 126
20.9.2011 14:33:37   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: mladika

Pupe,še tule da se mal javim,ker pri septembrkah noben več ne čveka,jst pa še zmeram (NE) čakam svojo septembrsko M!!!Sem v 19 dnevu ciklusa in nimam nobenih znakecov ne pravih ne namišljenih...se pa veselim ker grem v kratkem na obisk k svoji G (5.10) v Leonišče in upam da mi pove kej pametnga in spodbudnega!!user posted image
LittleSun midve bove na isti dan trepetale pri G,sm pomojm vsaka na svojmu koncu Slovenije!!!user posted image

Jaz sem s tabo user posted image . Dajva jim malo oktobrsko temo zasmetit...jaz se bom itak preselila sem naslednji tedenuser posted image . To, da nimaš znakcev je lahko samo dobro, če mene vprašaš. Veliko punc je nosečih brez znakov preden izostane user posted image . Tako da navijam, da res ne pride! Itak, nam manjka nosečk v septembru. No, moja user posted image bi morala priti v nedeljo. To bom vedela najbrž že v petek, ker vedno dobim prej izcedek. Me pa od O naprej bolijo bradavice, ampak samo na otip, danes so me pa začele cele prsi bolet, tako težke so... Prejšnji teden me je zelo šraufalo, a je prenehalo. Zdaj me samo pikne kdaj pa kdaj. Skratka, vsi znaki PMS so tukaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 127
20.9.2011 14:41:29   
Katte
Kaj pa sem rinete, punce??? Me vas nočemo tukaj!!! Ostanite v septembru!!!

No ja, sem lahko pridete kot navijačke user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 128
20.9.2011 17:07:44   
mladika
Katty pa veš da jst ne morem brez vas!!!!! Tut ko bom user posted image  bom hodla teme v pričakovanju "smetit" razen v primeru da bomo se skupno drugam selile!!!
HeLenčica super da sva dve ki jo še ne čakave...

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 129
20.9.2011 17:20:26   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

Kaj pa sem rinete, punce??? Me vas nočemo tukaj!!! Ostanite v septembru!!!

No ja, sem lahko pridete kot navijačke user posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   Se strinjam user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 130
20.9.2011 19:26:16   
LittleSun
mladika narazen že, bova pa mislili druga na drugo in držali pesti da je vse tipitopi oziroma, da se lahko naredi vse tipitopi user posted image Jaz moram rečt, da sem kar malo posrana, ker sem pričakovala, da bo vse šlo lepo in hitro, pa zgleda temu ni tako. Plus tega, da že 2 leti nisem delala PAP testa, je pa po mamini strani vsaka ženska imela probleme. Nazadnje moja mami user posted image ampak hvalabogu je sedaj vse ok.

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 131
21.9.2011 6:55:54   
Anonimen

PRIČAKUJEMO : user posted image   user posted image   user posted image   

1.10.
RedSonja

2.10.
polho3006 (2. krog)
štrumfek

3.10.
SILVA
 Mamabear

6.10.
Gulia
urssi (5. krog)
chungalunga (22. krog)

8.10.
klopek (11. krog)

9.10.
*SONČEK (3. krog)

10.10.
*bobika*
crtek

12.10.
LittleSun (8. krog)
kale (2. krog)

13.10.
Katte (17. krog)

14.10.
ursi1986
babybee81 (1. krog)

17.10.
alysa

20.10.
anonimna user posted image

23.10.
S* (2. krog)

x.10
heln
benji
Maat
Anonimna Pu (6.krog)

Skupaj nas je: 23
Navijačice user posted image :
Gulia, Littlesun, Katte,
Iluna,mojamura, mladika,
rozi55, Teya D., HeLenčica,
dr. Knowitall,Anonimna Pu

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 132
21.9.2011 7:53:47   
LittleSun
Dobro jutro moje soborke

Sem včeraj spala od 1h do pol 7 popoldan in sem danes kot prerojena. Slabost je izginila, tudi krči, zgleda me je res oplazila neka trebušna gripa, ker sem imela tudi prebavne motje. Akcija se začne danes in upam, da bo obrodila sadove.

Mi je zjutraj prišla sodelavka povedat, da je user posted image in moram rečt, da sem bila iskreno vesela in čisto brez tistih grdih občutkov in se zaradi tega prav dobro počutim.

Pa še ob 7ih mi je uspelo bit v službiuser posted image user posted image

Popoldan gremo na izlet z vlakom, upam, da bo posijal sonček.

Kako ste kaj danes?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
21.9.2011 9:03:17   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun

Dobro jutro moje soborke

Sem včeraj spala od 1h do pol 7 popoldan in sem danes kot prerojena. Slabost je izginila, tudi krči, zgleda me je res oplazila neka trebušna gripa, ker sem imela tudi prebavne motje. Akcija se začne danes in upam, da bo obrodila sadove.

Mi je zjutraj prišla sodelavka povedat, da je user posted image in moram rečt, da sem bila iskreno vesela in čisto brez tistih grdih občutkov in se zaradi tega prav dobro počutim.

Pa še ob 7ih mi je uspelo bit v službiuser posted image user posted image

Popoldan gremo na izlet z vlakom, upam, da bo posijal sonček.

Kako ste kaj danes?

Nov dan, nove priložnosti, novi boji user posted image
user posted image za sodelavko. Sem prepričana, da boš kaj kmalu za njo in ji boš lahko sporočila veselo novico.
Pri nas je že sonček, zelo lep začetek dneva. Upam, da bo tako ostalo. Sonce res vpliva na človeka, takoj dobiš voljo nazaj user posted image .

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 134
21.9.2011 11:23:42   
Anonimen
Pozdravljene punce !

Jaz se pa ne selim k vam oktobrkam, saj sva se s partnerjem po nasvetu moje gin. odločila, da še malo (mesec, dva, max. 3) počakava z novim družinskim članom. Malo mi sicer je hudo, ampak me hitro spravi v dobro voljo moja mala navihanka user posted image !
Močno navijam za vse vas in res upam, da vas konec leta čimmanj tu srečam! Vas berem pod forumom nosečnost: majčice, junijke in avgustovke 2012 user posted image !

anonimna user posted image

(odgovor članu Teya D.)
  Neposredna povezava do sporočila: 135
21.9.2011 11:49:19   
S*
LittleSun imam eno vprašanje glede Mace, sem zasledila da jo ti piješ. Pri nas jo je pil mož, sedaj bi jo pa jaz. A jo piješ od 1 dne user posted image , ali začneš kasneje? Koliko mg na dan pa jo zaužiješ?
Pri ženskah vem samo to, da se pije do O, kaj več pa ne.

Neposredna povezava do sporočila: 136
21.9.2011 11:56:03   
mladika
Pupe,sm da vam povem,da se je danes dan tudi zame začel čudovito,namreč izvedela sem da sem naredla še zadnji izpit,ki mi je ostal in lahka začnem diplomo pisat!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 137
21.9.2011 12:36:02   
crtek
jutro punce!

kako je fajn pridet na ta forum, same neke lepe novičke bereš...vse dobre volje, optimistične...še mene prime, da bi kr bla tudi js taka user posted image

mladika
faca si!! čestitam! user posted image user posted image

LittleSun pa sej u bistvu to so lepe novice in boš tudi ti kmalu to okoli razglašala, tko da ti samo keep faith and all the rest will fall into place user posted image

S* js sm prebrala, da maco se za izboljšanje plodnosti priporoča 1500mg dnevno...če boš maco kupla v dm, tm na škatlci piše, da spiješ 2-3žličke (9g) dnevno, oz. tolko kot ti odgovarja, kr lahko povzroča občutljive prsi itd...js nism mela nobenih stranskih učinkov, tko da sm pila priporočeno dozo. Pila sm jo do O, ker mi jo je takrat zmanjkalo, pa nism prišla do nove doze, lahko bi jo pa pila še naprej. Odsvetujejo jo pit naprej od O, ker lahko plodu ful stvari škodi in za to ni raziskav narjenih, če škodi al ne, tko da...čeprav sm po netu našla tudi podatke, da so jo punce pile ceu čas, ko so zanosile pa so nehale (se pravi po pozitivnem testu), pa je blo z otročki vse ok, tko da se sama odloči do kdaj jo boš pila, po moje nebi smelo nardit nekega slabega efekta, js jo bom ta mesec pila ceu čas in kar bo pa bo user posted image upam, da sm ti napisala kej koristnega

js sm pa mela učiri nek tak čuden dan...zjutraj super volje, fajn počutje, pol po kosilu pa kr naenkrat se mi je vrtelo, pa slabo, tko da sm šla kr takoj bruhat, popoldan nism spravla vase nič razn par bobi palč, kr mi je vse ostalo obračalo, zvečir lačna ko volk, pojem eno polpeto in kos kruha, pa spet takoj slabo in vrti, sm šla spet bruhat...ponoči je blo ok, danes do zdej spet vse super, edino živim od sadja in vode, kr mi vse ostalo tko smrdi, da ne morem povedat...se je kšni to dogajalo pred oz. zaradi O? mi je čudno, da bi staknla virozo, pa da mi je pol dneva fajn, pol pa kažin...buuu...kšn predlog?

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 138
21.9.2011 12:42:52   
Katte
Anonimna user posted image , hvala za navijanje. Tudi me bomo navijale zate, ko se spet pridružiš tem temam. Čeprav upam, da nas čim manj ostane tukaj oz. da ostanemo samo kot navijačice.
mladika - bravo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !
Pridna punca, samo še diploma user posted image . Malo pavze si pa le vzemi najprej. Potem pa s polno paro naprej.
Kaj pa boš? Višja medicinska sestra?

Moja user posted image  se je poslovila, zdaj pa naprej.
Prav uživam v tej fazi, ko se še ne rabim sekirati, lahko privoščim kak kozarček alkohola in user posted image  res samo zaradi užitka. Danes popoldne bo moj dragi naredil pico, spila bova kak koktejlček, potem pa bomo še videli....

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 139
21.9.2011 12:52:38   
Anonimen
Čestitke Mladika!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dr. Knowitall

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 140
21.9.2011 14:01:02   
LittleSun
S* tako kot je crtek napisala..pijem jo do O (2-3 žličke na dan).
Mene je pa čisto zvilo. Bruham in sem doma user posted image sem bila pri dr. dobila neke tablete in bolniško do konc tedna.

grem vodoravno

lep dan

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 141
21.9.2011 15:24:27   
benji
Ooo mladika, važička user posted image  . Čestitke user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 142
21.9.2011 16:35:07   
Babybee81
ojla punce

Moja user posted image  se počasi poslavlja in gremo v boj za še enega  user posted image . Jutri začnem z elevitom...

(odgovor članu benji)
Neposredna povezava do sporočila: 143
21.9.2011 16:37:46   
Babybee81
vidim da se o plodnosti pogovarjate, jaz prisegam na bioenergetika user posted image  . Imam zelo pozitivne izkušnje user posted image

(odgovor članu Babybee81)
Neposredna povezava do sporočila: 144
21.9.2011 16:56:04   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: Katte

mladika - bravo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image !
Pridna punca, samo še diploma user posted image . Malo pavze si pa le vzemi najprej. Potem pa s polno paro naprej.
Kaj pa boš? Višja medicinska sestra?

Moja user posted image  se je poslovila, zdaj pa naprej.
Prav uživam v tej fazi, ko se še ne rabim sekirati, lahko privoščim kak kozarček alkohola in user posted image  res samo zaradi užitka. Danes popoldne bo moj dragi naredil pico, spila bova kak koktejlček, potem pa bomo še videli....

Ja veš da si vzamem mal pavze zase,pol pa gas naprej,novim zmagam na proti....user posted image Ja po novem se reče diplomirana medicinska sestra in to bom jst ko diplomiramuser posted image
meni je tut najljubši čas po user posted image  ko se nič ne sekiraš,čakaš O,user posted image  zarad užitka,res najbolši del....
Katty uživajta maximalno...GO GIRL!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 145
21.9.2011 17:01:35   
S*
Čestitam, mladika user posted image  user posted image  user posted image . Jaz lenčina sem zadnji izpit naredila 1 teden pred zagovorom diplome, mi je šel profesor na roke in mi dal izreden rok user posted image . Sem se upirala do zadnjega, pol me je pa hmal prehitelo.

Crtek, hvala za info. Jaz imam maco še od moža v kapsulah, so pa 400g tako da bom pila po 2.
Po mojem pa si staknila kakšno virozo, jih je kar nekja te dni.

Katte uživaj zvečer maximalno user posted image

LittleSun, bošček, daj se kmalu pocajtaj.
Jaz sem tudi bolna, kašljam in me grlo boli, še dobro da sem na negi za tamalo, lahko vsaj doma počivam, no kolikor se da ob bolnem otroku.

Babybee81 dobrodošla, pa srečno.

Neposredna povezava do sporočila: 146
21.9.2011 17:33:47   
HeLenčica
Punce moje, jaz sem pa danes DIPLOMIRALA user posted image Sem kr ponosna nase  user posted image Glede na to, da še pričakujem user posted image v septembru, se lahko zgodi, da bo tole najsrečnejši teden v mojem življenju! Draga user posted image , tokrat prosim ne hodi!

Oktober - ke - navijam!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 147
21.9.2011 17:53:38   
Babybee81
IZVIRNO SPOROČILO: HeLenčica

Punce moje, jaz sem pa danes DIPLOMIRALA user posted image Sem kr ponosna nase  user posted image Glede na to, da še pričakujem user posted image v septembru, se lahko zgodi, da bo tole najsrečnejši teden v mojem življenju! Draga user posted image , tokrat prosim ne hodi!

Oktober - ke - navijam!

čestitke za diplomo!!! user posted image user posted image user posted image  Ko sem pred leti diplomirala se mi je zgodilo to kar si želiš ti user posted image . v istem tednu sem diplomirala in nekaj dni kasneje izvedela da sem noseča. Sreča je res nepopisna in ti iz vsega srca ti želim da zagledaš + user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 148
21.9.2011 17:55:13   
Babybee81
IZVIRNO SPOROČILO: S*

Čestitam, mladika user posted image  user posted image  user posted image . Jaz lenčina sem zadnji izpit naredila 1 teden pred zagovorom diplome, mi je šel profesor na roke in mi dal izreden rok user posted image . Sem se upirala do zadnjega, pol me je pa hmal prehitelo.

Crtek, hvala za info. Jaz imam maco še od moža v kapsulah, so pa 400g tako da bom pila po 2.
Po mojem pa si staknila kakšno virozo, jih je kar nekja te dni.

Katte uživaj zvečer maximalno user posted image

LittleSun, bošček, daj se kmalu pocajtaj.
Jaz sem tudi bolna, kašljam in me grlo boli, še dobro da sem na negi za tamalo, lahko vsaj doma počivam, no kolikor se da ob bolnem otroku.

Babybee81 dobrodošla, pa srečno.

hvalaaaaa user posted image , tudi tebi želim da čimprej ugledaš magični + user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 149
21.9.2011 18:33:34   
Anonimen
Tudi tebi HeLenčica, iskrene čestitke!!!!

dr. Knowitall

Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......