Trobentica_
|
Ciao, se oglašam še jaz. Vsem en zvrhan koš in vse dobro tistim, ki imate malo več težavic. Včeraj je bil res en super dan Imela morfologijo, vse je ok, pričakujemo pa , tako da sva šla z dragim včeraj takoj kupit prvi pajacek za . Pa za popravit je podatek: po UZ imam sedaj rok en dan prej, to je 25.1., naslednji pregled pa 20.10. Me pa zanima, nekatere govorite o teži in ali je primerna, meni je moj gin. ne omeni...? A to omeni le kadar je odstopanje ali je pač odvisno od gin.? Kar se tiče moje teže, mi je gin. včeraj ni omenil, imam pa +7,5kg. Več ali manj se mi pozna le v trebuh, no pa stegna so »ojačana« (to jih mam pa že od prej bolj), če bo šlo tako naprej bo kar super. Šport: Prej sem res športala na polno, sedaj pa nič, kar se že tako ali tako pozna na obliki telesa + sedaj še trebuh . Pogrešam pa miganje kar precej, ker sem prej aktivno športala. Saj jaz bi še zdaj, ampak sem nekaj krvavela v začetku nosečnosti, pa še SS in abrazijo sem imela spomladi, in mi je bil naročen počitek tako takrat kot sedaj na začetku, bila sem na bolniški in takrat sem pač nehala športat in od takrat se kar nekako raje pazim, kot da bi bilo kaj narobe. Pa še polenila sem se, seveda. No, po včerajšnjem pregledu, ko sem končno izvedela, da je vse ok, sem se odločila, da začnem telovadit ueasy. Kar se tiče folne, sem jo jaz jemala par mesecev pred nosečnostjo in cca. prve tri mesece, potem pa ne več. Nekatere pišete, da jemljete vse mogoče tablete z vitamini in minerali, pa me zanima, a to jemljete po navodilih zdravnika oz. ginekologa ali kar tako? Jaz namreč ne jemljem ničesar, razen občasno kakšno omega3, ker rib ne jem. Oz. rada jih že imam, samo jih doma ne pripravljam, tako da so na meniju zelo zelo redko, pa še takrat jih pripravi dragi Gibi: še kar ne vem a je to to-se mi zdi občasno, da se nekaj premakne, občutek je res tak kot da bi se uprl v moj trebuh, ampak ni pa tako izrazito, da bi lahko rekla, da je to to… Voziček: še nisva kupila, sva sicer nekaj gledala na netu in včeraj na brzino v Baby Centru, ampak še nič konkretno. Dnevnik nosečnosti: ga nimam. Prav tako nimam porodnega načrta. Drugače pa počutje ok, brez problemov, občasno zgaga ampak ni hudo, nobenih drugih znakov nosečnosti razen čedalje večjega trebuščka, pa vsakodnevna dolga vožnja me precej utruja in bi najraje doma ostala, ampak moj gin. me kar presliši, ko to omenim Srečanje: sem za, vendar se bolj nagibam, da bi bilo to v Lj., ker imam že tako skoraj 80km do Lj.Toliko zaenkrat,lepo bodite, vsem še naprej vse lepo
< Sporočilo je popravil Trobentica_ -- 22.9.2011 11:13:44 >
|