ronja
|
janček, Si ne predstavljam, kako ti mora bit... Želim ti veliko moči in zavedaj se, da si naredila najboljše, kar si lahko. Veliko jih nima moči naredit tega, potem pa na koncu otroci nekje hirajo... Boljše mu je tako in tebi tudi. In bo veliki brat pazil na tegale v trebuščku . Ti želim, da bi te lepi jesenski dnevi spominjali na kaj drugega - in te bojo - čez dve leti se boš spominjala, kako je pred enim letom tvoj mali prvič jedel kostanj, kako je plazil in pobiral divji kostanj, kako si mu v flaško s kljunčkom dala čaj,... Dobri spomini so vedno močnejši kot slabi - samo čez jih moraš nalimat in kmalu ti bo nekdo pri tem zelo pomagal! Pozabila ga ne boš nikoli in to ni niti namen, samo bolelo ne bo več toliko, to pa vsi obljubljajo. Ti želim, da ti ta dan čimprej mine! spanje: grem tako pozno spat, da samo spim, dokler malidve ne prilomastita . niti na wc ne hodim ponoči, se ne spomnim, kdaj sem nazadnje vstala za wc - na morju enkrat mogoče... urshek tud jaz mam posteljico zadej pa mam kr dost velk bušek jaz tudi - posteljica zadaj in nizko, pa je trebuh velik - je pa dete spredaj, pa nama se tudi pozna, da to ni najina prva nosečnsot... Vsakič gre hitreje, telo že ve, kaj naredit, mišice se že vnaprej vdajo, ker vejo, da itak nimajo šans, da bi to 9 mesecev not tiščale... Sem pa fauš vsem tistim, k mate že taprave trebuščke. Meni je pa boljše, če se dalj časa ne vidi - pri Ronji mi je bilo prav fajn, da ni nihče mogel kar tako pogruntat. Tole je prav tečno, ko te že vsi pošiljajo rodit, čeprav vem, da bo trebuh še precej zrasel - je velik, ampak ko pa grem rodit, je pa še večji. Če pa hočemo res primerjat - moj obseg je trenutno 96 cm (če ga fuul not vlečem, pa 90 - ampak tega ne moreš prav dolgo) - normalen obseg imam pa nekje 66. Spim pa na boku, tako da me nič ne ovira. Mene v bistvu najbolj moti to, da če se sklonim, mi trebuh pritisne na želodec in me ima, da bi vsebino ven vrgla ... Drgač je pa dons en tak ( za mene ) bedn dan .. Danes je res beden dan! Najprej vse ok: zjutraj sem šla navsezgodaj na cuker test (moraš bit tam ob 7h) in očitno majo zdaj malo izpopolnjeno varianto, da ti že na začetku vzamejo kri in pogledajo, če te sploh lahko obremenijo, potem ti dajo za spit, potem čez 1 uro ti spet vzamejo kri in še zadnjič čez 2 uri (prejšnijč so mi samo dali za spit in 2 uri čakat in potem vzeli kri - zato mi je pa kazalo veliko, ker sem mela cuker še od ponoči v krvi;). no, tokrat se zvečer nisem nažrla sladkarij (bom pa zdajle maznila baklavo, ko mam ravno njihov blessing;) in je bil test ok in je vse kar se tega tiče ok. Potem sem pa šla k dermatologinji. Tokrat ena ženska, ki je zgledala, da zelo ve, kaj dela. In je rekla, da je tole po klinični sliki sigurno en od teh dveh herpesov. (Tista zadnjič na inf. kliniki pa da sigurno ni simplex...) Ta je rekla, da glede na to, da se zdaj zadeva že suši, je verjetno zato test neg., ker je pač prepozno, pa še od odvzema je odvisno (to vem, da ni glih ful stiskal, kot mu je bilo naročeno), pa še celo noč je vzorec stal in da se je verjetno posušilo... Tako da sem back to sq.1. Pravi, da naj grem na inf. kliniko, pa da mi pogledajo, če se da v krvi, da ona se z zosterjem pri nosečkah še ni nič ukvarjala, da je imela veliko pacienotv, samo nobene nosečke. Da naj za to, da bom mirna rečem, da mi to naredijo. Hm, jaz nisem bila čisto nič zaskrbljena, dokler ni bila ona zaskrbljena... Kaj naj pa zdaj?