Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:02:07
|
|
|
|
botrca
|
Najedla sva se...sem kar krompir spekla in mesni sir in endivijo s krompirjem naredila. Jan se zdaj igra, jaz si pa grem lase navit.
< Sporočilo je popravil botrca -- 19.9.2011 18:03:00 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:12:19
|
|
|
|
karmen7
|
Uf kaki dan brezvezni. Moj je sicer bil polno zaposlen, ker je celo dnevno in jedilnico okrog obrnil in se moram malo navadit nove postavitve. Bomo vidli. Jaz pa sem si končno glavo oprala, malecki zdaj panča, sem pa gledala prej neko nadaljevanko pa so non stop o burgerjih žlabudrali zdaj se mi pa ta hudič lušta. Samo ven pa ne grem, se mi ne ljubi. Jutri verjetno ne bo nič s kafejem, slaba napoved.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:22:20
|
|
|
|
marta82
|
Matcar na kateri šoli pa je Lea? Limbuš je baje fajn.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:42:10
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nujno, izgubila sem voljo (do vsega), če jo morda kje srečaš, mi pliiiis javi. kaj pa je narobe en kup ..pa upam, da je samo vpliv vremena Hvala. Vreme mi je všeč ... to pa je tudi vse. saj bo boljše Podpis! Podpis pod tole...saj bo boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:46:40
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf kaki dan brezvezni. Jaz pa sem si končno glavo oprala se strinjam ...pa za glavo tudi...kolk si čakala?
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:57:49
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf kaki dan brezvezni. Jaz pa sem si končno glavo oprala se strinjam ...pa za glavo tudi...kolk si čakala? Uf predolgo...še morsko sol sem prinesla v Mb
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:58:53
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nujno, izgubila sem voljo (do vsega), če jo morda kje srečaš, mi pliiiis javi. kaj pa je narobe en kup ..pa upam, da je samo vpliv vremena Hvala. Vreme mi je všeč ... to pa je tudi vse. saj bo boljše Podpis! Podpis pod tole...saj bo boljše Pride kako tako obdobje, ampak bo boljše, boš vidla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 19:11:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf predolgo...še morsko sol sem prinesla v Mb a a..ne upaš povedat...jaz sem si po 10 dneh
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 19:47:33
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf predolgo...še morsko sol sem prinesla v Mb a a..ne upaš povedat...jaz sem si po 10 dneh Hmmm, jaz si jo normalno 1x na teden, tak da če je lenoba, je komot 10 dni Je pa res, da sem si včasih prala vsaki dan ali pa vsaki drugi dan in imela ful težav z mastnimi lasmi, pol pa sem začela ta čas podaljševat in težave so občutno manjše, imam danes čisto normalne lase.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 20:56:47
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf predolgo...še morsko sol sem prinesla v Mb a a..ne upaš povedat...jaz sem si po 10 dneh Eh, sem si jo prala po sedmih dneh. Si jo vedno enkrat na teden, samo zdaj sem pa mela trde že kot kamen. So že kar sami stali, še krtača ni šla skozi zaradi soli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 20:58:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Matcar na kateri šoli pa je Lea? Limbuš je baje fajn. Janko Padežnik.Limbuš je med boljšimi šolami,mi je pa praktično isto,če jo dam v Limbuš al pa jo dam na Prešerna al pa Kidriča.Zraven tega mi sestrična v Limbušu uči,pa bi imela malo več pregleda nad dogajanjem.Je pa šolska svetovalna služba pri njih ful porihtana,sem od nekaterih že slišala,pa še sestrično sem malo izprašala.Vem pa tudi,da se vedno kdo najde,ki pa mu ni všeč,za bilokatero šolo se gre.Jaz vglavnem vem,da tudi če bo z pravdobrim uspehom sfurala 9-letko na zdajšnji šoli,po pogrnila na bilkokateri srednji šoli,ker naši učitelji ne naučijo nič,no vsaj velika večina.To pa niti meni,niti Lei ni v interesu,da bi šla v srednjo šolo praktično z neznanjem.
< Sporočilo je popravil matcar -- 19.9.2011 20:59:11 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:01:37
|
|
|
|
matcar
|
Arwenko-jaz sem imela podobne težave,pa še prhljaj sem fasnila od pogostega pranja.Tak da tudi 1x tedensko perem.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:01:50
|
|
|
|
matcar
|
Aja pa ČER!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:10:28
|
|
|
|
majakla
|
Dober čever
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:14:17
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Dober čever Čer nazaj!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:17:02
|
|
|
|
Arwenko
|
Limbuško šolo sem jaz tudi slišala, da zelo hvalijo. Pa za trenutno šolo recimo...a to pa nič ne pali, da si ti v svetu staršev? Čeprav če praviš, da je res tako slabo z vidika znanja, pol itak nimaš kaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:21:21
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nujno, izgubila sem voljo (do vsega), če jo morda kje srečaš, mi pliiiis javi. kaj pa je narobe en kup ..pa upam, da je samo vpliv vremena Hvala. Vreme mi je všeč ... to pa je tudi vse. saj bo boljše Podpis! Podpis pod tole...saj bo boljše Pride kako tako obdobje, ampak bo boljše, boš vidla Dankeee... je že malo boljše.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:21:49
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 Uf predolgo...še morsko sol sem prinesla v Mb a a..ne upaš povedat...jaz sem si po 10 dneh Uuuu... packa ti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:22:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Limbuško šolo sem jaz tudi slišala, da zelo hvalijo. Pa za trenutno šolo recimo...a to pa nič ne pali, da si ti v svetu staršev? Čeprav če praviš, da je res tako slabo z vidika znanja, pol itak nimaš kaj. Ma ja,sem,samo kaj bom ena sama naredla lahko? Bore malo najbrž.Tu,če ne doniraš ojrov,te noben ne šmirgla za pet para.In na konto tega trpijo otroci,kar pa se meni ne zdi niti malo prav.Ker pač živimo v takem svetu,da eni imajo precej,eni pa komaj za preživetje,če me razumeš.Ampak tisti,ki ima,pa tudi če njegov otrok ni kaj dober učenec,bo fural z odličnim,tisti,ki pa mogoče obvlada zadeve,pa bo potegno krajše,ker starši nimajo,da bi financirali.Na kratko povedano,ne poglobijo se v otroka kot posameznika,sploh če ima težave pri učenju.Naša šola pa je bila še v času moje generacije bolj na slabšem kot boljšem glasu.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:23:49
|
|
|
|
majakla
|
OŠ - sicer še imamo malo časa, ampak na Draga Kobala, kjer sem bila jaz, 100% ne bo šel.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:25:57
|
|
|
|
karmen7
|
Uf jaz moram o vrtcu najprej poštudirat, bi pa ga takoj vpisala na enako OŠ kot sem jaz hodla - Bratov Polančičev. Bomo vidli, kje še je to.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:26:18
|
|
|
|
katy83
|
čer. Malo vas berem, za komentirat pa nimam časa. ker trenutno z mamo delava in bi radi čimprej končali, tako da vsak dan delava od 8-ih do 13-ih, potem pa tak grem po T v vrtec. Matcar - zanimivo, da nisi zadovoljna s Padežnikom...nam so na faksu to šolo predstavljali kot vzor ...vsaj na likovnem področju...sicer pa ti itak bolj veš, ko imaš izkušnje...so nas na faksu marsikaj učili, pa ... Majakla ...kaj te muči? Botrca . vau, ta izlet pa mi po slikah sodeč izgleda super Kaj to "pravljično " deželo imajo vedno?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:27:29
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla OŠ - sicer še imamo malo časa, ampak na Draga Kobala, kjer sem bila jaz, 100% ne bo šel. na tvojem mestu bi ga jaz dala na Konšaka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:29:47
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla OŠ - sicer še imamo malo časa, ampak na Draga Kobala, kjer sem bila jaz, 100% ne bo šel. Maja, Draga Kobala se je fuuull popravila od naših časov naprej, odkar je pač nova ravnateljica...tak da zadnje čase slišim same pohvale no...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 21:31:47
|
|
|
|
katy83
|
pa s temi šolami je tak...vsepovsod je nekaj slabega in nekaj dobrega... jaz vem, da če bo vse tako kot sedaj bo T šel v Dvorjane - podružnica do 4.razreda...se mi kombiniran način dela zelo dopade vprašanje če mi se še bo, če bom to morala delat
< Sporočilo je popravil katy83 -- 19.9.2011 21:33:02 >
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.