Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.9.2011 8:37:32
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Zabluzla včeraj zunaj na balkonu,pa čvekala,pol pa blo treba v postlo it,pa spat.Maks in Saš pa sta oba lepo šla vsak v svojo posteljico in zaspala brez težav,ponoči pa sta oba prilezla k nama v postlo. Teo pa še zdaj spi. Lea pa tudi!Ob 9-h pa pičimo za Vransko na srečanje junijk! Uživajte na srečanju! Pa junijke pozdravi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.9.2011 9:23:41
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Spala do 3/4 9h. Je pasalo. L pa z mano. Zdaj spijem kavo pol pa me čaka likanje, pa tak sem utrujena. Včeraj delala ko zmešana. Toti res niso normalni.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.9.2011 10:58:05
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro , mi smo danes potegnili do pol 10h, ker sma tv do 2h gledala (Schlag den Raab). zdaj pa se dogovarjamo, da bi šli na kratek izlet s kolesi, mogoče pod Pohorje, pa nekam na kosilo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.9.2011 19:38:44
|
|
|
|
Arwenko
|
Evo, mi smo bili v mb na kosilcu, pa pobrali enega psa, ki se je čuval pri mojih starših, pa pol še na obisku tu v Celju pri gospe, ki je čuvala še enega našega psa, tako da smo nazaj na 3, samčka pa pobiramo jutri. Me je pa kr groza kako slabo vreme bo jutri, sploh ne vem kako se naj oblečem in kako naj tamalo oblečem. Moram pa pač nujno v mb, ker moram na banko s tistim limitom it rešit, oziroma saj ni kaj, samo podpisat papirje, smo uredili že vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.9.2011 21:48:29
|
|
|
|
majakla
|
Čeeer Nimam kaj za povedat, kakšno vprašanje morda?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.9.2011 22:14:28
|
|
|
|
arabela*
|
čer
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 18.9.2011 22:49:21
|
|
|
|
Arwenko
|
Ni nobene...pol pa grem spat...nočko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 8:30:58
|
|
|
|
arabela*
|
morning Jaz ob zajtrku, sem komja prilezla domov, taka lakota me je zgrabila drugače pa vreme danes super, mi je tak pasal 20 minutni sprehod do šole in vrtca.....
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 9:53:15
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya botrca...sem rezervirala čevlje na PS...a potem grem v štacuno in ...lahko tam probam...al kak to gre..? ja...tja greš pa rečeš da si preko fb rezervirala in da si jih prišla probat... hvala malenkost
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 10:04:52
|
|
|
|
botrca
|
Dan , moška vsak na svojem delovnem mestu , jaz pa tudi... . Zajtrkovala sem ravnokar...pol pa še čokolado (životinjsko carstvo) za sladico. Se mi je ful zluštalo. Včeraj nas ni bilo doma. Smo se odpravili na izlet v Logarsko dolino...ful je bilo fajn. Pa slap rinko smo si ogledali...domov prišli 19.30 se stuširali in navečerjali (Jan) pa šli spat.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 10:09:29
|
|
|
|
majakla
|
Daaan Nujno, izgubila sem voljo (do vsega), če jo morda kje srečaš, mi pliiiis javi. Ah... -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Nik v vrtcu, jap, spet sva bila zadnja, šel not bp, verjetno, ker je šel spet Nodi z njim.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 10:14:46
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nujno, izgubila sem voljo (do vsega), če jo morda kje srečaš, mi pliiiis javi. kaj pa je narobe en kup ..pa upam, da je samo vpliv vremena
< Sporočilo je popravil botrca -- 19.9.2011 10:15:18 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 10:42:04
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nujno, izgubila sem voljo (do vsega), če jo morda kje srečaš, mi pliiiis javi. kaj pa je narobe en kup ..pa upam, da je samo vpliv vremena Hvala. Vreme mi je všeč ... to pa je tudi vse.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 10:46:43
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nujno, izgubila sem voljo (do vsega), če jo morda kje srečaš, mi pliiiis javi. kaj pa je narobe en kup ..pa upam, da je samo vpliv vremena Hvala. Vreme mi je všeč ... to pa je tudi vse. saj bo boljše
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 12:49:18
|
|
|
|
matcar
|
Dan!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 12:55:41
|
|
|
|
matcar
|
Včeraj me spet ni spustilo na RR. Sploh nimam več volje gor prit. Vglavnem,bili na srečanju,blo super,otroci uživali in bili(začuda) pridni,no po kosilu pa so malo tečkasti ratali,pa utrujeni,tak da smo ob pol 3-h štartali za MB.Še nisem na AC prišla,so že spali kot topi. Pol pa smo bili malo zunaj,na dvorišču,pol pa je tak sledilo kopanje pa rihtanje za spanje.Danes pa sem še oba doma pustila,čeprav smo vse uspešno odpravli(uši). Lea pa je že šla v šolo.Danes pa imam sestanek v šoli,bom pa Leo najverjetneje prepisala v Limbuš,grem se ju3 pozanimat!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 14:15:46
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Včeraj me spet ni spustilo na RR. Sploh nimam več volje gor prit. Vglavnem,bili na srečanju,blo super,otroci uživali in bili(začuda) pridni,no po kosilu pa so malo tečkasti ratali,pa utrujeni,tak da smo ob pol 3-h štartali za MB.Še nisem na AC prišla,so že spali kot topi. Pol pa smo bili malo zunaj,na dvorišču,pol pa je tak sledilo kopanje pa rihtanje za spanje.Danes pa sem še oba doma pustila,čeprav smo vse uspešno odpravli(uši). Lea pa je že šla v šolo.Danes pa imam sestanek v šoli,bom pa Leo najverjetneje prepisala v Limbuš,grem se ju3 pozanimat! super za izlet in uške zakaj pa boš Leo prepisala?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 14:23:01
|
|
|
|
bambixxx
|
katera bi jutri prišla na kavo sploh? ker bo dež, bi se mogoče raje v SO dobile?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 14:58:41
|
|
|
|
matcar
|
Bambi-prepisala jo bom zato,ker se na tej šoli ukvarjajo z otroci samo v primeru,če starši financirajo šolo,to je,če jim donirajo pa take zadeve.Drugače so otroci bolj kot ne prepuščeni sami sebi.Maks tukaj nima prihodnosti,ker z njim pa bo treba bolj delat,kot z katerim drugim.Pri Lei se ful to vidi,zdaj pa so še tako učiteljico dobili,da katastrofa.Hujše,kot v srednji šoli je.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 14:59:20
|
|
|
|
matcar
|
Glede kave nič ne obljubim,mogoče pa uletima z Teo-m.Bi pa bila za SO,če bo grdo vreme.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 14:59:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nujno, izgubila sem voljo (do vsega), če jo morda kje srečaš, mi pliiiis javi. kaj pa je narobe en kup ..pa upam, da je samo vpliv vremena Hvala. Vreme mi je všeč ... to pa je tudi vse. saj bo boljše Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 15:43:50
|
|
|
|
ly117
|
Dan! Smo se najedli, L se igra z avtom na daljincam, pa je šel po planice in k bratu. Jaz še morem malo pospravit, pol pa bomo vidli. Je dan za cartanje.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 15:45:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Včeraj nas ni bilo doma. Smo se odpravili na izlet v Logarsko dolino...ful je bilo fajn. Pa slap rinko smo si ogledali...domov prišli 19.30 se stuširali in navečerjali (Jan) pa šli spat. Fajn izlet. Bla prejšnji vikend tam.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:00:11
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Včeraj nas ni bilo doma. Smo se odpravili na izlet v Logarsko dolino...ful je bilo fajn. Pa slap rinko smo si ogledali...domov prišli 19.30 se stuširali in navečerjali (Jan) pa šli spat. Fajn izlet. Bla prejšnji vikend tam. nam je tudi bilo zelooo všeč
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 19.9.2011 18:01:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Je dan za cartanje. bolj za lenarjenje...
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.