Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 16.9.2011 10:12:24
|
|
|
|
LittleSun
|
Jutro piške miške. Kako ste kaj? Jaz sem čisto naspidirana danes....what a morning najprej sem morala na nek sestanek, ki se je zavlekel, potem sem šla na wc, mi lije kot iz škafa, da sem imela vse skozi, sem letela domov se porihtat in sedaj sem nazaj...komaj začenjam delovni dan pri nas sije sonček in je zelo toplo za danes tudi mi nimamo nekih posebnih planov, lubi je popoldan v službi, midva bova pa malo kolesarila najbrž. Jutri gremo tudi mi na trgatev, v nedeljo smo mislili na pikin festival ampak je slabo vreme napovedano
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 16.9.2011 11:11:29
|
|
|
|
mojamura
|
mi gremo tudi čez vikend na parcelo v prekmurje, kolega iz avstralije gre poleg....si bomo malce sode oprali pa porihtali za trgatev v nedeljo
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 16.9.2011 11:29:35
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bobika* IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Jutro čvekice! Kako kaj danes? Imate za popoldneve kaksne posebne nacrte? Turoben dan tukaj Jutro, Pri nas pa tako lep sonček.. le malo hladno je bilo zjutraj.. Danes nimamo nobenih načrtov, gremo pa v soboto na trgatev in v nedeljo na rojstni dan Dan! Pri nas je tudi pokukal sonček , zdaj bo lep in nasmejan dan. Mi imamo tudi načrte za čez vikend, branje kaj pa drugega potem zvečer pa se malce izmuznem na večerjo s svojimi prijateljicami, da proslavimo novopečene diplomantke. Upam, da bodo kaj kmalu začele razmišljati o . Predvsem, da usmerim misli še kam drugam, vstran od testov, tečke in drugih (lažnih ) znakov.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 16.9.2011 11:32:00
|
|
|
|
polho3006
|
No pri nas že pridno , ker se je že poslovila. V pon. imam O in tudi pregled pri gin. - odvzem brisa. Sedaj pa me malo skrbi...ali ima sperma kakšen vpliv na rezultat brisa. No saj sem vprašal Pušenjaka in pravi da ne, tako da potem lahko verjetno veselo delamo še naprej.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 16.9.2011 20:36:33
|
|
|
|
zebr4
|
"Rada bi zanosila" ob 21.00 na POP TV. Zna bit zabavno
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 16.9.2011 21:23:18
|
|
|
|
Anonimen
|
katte;nenen v redu je kr tko pusti ,upam da je ne bo in me boste lahko obarvale na roza;)))) držim pesti močno zate naslednji mesec little sun:eh kaj slabo vreme ,boš videla da bo lepo .Mi bomo verjetno tudi kaj sli samo ne v neeljo ko delam in bo gužva na polno v službi zarai Pike;) Še pridem kaj pokukat,uživajte lp,a pU
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 17.9.2011 7:34:26
|
|
|
|
Maat
|
Tudi mene se še ne boste znebile Se selim v oktober... sem žalostna, ampak ni druge kot mislit pozitivno
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 17.9.2011 8:24:13
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maat Tudi mene se še ne boste znebile Se selim v oktober... sem žalostna, ampak ni druge kot mislit pozitivno ah vso srećo v oktobru, upam, da bo malo bolj prizanesljiv do nas. September je skoraj ves moder do sedaj. Držim pesti, da konec meseca dvignete povprečje
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 17.9.2011 8:55:42
|
|
|
|
HeLenčica
|
Matt, žal mi je. Ampak kot praviš, moramo mislit pozitivno :) Jaz sem na srečo še med tistimi,ki majo možnost postat rozike v septembru. Od O naprej me bolijo oz. pečejo bradavice in kar močno me ščipa. Sem pa še več kot en teden pred M. Po vsej verjetnosti je svoje naredla psiha, a dokler ne priteče, je upanje! LEP VIKEND PUNCE!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 17.9.2011 11:00:11
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4 "Rada bi zanosila" ob 21.00 na POP TV. Zna bit zabavno Gledala in res je blo zabavno...
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 17.9.2011 12:25:49
|
|
|
|
Anonimen
|
spet se jaz malo javljam... uživate še zadnje dneve poletje? meni se zdi kr malo too much vroče... no...dogaja se mi nekaj čudnega...ponavadi nisem občutila nič pms-ja. včeraj pa so me začele bolet prsi, špika me v desnem jajčniku ipd... to se mi prej nikoli ni še zgodilo pred m - sploh prsi nisem imela nikoli NIČ občutljivih. ampak da bi bila se mi zdi tudi skoraj neverjetno, ker sva prvič v tem ciklu šele ene 3 dni po O... uglavnem...nekej me zafrkava...a se mi je kar naenkrat pojavil pms, ali pa sem v zelo nenavadnih okoliščinah do srede bom še sigurno počakala s testom če ne bo , mogoče zdržim še kakšen dan več... a je možno da bi prišlo do oploditve tako pozno po O? anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 17.9.2011 20:43:42
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen spet se jaz malo javljam... uživate še zadnje dneve poletje? meni se zdi kr malo too much vroče... no...dogaja se mi nekaj čudnega...ponavadi nisem občutila nič pms-ja. včeraj pa so me začele bolet prsi, špika me v desnem jajčniku ipd... to se mi prej nikoli ni še zgodilo pred m - sploh prsi nisem imela nikoli NIČ občutljivih. ampak da bi bila se mi zdi tudi skoraj neverjetno, ker sva prvič v tem ciklu šele ene 3 dni po O... uglavnem...nekej me zafrkava...a se mi je kar naenkrat pojavil pms, ali pa sem v zelo nenavadnih okoliščinah do srede bom še sigurno počakala s testom če ne bo , mogoče zdržim še kakšen dan več... a je možno da bi prišlo do oploditve tako pozno po O? anonimna možno je vse, držim pesti, da je uspelo. Jaz sem ta mesec tudi imela prvič odkar imam menstruacijo boleče prsi in še slabost. sem bila prepričana, da sem noseča in potem sem bila zares žalostna. zato ti svetujem, da poskusi odklopiti še ta teden in če bo plusek na testku boš tolilko bolj vesela
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 8:25:24
|
|
|
|
alysa
|
Tako, pa je prišla , skupaj z močnimi bolečinami . Sem jo po znakih en teden prej, kar pričakovala. Gremo v naslednji mesec .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 9:16:17
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa Tako, pa je prišla , skupaj z močnimi bolečinami . Sem jo po znakih en teden prej, kar pričakovala. Gremo v naslednji mesec . Glavo gor, le tako naprej!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 9:21:13
|
|
|
|
HeLenčica
|
Alysa Zgleda da bo oktober bolj ploden od septembra! Jaz že navijam
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 9:51:19
|
|
|
|
Teya D.
|
Moj čas testiranja se bliža in bliža, jaz pa vedno bolj žalostna in nesrečna, ker imam občutek, da nam tudi ta mesec ni uspelo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 10:04:00
|
|
|
|
kale
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Moj čas testiranja se bliža in bliža, jaz pa vedno bolj žalostna in nesrečna, ker imam občutek, da nam tudi ta mesec ni uspelo. Ne razmišljaj tako . Dokler ni je vse mogoče.... Poskušaj kolker se da odklopit in do takrat o čmerkoli drugem lepem razmišljat!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 10:18:35
|
|
|
|
Teya D.
|
IZVIRNO SPOROČILO: kale IZVIRNO SPOROČILO: Teya D. Moj čas testiranja se bliža in bliža, jaz pa vedno bolj žalostna in nesrečna, ker imam občutek, da nam tudi ta mesec ni uspelo. Ne razmišljaj tako . Dokler ni je vse mogoče.... Poskušaj kolker se da odklopit in do takrat o čmerkoli drugem lepem razmišljat! Hvala! Kot zgleda me že zdaj hormonsko razganja na polno. Imam 'tiste znake', nič sicer špikanja v jajčnikih precejšnjega, vendar prsi imam pa občutljive že nekaj časa, težke itn. . Sploh nočem razmišljat da kaj je, ker vem da bom precej razočarana če ne bo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 12:18:08
|
|
|
|
Anonimen
|
mene je danes zjutraj že tako zvilo, da sm bila 100% da je prišla in sem šla kar po tampon...zdaj pa pogledam in...belo nič več mi ni jasno... prsi so me pa ponoči bolele tolk da nism mogla na trebuhu spat... še 3 dni dam da se odloči, kaj misli... anonimna
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 15:01:33
|
|
|
|
HeLenčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen mene je danes zjutraj že tako zvilo, da sm bila 100% da je prišla in sem šla kar po tampon...zdaj pa pogledam in...belo nič več mi ni jasno... prsi so me pa ponoči bolele tolk da nism mogla na trebuhu spat... še 3 dni dam da se odloči, kaj misli... anonimna Ti si pa sumljiva... TeyaD, kar pogumno! Misli pozitivno, če pa slučajno pride , pa ne bodi preveč žalostna. Saj si šele 2. krog, če se ne motim? Držim pesti punce
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 18:42:55
|
|
|
|
mladika
|
Pupike moje...usem,ki vas je obiskala pošiljam pogumno naprej,nimamo kej.Sam je pa res žalosten ta september,kr nikjer nobene nosečke No mi smo v stanju čakanja...se me je pa lih neki lotlo zdravje načet in sem taka kot cunja,nič se mi ne da,glava me boli,kašlam,pa še po grlu me praska...ehhhh ja... Punce,ki še lulate/mo,držim pesti da obarvamo mal ta semptember,če ne nas junija navjo mel kam dat v porodnišnicah!!!
< Sporočilo je popravil mladika -- 18.9.2011 18:43:24 >
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 19:05:54
|
|
|
|
zebr4
|
Očitno bom tudi jaz spet smetila s to modro barvo. že trka na vrata, BT je padla in zdaj samo čakam, da se ulije. V bistvu me lahko kar obarvate v modro. Ostalim želim čim več
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 18.9.2011 19:07:26
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4 "Rada bi zanosila" ob 21.00 na POP TV. Zna bit zabavno ....ful bedn film, samo naslov me je premamil.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 19.9.2011 7:17:28
|
|
|
|
Katte
|
Maat, alysa in zebr4 - . Upam, da boste pobarvale roza oktober.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 19.9.2011 7:18:41
|
|
|
|
Katte
|
1.9 jagodka80 (2. ICSI) 5.9 SILVA (xx.krog) 6.9 Sa.je (4.krog) 9.9 urssi (4. krog) Mamabear 10.9 crtek - test 15.9. polho3006 Anonimna T (1. krog) *bobika* 11.9 *SONČEK (2.krog) zarja28 (1. krog) 12.9 missmoon (6.krog) klopek 15.9 Anonimna N. (1. krog) Katte (16. krog) tasa_m 16.9 Anonimna (1. krog) Littlesun (7. krog) Cybelle Anonimna (10. krog) 18.9 Maat (8. krog) alysa 20.9 *viva* (19. krog) S* (1. krog) Anonimna 21.9 zebr4 23.9. CariSSa10 HeLenčica (11. krog) 25.9 štručka2503 KajaNagaja mladika Anonimna Pu (5.krog) 30.9 Anonimna Pu (5. krog) Malinova (3. krog) x.9 heln benji (16. krog) Teya D. (2. krog) AnonimnaX Skupaj nas je: 43 Nosečk: 3 Navijačice : rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10, mojamura, romare, hubika, dr. Knowitall, polho3006
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
Moško imeSaMaaKatero ime izbrati?Val (
29%)
Nik (
45%)
Lovro (
26%)
Število vseh glasov: 154Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!