|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II Pričakujemo Septembra 2011
16.9.2011 10:12:24   
LittleSun
Jutro piške miške. Kako ste kaj? Jaz sem čisto naspidirana danes....what a morninguser posted image user posted image najprej sem morala na nek sestanek, ki se je zavlekel, potem sem šla na wc, mi lije kot iz škafa, da sem imela vse skozi, sem letela domov se porihtat in sedaj sem nazaj...komaj začenjam delovni danuser posted image user posted image

pri nas sije sonček in je zelo toplouser posted image user posted image

za danes tudi mi nimamo nekih posebnih planov, lubi je popoldan v službi, midva bova pa malo kolesarila najbrž. Jutri gremo tudi mi na trgatev, v nedeljo smo mislili na pikin festival ampak je slabo vreme napovedanouser posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 776
16.9.2011 11:11:29   
mojamura
mi gremo tudi čez vikend na parcelo v prekmurje, kolega iz avstralije gre poleg....si bomo malce sode oprali pa porihtali za trgatev v nedeljouser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 777
16.9.2011 11:29:35   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: *bobika*

IZVIRNO SPOROČILO: Teya D.

Jutro čvekice!
Kako kaj danes? Imate za popoldneve kaksne posebne nacrte? Turoben dan tukaj

Jutro,
Pri nas pa tako lep sonček.. le malo hladno je bilo zjutraj..
Danes nimamo nobenih načrtov, gremo pa v soboto na trgatev in v nedeljo na rojstni dan user posted image

Dan!
Pri nas je tudi pokukal sonček user posted image , zdaj bo lep in nasmejan dan.
Mi imamo tudi načrte za čez vikend, branje kaj pa drugega potem zvečer pa se malce izmuznem na večerjo s svojimi prijateljicami, da proslavimo novopečene diplomantke. Upam, da bodo kaj kmalu začele razmišljati o user posted image user posted image .

Predvsem, da usmerim misli še kam drugam, vstran od testov, tečke user posted image in drugih (lažnih ) znakov. user posted image

(odgovor članu *bobika*)
Neposredna povezava do sporočila: 778
16.9.2011 11:32:00   
polho3006
No pri nas že pridno user posted image , ker se je user posted image že poslovila. V pon. imam O in tudi pregled pri gin. - odvzem brisa. Sedaj pa me malo skrbi...ali ima sperma kakšen vpliv na rezultat brisa. No saj sem vprašal Pušenjaka in pravi da ne, tako da potem lahko verjetno veselo delamo user posted image še naprej.

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 779
16.9.2011 20:36:33   
zebr4
"Rada bi zanosila" ob 21.00 na POP TV. Zna bit zabavno user posted image user posted image

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 780
16.9.2011 21:23:18   
Anonimen
katte;nenen v redu je kr tko pusti ,upam da je ne bo in me boste lahko obarvale na roza;))))user posted image user posted image user posted image
držim pesti močno zate naslednji mesec user posted image user posted image user posted image
little sun:eh kaj slabo vreme ,boš videla da bo lepo .Mi bomo verjetno tudi kaj sli samo ne v neeljo ko delam in bo gužva na polno v službi zarai Pike;)

Še pridem kaj pokukat,uživajte

lp,a pU

(odgovor članu Katte)
  Neposredna povezava do sporočila: 781
17.9.2011 7:34:26   
Maat
Tudi mene se še ne boste znebile user posted image Se selim v oktober... sem žalostna, ampak ni druge kot mislit pozitivno user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.9.2011 8:24:13   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Maat

Tudi mene se še ne boste znebile user posted image Se selim v oktober... sem žalostna, ampak ni druge kot mislit pozitivno user posted image

ah user posted image user posted image vso srećo v oktobru, upam, da bo malo bolj prizanesljiv do nas. September je skoraj ves moderuser posted image user posted image do sedaj. Držim pesti, da konec meseca dvignete povprečjeuser posted image

(odgovor članu Maat)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.9.2011 8:55:42   
HeLenčica
Matt, žal mi je. Ampak kot praviš, moramo mislit pozitivno :) Jaz sem na srečo še med tistimi,ki majo možnost postat rozike v septembru. Od O naprej me bolijo oz. pečejo bradavice in kar močno me ščipa. Sem pa še več kot en teden pred M. Po vsej verjetnosti je svoje naredla psiha, a dokler ne priteče, je upanje! LEP VIKEND PUNCE!

Neposredna povezava do sporočila: 784
17.9.2011 11:00:11   
mladika
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4

"Rada bi zanosila" ob 21.00 na POP TV. Zna bit zabavno user posted image user posted image

Gledalauser posted image user posted image user posted image in res je blo zabavno...

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 785
17.9.2011 12:25:49   
Anonimen
spet se jaz malo javljam... uživate še zadnje dneve poletje? meni se zdi kr malo too much vroče...
no...dogaja se mi nekaj čudnega...ponavadi nisem občutila nič pms-ja. včeraj pa so me začele bolet prsi, špika me v desnem jajčniku ipd... to se mi prej nikoli ni še zgodilo pred m - sploh prsi nisem imela nikoli NIČ občutljivih. ampak da bi bila user posted image se mi zdi tudi skoraj neverjetno, ker sva prvič v tem ciklu user posted image šele ene 3 dni po O... user posted image
uglavnem...nekej me zafrkava...a se mi je kar naenkrat pojavil pms, ali pa sem user posted image v zelo nenavadnih okoliščinah user posted image do srede bom še sigurno počakala s testom če ne bo user posted image , mogoče zdržim še kakšen dan več...
a je možno da bi prišlo do oploditve tako pozno po O?

anonimnauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 786
17.9.2011 20:43:42   
LittleSun

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

spet se jaz malo javljam... uživate še zadnje dneve poletje? meni se zdi kr malo too much vroče...
no...dogaja se mi nekaj čudnega...ponavadi nisem občutila nič pms-ja. včeraj pa so me začele bolet prsi, špika me v desnem jajčniku ipd... to se mi prej nikoli ni še zgodilo pred m - sploh prsi nisem imela nikoli NIČ občutljivih. ampak da bi bila user posted image se mi zdi tudi skoraj neverjetno, ker sva prvič v tem ciklu user posted image šele ene 3 dni po O... user posted image
uglavnem...nekej me zafrkava...a se mi je kar naenkrat pojavil pms, ali pa sem user posted image v zelo nenavadnih okoliščinah user posted image do srede bom še sigurno počakala s testom če ne bo user posted image , mogoče zdržim še kakšen dan več...
a je možno da bi prišlo do oploditve tako pozno po O?

možno je vse, držim pesti, da je uspelo. Jaz sem ta mesec tudi imela prvič odkar imam menstruacijo boleče prsi in še slabost. sem bila prepričana, da sem noseča in potem sem bila zares žalostna. zato ti svetujem, da poskusi odklopiti še ta teden in če bo plusek na testku boš tolilko bolj vesela

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.9.2011 8:25:24   
alysa
Tako, pa je prišla user posted image , skupaj z močnimi bolečinamiuser posted image .

Sem jo po znakih en teden prej, kar pričakovala.

Gremo v naslednji mesecuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 788
18.9.2011 9:16:17   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: alysa

Tako, pa je prišla user posted image , skupaj z močnimi bolečinamiuser posted image .

Sem jo po znakih en teden prej, kar pričakovala.

Gremo v naslednji mesecuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image
Glavo gor, le tako naprej!user posted image

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 789
18.9.2011 9:21:13   
HeLenčica
Alysa user posted image

Zgleda da bo oktober bolj ploden od septembra! Jaz že navijam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 790
18.9.2011 9:51:19   
Teya D.
Moj čas testiranja se bliža in bliža, jaz pa vedno bolj žalostna in nesrečna, ker imam občutek, da nam tudi ta mesec ni uspelo.user posted image

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 791
18.9.2011 10:04:00   
kale

Moj čas testiranja se bliža in bliža, jaz pa vedno bolj žalostna in nesrečna, ker imam občutek, da nam tudi ta mesec ni uspelo.user posted image

Ne razmišljaj tako user posted image . Dokler ni user posted image  je vse mogoče.... Poskušaj kolker se da odklopit in do takrat o čmerkoli drugem lepem razmišljat!

(odgovor članu Teya D.)
Neposredna povezava do sporočila: 792
18.9.2011 10:18:35   
Teya D.

IZVIRNO SPOROČILO: kale

Ne razmišljaj tako user posted image . Dokler ni user posted image  je vse mogoče.... Poskušaj kolker se da odklopit in do takrat o čmerkoli drugem lepem razmišljat!

Hvala! Kot zgleda me že zdaj hormonsko razganja na polno. Imam 'tiste znake', nič sicer špikanja v jajčnikih precejšnjega, vendar prsi imam pa občutljive že nekaj časa, težke itn. . Sploh nočem razmišljat da kaj je, ker vem da bom precej razočarana če ne bo.

(odgovor članu kale)
Neposredna povezava do sporočila: 793
18.9.2011 12:18:08   
Anonimen
mene je danes zjutraj že tako zvilo, da sm bila 100% da je user posted image prišla in sem šla kar po tampon...zdaj pa pogledam in...belo user posted image nič več mi ni jasno...
prsi so me pa ponoči bolele tolk da nism mogla na trebuhu spat...user posted image
še 3 dni dam user posted image da se odloči, kaj misli...

Neposredna povezava do sporočila: 794
18.9.2011 15:01:33   
HeLenčica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

mene je danes zjutraj že tako zvilo, da sm bila 100% da je user posted image prišla in sem šla kar po tampon...zdaj pa pogledam in...belo user posted image nič več mi ni jasno...
prsi so me pa ponoči bolele tolk da nism mogla na trebuhu spat...user posted image
še 3 dni dam user posted image da se odloči, kaj misli...

Ti si pa sumljiva... user posted image

TeyaD, kar pogumno! Misli pozitivno, če pa slučajno pride user posted image , pa ne bodi preveč žalostna. Saj si šele 2. krog, če se ne motim?

Držim pesti punce

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 795
18.9.2011 18:42:55   
mladika
Pupike moje...usem,ki vas je obiskala user posted image  pošiljam user posted image user posted image user posted image  pogumno naprej,nimamo kej.Sam je pa res žalosten ta september,kr nikjer nobene nosečkeuser posted image user posted image user posted image
No mi smo v stanju čakanja...se me je pa lih neki lotlo zdravje načet in sem taka kot cunja,nič se mi ne da,glava me boli,kašlam,pa še po grlu me praska...ehhhh ja...
Punce,ki še lulate/mo,držim pesti da obarvamo mal ta semptember,če ne nas junija navjo mel kam dat v porodnišnicah!!!user posted image

< Sporočilo je popravil mladika -- 18.9.2011 18:43:24 >

Mi še zmeram upamo!!!:)

(odgovor članu HeLenčica)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.9.2011 19:05:54   
zebr4
Očitno bom tudi jaz spet smetila s to modro barvo.  user posted image  že trka na vrata, BT je padla in zdaj samo čakam, da se ulije.

V bistvu me lahko kar obarvate v modro.

Ostalim želim čim več user posted image

(odgovor članu mladika)
Neposredna povezava do sporočila: 797
18.9.2011 19:07:26   
zebr4
IZVIRNO SPOROČILO: zebr4

....ful bedn film, samo naslov me je premamil.

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 798
19.9.2011 7:17:28   
Katte
Maat, alysa in zebr4 - user posted image user posted image user posted image .
Upam, da boste pobarvale roza oktober.

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu zebr4)
Neposredna povezava do sporočila: 799
19.9.2011 7:18:41   
Katte
user posted image  

user posted image

PRIČAKUJEMO : user posted image user posted image user posted image

1.9
jagodka80 (2. ICSI)

5.9
SILVA (xx.krog)user posted image

6.9
Sa.je (4.krog) user posted image  user posted image

9.9
urssi (4. krog)user posted image
Mamabearuser posted image

10.9
    crtek - test 15.9.user posted image
polho3006user posted image
Anonimna T (1. krog)user posted image
*bobika*user posted image

11.9
 *SONČEK (2.krog)user posted image
zarja28 (1. krog) user posted image  user posted image

12.9
    missmoon (6.krog)
klopekuser posted image

15.9
Anonimna N. (1. krog) user posted image  user posted image
Katte (16. krog)user posted image
tasa_muser posted image

16.9
Anonimna user posted image  (1. krog)user posted image
Littlesun (7. krog)user posted image
Cybelle
Anonimna user posted image  (10. krog)

18.9
Maat (8. krog)user posted image
alysauser posted image

20.9
*viva* (19. krog)
S* (1. krog)
Anonimna user posted image

21.9
zebr4user posted image

23.9.
CariSSa10
HeLenčica (11. krog)

24.9
romare

25.9
štručka2503
KajaNagaja

26.9
Mojarožica
Anonimna

27.9
turquoise (7. krog)

29.9
mladika
Anonimna Pu (5.krog)

30.9
Anonimna Pu (5. krog)
Malinova (3. krog)

x.9
helnuser posted image
benji (16. krog)user posted image
Teya D. (2. krog)
AnonimnaX

Skupaj nas je: 43

Nosečk: 3

Navijačice :
Katte, SILVA, LittleSun,
rozi55 , Anonimna Pu, CariSSa10,
mojamura, romare, hubika,
dr. Knowitall, polho3006

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

(odgovor članu Katte)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Izberite ime
TLF

Izberite ime, ki se vam najbolj dopade

Ana (22%)

Eva (29%)

Katja (11%)

Teja (17%)

Tinkara (21%)

Število vseh glasov: 524

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!