|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
13.9.2011 23:06:10   
PERSIDA
taši,če misliš škornje t povem ,da so kulski in zeeeeelo topli .Poznam jih več ,ki jih imajo.Pa sorry ,ker odgovarjam z zmudo.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
13.9.2011 23:06:14   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čeeeeeeeeeeeer.
A tak same bi pile mene ,pa ko šljivi user posted image

Jaz sem na soku, dvomim, da te rajca!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
13.9.2011 23:06:22   
tasa_m
Ja, ja 12€ stanejo vsi tile programi. Seveda komplet.

Najaa ja saj pravim se zgodi, samo da se to konstantno pr eni in taisti osebi zgodi, pa se zamisliš.

Me ko vidimo da je v trgovini, se začnemo smejat in samo upat da ne rabiš na blagajo takrat ker veš da boš mel storno račun.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
13.9.2011 23:06:47   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Sem gledala na Next-u spet malo. Grrrrr, kaj bi vse kupila, pa mi kartica ne dovoli.user posted image
user posted image zato jaz niti gledam ne.

Mene pa taaak rajca!

Reci dragemu,da rabiš malo njegovo kartico, tvoja nekaj šteka, te pa da si neboš "sramote" nardila v trgovini user posted image

Kaj, če mi njegova kartica, če je tak skupni gnar. user posted image Rabla bi enega sponzorja.

Sem pa včeraj dobila položnico za vrtec...288,00 EURuser posted image , ker mi spet niso upoštevali rezervacije za 4T, ko Valentina ni bilo v vrtcu.user posted image Pa sem danes gospo poklicala in mi je izračunala pravilen znesek.....83,36 EUR! user posted image user posted image user posted image Seveda se mi je tudi opravičila. To, pa je razlika.

Maš 200 v dobrem za Next!user posted image user posted image

sem od Tase pričakovala ta odgovor....user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
13.9.2011 23:07:33   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čeeeeeeeeeeeer.
A tak same bi pile mene ,pa ko šljivi user posted image

Čin čin teta Persida, prisedi! user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

še enega, prosim.

Jaz mam še pol. Še to spijem pa grem. Je treba h možu mal. Zdej, ko je tekme konec, se je spomnu, da tule sedim. user posted image   user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
13.9.2011 23:07:34   
Tulipan12

Kaj te že vse gledate te kanale...jaz pa sem jih komaj danes našla?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem slišala za njih!user posted image  Te bom nekje marca vprašala, če veš kaj je to TV?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
13.9.2011 23:08:09   
tasa_m

taši,če misliš škornje t povem ,da so kulski in zeeeeelo topli .Poznam jih več ,ki jih imajo.Pa sorry ,ker odgovarjam z zmudo.
Res? O te pa si me prepričala. Bove šle jutri jih gledat preden bove šle na plesne. Ker imajo te Kamik firmo v tomas sportu.

Mi je danes kolegica rekla, kaj pa če nebo snega? user posted image Pa sem ji rekla, da zima ziher bo in mrzlo tud tak da nekaj toplega itak rabi. Bo pač mela škornje, pa trenerko preko da se nebo tak vidlo da ma take debele škornje!

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
13.9.2011 23:08:14   
KOKICA32

Najaa ja saj pravim se zgodi, samo da se to konstantno pr eni in taisti osebi zgodi, pa se zamisliš.

Me ko vidimo da je v trgovini, se začnemo smejat in samo upat da ne rabiš na blagajo takrat ker veš da boš mel storno račun.

Tota pa res mora biti neka ...!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
13.9.2011 23:08:53   
KOKICA32

Kaj te že vse gledate te kanale...jaz pa sem jih komaj danes našla?user posted image user posted image user posted image

Jaz sem slišala za njih!user posted image  Te bom nekje marca vprašala, če veš kaj je to TV?user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4659
13.9.2011 23:09:01   
tasa_m

Sem gledala na Next-u spet malo. Grrrrr, kaj bi vse kupila, pa mi kartica ne dovoli.user posted image
user posted image zato jaz niti gledam ne.

Mene pa taaak rajca!

Reci dragemu,da rabiš malo njegovo kartico, tvoja nekaj šteka, te pa da si neboš "sramote" nardila v trgovini user posted image

Kaj, če mi njegova kartica, če je tak skupni gnar. user posted image Rabla bi enega sponzorja.

Sem pa včeraj dobila položnico za vrtec...288,00 EURuser posted image , ker mi spet niso upoštevali rezervacije za 4T, ko Valentina ni bilo v vrtcu.user posted image Pa sem danes gospo poklicala in mi je izračunala pravilen znesek.....83,36 EUR! user posted image user posted image user posted image Seveda se mi je tudi opravičila. To, pa je razlika.

Maš 200 v dobrem za Next!user posted image user posted image

sem od Tase pričakovala ta odgovor....user posted image

user posted image user posted image pa me je piflarka že prehitela!

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
13.9.2011 23:09:01   
PERSIDA
Sobotni dan.
Zjutraj od 9 do 12 trgatev ,od 13 do ..... štiridesetletnica,piknik in zveče še solitos ,pa mene mora kapuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Itak sem za 100 % ,pa tokrat res ne obljubim.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
13.9.2011 23:10:17   
Najaa

aja, eh to je pa brezveze, če je stalno ena in ista.

Pri nas tule blizu se pa v čet odpre Lidl. user posted image Sem ful vesela, da bom imela Lild in Hofer v bližini.
Pa od čet bodo meli v Lidlu škornje za dež, take podložene, v akciji. user posted image Mi jih ne rabimo, sam zadnjič ste se pogovarjale o njih.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
13.9.2011 23:10:58   
KOKICA32

Sobotni dan.
Zjutraj od 9 do 12 trgatev ,od 13 do ..... štiridesetletnica,piknik in zveče še solitos ,pa mene mora kapuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Uffff, maš natrpano. Pa si kljub temu 100% ZA! user posted image user posted image user posted image Če ti ne bo zneslo imaš opravičilo v zvezku že sedaj.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
13.9.2011 23:11:07   
tasa_m

Sobotni dan.

Ja pač ti bo na 40-letnici slabo in boš prej domu mogla. user posted image saj ata lahko ima user posted image user posted image pač pit nebo mogo user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
13.9.2011 23:11:52   
KOKICA32

aja, eh to je pa brezveze, če je stalno ena in ista.

Pri nas tule blizu se pa v čet odpre Lidl. user posted image Sem ful vesela, da bom imela Lild in Hofer v bližini.
Pa od čet bodo meli v Lidlu škornje za dež, take podložene, v akciji. user posted image Mi jih ne rabimo, sam zadnjič ste se pogovarjale o njih.

Hvala, Najči...sem jih iskala v Hoferju a ni bilo več številk.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
13.9.2011 23:12:23   
PERSIDA
kokica res ne morem obljubit ,če ,pa se bo izšlo ,pa itak pripičimuser posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
13.9.2011 23:12:33   
tasa_m

Frajerka ha? En Lidl se je v Lj. tak zaprl, ker se je pogrezno. Samo ne vem točno kje?! Tebi kaj znano?
Ja, škornje imamo od čet. tak enobarvne. Meni niso všeč, zato sem jih v hoferju kupla.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
13.9.2011 23:12:35   
KOKICA32

Sobotni dan.

Ja pač ti bo na 40-letnici slabo in boš prej domu mogla. user posted image saj ata lahko ima user posted image user posted image pač pit nebo mogo user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
13.9.2011 23:13:17   
KOKICA32

kokica res ne morem obljubit ,če ,pa se bo izšlo ,pa itak pripičimuser posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
13.9.2011 23:13:39   
PERSIDA

Sobotni dan.

Saj je že ob 19 tema tako,da zna se zgodituser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
13.9.2011 23:13:41   
KOKICA32
Uuuu, kolko je že ura! user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
13.9.2011 23:13:47   
tasa_m
Kokica kolk pa rabiš številko?25 al 24 ? Mi imamo 25 ker ji je 24 pr mečah bilo ful na knap. user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
13.9.2011 23:13:48   
Tulipan12
 Zdaj pa je že kake pol ure zadnjih 5 odjav od Marčevk!user posted image  Jaz še komaj sledim, ker mi ta error ven meče, potem pa je že druga tema aktualna!user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
13.9.2011 23:14:28   
tasa_m

Zdaj pa je že kake pol ure zadnjih 5 odjav od Marčevk!user posted image  Jaz še komaj sledim, ker mi ta error ven meče, potem pa je že druga tema aktualna!user posted image
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4674
13.9.2011 23:14:33   
KOKICA32

Kokica kolk pa rabiš številko?25 al 24 ? Mi imamo 25 ker ji je 24 pr mečah bilo ful na knap. user posted image

Kaj te vem? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Družinske aktivnosti za ves december
Pripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?