Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:09:46
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipanček ti je dolgičas No ,da ti ne bo, ti bom nekaj napisala.Danes sta bila bavca v vrtcu pol je šel ati po njiju,dokler nisem prišla iz službe ,pa ju je ena frendica ,bivša sodelavka pazla.In ti povem ko je kolegica odišla,pa dokler nista šla spat sta me lupčkala ,pa to take sladke in glasne poljubčke ,da ste jih v mb verjetno slišali.Še hlače sta mi slekla spodnje ,ker sem ležala na trebuhu in sta me po riti lupčkala.V glavnem padali in padali so vsepovsod ,po hrbtu ,obrazu,roki ,nogi.....,ki je ,pač prišlo.In me tak k sebi stiskala.No danes sta mi pokazala vse kar znata .In ja splača se met raztur doma.Od takih trenutkov bi človek res lahko živel. Ja pa iiiiiiiiiiiiii! Res bi lahko človek od tega živel! Ti pa maš še dvojno dozo naenkrat!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:14:34
|
|
|
|
Tulipan12
|
klasična P
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:14:41
|
|
|
|
tasa_m
|
P.I.F.L.A.R.K.A
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:15:19
|
|
|
|
tasa_m
|
To pa so ble zdaj sekunce. ravno pikice so mi tolk časa vzele,da ti nisem mogla prva rečt
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:15:48
|
|
|
|
Tulipan12
|
Aja, danes smo bili v Bumbarju, mam podatek: 17.9. Ribič Pepe! Če pa pride še gospodič Tozon, pa ne znam povedat, Tasa!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:17:26
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m To pa so ble zdaj sekunce. ravno pikice so mi tolk časa vzele,da ti nisem mogla prva rečt ker piješ!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:18:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aja, danes smo bili v Bumbarju, mam podatek: 17.9. Ribič Pepe! Če pa pride še gospodič Tozon, pa ne znam povedat, Tasa! Kdaj pa, ker jaznamreč delam dopoldan Uf, grem pogledat če pridejo Čuki na njihovo spletno stran...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:19:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m To pa so ble zdaj sekunce. ravno pikice so mi tolk časa vzele,da ti nisem mogla prva rečt ker piješ! Pa dobro no, kaj ti maš oke v mojem stanovanju. Kak pri si videla, da sem šluk nardila preden sem pisat začela??
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:20:03
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Aja, danes smo bili v Bumbarju, mam podatek: 17.9. Ribič Pepe! Če pa pride še gospodič Tozon, pa ne znam povedat, Tasa! Kdaj pa, ker jaznamreč delam dopoldan Uf, grem pogledat če pridejo Čuki na njihovo spletno stran... Mislim, da je popoldan, ob kakih 16h, 17h, pozabila sem uro. Saj tak nekak je kot je bilo lani, ko smo bile.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:20:35
|
|
|
|
tasa_m
|
Ne, nebo Čukcov, so lani preveč € zahtevali, tak da si lahko za 2.roj.dan privoščijo kar 3 nastopajoče Evo, kopiram: Bumbar park Bumbarji ne pozabite, da 17.9. skupaj praznujemo Bumbarjev 2. rojstni dan. Zabavali nas bodo: Damjana Golavšek, Ribič Pepe in Natalija Verboten. Sami pa se boste lahko preizkusili v karaokah. 17.9. se vidimo v Bumbarju.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:21:31
|
|
|
|
tasa_m
|
Samo mi mislim da nebomo šli, ker je lani bila norišnica. Saj sama veš, vroče za po*izdit, gužva na kvadrat,...ampak Jerneja pa sem vseeno videla
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:22:43
|
|
|
|
Tulipan12
|
Persida kaj si se šla v drugi peskovnik igrat?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:24:51
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 Persida kaj si se šla v drugi peskovnik igrat? Skregana je z nama, očitno.... Sma ji vzele vse igrače
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:26:47
|
|
|
|
tasa_m
|
Na FB imam online cele 4 prijateljice Vse že lepo spijo. Jaz pa še nemrem it, ker mam še Radlerja odpretega in če ga zdaj dam v hladilnik, se bo do jutri zlufto ;)
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.9.2011 23:27:18 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:28:18
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Samo mi mislim da nebomo šli, ker je lani bila norišnica. Saj sama veš, vroče za po*izdit, gužva na kvadrat,...ampak Jerneja pa sem vseeno videla Se spomnim, ja, sem bila noseča in grrrrrrrrrrrr vroče, smrdelo, gužva... pa so bili še naši otroci bolj statični kot so letos. Bom tudi jaz premislila o tem. Pa če se mi zdi, da se skoraj nič ne govori o tem Bumbarju, pa sem si mislila, da mogoče pa ne bo tak grozno...
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:31:10
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Na FB imam online cele 4 prijateljice Vse že lepo spijo. Jaz pa še nemrem it, ker mam še Radlerja odpretega in če ga zdaj dam v hladilnik, se bo do jutri zlufto ;) Ja te pa ga nehaj gledat, pa ga spij!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 7.9.2011 23:34:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Na FB imam online cele 4 prijateljice Vse že lepo spijo. Jaz pa še nemrem it, ker mam še Radlerja odpretega in če ga zdaj dam v hladilnik, se bo do jutri zlufto ;) Ja te pa ga nehaj gledat, pa ga spij!!! Saj sem ga že skoraj. Zdaj pa šibam spat, če si me že nagnala NOČKO se vidimo in slišimo jutriiii
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 8.9.2011 7:27:57
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Ma vem, da bo še lepo vreme, sej jaz sem v bistvu dala premajhne stvari stran pa bodyji so prostor zavzemal. Kratke hlače in majčke so pa še notri. Punci sem misla, da se kej nanaša na temo na fb. Ni kej, nikol ni dober. Tak se svet obrača. Jaz še nisem prišla na idejo, da pospravim bodije, saj jih zdaj brez plenic seveda ne nosi, ampak kaj pa pozimi? Se mi zdi bodi eno tako varno oblačilo, ki lepo zavaruje telo... bom še premislila, do takrat bo pa gužva v omari. Za pozimi imamo že spodnje majčke pripravljene. Po mojih izkušnjah je body zelo nepraktičen, kadar se mudi lulat. Pa Niki ga niti ne pravim več gor, ker pravi da jo spodaj vse tišči. Po moje se je navadla na hlačke pa ji gre na živce še nekaj čez hlače al kaj jaz vem.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 8.9.2011 7:28:04
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipanček ti je dolgičas No ,da ti ne bo, ti bom nekaj napisala.Danes sta bila bavca v vrtcu pol je šel ati po njiju,dokler nisem prišla iz službe ,pa ju je ena frendica ,bivša sodelavka pazla.In ti povem ko je kolegica odišla,pa dokler nista šla spat sta me lupčkala ,pa to take sladke in glasne poljubčke ,da ste jih v mb verjetno slišali.Še hlače sta mi slekla spodnje ,ker sem ležala na trebuhu in sta me po riti lupčkala.V glavnem padali in padali so vsepovsod ,po hrbtu ,obrazu,roki ,nogi.....,ki je ,pač prišlo.In me tak k sebi stiskala.No danes sta mi pokazala vse kar znata .In ja splača se met raztur doma.Od takih trenutkov bi človek res lahko živel.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 8.9.2011 8:40:51
|
|
|
|
PERSIDA
|
Morgen. Včeraj nisem imela ideje več kaj vama naj pišem ,nikogar nikjer ni bilo ,pa sem šla v mižule.Sicer boljše ,da bi tukaj ostala ,ker je bila noč zapop....Ne vem al je spet vrtčevski sindrom al kaj v glavnem mi ne spimo.Pa en pride,pa drugi joče v glavnem štala.Pol ga vzameš k sebi in se vrti kot da je na ringlšpilu. Drugač,pa sedaj zajtrkujem.Sem se že nagarala ko sem ju mogla v vrtec spravit.Nista bla nekaj ful navdušena.Očitno pri nas nebo nikoli konca s tem. Zadnjič sem se pogovarjala z eno babico ,ki je rekla da otrok že 3 leta joče ko pride v vrtec.Aaaaaaaaaaaaaaaaa jaz nebi ,ker me pelajo na pohorje. Še kaj šintara mam danes upam,da nebom vsa zatečena pol spet.Mam celo štalo v ustih jaz ,pa sem mislila kak mam fajn šintara in vse zobe popedinane. Še dobro ,da je šel v penzijo preden bi mi vsi zobi ven popadali.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 8.9.2011 8:52:20
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ribič pepe bi mogel bit kdaj na kakem snežnem stadionu te bi še mi šli .Tak,pa se mi lahko sfura ko bi maladva hotela vsak na svojo stran.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 8.9.2011 9:58:13
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA tulipanček ti je dolgičas No ,da ti ne bo, ti bom nekaj napisala.Danes sta bila bavca v vrtcu pol je šel ati po njiju,dokler nisem prišla iz službe ,pa ju je ena frendica ,bivša sodelavka pazla.In ti povem ko je kolegica odišla,pa dokler nista šla spat sta me lupčkala ,pa to take sladke in glasne poljubčke ,da ste jih v mb verjetno slišali.Še hlače sta mi slekla spodnje ,ker sem ležala na trebuhu in sta me po riti lupčkala.V glavnem padali in padali so vsepovsod ,po hrbtu ,obrazu,roki ,nogi.....,ki je ,pač prišlo.In me tak k sebi stiskala.No danes sta mi pokazala vse kar znata .In ja splača se met raztur doma.Od takih trenutkov bi človek res lahko živel. ob tem pa bi se človek lahko kar stopil
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 8.9.2011 21:08:45
|
|
|
|
Tulipan12
|
Dober večer! Kaj pa je danes tu gor neka tema? Vam nisem prišla dobro jutro mimo rečt, pa se mulite? Dopoldan sem imela super piflarski obisk in je minilo kot bi mignil. Popoldan sama z malima, smo se k tašči na kosilo najavili in se pri njej igrali, ati je prišel ob 18.30, pojedel, smo šli domov, Luka zaspal ob 19.30, Lia ob 20h, T. nekje vmes! Jaz pa pod tuš in malce pokukat kakšno je življenje drugih!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 8.9.2011 21:15:06
|
|
|
|
Tulipan12
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ribič pepe bi mogel bit kdaj na kakem snežnem stadionu te bi še mi šli .Tak,pa se mi lahko sfura ko bi maladva hotela vsak na svojo stran. Odvisno kak hitra sta! Na snežnem stadionu ti mata daleč za pobegnit, tu pa niti ne. Si pa res ne predstavljam dveh tam not lovit.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 3.del 8.9.2011 21:19:20
|
|
|
|
Tulipan12
|
Danes je Lia kakih 10x rekla R. Full mi je čudno, ker do zdaj je mogoče vsega skupaj 5x povedala nekaj podobnega Rju. Kaj to pomeni, da bo počasi začela R dejansko govorit al je bilo zgolj naključje? Ve katera kak je s tem? Naja mogoče?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Zadnje s foruma
Se vas otrok dovolj giblje?maca83 RRMislite, da se vas otrok dovolj giblje? Bi se moral vec?Se prevec (
37%)
Ravno prav (
41%)
Lahko bi bil malo bolj aktiven (
17%)
Sport ga sploh ne zanima (
2%)
Ne vem (
2%)
Število vseh glasov: 41Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!