|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 3.del
7.9.2011 23:09:46   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

tulipanček ti je dolgičasuser posted image

No ,da ti ne bo, ti bom nekaj napisala.Danes sta bila bavca v vrtcu pol je šel ati po njiju,dokler nisem prišla iz službe ,pa ju je ena frendica ,bivša sodelavka pazla.In ti povem ko je kolegica odišla,pa dokler nista šla spat sta me lupčkala ,pa to take sladke in glasne poljubčke ,da ste jih v mb verjetno slišali.Še hlače sta mi slekla spodnje ,ker sem ležala na trebuhu in sta me po riti lupčkala.V glavnem padali in padali so vsepovsod ,po hrbtu ,obrazu,roki ,nogi.....,ki je ,pač prišlo.In me tak k sebi stiskala.No danes sta mi pokazala vse kar znatauser posted image .In ja splača se met raztur doma.Od takih trenutkov bi človek res lahko živel.user posted image

Ja pa iiiiiiiiiiiiii!user posted image  Res bi lahko človek od tega živel! Ti pa maš še dvojno dozo naenkrat!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
7.9.2011 23:14:34   
Tulipan12
user posted image user posted image user posted image  klasična Puser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tulipan12)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
7.9.2011 23:14:41   
tasa_m
P.I.F.L.A.R.K.A user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4328
7.9.2011 23:15:19   
tasa_m
To pa so ble zdaj sekunce. ravno pikice so mi tolk časa vzele,da ti nisem mogla prva rečt user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
7.9.2011 23:15:48   
Tulipan12
Aja, danes smo bili v Bumbarju, mam podatek: 17.9. Ribič Pepe!user posted image  Če pa pride še gospodič Tozon, pa ne znam povedat, Tasa!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4330
7.9.2011 23:17:26   
Tulipan12
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

To pa so ble zdaj sekunce. ravno pikice so mi tolk časa vzele,da ti nisem mogla prva rečt user posted image

user posted image user posted image user posted image  ker piješ!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
7.9.2011 23:18:24   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Aja, danes smo bili v Bumbarju, mam podatek: 17.9. Ribič Pepe!user posted image  Če pa pride še gospodič Tozon, pa ne znam povedat, Tasa!user posted image
Kdaj pa, ker jaznamreč delam dopoldan user posted image
Uf, grem pogledat če pridejo Čuki na njihovo spletno stran...

Neposredna povezava do sporočila: 4332
7.9.2011 23:19:00   
tasa_m

user posted image user posted image user posted image  ker piješ!user posted image
Pa dobro no, kaj ti maš oke v mojem stanovanju. Kak pri user posted image si videla, da sem šluk nardila preden sem pisat začela?? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4333
7.9.2011 23:20:03   
Tulipan12

Kdaj pa, ker jaznamreč delam dopoldan user posted image
Uf, grem pogledat če pridejo Čuki na njihovo spletno stran...

Mislim, da je popoldan, ob kakih 16h, 17h, pozabila sem uro. Saj tak nekak je kot je bilo lani, ko smo bile.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
7.9.2011 23:20:35   
tasa_m
Ne, nebo Čukcov, so lani preveč € zahtevali, tak da si lahko za 2.roj.dan privoščijo kar 3 nastopajoče user posted image  user posted image
Evo, kopiram:
user posted image Bumbar park Bumbarji ne pozabite, da 17.9. skupaj praznujemo Bumbarjev 2. rojstni dan.
Zabavali nas bodo: Damjana Golavšek, Ribič Pepe in Natalija Verboten. Sami pa se boste lahko preizkusili v karaokah.

17.9. se vidimo v Bumbarju.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
7.9.2011 23:21:31   
tasa_m
Samo mi mislim da nebomo šli, ker je lani bila norišnica. Saj sama veš, vroče za po*izdit, gužva na kvadrat,...ampak Jerneja pa sem vseeno videla user posted image  

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
7.9.2011 23:22:43   
Tulipan12
Persida kaj si se šla v drugi peskovnik igrat?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4337
7.9.2011 23:24:51   
tasa_m

Persida kaj si se šla v drugi peskovnik igrat?user posted image
Skregana je z nama, očitno.... Sma ji vzele vse igrače user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4338
7.9.2011 23:26:47   
tasa_m
Na FB imam online cele 4 prijateljice user posted image  user posted image Vse že lepo spijo. Jaz pa še nemrem it, ker mam še Radlerja odpretega in če ga zdaj dam v hladilnik, se bo do jutri zlufto ;)

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 7.9.2011 23:27:18 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
7.9.2011 23:28:18   
Tulipan12

Samo mi mislim da nebomo šli, ker je lani bila norišnica. Saj sama veš, vroče za po*izdit, gužva na kvadrat,...ampak Jerneja pa sem vseeno videla user posted image  

Se spomnim, ja, sem bila noseča in grrrrrrrrrrrr vroče, smrdelo, gužva... pa so bili še naši otroci bolj statični kot so letos. Bom tudi jaz premislila o tem. Pa če se mi zdi, da se skoraj nič ne govori o tem Bumbarju, pa sem si mislila, da mogoče pa ne bo tak grozno...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
7.9.2011 23:31:10   
Tulipan12

Na FB imam online cele 4 prijateljice user posted image  user posted image Vse že lepo spijo. Jaz pa še nemrem it, ker mam še Radlerja odpretega in če ga zdaj dam v hladilnik, se bo do jutri zlufto ;)

Ja te pa ga nehaj gledat, pa ga spij!!!user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
7.9.2011 23:34:23   
tasa_m

Ja te pa ga nehaj gledat, pa ga spij!!!user posted image
Saj sem ga že skoraj. Zdaj pa šibam spat, če si me že nagnala user posted image user posted image

NOČKO se vidimo in slišimo jutriiii user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4342
8.9.2011 7:27:57   
Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Ma vem, da bo še lepo vreme, sej jaz sem v bistvu dala premajhne stvari stran pa bodyji so prostor zavzemal. Kratke hlače in majčke so pa še notri.

Punci sem misla, da se kej nanaša na temo na fb. user posted image Ni kej, nikol ni dober. Tak se svet obrača.

Jaz še nisem prišla na idejo, da pospravim bodije, saj jih zdaj brez plenic seveda ne nosi, ampak kaj pa pozimi? Se mi zdi bodi eno tako varno oblačilo, ki lepo zavaruje telo... bom  še premislila, do takrat bo pa gužva v omari.user posted image

Za pozimi imamo že spodnje majčke pripravljene. Po mojih izkušnjah je body zelo nepraktičen, kadar se mudi lulat. Pa Niki ga niti ne pravim več gor, ker pravi da jo spodaj vse tišči. user posted image user posted image Po moje se je navadla na hlačke pa ji gre na živce še nekaj čez hlače al kaj jaz vem.

Neposredna povezava do sporočila: 4343
8.9.2011 7:28:04   
Najaa

No ,da ti ne bo, ti bom nekaj napisala.Danes sta bila bavca v vrtcu pol je šel ati po njiju,dokler nisem prišla iz službe ,pa ju je ena frendica ,bivša sodelavka pazla.In ti povem ko je kolegica odišla,pa dokler nista šla spat sta me lupčkala ,pa to take sladke in glasne poljubčke ,da ste jih v mb verjetno slišali.Še hlače sta mi slekla spodnje ,ker sem ležala na trebuhu in sta me po riti lupčkala.V glavnem padali in padali so vsepovsod ,po hrbtu ,obrazu,roki ,nogi.....,ki je ,pač prišlo.In me tak k sebi stiskala.No danes sta mi pokazala vse kar znatauser posted image .In ja splača se met raztur doma.Od takih trenutkov bi človek res lahko živel.user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
8.9.2011 8:40:51   
PERSIDA
Morgen.
Včeraj nisem imela ideje več kaj vama naj pišem ,nikogar nikjer ni bilo ,pa sem šla v mižule.Sicer boljše ,da bi tukaj ostala ,ker je bila noč zapop....Ne vem al je spet vrtčevski sindrom al kaj v glavnem mi ne spimo.Pa en pride,pa drugi joče v glavnem štala.Pol ga vzameš k sebi in se vrti kot da je na ringlšpilu.user posted image
Drugač,pa sedaj zajtrkujem.Sem se že nagarala ko sem ju mogla v vrtec spravit.Nista bla nekaj ful navdušena.Očitno pri nas nebo nikoli konca s tem.
Zadnjič sem se pogovarjala z eno babico ,ki je rekla da otrok že 3 leta joče ko pride v vrtec.Aaaaaaaaaaaaaaaaa jaz nebi ,ker me pelajo na pohorje.
Še kaj šintara mam danes upam,da nebom vsa zatečena pol spet.Mam celo štalo v ustih jaz ,pa sem mislila kak mam fajn šintara in vse zobe popedinane.user posted image user posted image user posted image user posted image Še dobro ,da je šel v penzijo preden bi mi vsi zobi ven popadali.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
8.9.2011 8:52:20   
PERSIDA
Ribič pepe bi mogel bit kdaj na kakem snežnem stadionu te bi še mi šli .Tak,pa se mi lahko sfura ko bi maladva hotela vsak na svojo stran.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
8.9.2011 9:58:13   
trezika

ob tem pa bi se človek lahko kar stopil user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
8.9.2011 21:08:45   
Tulipan12
Dober večer!user posted image
Kaj pa je danes tu gor neka tema? Vam nisem prišla dobro jutro mimo rečt, pa se mulite?user posted image
Dopoldan sem imela super piflarski obiskuser posted image  in je minilo kot bi mignil. Popoldan sama z malima, smo se k tašči na kosilo najavili in se pri njej igrali, ati je prišel ob 18.30, pojedel, smo šli domov, Luka zaspal ob 19.30, Lia ob 20h, T. nekje vmes!user posted image  Jaz pa pod tuš in malce pokukat kakšno je življenje drugih!user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
8.9.2011 21:15:06   
Tulipan12

Ribič pepe bi mogel bit kdaj na kakem snežnem stadionu te bi še mi šli .Tak,pa se mi lahko sfura ko bi maladva hotela vsak na svojo stran.

Odvisno kak hitra sta! Na snežnem stadionu ti mata daleč za pobegnit, tu pa niti ne.user posted image  Si pa res ne predstavljam dveh tam not lovit.user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
8.9.2011 21:19:20   
Tulipan12
Danes je Lia kakih 10x rekla R. Full mi je čudno, ker do zdaj je mogoče vsega skupaj 5x povedala nekaj podobnega Rju. Kaj to pomeni, da bo počasi začela R dejansko govorit al je bilo zgolj naključje? Ve katera kak je s tem? Naja mogoče?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

TOP božične risanke in družinski filmi
Preverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...

Se vas otrok dovolj giblje?
maca83 RR

Mislite, da se vas otrok dovolj giblje? Bi se moral vec?

Se prevec (37%)

Ravno prav (41%)

Lahko bi bil malo bolj aktiven (17%)

Sport ga sploh ne zanima (2%)

Ne vem (2%)

Število vseh glasov: 41

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!