Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:29:30
|
|
|
|
LittleSun
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katte Mislim, da ne smemo zreducirati naših moških samo v proizvajalca , ampak se mu posvetimo tudi takrat, ko ne ovuliramo . Se podpišem pod tole
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:48:47
|
|
|
|
CariSSa10
|
u Katte lepo si to napisala... jaz pa mam še urco in pol in konec tega delovnega tedna. zdaj pa k možeku drugo delo opravljat . sicer pa sem neka čudna M je mimo ampak kot da mam še vedno znake PMS...ščipa me na čase v jajčniku (mogoče hitra O?), utrujena sem, slabo mi je. upam da ne bom ki zbolela tak z kako virozo... eh grem v trgovino ker bom čez vikend dragemu tortico spekla!!!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 12:49:07
|
|
|
|
crtek
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Katte Mislim, da ne smemo zreducirati naših moških samo v proizvajalca , ampak se mu posvetimo tudi takrat, ko ne ovuliramo . Se podpišem pod tole js tudi si predstavljaste kako bedno bi se me počutle, če bi naši hoteli samo v času O? (pa če ignoriramo dejstvo, da je to za moške skoraj misija nemogoče...) js ga deportiram na Aljasko. Garant!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 13:16:44
|
|
|
|
mladika
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Katte Mislim, da ne smemo zreducirati naših moških samo v proizvajalca , ampak se mu posvetimo tudi takrat, ko ne ovuliramo . Se podpišem pod tole js tudi si predstavljaste kako bedno bi se me počutle, če bi naši hoteli samo v času O? (pa če ignoriramo dejstvo, da je to za moške skoraj misija nemogoče...) js ga deportiram na Aljasko. Garant! Jst se tut podpišem pod tole!!! Zato si pa ne predstavljam da bi samo 1x al pa 2x v mesecu!!Pa ne me met za kakega seksmanjaka,sam taka sma.Si ne predstavljava sexsat samo 1x na mesec pa upat da pa zdej bo pa ratal...Midva rabma pač mal več cartanja!!!!!!
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 13:17:15
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: crtek IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun IZVIRNO SPOROČILO: Katte Mislim, da ne smemo zreducirati naših moških samo v proizvajalca , ampak se mu posvetimo tudi takrat, ko ne ovuliramo . Se podpišem pod tole js tudi si predstavljaste kako bedno bi se me počutle, če bi naši hoteli samo v času O? (pa če ignoriramo dejstvo, da je to za moške skoraj misija nemogoče...) js ga deportiram na Aljasko. Garant! .....jeeeee konec delovnega tedna. Lep vikend vsem!! Držim pesti, za tiste, ki lulate te dni!
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 13:35:39
|
|
|
|
LittleSun
|
Jaz sem imela eno obdobje ko mi ni bilo za . Mali nič ni spal, služba, faks in sem bila strašno utrujena. Takrat je lubi najprej poš**** potem pa sem mu razložila in je bil strašno potrpežljiv in razumevajoč. Sedaj si pa skoraj da ne znam predstavljat, da bi samo 1x na mesec
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 13:42:28
|
|
|
|
Katte
|
No, je itak lažje za nas, ki še nimamo otrok.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 14:10:03
|
|
|
|
crtek
|
to je res, samo po moje je to itak ful fajn način sprostitve in na sploh zelo pomemben del zveze...js si nevem predstavljat kaj bi si misnla, če se mojemu naenkrat nebi več dalo ...je pa tudi odvisno od okoliščin in vsega ostalega...čemo videt kako bo, ko bojo naši enkat na svetu
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 19:12:02
|
|
|
|
*bobika*
|
IZVIRNO SPOROČILO: LittleSun Jaz sem imela eno obdobje ko mi ni bilo za . Mali nič ni spal, služba, faks in sem bila strašno utrujena. Takrat je lubi najprej poš**** potem pa sem mu razložila in je bil strašno potrpežljiv in razumevajoč. Sedaj si pa skoraj da ne znam predstavljat, da bi samo 1x na mesec tud jst sem imela vmes eno obdobje,ko mi res ni bilo.. zdej si pa ne znam predstavljat da ne bi.. no razen med M. mi pa res ni ..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 19:16:58
|
|
|
|
*bobika*
|
sem pa danes tak bolj živčne narave..sem včeraj pozno zvečer dobila nek čuden sms.. in se v bistvu že cel dan sprašujem kdo je moj sovražnik ..sumim eno od "prijateljic", ki mi očitno to ni več.. Sem pa prejle pospravljala kopalnico in našla cheek teste, pa sem šla delat in valda je bila samo ena črtica in ne dve.. Dejansko sem danes čist sesuta..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 2.9.2011 21:07:11
|
|
|
|
LittleSun
|
*bobika* toliko prej pa ti res ne bo pokazalo, ne muči se. pošiljam cel kup virtualnih objemčkov da ti malo odleže. Za sms pa si ne jemlji k srcu, raje porabi to energijo za lubija ali prave prijatelje. Upam da si že boljše, oziroma da jutri vstaneš spočita, sproščena in polna energije. Jaz sem pa bila danes na službeni čagi in dve leti sem skoz hodila na čage, pila in se zabavala. Danes pa nisem mogla spiti niti kapljice alkohola, pa še domov se mi je mudilo, da še pocartam moja dva lumpa preden tamajhen zaspi. lep večer vsem in lep vikend
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 3.9.2011 0:00:09
|
|
|
|
Mojarožica
|
Čer! Jaz se javljam, sicer pozno, ampak je blo noro v službi in doma. Zdaj sem še malo uvajala, ampak jaaa, končno se začenja moj dopust. Končno si bom lahko spucala doma, naredla nekaj zalog in seznamov, kaj rabimo (če ne kr sproti kupujemo, pa nič ne črtam, pol imam pa 2 po eno in 1 po nič) V glavnem...tri tedne sem prosta in od tega 10 dni na morju. Upam, da bomo kaj prinesli domov, ker je NE PRIČAKUJEM 26.09.2011. No zdaj sem šele vidla, da sem že 3 zaporedoma dobila M na 34 dan, se mi je očitno ciklus podaljšal za 4 dni. Uživajte:)
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 3.9.2011 7:32:16
|
|
|
|
S*
|
Dobro jutro! Mojarožica, uživaj maxmalno na dopustu, pa enega slepega potnika domov prinesi .Jaz imamtudi dolge cikluse, tja do 35 dni. Sej načeloma je to fajn,samo ko delaš na pa je to kar mučno. *bobika*, upam da si danes bolje,pa ne ga srat in delat testov prezgodej, te samo depresivno dela. Jaz sem se že naučila da jih nimam doma, ker potem sigurno podležem. LitleSun, lep vikend tudi tebi. Koliko pa je star tvoj malček? Katte, to se pa strinjam s tabo. Ko imaš doma enega malega , ti včasih kar zmanjka volje in energije za , ma se da če se če !
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 3.9.2011 8:42:37
|
|
|
|
Teya D.
|
Lep sončen pozdrav čveke! Kaj boste počeli danes? *bobika* počakat še malo potem pa boš videla, da bo vse našlo svojo pot. Sem bila gospa tečnoba včeraj, vse mi je šlo na živce in preprosto se mi kaj preveč ni niti ljubilo ( posledice ). Upam seveda, da bo prihajajoči mesec prinesel več sreče. Se vam pridružujem glede tega, da 2x na mesec bi bilo pa res premalo , vendar ko imam pa 'svoje' dneve, takrat pa nisem razpoložena za to že zaradi bolečin in vsega ne. Res srčno upam, skupaj z vami, da čimprej zagledamo .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 3.9.2011 19:41:17
|
|
|
|
mladika
|
Helou!! Punce eno uprašanje: tiste,ki delate O teste oz. ste jih- jst sem jih dans nabavla tiste iz Mullerja,pa me zanima,a steve testek pomočle v posodico z urinom,al ste kr direktno na palčko lulale?? Pa še kateri del dneva ste ga delale??Vem da ga zjutri ne smeš oz. s prvim jutrnanjim urinom,ker je preveč koncentriran. Hvala za odgovore in lep vikend še naprej!!
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 3.9.2011 20:57:23
|
|
|
|
Wannabemommy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mladika Helou!! Punce eno uprašanje: tiste,ki delate O teste oz. ste jih- jst sem jih dans nabavla tiste iz Mullerja,pa me zanima,a steve testek pomočle v posodico z urinom,al ste kr direktno na palčko lulale?? Pa še kateri del dneva ste ga delale??Vem da ga zjutri ne smeš oz. s prvim jutrnanjim urinom,ker je preveč koncentriran. Hvala za odgovore in lep vikend še naprej!! Jaz sem kr gor lulala pa mi je vedno pokazalo kdaj je bla O in kdaj ne. sem pa lulala zmeraj zvečer,...
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 3.9.2011 21:03:50
|
|
|
|
*bobika*
|
jst še vedno čakam na tiste O. teste ki sem jih naročila..
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 4.9.2011 7:41:36
|
|
|
|
LittleSun
|
mladika jaz sem jih namočila v posodico, delala sem pa popoldan in mi je pokazalo.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 4.9.2011 9:09:41
|
|
|
|
Katte
|
Tudi jaz.
Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013). First loss in May 2014, at 6+2 wks. Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015. 2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks. 3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks. Still hoping.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 4.9.2011 13:05:01
|
|
|
|
mladika
|
Punce,hvala za pomoč!!U soboto začnem testirat!!!
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 4.9.2011 14:16:43
|
|
|
|
hubika
|
Pozdravljene punce! Moja se počasi poslavlja, niti nisem bila razočarana, ker pri naslednji začnem jemati tablete femodem, potem pa se bo začelo dogajat, tak da bom še letos srečka s OBMP . Tako da me prosim dajte med navijačice.. Lepo nedeljsko popoldne vsem skupaj .
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 4.9.2011 16:49:39
|
|
|
|
rozi55
|
Čao, pupe! Hvala vsem za čestitke, ful vesela se bom pa upala biti šele po pregledu. Hvala za vso podporo prej, je fino se zaupat komu, ki je na istem in te zato lažje razume. Ampak vsi padci nas naredijo močnejše in boljše in zato bomo vse supertruper mamice, zato ful ful ful navijam za vse nas in želim najbolj roza september doslej Čakam vesele novičke, kar pogumno mi sledite
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 4.9.2011 22:39:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce, nekaj časa se nisem javila. Dobila sem in to 20. dan cikla Drugače imam cikle dolge 26 do 28 dni, tole pa kar nekaj. In sumim, da vedno zgrešiva O, zato bi si šla tudi jaz po teste. A v Milerju so samo eni O testi? Kako pa se imenujejo, mislim kakšna je škatlica? Ker tole je vrez veze, zmeraj nekaj ženem mojega, dajmo dajmo O imam, pol pa itak zgrešim vedno...Ah ja, sem kar slabe volje. Pa še nekaj me zanima. Prve dva sni sem imela ful rahlo krvavitev, potem pa oreng, kdaj pol začnem šteti, pol ko je oreng al že takoj? A si kera meri bazalno? Dajte me prosim na seznamček, nimam je pa to najih ene 5. krog, tam tam.
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 4.9.2011 22:40:29
|
|
|
|
Anonimen
|
In držim pestke za vas, da v septembru ugledate
|
|
|
|
RE: II Pričakujemo Septembra 2011 5.9.2011 6:53:53
|
|
|
|
zebr4
|
IZVIRNO SPOROČILO: turquoise Punce, nekaj časa se nisem javila. Dobila sem in to 20. dan cikla Drugače imam cikle dolge 26 do 28 dni, tole pa kar nekaj. In sumim, da vedno zgrešiva O, zato bi si šla tudi jaz po teste. A v Milerju so samo eni O testi? Kako pa se imenujejo, mislim kakšna je škatlica? Ker tole je vrez veze, zmeraj nekaj ženem mojega, dajmo dajmo O imam, pol pa itak zgrešim vedno...Ah ja, sem kar slabe volje. Pa še nekaj me zanima. Prve dva sni sem imela ful rahlo krvavitev, potem pa oreng, kdaj pol začnem šteti, pol ko je oreng al že takoj? A si kera meri bazalno? Dajte me prosim na seznamček, nimam je pa to najih ene 5. krog, tam tam. turquoise jaz sem ze enkrat uporabljala teste Duchesse iz Müllerja in so mi pokazali ovulacijo, ampak ugotavljanje, če je črtica in koliko je močna mene popolnoma izčrpava. Tokrat sem si kupila Clear blue digitalne ovulacijske teste in so mi veliko boljši od Duchesse, ker ti jasno povedo kdaj ovuliraš in sicer se izriše , če se LH poveča. Meni se je ravno pol urce nazaj izrisal tako, da akcija. Ne razumi narobe Duchesse so tudi vredu, ker jih ogromno punc hvali, samo meni je boljši digitalni od Clear blue, ker je zelo nedvoumen. Kaj je zdaj punce, a še bo kakšna nosečka. Dajmo, dajmo september je NAŠ mesec.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?