nana09
|
Pozdravljene ! Tudi jaz imam nore slabosti, ki niso nič jutranje ampak kar celodnevne. Tudi WCje obiskujem pogosto. Pomaga mi pa prav nič ne, edino potem ko izpraznim želodec, mi je malo bolje. Edino kar mi paše je sok rumene grenivke. Utrujenost pa se je malo umirila. Jaz pa ne vem zakaj me je toliko strah pregleda...morem jutri poklicati, ker vidim, da ste vse se že pridno naročile. A mi lahko poveste kaj je AC? NS vem, da je nuhalna, za AC pa ne vem. Glede teh pregledov sem jaz tudi bolj za preglede kot proti. Sej, če ne veš in ne razmišljaš, sploh pa še ne poznaš nikogar, se s tem ne obremenjuješ kaj vse je lahko narobe, tako sem tudi jaz bila prvič in želim vam vsem, ki se s tem ne obemenjujete, da tako počnete tudi naprej, tudi jaz bi raje ne vedela...vse tiste, ki pa zaradi česarkoli želite biti bolj pazljive, pa vas podpiram pri tem, da želite narediti vse, samo da se čim bolj prepričate, da je vse v redu....mislim pa, da 100% pregledov in zagotovil ne obstaja...prosim pojasnite mi kaj je ta AC pregled, kaj pokaže in kako poteka? Hvala naprej! Dovolj jamranja....sem pozabila katera ima rok 4.4., moja punčka ima rojstni dan 4.4.2008 in je res lep datum. Drugače za seznam...33 let, 4 , 1 (4.4.2008)...ostalo pa še sledi.... Aja, hvala, ker ste nekatere zaupale starost, ker jaz sem že resno razmišljala o svojem EMŠU, prej nikoli, vendar ko sem začela razmišljati koliko bom stara, ko bo šel v šolo, fakulteto, bom postala babica....me je začelo skrbeti, sicer se sploh ne počutim "prestaro" ...aja pa ful so mi pomembna ta 4 leta, ker pri pred tremi leti se s tem sploh nisem toliko obremenjevala...se vidi, da me matrajo hormončki in samo iščen nekaj, da bi si lahko otežila življenje Lepo nosite svoje pikece, pa samo pozitivne misli, včasih samo to pomaga, da se ne zgodi kaj nezaželenega. Veliko pa si bomo na koncu .
|