|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
31.8.2011 15:55:45   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: jaznoseca

Sem prav vprašala kaj naj nardim, da ga zbezam ven? Pa pravi: tonik pit, pa po stopnicah hodit in seveda dobro staro napotilo: sexuser posted image . No, pri tem slednjem, je moj kar malo zrastel na stoluuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image pol se boš nahodila po teh stopnicah in tonika napilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
31.8.2011 16:04:10   
panja
Jaz sem tudi od pregleda. Lega pravilna z glavo navzdol, urin bp, pritistk tudi ok. Zdaj pa v petek na PDP na ctg v porodnišnico v Ce.
Si pa še zmeraj želim, da bise tale otroček kaj bolj držal roka kot se je ta prvi.

Lepo se imejte!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
31.8.2011 17:01:53   
san

IZVIRNO SPOROČILO: *žurerka*

OJLA.... no meni pa včeraj ni nobena odgovorila če je vaš user posted image  čist miren????user posted image user posted image user posted image  jaz ga skoraj da ne čutim user posted image user posted image  rahli premiki ma fulllllllllll malo in kdaj se mu kolca in to je tud vse ... ne vem če pridemo do 5-6-premikov na dan user posted image  pregled pa komaj v ponedeljek ...... user posted image

če te zelo skrbi res raje pokliči svojo G in prosi, da se prideš pokazat. jaz našo frčo kar lepo čutim. če se mi kdaj zdi, da premalo se grem pa na posteljo zleknit na bok in čakam in takrat po največ minutki že začne s svojimi akrobaciji. seveda na mojo pobudo - jo božam in mal narahlo žokamuser posted image

mmm, jaznoseča, tole pa slastno zgledauser posted image

pomarančika, držimo pestiuser posted image

vintage, meni je včeraj ves dan trebuh otrjeval, oziroma je bil kar skoz trd, zvečer so se pojavile še bolečine v križu in trebuh mi je fajn dol pritiskal, ampak ponoči se je vse umirili

srečka, najprej pregled in ctg, potem britje, klistiranje, nato eno uro čakaš pred wc-ji, potem pa v sobo in ti predrejo mehur, da izteče plodovnica. če se začnejo popadki sami je to to, drugače pa ti še kaj za popadke dajo. aja ker sembila zaprta, so mi dala tudi neke svečke za odpiranjeo ob prihodu v P.

2.2. super za dobre mereuser posted image

drugače pa ja, men so pri meritvah tud že enkrat precej kiksnili, no na srečo je bilo potem vse ok.

shamsia, mogoče popek ali pa lavie al pa spletna trgovina next

pigy, držim pesti da bo vse ok. velikosti ploda nimaš, imaš pa BPD - TO JE GLAVICA MERJENA OD ENE DO DRUGE STRAni prečno in je 9,3 cm (to je super, ker ni prevelika) obseg glave 33,4 cm, pa obseh trebuha 33,1, dolžina stegnenice 7 cm, težka bo cca 3 kg

no, pri nas je pestro kot ponavadi. jutri se začne šola, pa vrtec. danes mi je uspelo še nekaj pomalat v predsobi in otroški, zdej morm pa mal otroke ven peljat, ker so že čisto divji
uživajte

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
31.8.2011 17:46:06   
wifi
Pozdraljene user posted image

No danes se pa je dalo boljše spat, kljub temu da sem bila 4x na wc-ju, pa moj je reku, da je naš pes ponoči lajal pa zgleda da sem tak spala, da ga nisem čula pri odprtem oknu. Prej sem še našmu pripravla vse potrebno za v šolo, jutri pa jovo na novo. So res hitro minale te počitnice in jutri se začne naš mesec septemberuser posted image user posted image user posted image user posted image . Me zanima če je katera hodla ali pa še gre na akupunkturo? Jaz sem se danes naročla za Dobrno pa me je naročla še le čez dva tedna, ker gre zdravnica na dopust, kajti sedaj sem nastopla 36 t in je faj če zdaj greš. Upam da me ne prehiti kaj in da je sploh ne bom dočakala. Kar se pa tiče gibov jaznoseca, bi jaz poklicala ali pa se šla pokazat če jih skoraj nič ne čutiš. Tudi meni se zgodi, kak dan da ne čutim dobrouser posted image pa se vsedem ali pa uležem in božam trebušček, potem pa se počasi prebudi. Poskusi to z masažo drugače pa raje ne čakaj in se oglasi pri g.
No pa še nekaj za novi seznam, dans me je obiskala nova številka in sicer 30-tkauser posted image . Se že staramo user posted image ampak po srcu smo še vedno mladi.
Za danes je to dovolj se tipkamo. Lepo božajte svoje trebuščke in čimbolj mirne noči vam želimuser posted image .

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu san)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
31.8.2011 18:08:37   
pomarančika
Živjo! Mene so pa dons pol kr v porodnisnici obdrzal ker z urinom neki ne štima in zdej ce bo ok me jutr poslejo domou pa morm pol pridt nazaj šele v 41tednu ce pa ne mi bojo pa kr sprožl porod :) ker mam rok itak dons pa odprta sm 2cm ... No tko bomo vidl kaj bo :) vam sporocim ce bomo že našga sončka dobil ;) caw iz lj. porodnišnice!user posted image

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
31.8.2011 19:13:27   
jaznoseca
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 01.09.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,02.09.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 03.09., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 05.09.., Ljubljana, user posted image
josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , 05.09., Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , 02.09, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
07.09, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.09.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , ?.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 06.09, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , ?., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , 12.09., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 01.09
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 05.09, ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 08.09., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 06.09., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image ,
?., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 07.09, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 09.09., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.09., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 02.09., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 30, 2user posted image , 1user posted image , 13.09., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp
26.8.  ANDMIL, Leonida (3690g, 51cm), 1 dan po pdp
27.8.  anastaziaMatevž (3700g, 53cm), 5 dni pred pdp

user posted image : 3 user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
31.8.2011 19:16:58   
jaznoseca
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy
Sem prav vprašala kaj naj nardim, da ga zbezam ven? Pa pravi: tonik pit, pa po stopnicah hodit in seveda dobro staro napotilo: sexuser posted image . No, pri tem slednjem, je moj kar malo zrastel na stoluuser posted image user posted image user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image pol se boš nahodila po teh stopnicah in tonika napilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ha ha ha ja, tonik itak pijem že celo nosečnost, ker mi (ne vem zakaj) ful paše. Stopnice mi ne dišijo preveč, mislim, da bo največja aktivnost bežanje pred mojim user posted image user posted image user posted image . Mi namreč že ful očita, ker imam to nosečnost take probleme, da zanj nimam najbolj posluha. Prav zato mu je bil ta nasvet najbolj všeč, meni pa niti najmanjuser posted image . Kaj čmo...

Danes vas je bilo še kar nekaj na pregledih, pa niste še nič napisale. Držim pesti, da je vse ok. Nekaj pa jih je na seznamu tud takšnih, ki se že zelo dolgo nič ne javijouser posted image . Bomo na koncu počistile seznam, da bodo ostale samo aktivne in se potem preselimo na čvekanje o otročkih.

< Sporočilo je popravil jaznoseca -- 31.8.2011 19:18:29 >

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
31.8.2011 19:23:59   
nepremagljiva
Hojla!
Samo na hitrco se javim, ker me čas baše. Tudi mi smo že domov pripeljali našo mini princesko Polono. Rodila se je v petek 26.08. ob 23.12 težka 2.900 g in velika 48 cm. Kaj več napišem jutri, ker sem pravkar dobila obisk in moram zaključit.

(odgovor članu lily81)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
31.8.2011 19:32:53   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva

Hojla!
Samo na hitrco se javim, ker me čas baše. Tudi mi smo že domov pripeljali našo mini princesko Polono. Rodila se je v petek 26.08. ob 23.12 težka 2.900 g in velika 48 cm. Kaj več napišem jutri, ker sem pravkar dobila obisk in moram zaključit.

user posted image user posted image user posted image Čestitke!

(odgovor članu nepremagljiva)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
31.8.2011 19:36:03   
lily81
neppremagljiva iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
31.8.2011 19:38:11   
panja
nepremagljiva - iskrene čestitke in najlepše želje!  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
31.8.2011 19:56:42   
carly
Nepremagljiva user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
31.8.2011 20:10:21   
Pigy
san- hvala za razlago user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nepremagljiva
Hojla!

user posted image user posted image user posted image čestitam

ha ha ha ja, tonik itak pijem že celo nosečnost, ker mi (ne vem zakaj) ful paše. Stopnice mi ne dišijo preveč, mislim, da bo največja aktivnost bežanje pred mojim . Mi namreč že ful očita, ker imam to nosečnost take probleme, da zanj nimam najbolj posluha. Prav zato mu je bil ta nasvet najbolj všeč, meni pa niti najmanj . Kaj čmo...

Danes vas je bilo še kar nekaj na pregledih, pa niste še nič napisale. Držim pesti, da je vse ok. Nekaj pa jih je na seznamu tud takšnih, ki se že zelo dolgo nič ne javijo . Bomo na koncu počistile seznam, da bodo ostale samo aktivne in se potem preselimo na čvekanje o otročkih.

Uspešno bežanje user posted image user posted image . Sej nismo me krive zaradi težav. Midva nisva mislim da od 13 tedna nič, sedaj pa zgleda da lahko, pa on pravi da dokler je njegov otrok v mojem trebuhu naj kr pozabim user posted image user posted image user posted image user posted image .

Na seznamu je pa res veliko takih, ki so se samo prijavile napisale pa nič od takrat. Sej take lahko kr dol daš iz seznama, ko nam pa javijo pa jih daš nazaj gor- bo bolj pregleden seznamček.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
31.8.2011 20:15:10   
issa_
ojla!!

evo tudi jaz sem imela danes pregled, moj gospod G je mel samo ctg, pregledo me bo naslednjič čez en teden,če se mu prej ne izmaknem,..user posted image user posted image user posted image se sem mu rekla da sem čakala na ohladitve, zdaj pa te enkrat bo...user posted image   tako da je vse ok, user posted image miga ko zmešan, edino zdaj mam ene tri dni čisto drugi problem, ki se imenuje diareja (sračkalica po domačeuser posted image ),user posted image prej sem lahko samo sanjala o wc-ju tak sem bila zaprta, zdaj pa bi si najraj wc školjko vsepovsod sabo jemala...user posted image user posted image user posted image user posted image ah ja se bom vsaj spucala...user posted image user posted image

No drugače pa sem danes dobila potrditev da ta večji je res čisto najin,..user posted image user posted image user posted image mu je ratalo danes nekako specialno telebnit oz. nekam nogo noter spravit, da si je razcoto celo levo hlačniico, zgledal je tako kot da bi ga kak tiger dobo in scotal,..user posted image user posted image user posted image hb njemu skoraj nič samo ena praskica, hlače sicer fuč, pa dobro samo da njemu ni kaj hujšega,.. sem mu pa hlače sklamfala (ker drugega ni blo pri roki) tako da sma normalno čez celo mesto prišla domov,..user posted image user posted image user posted image čeprav so me mimoidoči gledli malce po strani,..ziher so si misli, kaj mu je te delala bogemu otroku,.....user posted image user posted image user posted image user posted image ko bi oni vedli kak sem se vstrašla prvo,...pol pa ko sem vidla da mu nič ni pa sem se tako smejala, da mi je skoraj ušlo,..user posted image user posted image user posted image user posted image
pa sem misla da zdaj ko ma mali očala kaj boljše vidi,..pa sem se uštela,..ima pač talent,...user posted image user posted image user posted image user posted image

nepremagljiva- čeeeeestitkeee za pupo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veliko cartanja, lupčkanja in lepih družinskih trenutkov!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
31.8.2011 20:19:17   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: pomarančika
Živjo! Mene so pa dons pol kr v porodnisnici obdrzal ker z urinom neki ne štima in zdej ce bo ok me jutr poslejo domou pa morm pol pridt nazaj šele v 41tednu ce pa ne mi bojo pa kr sprožl porod :) ker mam rok itak dons pa odprta sm 2cm ... No tko bomo vidl kaj bo :) vam sporocim ce bomo že našga sončka dobil ;) caw iz lj. porodnišnice!

lepe pozdrave nazaj. A si bila danes u lj porodnišnici na pregledu?

issa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej bi men kmal ušlo kok sem se nasmejalauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Pigy -- 31.8.2011 20:24:18 >

(odgovor članu issa_)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
31.8.2011 20:24:47   
issa_
user posted image user posted image user posted image user posted image hja meni je res skoraj,...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
31.8.2011 20:25:03   
Spellybelly
nepremagljiva - Čestitke!!! user posted image user posted image user posted image Zdej pa veliko počitka, crkljanja pa ogromno zdravja!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
31.8.2011 20:27:50   
vintage
Čestitke za Polonco :D user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
31.8.2011 20:42:46   
krissttina
Nepremagljiva user posted image user posted image user posted image user posted image za user posted image ! Fajn se crklajte, sprehajajte in spoznavajte!!!

Mi pa jutri PDP. Da vidimo kaj bo???  G mi je že pred 14 dnevi rekel da se ne vidiva več, pa se bova očitno jutri že drugič od takrat. user posted image
user posted image

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
31.8.2011 20:43:21   
wifi
nepremagljiva iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ob rojstvu hčerkice Polonceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , veliko srečnih in prespanih noči.

Naj bodo ob tebi vedno prijatelji, ki bodo s teboj delili smeh, tvoje težave in tvoje zmage.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
31.8.2011 21:53:18   
Krysia
Pozdravljene.

Končno doma za računalnikom - danes sem cel dan nekaj okrog skakala, popoldan sem bila n pregledu, zvečer smo si privoščili en klepet ob sladoledu ...

Najprej, nepremagljiva, čestitke za hčerkico. Vse dobro in veliko lepih trenutkov celi družinici!

Ok, poročilo s pregleda: tokrat ctg ni zaznal nobenega popadka, sestra je komaj našla otrokov srčni utrip (pa ne vem, a se dete tko skriva al je bla ona nerodna), pol sem pa ginekologinji pojamrala zarad izcedka, pa je pogledala ... je rekla, da je tak kot mora bit (nisem vedla, da sploh mora bit kakšen izcedek, ampak tud ok), da sem odprta 2-3 cm, da je ovoj še dobro zaprt in da je še precej visoko, ampak da ko me začne kaj matrat naj grem pa takoj v P, da ne bom doma rodila???? Mislim, kaj? Je rekla, da zgleda, da bo hiter porod, ker se lepo odpiram in da to ni nič slabega, samo naj ne čakam predolgo doma ... pol me jepa še potolažila, da so reševalci na 112 sposobni vodit porod in da znajo to bolje od splošnih zdravnikov ... no, ne vem, a to je bla tolažba al kaj ... v glavnem, ker me je vaginalno pregledala, sem proti večeru na wc papirju opazila sled krvi ... zdej pa nič več ne vem - a se morm it pokazat al naj počakam al kaj je zdej ... nič me ne boli,, za brezveze nočem it v porodnišnico, ampak doma pa tud ne bi rada rodila ... v glavnem - se bom izogibala toniku in štengam user posted image

Aja, naslednji pregled pa 6.9. ampak je dodala "če boste še doma" ...

Tako, zdej sme pa utrujena in grem ždet pred TV ... se tipkamo ...

(odgovor članu wifi)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
1.9.2011 6:50:35   
Pigy
Končno je prišel naš mesec user posted image user posted image user posted image

Sedaj pa septembrčki pohitite en za drugim.

O spanju ne bi razlagala. Lahko pa o tej dišeči jutranji kavici user posted image

Danes je kar nekaj pregledov, zato vsem želim vso srečo.

Se mi zdi, da sem ujela da danes srečki84 sprožijo? No, držim pesti da bo čimprej za njo in bo mela mali zakladek v naročju user posted image

Leaa? Ti se tud nič ne javiš, čakaš na jutri?

IZVIRNO SPOROČILO: krissttina
Mi pa jutri PDP. Da vidimo kaj bo???  G mi je že pred 14 dnevi rekel da se ne vidiva več, pa se bova očitno jutri že drugič od takrat.

Sej ni on kriv, če ga pa tko rada hodiš nazaj gledat user posted image

Krysia- zdej vsaj veš da dobri ljudje delajo na 112 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ti se raje izogibaj vsem aktivnostim , pa pojdi rodit v porodnišnico, bolje tko kot da tvoj igra babico user posted image

A še vse spite? Danes prvi šolski dan, otroci pomoje vsi veseli. A še vedno dobijo prvošolčki prvi dan torto za jest? Jst vem da sem jo. user posted image user posted image user posted image (to se spomnim, ostalega ne )

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
1.9.2011 7:08:59   
Dorianna
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Juhej, naš mesec se je začel - lov je odprt. Bravo vsem nam, ki smo ga dočakale 2v1 (no, tud tiste neučakane avgustovke niste švoh  user posted image )

nepremagljiva, iskrene čestitke in veliko užitkov z vašo princeso. Lepo se je naša tehtnica user posted image /user posted image zravnala user posted image .

Krysia,
user posted image user posted image tale tvoja G pa zna res izbirati besede. Kar se krvavega izcedka tiče je po moje rezultat pregleda spodaj (zato ga jaz ne maram). Skratka, ne skrbi, vse bo ok in ravnala boš točno tako, kot se mora.

srecka84, veliko sreče danes!! user posted image

Pigy, ma saj veš, da smo že vse bolj ali manj pokonc. Katera pa še lahko tako dolgo poležava v takem formatu. user posted image user posted image user posted image

Danes bo baje spet kar zakurilo zunaj, zato je treba čimprej izkoristiti dan.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
1.9.2011 7:28:39   
Princess1
Jutro souser posted image ,

Wifi - vse najboljše za dopolnjenih 30! user posted image
Nepremagljiva čestitke! user posted image

Meni se pa jutri uradno prične porodniška, tko, da se morem it danes odjavit z zavoda in sem končala s to birokracijo.

Spanje je bilo malo boljše ampak sem vseeno ene petkrat ustala na wc.

Jutri imam ctg. Sicer sem pa včeraj finiširala s pakiranjem moje torbe za v porodnišnico. Nič ne obujem razec original croks in sem učeri vsa jezna dala za njih 30eur. Ampak čisto nič drugega ne spravim na te moje buhtelčke.

Zanima me ali boste ve poleg dude in jaz flaške še kej vzele v porodnišnico za user posted image ?

Lep dan še naprej!

(odgovor članu Dorianna)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
1.9.2011 7:56:15   
Pelija
 user posted image user posted image Nepremagljiva, iskrene čestitke za malo princesko Polono! Zdravja in ljubezni tudi vam! user posted image user posted image

(odgovor članu Princess1)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?