|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Gremo v šolo 2011
29.8.2011 21:03:56   
ŽanaTaja
Jaz sem mu kupila na Championu krtke hlače in majčko majo že v kompletku tko supr za telovadbo:)

Joj ja jaz sem se vam kr uštulila...mal sem prečekirala, če je kje ta tema, da mal delim z vami to obdobje k gre moj sonček v šolouser posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 626
29.8.2011 21:20:51   
Rubin.
Nika, pa misliš da imajo tudi večje št.? Ko sem jaz gledala je bila največja 122/128 . Mala miss pa nosi 134. Bom šla v akcijo.

Pa še eno vprašanje imam: a boste v petek otroke pustile, kot jih boste običajno, ali boste šle po njih po rednem pouku oz. kosilu? Jaz se nagibam bolj k zadnji varianti, pa ne vem če bo čudno izpadlo, da pridem tako hitro po njo user posted image

Žana Taja nič bat, ne grizemo user posted image . Na tej temi so dobrodošle vse mamice prvošolčkov, prav tako pa tudi ostale, ki želijo deliti  izkšnje in mnenje z nami. user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 29.8.2011 21:21:25 >

Neposredna povezava do sporočila: 627
29.8.2011 21:30:22   
mojcaziga
Pri nas imajo dekleta že 3 leta izključno samo hlačke + majico oz. trenerko pri pouku športne vzgoje. Kot prvo so veliko zunaj, dokler omogoča vreme in proti koncu jeseni in na začetku pomladi zna biti hladno. Pozimi, ko pa imajo ŠV v telovadnici, pa imajo hlačke in majico rajši, saj jim je topleje in bolj udobno, ko izvajajo vaje na parketu. Pa tudi pri padcih jih hlačke bolj ščitijo. No, vsaj tako je pri nas.

lp

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 628
29.8.2011 21:35:28   
Rubin.
mojcaziga se strinjam s teboj, pa tudi bolj praktično za oblačit je. Če se spomnim iz mojih časov, mi dres ni nikoli ležal. Ampak časi so sedaj drugi, pa da ne bo moja edina s "fantovsko" opremo, me je zanimalo, kaj ste nabavile user posted image . Pa to je vseeno kakšne hlačke so? Ne rabijo biti telovadke ali kaj podobnega? Če sploh še obstajajo telovadke  -pojma nimam user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 29.8.2011 21:36:16 >

(odgovor članu mojcaziga)
Neposredna povezava do sporočila: 629
   [Brisano sporočilo]
30.8.2011 7:56:29   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Rubin.)
  Neposredna povezava do sporočila: 630
30.8.2011 8:30:49   
Nika v službi
Rubin, ne vem, če imajo večje številke, naša dresa sta oba za 6 let, vprašanje, če ji bosta sploh še prav (ju namreč zdaj poleti ni sploh oblekla). Eden je z dolgimi rokavi, drugi pa s kratkimi in krilcem,user posted image v vrtcu so vse punčke hodile na telovadbo in razna praznovanja RD, kjer je bila športna aktivnost, oblečena v drese, bomo videli, kakšen bo trend v šoli.

Koliko časa bo v petek v šoli, iskreno povedano, še ne vem. Danes imamo roditeljski sestanek in bom videla, kako so si zamislili urnik te prve šolske dni. Na osnovi tega se bomo odločili, se pa tudi jaz nagibam k temu, da jo poberemo po kosilu, ker je petek, ker je šele drugi šolski dan, ker.....user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 631
30.8.2011 9:05:48   
kalbo
U, kok evforije user posted image , pri nas je zaenkrat še ni. Mali se veseli, ve pa ne čist točno kaj ga čaka. Imamo pa v planu it po sprejemu k urarju po uro, ki si jo želi (to bo presenečenje), v bistvu mu želiva narest en tak poseben dan, da si ga bo zapomnil za vedno.
V petek ga pustim v podaljšanem bivanju kot bo to vedno. Že v vrtcu ga nisem hodil iskat po kosilu in podobno.

Neposredna povezava do sporočila: 632
30.8.2011 11:31:11   
ksenjak
Še jaz:

za šolo imamo pripravljeno že od junija, navdušenja s strani malega ni. Še kar pravi, da v šolo ne greuser posted image . Mi je res čudno, saj zelo rad bere, še posebej računa. V šolo gre s sošolci iz vrtca, tako da tu sploh ne vidim nobenega problema. Mogoče pa sem se jaz čist preveč veselila in mu je počasi ratalo tečno. Jaz se tolažim - slab začetek, dober konecuser posted image .

kalbo_dobra ideja za darilo. Sigurno si bo prvi dan res zapomnil. Mi darila nimamo, bomo pa šli še z nekaterimi prijatelji in njihovimi prvošolčki nekam na izlet in na kosilo. Mogoče bo pri nas drugače še to, da ga bova prvi dan pospremila oba, kar je redkost. Našega atija namreč nikoli ni čez teden doma (že več kot štiri leta) in sem bila sigurna, da ne bo dobil dopusta. No, pa nas bo očitno presenetil in jutri ponoči prišel domov.

V petek pa bomo štartali na polno, tako kot do zdaj v vrtcu. Zjutraj v jutranje varstvo, popoldne v popoldansko varstvo.

lp

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 633
30.8.2011 11:33:54   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Našega atija namreč nikoli ni čez teden doma (že več kot štiri leta) in sem bila sigurna, da ne bo dobil dopusta. No, pa nas bo očitno presenetil in jutri ponoči prišel domov.

To bo najlepše darilo. Uživajte v polni sestavi!

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu ksenjak)
Neposredna povezava do sporočila: 634
30.8.2011 11:37:00   
Naja31
Jaz imam tudi prvošolčka doma, pa sploh nisem vedela, da tu klepetate.

Neposredna povezava do sporočila: 635
30.8.2011 20:36:55   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Nika v službi

IZVIRNO SPOROČILO: ksenjak

Našega atija namreč nikoli ni čez teden doma (že več kot štiri leta) in sem bila sigurna, da ne bo dobil dopusta. No, pa nas bo očitno presenetil in jutri ponoči prišel domov.

To bo najlepše darilo. Uživajte v polni sestavi!

Se strinjam. Res lepo, da si je ati vzel prosto.

Nika v službo kako je bilo?

Naja31 važno, da si nas našla user posted image .

Še user posted image dan, je pred nami.

Neposredna povezava do sporočila: 636
30.8.2011 21:43:09   
Miška2006
Jst sem totalno šokiranauser posted image
Imeli smo roditeljski sestanek od 19. ure pa do 21.25.
Ma kaj morajo ti otroci vse znat, koliko "bralnih" značk in podobnih stvari je, ki niso obvezne so pa priporočljiveuser posted image ,koliko raznoraznega materiala,

mamamia....saj sem vedela, da se sedaj začne resno in da to ni več vrtec, ampak šola.....ma kljub temu smo starši ostali šokirani in brez besed. Niti vsega si nismo zapomnili....user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 637
30.8.2011 22:11:20   
ŽanaTaja
Mene je tudi strah kako in kaj bo v šoli..sedaj če je manjkal v vrtcu je bilo ok, v šoli bo pa moral vse nadoknadit, prepisatuser posted image

Zahtevajo pa ogromno ja, čeprav se mi zdi, da ti naši sončki že itak sami tok znajo in jih tok vse zanima da jim nebo problem..kaj pa vemuser posted image

Kalbo zelo lepo presenečenje...tudi midva sva rekla, da ga bova presentla in da bo to sam naš dan da mu bo ostal v resl čudovitem spominu...
Sam še jutr ja pol pa zaresuser posted image

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 638
30.8.2011 22:58:08   
Nika v službi
Ja, pri nas je roditeljski trajal skoraj 2 uri, ampak je bilo dobro organizirano, dobili glavne informacije na listih v pisni obliki, poleg tega pa še cel kup papirjev za izpolnit (same pogodbe, dovolilnice, soglasja....), spoznali smo vse 3 učiteljice (2 v rednem delu in 1 v podaljšanem bivanju), ki so na nas naredile zares dober vtis. Pozanimala sem se tudi o Nikini učiteljici in dobila sama pohvalna mnenja, kar je dobra popotnica v 1. razred.

Prvi šolski dan pridemo v šolo ob 10:30 brez šolske torbe. Pravzapra ničesar ne prinesemo, niti copat. Le na fotoaparat ne smemo pozabiti, da bomo ves protokol lahko ovekovečili. Začnemo z govorom ravnateljice, ki bo v dvorani, program se nadaljuje s kratko igrico (20 - 30 min), nato gremo skupaj v učilnice, sledi svečan skok čez šolski prag, slikanje, potem pa otroci ostanejo v razredu in imajo svoj program ter pogostitev, starši pa smo povabljeni na kavico in pecivo. Vse skupaj naj bi predvidoma trajalo do 12. ure.

V petek, na prvi pravi šolski dan, pa prinesemo torbo in v njej čisto vse, kar je na spisku potrebščin. Vse mora biti podpisano, vključno z vsemi svinčniki, flumastri... vsak svinčnik, vsaka barvica mora biti podpisana z alkoholnim flumastrom. Jutri bo torej dan za podpisovanje.

Za torbo smo se zmenili, da jo bodo nosili domov vsak dan, ampak bo v njej samo 1 mapa ter beležka, vse ostalo ostane v šoli, ob petkih pa pobereš in preko vikenda pregledaš, v ponedeljek pa nazaj.

Za telovadbo potrebujemo kratke hlače in majico s kratkimi rokavi ter copate z nedrsečim podplatom; dresi niso zaželeni, ker vzamejo preveč časa za oblačenje.

Dan začnemo ob 8:00, 8:10 je zajtrk oz. dopoldanska malica, ob 11:40 je kosilo ter 14:45 popoldanska malica. Med 14:00 - 15:00 je pedagoška tišina, med katero ni dovoljeno pobirat otrok iz šole. Torej, imaš opcijo, da otroka pobereš po kosilu do 14:00 ali potem po 15:00 do 16:00. Od 16:00 dalje pa je podaljšano bivanje, kamor pa Nika ne bo hodila.

Dobili smo mobilne številke ter maile od vseh učiteljic in vodje prehrane za lažjo komunikacijo, odsotnost tako sporočamo na več načinov, lahko tudi sms učiteljici.

Sprejela sem tudi častno vlogo namestnika predsednika sveta staršev , spoznali smo se s starši, ki jih do zdaj še nismo srečevali, ugotovila sem, da bo sinček od mojega sošolca iz te iste OŠ zdaj Nikin sošolec, skratka bilo je simpatično, informativno, prijetno.

F. Lainšček

(odgovor članu ŽanaTaja)
Neposredna povezava do sporočila: 639
31.8.2011 10:56:52   
2ursae
j****  se z zavijanjem s samolepilno folijo ... grrr, a niso mogli narest teh nesrečnih DZ  en senti višjih in širših, da bi jih lahko preprosto vrgla v A4 ovitek user posted image .

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 640
31.8.2011 19:45:03   
Katrin
Priznam,
malo me že stiska in se mi dela cmok user posted image

Jutri sprejemam svoje letošnje prvošolčke, hkrati pa oddajam svojo princesko v šolo user posted image Dvojna vloga - dvojni stres user posted image

Želim vam lep jutrišnji dan, ki naj bo nekaj posebnega za vas in za vaše šolarčke:))

lp, katrin

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 641
31.8.2011 19:54:24   
arabela*
Še tukaj bom vprašala, je lahko mlajša sestrica gre popoldne zraven, jutri na prvi šolski danuser posted image

Jaz pa komaj čakam, da gre v šolo...sem verjetno ena izmed redkihuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 642
31.8.2011 20:17:58   
Katrin
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Še tukaj bom vprašala, je lahko mlajša sestrica gre popoldne zraven, jutri na prvi šolski danuser posted image

Ne vidim razloga, zakaj ne bi smela it zraven user posted image

lp, k

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 643
31.8.2011 20:58:45   
Rubin.
Nika - super napisano, človek si kar želi, da bi bil na vaši šoli. Se mi zdijo ti prvi vtisi zelo pomembni.

2ursae - ko sem jih jaz zagledala v paketu sem samo to naredila user posted image  in šla kupit "normalne" ovitke, še dobro, da razen pri glasbi, pašejo na vse ostalo. Res so brezvezni.

Katrin RR verjamem, da imajo tudi učiteljice, ki jih/nas bodo jutri sprejele malce treme, ali kako bi se temu reklo user posted image . Bodo tudi danes kakšno zmolile, da bodo imele fajn učence in seveda starše user posted image . Jaz ti želim jutri čimanj boleč "krst". So pa lahko starši veseli, da bodo imeli njihovi otročki takšno učiteljico, kot si ti user posted image .

Saraya nimam pojma. Odvisno kaj bodo imeli, če bo kakšen program, ne vidim razloga, da ne bi smela biti tamala zraven. Ko smo mi imeli junija sestanek in spoznavanje učiteljic, so eni starši tudi imeli mlajše zraven. Pa tudi, če bo tavelika potem šla v razred, tamala ostane z vama. Tako da, jaz bi jo vzela zraven, več kot vrat ti ne morejo pokazat user posted image .

Drage mamice prvošolčkov napočil je trenutek, ko bodo naši otroci prestopili hram učenosti in s tem začeli novo obdobje. Naj jim bo čim lepše, naj bo zraven skrbi, odgovornosti in učenja tudi polno veselja, smeha, igrivosti in prijateljstva.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image     user posted image   user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 644
31.8.2011 21:50:30   
Nika v službi
Naj bo jutri en zares vesel, prazničen, poseben dan za vse, posebej pa še za naše prvošolčke! Srečno in imejte se fajn!

F. Lainšček

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 645
31.8.2011 23:26:22   
špelin@
Srečno prvošolčkom in staršem user posted image

Nika v službi
, takole je prvi dan v šoli potekal pri moji starejši hčerki, pri srednji bo pa tako, da jih jutri ob 9h oddamo učiteljicam, starši odidemo in pridemo po otroke ob pol enajstih. Nič za starše user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 646
31.8.2011 23:52:09   
Naja31
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Ne vidim razloga, zakaj ne bi smela it zraven user posted image

lp, k

Pri nas gremo vsi, tudi mlajši bratec.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 647
31.8.2011 23:59:48   
2ursae
pri nas gre tudi cel komplet, vključno z dojenčico user posted image

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 648
1.9.2011 8:24:45   
Rubin.
No pa gremo v šolo user posted image .

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 649
1.9.2011 8:26:00   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

No pa gremo v šolo user posted image .

user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zato bi se morali otroci več igrati
Igra spodbuja otrokov razvoj, od ustvarjalnosti in motoričnih spretnosti do logičnega razmišljanja in socialnih veščin. ...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?