Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 21:50:15
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer punce... vse ste že bile v vrtcih, pri nas pa imajo navado, da jutri začnemo...jutri bomo starši zraven, v petek pa jih potem že tam pustimo...me prav zanima kako bo Sem pa zdaj spakirala stvari, pa me zanima če sem kaj pozabila. Vzela sem: rezervna oblačila (dolga in kratka) copatke plenice, robčke, kremo bidon za sok šalčko za mleko (ne zna še iz navadne šalčke pit) slinček dudo še rabim kaj Katy to je odvisno od vsakega vrtca posebej. Jaz imam v vrtcu samo rezervna oblacila in planice. Pa dudo ko je je še imel in flašo za pit. Aja pa kremico za ritko. Slinčke, robčke za rito in navadne imajo pri nas v vrtcu. Jap, tako so nam rekle ja...verjetno je to res različno. Jutri po moje vzami to kar imaš pripravljeno, pol boš pa sproti videla kako in kaj bo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 21:55:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 čer punce... vse ste že bile v vrtcih, pri nas pa imajo navado, da jutri začnemo...jutri bomo starši zraven, v petek pa jih potem že tam pustimo...me prav zanima kako bo Sem pa zdaj spakirala stvari, pa me zanima če sem kaj pozabila. Vzela sem: rezervna oblačila (dolga in kratka) copatke plenice, robčke, kremo bidon za sok šalčko za mleko (ne zna še iz navadne šalčke pit) slinček dudo še rabim kaj Katy to je odvisno od vsakega vrtca posebej. Jaz imam v vrtcu samo rezervna oblacila in planice. Pa dudo ko je je še imel in flašo za pit. Aja pa kremico za ritko. Slinčke, robčke za rito in navadne imajo pri nas v vrtcu. Jap, tako so nam rekle ja...verjetno je to res različno. Jutri po moje vzami to kar imaš pripravljeno, pol boš pa sproti videla kako in kaj bo. hvala...no saj to vem, sem mislila, če je kaj bolj nujnega,,,moram pazit, da ne bom T doma pozabla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 21:57:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala...no saj to vem, sem mislila, če je kaj bolj nujnega,,,moram pazit, da ne bom T doma pozabla To pa le pazi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 21:59:24
|
|
|
|
ly117
|
Kaj ima jutri popoldan kera čas za kako kavo. Ker se mi že rola, da se bo se še mojemu lahko malo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:02:47
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ima jutri popoldan kera čas za kako kavo. Ker se mi že rola, da se bo se še mojemu lahko malo. Jap,načeloma sem fraj.Grem pa na Poljane ob pol 5-h,ima Lea prvi trening atletike,tak da sem pol do 6-h tam.Bi se lahko kar na Železničarju dobile.!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:03:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hvala...no saj to vem, sem mislila, če je kaj bolj nujnega,,,moram pazit, da ne bom T doma pozabla To pa le pazi. Tota pa zmaga!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:08:32
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ima jutri popoldan kera čas za kako kavo. Ker se mi že rola, da se bo se še mojemu lahko malo. Jap,načeloma sem fraj.Grem pa na Poljane ob pol 5-h,ima Lea prvi trening atletike,tak da sem pol do 6-h tam.Bi se lahko kar na Železničarju dobile.! Meni je glih vseeno kje. važno je da je po 16h. Ker pridem tak sama.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:10:59
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ima jutri popoldan kera čas za kako kavo. Ker se mi že rola, da se bo se še mojemu lahko malo. Jap,načeloma sem fraj.Grem pa na Poljane ob pol 5-h,ima Lea prvi trening atletike,tak da sem pol do 6-h tam.Bi se lahko kar na Železničarju dobile.! Meni je glih vseeno kje. važno je da je po 16h. Ker pridem tak sama. Ja,ok,te pa se zmenima okoli pol 5-h tam kot smo se zadnjič dobile.Pa stale tudi lahko pridete!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:11:53
|
|
|
|
katy83
|
jaz žal jutri ne pridem na pijačo...naslednji teden pa kaki dan dopoldan...komot
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:12:26
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa počasi odhajam v deželo sanj,z upanjem,da ne bomo spet 2x jedli ponoči! Nočko!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:12:26
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ima jutri popoldan kera čas za kako kavo. Ker se mi že rola, da se bo se še mojemu lahko malo. Jap,načeloma sem fraj.Grem pa na Poljane ob pol 5-h,ima Lea prvi trening atletike,tak da sem pol do 6-h tam.Bi se lahko kar na Železničarju dobile.! kaj veš kdo bo njen trener?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:12:44
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ima jutri popoldan kera čas za kako kavo. Ker se mi že rola, da se bo se še mojemu lahko malo. Jap,načeloma sem fraj.Grem pa na Poljane ob pol 5-h,ima Lea prvi trening atletike,tak da sem pol do 6-h tam.Bi se lahko kar na Železničarju dobile.! kaj veš kdo bo njen trener? Maja!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:17:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ima jutri popoldan kera čas za kako kavo. Ker se mi že rola, da se bo se še mojemu lahko malo. Jap,načeloma sem fraj.Grem pa na Poljane ob pol 5-h,ima Lea prvi trening atletike,tak da sem pol do 6-h tam.Bi se lahko kar na Železničarju dobile.! Meni je glih vseeno kje. važno je da je po 16h. Ker pridem tak sama. Ja,ok,te pa se zmenima okoli pol 5-h tam kot smo se zadnjič dobile.Pa stale tudi lahko pridete! Zmenjeno.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:19:18
|
|
|
|
matcar
|
No,pa še eno slikico vam moram pokazat,preden grem spavanac! Motorist!
< Sporočilo je popravil matcar -- 31.8.2011 22:20:08 >
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:20:39
|
|
|
|
matcar
|
Zdaj pa čist res,NOČKO!!!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:27:30
|
|
|
|
bambixxx
|
čer katy kolikor sem si zapomnila seznam, mislim, da si vse spakirala. majakla kava ob 16.30h na Železničarju? mogoče mi2 tudi prideva... matcar lahko noč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:33:19
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar. Pa cartkanega motorista maš.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:39:33
|
|
|
|
katy83
|
uuuuu, Maks motorist.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:41:17
|
|
|
|
katy83
|
Bambi, Ly in Matcar (in vse ostale, ki ste tu, pa ne vem ) grem jaz zdaj spat...moram se ob 6-ih vstat Lahko noč punce. Vsem ki gredo jutri prvič v vrtec in v šolo držim pesti, da se bo ok izteklo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 22:43:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Lahko noč punce. Vsem ki gredo jutri prvič v vrtec in v šolo držim pesti, da se bo ok izteklo. Podpis in nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 23:17:49
|
|
|
|
botrca
|
Čer, bili na otvoritvi novega vrtca, Jan je nastopal in jaz seveda ponosna mamica...ker jih je nastopalo samo ene par...oz. tisti ki so sami hotli... . Vrtec je božanski...slikice so že na fb.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 23:18:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 hej, punce. Moja dva fanta pa sta danes prvo noč sama preživela ...jaz sem šla včeraj ob 17.uri delat, pa do 1-ih zjuraj, pa sem kar pri mami ostala in ob 7-ih sva se vstali pa še 2 uri delali...te pa sem morala domov, ker je dragi šel v službo. Je rekel, da se T ni nič kaj jokal in je lepo brez problema zaspal Bravo ati in T bravo fanta
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 23:24:00
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Oj eno vprašanje, spet: kot kaže bom kmalu na borzi KAKO in KAJ??? Aja, zaposlena sem (bila) 8 let. Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 23:25:03
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 moram pazit, da ne bom T doma pozabla zmagovalna
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 23:25:47
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Kaj ima jutri popoldan kera čas za kako kavo. Ker se mi že rola, da se bo se še mojemu lahko malo. dobimo obiske, pa moj je doma...tak da ne morem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.