ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko Čer. Evo nas doma. Za kavo danes ni zneslo, je moj že ob 14.30 končal, sva šla v Europark kr v Spar restavracijo nekaj pojest, pa v H&M sem si šla par malenkosti kupit, neke bokserce, pa tuniki dve. Hvala bambi da si poklicala, da odpade kava tako ali tako. Drugače smo pa bili v vrtcu, je bilo ful fajn, naša tamala se je ful zaigrala, pa fajn vzgojiteljici, je kr šla k njima v naročje in pozabila na naju. Je pa skupina, kjer so vsi letnik 2010. Drugače pa tudi naša je edina, ki še niti ne plazi, pa so rekle, da nič hudega, da pač te male malo bolj crkljajo, imajo kinderpete za njih, pa tele stolčke, ko so privezani noter. Pa je rekla tudi, da tile ta najmanjši pol ponavadi najbolj napredujejo, ker jih ta večji potegnejo, tako da me sploh ne skrbi. Skratka, naša bi danes že komot tam ostala in se prav veselim, da bo šla v vrtec decembra Ponavadi je tak, Pa super za A.