Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 21:34:10
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hokus pokus kamum: http://im-smiley.com/smiley/?category=love hvala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 21:39:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Hokus pokus kamum: http://im-smiley.com/smiley/?category=love hvala Ni kaj.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 21:40:15
|
|
|
|
majakla
|
Čer Botrca: si kooončno doma. V Novigradu smo bili, v kempu, hodimo že 100 let tja. Bambi: pa kje si ti to spet staknila, da boš čimprej boljše. Teo: kam se ti mudi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 21:40:33
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Otroka spravila spat...zdaj pa se sladkam z Zagrebško rezino iz Trojan...krofe sem pa že pojedla . Jaz pa otroke,razen Lee.jem pa bananasplit!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 21:43:11
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Čer Botrca: si kooončno doma. V Novigradu smo bili, v kempu, hodimo že 100 let tja. Bambi: pa kje si ti to spet staknila, da boš čimprej boljše. Teo: kam se ti mudi? Pa videt bi ga mogla(mogoče bom dala video na moj profil,pa si poglej),kaka jeza je bla pol,ko mu nisem več pustila.Pa cvilo je od sile,pa se kr zaganjal naprej.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 21:51:40
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx z mene pa še kuj lije, od jutra sem že pol kile shujšala ... sem že mojega po linex poslala v lekarno... o joj Podpis. Ko sem jaz imela nazadnje take težave sem shujšala za kilo. ti bom jutri povedla končni rezultat, zdaj je šele polcajt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 22:04:39
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx z mene pa še kuj lije, od jutra sem že pol kile shujšala ... sem že mojega po linex poslala v lekarno... o joj Podpis. Ko sem jaz imela nazadnje take težave sem shujšala za kilo. pa hvala vsem za pikepoke
< Sporočilo je popravil bambixxx -- 30.8.2011 22:05:12 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 22:08:53
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Bambi: pa kje si ti to spet staknila, da boš čimprej boljše. pojma nimam. mogoče kaka hrana, čeprav je moj zaenkrat ok. možno je tudi od previjanja, čeprav si vsakič z milom umijem roke. sem mogoče bolj občutljiva na te bakterije razkužila pa ne smem uporabljat, ker imam potem čisto odprte roke, tak mi izsuši kožo.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 22:10:13
|
|
|
|
bambixxx
|
grem počasi počivat, nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 22:11:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Botrca: si kooončno doma. V Novigradu smo bili, v kempu, hodimo že 100 let tja. jap...sam bi bila še če bi moj imel dopust...super nam je bilo...aha v Novigradu sem bila 3 leta nazaj...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 22:13:19
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx ti bom jutri povedla končni rezultat, zdaj je šele polcajt
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 22:13:50
|
|
|
|
ly117
|
Gremo mi spat. Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 22:14:02
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem proti spalnici...nočko
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 22:33:08
|
|
|
|
matcar
|
Nočko vsem!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 7:09:55
|
|
|
|
rina22
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina lepo te je brati po dooooooolgem času. Za vrtec se pa ne sekiraj preveč, se bo fajn imela. Ti verjamem pa da ti je težko. Sam čimprej se boš ti sprijaznila, tem boljše bo. Saj veš otrok to čuti. Vem, da se bo mela fajn, samo me je strah tega uvajana - kak se bo navadla,.. Saj se trudim, da bi bla ultra srečna in da bi ju3 kar žarela od sreče, ko bo šla v vrtec ly,
< Sporočilo je popravil rina22 -- 31.8.2011 7:10:37 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 7:12:13
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa čisto zanič danes. zgleda, da sem spet neki virus fasala, imam črevesne težave... hb vsaj bruham ne, tako kot zadnjič...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 7:20:00
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca spoznavnega imamo v vrtcih vsi otroci, ki gredo prvič v vrtec Mi tudi gremo zdaj prvič v vretc, pa nismo meli spoznavnega včeraj smo imeli samo starši sestanek, dan odprtih vrat pa smo imeli že nekje junija.. Odvisno je od vsakega vrtca.. Jaz bi tudi raje vidla, da bi se v "našem" vrtcu malo drugače spravljali k uvajanju ampak, kaj češ.. tak pač je...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 7:36:14
|
|
|
|
botrca
|
Jutro
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 8:45:28
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca spoznavnega imamo v vrtcih vsi otroci, ki gredo prvič v vrtec Mi tudi gremo zdaj prvič v vretc, pa nismo meli spoznavnega včeraj smo imeli samo starši sestanek, dan odprtih vrat pa smo imeli že nekje junija.. Odvisno je od vsakega vrtca.. Jaz bi tudi raje vidla, da bi se v "našem" vrtcu malo drugače spravljali k uvajanju ampak, kaj češ.. tak pač je... Jutro, Rina te v nulo razumem, sem bila pred letom na istem kot ti, ampak verjemi mi, da je za otročke morda tako še lažje, za nas starše pa ne. Mi bi na dooolgo uvajali, pa zraven bili, pa vse pod kontrolo imeli... otroci pa se navadijo, da je tako in gotovo. Po moje bo T. to hitro sprejela in že kmalu bo glavna v skupini.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 9:33:10
|
|
|
|
majakla
|
Aja Rina, pa oprosti če pametujem, ni moj namen, ampak se spomnim, da so meni lani vsi (zdaj jih razumem) šli že rahlo na živce s svojimi nasveti.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 9:33:53
|
|
|
|
bambixxx
|
jutro, še vedno me šraufa, so pa linex, banane in čokolada že začeli po malem delovat. danes bom še rižoto skuhala, pol pa upam, da bo počasi.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 9:37:12
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! Vstala pred 15min. L pa še spi.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 10:30:05
|
|
|
|
botrca
|
Kavo spila, zajtrkovali smo...zdaj pa greva z Janom k sosedi na kavo in klepet...je nisem vidla več kot mesec. Se tipkamo.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 11:36:56
|
|
|
|
katy83
|
hej, punce. Moja dva fanta pa sta danes prvo noč sama preživela ...jaz sem šla včeraj ob 17.uri delat, pa do 1-ih zjuraj, pa sem kar pri mami ostala in ob 7-ih sva se vstali pa še 2 uri delali...te pa sem morala domov, ker je dragi šel v službo. Je rekel, da se T ni nič kaj jokal in je lepo brez problema zaspal Bravo ati in T Jutri pa vrtec se full veselim je pa vseeno mali cmok v grlu...pač, kako bo T? ampak bo že
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 31.8.2011 11:38:10
|
|
|
|
katy83
|
botrca, diploma je zdaj malo počivala, naslednji teden moram končat (moj plan), da do konca septembra lahko dam lektorirat.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.