|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2011 - 2.del
31.8.2011 8:22:30   
anschk
Dobro jutro...
Da se še jst pofočkam.Smo že od 5.30 pokonci, je bil mali zeloooo zgoden danes. user posted image  Hja, si vsaj kondicijo nabiram že za pol. user posted image
Danes greva k mojim starim staršem na Dolenjsko malo na izlet in si obetam eno dobro babičino kosilo. Mljask. user posted image  
V torek mava z možekom obletnico poroke- imate kakšno idejo kaj podarit? Včasih mam občutek da sva si že vse možno podarila in mi zmanjkuje idej...Če ima katera kakšno izvirno lepo prosim za pomoč...
pozdravček in lep dan!

(odgovor članu panja)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
31.8.2011 8:50:26   
krissttina
Še jaz zaželim dobro jutro in še lepši dan.
Moja dva sta odšla na uvajanje v vrtec. Za enkrat sine hodi ful rad in jaz samo držim pesti, da tako tudi ostane. Mal me je strah kako bo ko bo dojenček..... a upamo na najboljše.

Vsako jutro najprej na netu pogledam sem na naš forum,da vidim če je kak nov dojenček. Danes je bila očitno mirna noč.

Naš dan D je jutri, a naša frajla se ni še prav nič umirila in ni kakšnih posebnih znakov, da bi se ji kam mudilo. No če je počakala že tako dolgo, naj še tale 1.9. preskoči, da ji ne bo ravno za RD treba v šolo.

Tud mi smo se danes povabili na kosilo k moji mami, tako da sedajle dopoldan še skočim v laboratorij, pa morda še kakšna trgovina, da mal napasem očke. Pol itak nekaj časa ne bi hodila z dojenčkom po trgovinah.

Včeraj je bilo nekaj govora o postiljanju postelje za dojenčka. Pri nas premočljiva podloga tud ni imela pomena dokler se nismo začeli odvajati od pleničke. Imeli smo sicer jo, a je bila čisto sama sebi namen če pomislim.

Sonček je že visoko na nebu. Uživajte dan, božajte trebuščke in imejte se fajn!!!!!

user posted image

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
31.8.2011 9:06:08   
flneja
Pozdravljene vse skupaj.

Tudi jaz sem imela včeraj pregled oz. ctg, ki je bil brez posebnosti. Vse ok.

Ker gre moja ginekologinja na dopust, mi je napisala napotnico za naslednji pregled v Celje v petek, 2.9.

Imam tak nek slab občutek, da me bojo gor obdržali, ker je napisala nadzor zaradi nosečniške sladkorne. Čeprav si doma sama merim in je vse ok.

Res si ne želim sedaj prej oditi od doma, ker imamo ravno uvajanje v vrtec in si želim biti zraven.

Močno upam, da bo naša druga pupa pred petkom pokukala na svet, ker bom tako lažje zdržala v bolnici, kot pa čakala na porod v bolnici.user posted image

Uživajte!

(odgovor članu krissttina)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
31.8.2011 9:11:41   
*žurerka*
OJLA.... no meni pa včeraj ni nobena odgovorila če je vaš user posted image  čist miren????user posted image user posted image user posted image  jaz ga skoraj da ne čutim user posted image user posted image  rahli premiki ma fulllllllllll malo in kdaj se mu kolca in to je tud vse ... ne vem če pridemo do 5-6-premikov na dan user posted image  pregled pa komaj v ponedeljek ...... user posted image

(odgovor članu flneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
31.8.2011 9:20:53   
jaznoseca
user posted image  
PDP, nick, starost, zap. , št. , pregled, kraj

1.9.
pomarančika, 23, 1user posted image , 0user posted image , ?., Slov. Konjice,user posted image
mamicabiba, 31, 2user posted image , 1user posted image , ?, okolica Maribora,user posted image
srecka84, 27, 1user posted image
, 0user posted image , 01.09.,  Obala, user posted image
tajči84_, 27, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
krissttina, 35, 2user posted image , 1user posted image , ?., Grosuplje, user posted image
2.9.

tinci1, 27, 4user posted image , 1user posted image ,
?., Domžale, user posted image
MojkaUA, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
panja, 30, 2user posted image , 1user posted image ,31.8.,  Savinjska, user posted image
delfinkica, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., ?
Sunny_Dream, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
vintage, 25, 1user posted image , 0user posted image , ?., okolica Kopra,  user posted image

3.9.

sonce81, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana
jaznoseca, 38, 5user posted image , 1user posted image , 31.08., Maribor, user posted image
4.9.

Jessy82, 29,1user posted image ,0user posted image , ?, Savinjska, user posted image
nepremagljiva, 37, 7user posted image ,2user posted image , ?., ?
URSY33, 33, 4user posted image , 1user posted image , ?, Litija, user posted image
lorelei82, 28, 2user posted image , 0user posted image , ?., Maribor, user posted image
5.9.
bucka2, 26, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
jejhata, ?, 2user posted image , 1user posted image , , ?, user posted image
ivanjščica, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
6.9.

Nincica1, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
7.9.
larisa011, 32, 6user posted image , 3user posted image , ?., okolica Maribora
plouse, 31, 2user posted image , 1user posted image ?,
Reby, 36, 2user posted image ,1user posted image , ?., Ljubljana

vrtnica83, 28, 3user posted image , 1user posted image ,
?.,  okol. Domžal, 
user posted image
8.9.
Norica, 30, 2user posted image ,1user posted image ,  ?., ?
strelkica, ?, 4user posted image , 3user posted image , ?., ?,
user posted image
9.9.
Pigy, 28, 1user posted image , 0user posted image , 31.08.., Ljubljana, user posted image
 josephine27, 29, 2user posted image , 1user posted image , ?, Ajdovščina, user posted image
flneja, 30,2user posted image ,1user posted image , 02.09, štajerska user posted image
10.9.

karin82, 28, 2user posted image , 1user posted image , ?
, ?

TiaŽan, 25, 2user posted image ,1user posted image , ?,  Podčetrtek
rainbow, 36, 3user posted image , 2user posted image , ?, Maribor, user posted image
Pelija, 36, 4user posted image , 3user posted image , ?., Gorenjska
nosečka*, 25, 3user posted image , 1user posted image , ?., dolenjska, user posted image
11.9.

agha , 32, 2user posted image , 1user posted image ,
07.09, Kranj
Anonimna, ?, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?
Ancicici, ?, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana

TDiemat, 25, 2user posted image , 0user posted image , 06.09.,  okolica Maribor, user posted image
Krysia, 34, 4user posted image , 1user posted image , 31.08.,  Ljubljana,
user posted image
eltea333, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., ?,  user posted image
12.9.

Lannna, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Maribor
btackab, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Kočevje
13.9.

anabanana1981, 29, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
leaa, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zagorje ob Savi, user posted image
klavdija27, ?, 3user posted image , 1user posted image , ?., Zreče, , user posted image ,user posted image
14.9

olana, 28, 2user posted image , 0user posted image , 06.09, ?, user posted image
Cebelica2, 30, 3user posted image , 2user posted image , ?, ?
NAHRIN, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, ?
Hulaqalula, 36, 3user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
15.9.

dory,32, 2user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
16.9.
*tedy*, 40, 4user posted image , 3user posted image , ?., Ljubljana
D.anna 76, 34, 3user posted image , 2user posted image , ?.,  Ljubljana
issa, 24, 2user posted image , 1user posted image , 31.08., Maribor, user posted image
*AnaL*, 32, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., ?,  user posted image
PikaPokaZBusijem, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?., Domžale
17.9.

kristi07, 28, 1user posted image , 0user posted image , ?, Zapuže, user posted image
KAHLO, 32, 3user posted image , 1user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Evvva, 30, 1user posted image , 0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
*alja*, 27, 2user posted image , 1user posted image ,
?., Prekmurje
, user posted image
18.9.
19.9.
rihtarca, 31, 3user posted image , 2user posted image , ?., ?, user posted image  
vlazag, ?, 1user posted image , 0user posted image , ?, Velenje
Shamsia, 30, 2 user posted image , 1user posted image , ?., okolica Postojne, user posted image
nana13, 27, 2user posted image , 1user posted image , ?., Strunjan, user posted image
daka, 37, 3user posted image , 2user posted image , 01.09
.,  Maribor,
user posted image
izola05, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Kopra, user posted image
20.9.

*žurerka*, 26, 3user posted image ,
1user posted image , 05.09, ?, user posted image
21.9.
Dorianna, 32, 2user posted image , 1user posted image , ?., okol. Ljubljane, user posted image
mala mala, 25, 2user posted image , 0user posted image , 08.09., Prlekija, user posted image
Princess_, 22, 1user posted image , 0user posted image , 01.09., Ljubljana, user posted image
22.9.

Ajda_, 24, 1user posted image , 0user posted image ,
?., okolica Ptuja,
user posted image
Tanejci, ?, ?user posted image , ?user posted image , ?., ?
Septembrovka, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Ljubljana, user posted image
23.9.

carly, 28, 4user posted image , 1user posted image , 06.09., okolica Jesenic, user posted image
24.9.
Tajska, 33, 2user posted image , 1user posted image , ?., Trbovlje
NM, 34, 3user posted image , 1user posted image ,
?., Postojna, user posted image
25.9.

SSheila, ?, 3user posted image , 1user posted image ,  ?., ?
anonimna ,?, 5user posted image , 1user posted image , ?., Mengeš
matejkaantolin@gmai, ?, 4 , 3 , ?, ?

mate0ja, 29, 2user posted image , 1user posted image ,
01.09.,
Ljubljana, user posted image
juicy, 35, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., ?, user posted image
26.9.

anschk, 25, 2user posted image , 1user posted image , ?, ?
27.9.
bimba7277, 39, 2user posted image , 0user posted image , ?., ?, user posted image
san, 33, 5user posted image , 4user posted image 07.09, Ljubljana, user posted image
mama11, ?, 3user posted image , 2user posted image , 07.09., okolica Ljubljane, user posted image
28.9.
Spellybelly, 27, 1user posted image ,0user posted image
, 09.09., Dolenja vas, user posted image
tweety83, 28, 2, 1, ?, Poljčane, user posted image
29.9.

bela zvezdica, 30, 3user posted image , 1user posted image , ?, Štajerska
pumpkin23, 30, 2user posted image , 1user posted image , 12.09., Ljubljana, user posted image
2.2., ?, 3user posted image , 1user posted image ,  31.08. , ?,
moniketna, 22, 1user posted image , 0user posted image , 31.08., Ravne na Koroškem
Princess1, 30, 3user posted image , 0user posted image , 02.09., Ljubljana,
user posted image
pomar*ANČA*, 26, 2user posted image , 1user posted image , ?., okolica Domžal
mojcyka, 24, 1user posted image , 0user posted image , ?, okolica Ptuja
30.9.

Majcii, 29, 1user posted image , 0user posted image , ?, Medvode
anabanana, 22, 1user posted image ,0user posted image , ?., Ljubljana, user posted image
Neja 007, 30, 2user posted image , 1user posted image , ?., Kamnik, user posted image
anchy_, 27, 1user posted image , 0user posted image , 07.09., Novo mesto
wifi, 29, 2user posted image , 1user posted image , 13.09., Stranice

SKUPAJ NAS JE: 105
NOSEČKE Z DVEMA
: klavdija27
Z NAMI SO POT ZAČELEuser posted image :
sashy,SILVA,anonimna , Arabella1, Norica, lunax, anonimna3, mucixxx, Dream

user posted image

user posted image
datum poroda, nick, spol in ime, teža in dolžina novorojenčka,

03.8. 
ninalarsLars (2900g, 49cm) 29 dni pred pdp
14.8.  barbara85  Zala (2620g, 47cm), 18 dni pred pdp
16.8.  Teni RRLuka (3830g, 49cm), 19 dni pred pdp
19.8.  modrimedo, Lucija (3075g, 50cm), 23 dni pred pdp
21.8.  lily81Žiga (3900g, 54cm), 10 dni pred pdp
26.8.  ANDMIL, Leonida (3690g, 51cm), 1 dan po pdp
27.8.  anastaziaMatevž (3700g, 53cm), 5 dni pred pdp

user posted image : 3 user posted image

(odgovor članu jaznoseca)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
31.8.2011 9:26:02   
flneja
*žurerka*, probaj takrat ko počivaš dati roke na trebuh. Moja je imela obdobje, ko se je samo na rahlo premikala in sploh nisem zaznala gibov, če nisem imela rok na trebuhu.

Drugače pa, če tudi tega premikanja ne čutiš, kar brez slabe vesti pokliči ginekologa, pa bosta naredila ctg ali ultrazvok, da vidi če je vse ok. Lahko, da maternica popušča in se otroček ne počuti več ok, lahko pa da se samo pripravlja na porod user posted image .

Pa brez panike.

Neposredna povezava do sporočila: 1806
31.8.2011 9:30:19   
jaznoseca
Dobro jutro user posted image ! Sicer sem tudi jaz že od 4 pokonci, a sem malo štrckala po tv-ju in čakala, da se mali prebudi in ga odpremim v vrtec. Jutri bo nova skupina in zgleda, da ga bom lahko še kar jaz peljalauser posted image . To preprosto ni več fer - bila sem prepričana, da bomo do sedaj že 4-je... Točno vem namreč, kdaj je naš bebi nastal in zdaj ga će krepko sračka user posted image user posted image user posted image . Al je taka lenobica, al pa trma... No, samo naj bo zdrav...

Se mi je nekaj zaluštalo in si grem pripravljat. Nastalo bo nekaj takega:
user posted image

Privoščim tudi vam! Pa dober tek in en lep, lep dan na ta zadnji avgust. Potem se pa naj koooooončno že začne nekaj dogajat proooooooooosim!

žurerka jaz ti nisem odgovorila, ker vsak dan napišem to, kar te zanima. Tudi pri meni je bebi čisto čisto miren. Ne naštejem 10 gibov na danuser posted image . Pri prvem je bilo čisto drugače. Sem pa imela ctg in je vse ok. Tako, da nič skrbet. Če te pa ful skrbi, pa se pojdi pokazat ali vsaj pokliči g.

Danes je moj zadnji pregled, potem sem prepuščena na milost in nemilost MB bolnici - bljak. Vso srečo danes vsem na pregledih!

Neposredna povezava do sporočila: 1807
31.8.2011 9:35:05   
Shamsia
žurerka - pri meni je bla prva nosečnost taka vsak dan, tako da če sm jo čutla enkrat na dan, mi je blo dovolj, ravno tolko, da sem vedla, da je ok. Tokrat je mal boljše, ampak zadnje dni je tudi naš mali ful miren, neki tacga, kot pri tebi. Meni se to ne zdi nič kritično, če ga čutim, mi je to dovolj. Je pa res, da nimam cajta se nit vsest cel dan, gibe čutim pa samo, ko ležim, drugač ne. Nekatere sicer štejejo dnevno in če jih je devet in ne 10, via urgenca user posted image Če te bo edin to pomirilo, pol raj pejdi, ker boš sam živčna cel dan.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
31.8.2011 10:38:00   
pomarančika
Živjo!!!
Jz mam pa dons PDP pa se še nč ne dogaja user posted image pa bi tok rada da bi že kej blo....no bomo vidl kaj bojo rekl v porodnišnici k se bom šla pokazat...a kera ve a je nujno da se gre zjutri al je vsen kdaj ke pridš? jz bom šla tm okol 12h da bo šla lahka še moja mami zravn da nebom sama peš hodla do ke sicr mam sam 10 min do P. sam vsen ....dršte pesti da bojo rekl da naj grem kr rodit user posted image user posted image bi blo tok fajn ...mi je lep datum tale 31.8. user posted image upam da bo ...dršte seuser posted image

< Sporočilo je popravil pomarančika -- 31.8.2011 10:39:34 >

(odgovor članu Shamsia)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
31.8.2011 11:10:33   
2.2.
ojjj!
danes je pa moj srečen dan-naj tako ostane za vedno. no imela sem pregled in pred 1mesecem pri nadomestni , ki niso bili meritve dobre me je bilo res strah da ni kaj narobe. no pred 1 mesecem naj bi otrok tehtal 1700g no danes pa tehta 2900g-a je mogoče da se v tolikem času toliko zredi. še sama G je rekla da so bile prejšne meritve površne. no drugač je z otrokom vse ok aha pa še obrnil se je na glavico, plodovnice dovolj. drugo pa ni več gledala-če sem kaj odprta in podobno...sem pa dpbila napotnico..

(odgovor članu pomarančika)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
31.8.2011 11:34:21   
Spellybelly
Juhuuu! user posted image

Pa je spet en lep, svež dan! Se da takole dopoldne vsaj kaj naredit po hiši, ker ni pretoplo.
Sem vsa vesela, ker jutri pridejo še spalnico zrihtat, pokitat in v petek pobelit, da potem lahko pripravim posteljico za našouser posted image ! Hvala punce za vse odgovore glede posteljice!

Žurerka, če malo manj miga ni čisto nič narobe...jest sm tudi prejšnji teden moji nadomestni G mal pojamrala, da ni tko živahna kot bi mogla bit...pa sva mal pogledali in je rekla, da je vse uredu. Tako, da komot pokličeš svojo G in ji poveš kaj in kako...pa ti bo svetovala...pa še boljše se boš počutila. Malo se tudi user posted image umiri in pripravlja na dan D. user posted image Pomaga, če se malo stuširaš z mrzlo vodo, da te malo zbudi in požene kri po žilah....pa fajn jo božaj po trebuščku, pa velik ji poj ob radiu, pa fajn se pogovarjajta, pa očiju reci ,naj jo mal polupčka... pri nas to pomaga. user posted image  

Jaznoseca....mmmmmmmmmmm tole pa dobr zgleda! Si  grem tud sama mal "polepšat" dan z enim domačim smootijem! user posted image

Uh...je že pol dvanajstih...bo potrebno še kaj poštimat preden pride dragi iz službice, pa premislit kaj bo za kosilo, ...
Drage souser posted image ! Pridno božajte svoje trebuščke, tiste ki ste že tik pred najlepšim dnevom...držim pesti, da bo vse tako, kot mora bit, veliko
sončka vam želim, pa pustite se razvajat! user posted image user posted image user posted image ***

Lep dan vam želim!

(odgovor članu 2.2.)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
31.8.2011 11:46:36   
vintage
IZVIRNO SPOROČILO: *žurerka*

OJLA.... no meni pa včeraj ni nobena odgovorila če je vaš user posted image  čist miren????user posted image user posted image user posted image  jaz ga skoraj da ne čutim user posted image user posted image  rahli premiki ma fulllllllllll malo in kdaj se mu kolca in to je tud vse ... ne vem če pridemo do 5-6-premikov na dan user posted image  pregled pa komaj v ponedeljek ...... user posted image

Weila,
mene otročiček že dva dni heca, se lepo najavi s popadki kateri kasneje pojenjajo seveda, tako sem tudi včeraj skoraj bila odšla v bolnico.
Se mi je pa včeraj otroček tudi umiril, tako kot pri tebi...vse kar mi je dajalo vedet da je še med nami je bilo nekaj premikov in na koncu, tako za lahko noč darilce: brca v rebra, pa še dol mi pritiska...sliši se dosti, sam jaz sem naštela še manj premikov kot ti.
Sam baje če se otroček umiri pomeni da je porod blizu blizu, bodi pozorna na znake user posted image

Lep dan želim še naprej user posted image

(odgovor članu *žurerka*)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
31.8.2011 11:52:51   
srecka84
Punce, malo smotano vprasanje imam...tiste, ki ste ze rodile tako, da so vam sprozili porod, kaksne priprave me cakajo???? Klistiranje, britje ( to jim bo prisparano), se kaj????

(odgovor članu Spellybelly)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
31.8.2011 12:27:42   
daka
2.2.user posted image user posted image user posted image user posted image za dobre mere user posted image .Pa da si se oddahnila.Mene jutri čaka pregled in UZ.Tudi moj user posted image pridno raste.Lep pozdrav vsem!!

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
31.8.2011 12:32:23   
josephine27
moj se je tud zelo umiril. komaj naštejem tistih 10 pa še to so bolj rahli premiki ne več tako živahni kot prej. že par dni je tako, včasih me že prav skrbi pa se potem spet mal premakne. imam pa tud iz prve nosečnosti tako izkušnjo da se je zadnji teden zelo umiril. glede na to da imam do PDP še 9 dni se mi zdi to kar nekam normalno.

sicer sem še popolnoma zaprta in lažnih popadkov tud ni. ful zanimivo ker sem jih imela 3 tedne nazaj precej pogosto.ctg ni pokazal še nič. naslednji pregled imam pa 5.9..

(odgovor članu srecka84)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
31.8.2011 13:26:24   
carly
Srecka84 pri nas je britje in klistir pa obrazce za izpolnit če jih nisi že prej ( pač vsi tvoji podatki pa poj od otroka ko se bo rodil, pa od očeta pa komu lahko zaupajo podatke o otroku če bodo klicali po telefonu, pa glede zdravstvenega stanja in podobno ).Potem pa v porodno pa tam ctg pa mehur predrejo pa umetne našopajo in potem je to to.

(odgovor članu josephine27)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
31.8.2011 14:18:24   
Shamsia
2.2. - super! ma te meritve so vedno tako tako. moj g prav, da je odvisno, kolko trebuščka vidi na UZ, če se vidi cel, potem je dokaj točno, če je pa otroček mal zamaknjen pa poklika ke oddoka, kar je takoj pol kile lahk +/- Sam sekiraš pa itak da se, če ti povejo, da kej ni....mah.
srečka - jest se spomnim sam ctgja in klistirja, britje jim je blo pršparano. Je pa moj ene papirje izpolnjeval v porodni, sama sem bla itak že aut od bolečin, tako da je šlo pol mim mene user posted image
Aja, pa pregled mam zdej 12.9., za tiste, ki pridno ažurirate seznam.

Mam pa tut jest eno vprašanje in sicer, če ve katera, kje bi se dalo kupt kej lepga za oblečt za poroko (me do poroda namreč čakata še 2 poroki). Ne oblačim se lih  v takem stilu in zato nimam pojma, kje kej lepga najt. Idealno bi blo, kšn tak modelček, da bi tut pol nosila, ker nimam lih ful trebuščka. Sej za nosečnice nit ne vem, če obstaja kej v takmu stilu. Hm vem, da nima nič, sm bla lih prejšn teden. Skratka, kje so kolkrtok normalne cene in lepe stvari.

(odgovor članu anschk)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
31.8.2011 14:30:27   
vintage
zanima me če je otrdevanje bušija znak da se moraš it pokazat?
meni to dela že odkar sem se zbudila, na trenutke zna kar bolet..

kaj menite?
res sem upala da mi voda odteče ker to ugibanje me dela živčnooo...user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
31.8.2011 14:34:14   
olana
Ja pa te boli še križ al pa kaj zraven? Si meriš na koliko ti otrdeva?

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
31.8.2011 14:52:19   
Pigy
Končno iz pregleda, bi me kmalu notri obdržali. Uh, mam srečo večjo k pamet, sem se kr mal ustrašla. Uglavnem v ponedeljek 5.9.  imam pod nujno nazaj kontrolo, če pa opazim kaj ne navadnega pa takoj nazaj.

Ctg baje full slab, se tamala ni nič premaknila, pritisk 151/89, naredila uz, ki je pokazal dovolj plodovnice in moja miška baje tehta 3000g. Odprta 3-4 prste, mala pa ni še čist dol, tko da so me spustili domov. Je pa rekla da če bo bolečina še bolj močna ali da bom še bolj jo čutila spodaj naj kr nazaj pridem.

V ponedeljek je pa rekla naj mam kr svoje stvari za porodnišnico s seboj.

Kar se tiče teka odtekanja, je rekla, da ko mi bo začela plodovnica odtekat, bom videla da je čist drugače kot to sedaj, in da popadka ne bom mogla zgrešit. Pravi, da mi bo takrat vse jasno in naj se ne sekiram.

Uglavnem, čakam ponedeljek in da vidmo al bo to za nas najlepši dan al bo še mal hecala user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 2.2.
ojjj!
danes je pa moj srečen dan-naj tako ostane za vedno. no imela sem pregled in pred 1mesecem pri nadomestni , ki niso bili meritve dobre me je bilo res strah da ni kaj narobe. no pred 1 mesecem naj bi otrok tehtal 1700g no danes pa tehta 2900g-a je mogoče da se v tolikem času toliko zredi. še sama G je rekla da so bile prejšne meritve površne. no drugač je z otrokom vse ok aha pa še obrnil se je na glavico, plodovnice dovolj. drugo pa ni več gledala-če sem kaj odprta in podobno...sem pa dpbila napotnico..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to je pa res lepa novica

žurerka- meni je danes rekla da kr se je tako umirila, da je znak da se res počasi že pripravlja.

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
31.8.2011 14:52:43   
vintage
je trd že celi dan, prav boli me...

(odgovor članu olana)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
31.8.2011 14:54:44   
Pigy
IZVIRNO SPOROČILO: vintage

je trd že celi dan, prav boli me...

mal glej na uro, kako ti otrdeva, na kok časa. Če te pa preveč boli pa bo res najbolje da se greš pokazat.

(odgovor članu vintage)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
31.8.2011 15:30:05   
jaznoseca
Hej hej, tudi jaz iz pregleda. Posteljica že zrela, plodovnice že malo manj, glavica čisto spodaj - je komaj izmeriluser posted image , otrok težek 3700g.... skratka, ne vem kaj še čaka user posted image . Pa se malo najavi in potem umiri. Ctg je bil ok - je pa vmes prišel g pogledat in ker je bil čisto miren, mi je malo pretresel trebuh in evo ga, smo že migali user posted image . Sem prav vprašala kaj naj nardim, da ga zbezam ven? Pa pravi: tonik pit, pa po stopnicah hodit in seveda dobro staro napotilo: sexuser posted image . No, pri tem slednjem, je moj kar malo zrastel na stoluuser posted image user posted image user posted image .

Klicala sem v porodnišnico in se naročila za ctg - mi pravi kar na pdp, ob 10.00 v porodno sobo. Seveda potrebujem tudi napotnico... ena je spraševala za danes hmmm pomarančika?

2.2. lepo za lepe mereuser posted image ! Saj te meritve so res bolj tako, sploh če ne more lepo ujet bebice...

srečka od vseh priprav pri meni ni bilo nič. Pobrila sem se sama oz. je moj pomagal, klistirja ni bilo. Verjetno tud odvisno od porodnišnice. Papiriologija pa obvezno - ker ti je ful do tega, ko maš popadkeuser posted image .

shamsia pojma nimam kje kaj lepega kupit za oblečt, sploh s trebuščkom... morda kak c&a?

vintage meni trebuh otrdeva že 5 mesecev in to po večkrat na dan. Zdaj , če so še kakšni drugi znaki, pa pokliči in se pojdi pokazat.

(odgovor članu Pigy)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
31.8.2011 15:46:56   
Pigy
vem da ste se že menle o teh meritvah. Zdej sm vidla v materinski da mi je dala zdraven listek in gor piše:

38 5/7

GV/TT/BPD 93
HC 334
AC 331
FL 70
OTT 3000 g

Kaj je zdej velikost ploda?

Neposredna povezava do sporočila: 1824
31.8.2011 15:50:38   
2.2.
jaz imam tudi eno poroko samo sem jo kar odpovedala, ziher nebi zdržala...bo šel pa mož in tamala res pa je da je v zagrebu.....pa tako sem si želela na eno takšno prestižno poroko...no saj je bolše otrok kot pa to.

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?