Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 9:35:30
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Nekaj sem le ujela: Ly vse najboljše!!! Kdaj si ga te imela? Hvala in v soboto. IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kaj imate kozice na obisku? Imam doma ono peno, rabiš, al že imaš? Jap, so nas koze obiskale. Žal so teden dni prepozno prišle. Mam neki beli sprej. Tak da hvala za ponudbo. Špicamo se pa tak, kolk pusti.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 9:45:06
|
|
|
|
majakla
|
Aja Ly, glede kozic, eni priporočajo tuširanje, meni pa je kolega, dela v lekarni, rekel NE tuširat, edino če hočeš fuuul kozic in ga nismo in jih res ni ime veliko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 9:47:13
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Aja Ly, glede kozic, eni priporočajo tuširanje, meni pa je kolega, dela v lekarni, rekel NE tuširat, edino če hočeš fuuul kozic in ga nismo in jih res ni ime veliko. Hvala.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 9:54:19
|
|
|
|
majakla
|
Kava KDAJ? Jutri po vrtcu?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 12:54:32
|
|
|
|
bambixxx
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava KDAJ? Jutri po vrtcu? 15.30h Železničar?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 12:58:31
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava KDAJ? Jutri po vrtcu? 15.30h Železničar? Zmenjeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 13:42:12
|
|
|
|
arabela*
|
Male se danes igrata ko zmešane... počasi grem mizo pripravit za kosilo, potem pa tak gremo do kolegice
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 15:10:03
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava KDAJ? Jutri po vrtcu? 15.30h Železničar? Zmenjeno. Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 15:26:52
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava KDAJ? Jutri po vrtcu? 15.30h Železničar? Zmenjeno. Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi Jaz bi tudi, pa ne gre.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 16:08:13
|
|
|
|
ly117
|
Katy kartice so že doma. Hvala lepa.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 16:54:08
|
|
|
|
bambixxx
|
jaz sem pa čisto zanič danes. zgleda, da sem spet neki virus fasala, imam črevesne težave... hb vsaj bruham ne, tako kot zadnjič...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 17:21:07
|
|
|
|
karmen7
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx jaz sem pa čisto zanič danes. zgleda, da sem spet neki virus fasala, imam črevesne težave... hb vsaj bruham ne, tako kot zadnjič... Ojej, držim pesti da boš čim prej ok
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 17:28:05
|
|
|
|
majakla
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava KDAJ? Jutri po vrtcu? 15.30h Železničar? Zmenjeno. Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi Jaz bi tudi, pa ne gre. Juhuuu in škoda.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 17:53:01
|
|
|
|
Arwenko
|
IZVIRNO SPOROČILO: karmen7 IZVIRNO SPOROČILO: majakla IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx IZVIRNO SPOROČILO: majakla Kava KDAJ? Jutri po vrtcu? 15.30h Železničar? Zmenjeno. Jaz tudi, jaz tudi, jaz tudi Huh, to pa ne vem če mi bo zneslo, mogoče pridem na hitrco vas pozdravit, ob 16h morem mojega pobrat, ob 17h pa imamo v vrtcu Se moram z mojim zmenit kako in kaj ali bova šla na kosilo kam ali kako se bova zoorganizirala...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 17:55:26
|
|
|
|
Arwenko
|
Drugače smo pa bile dane v Lj z našimi decembrčki, smo se kopale v Atlantisu, je bilo luštno ful. Pa malo sem šla pol v Emporium pogledat, tak redko tja pridem, pa niso imeli nič pametnega, pol pa še z eno kolegico na kofe, pa je bil dan hitro naokoli. Zdaj pa grem počasi na en sestanek oziroma skupščino društva, imamo tu v Celju kar, tako da nimam daleč.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:13:48
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaaaa!!!!!Pa recept mi tudi lahko daš. Dobiš...
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:14:38
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Botrca-super za dopust! hvala
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:18:21
|
|
|
|
botrca
|
Čer, kak mate to vrtec jutri če je 31. Naši začnejo 1.9 in to v novem vrtcu...jutri pa imamo otvoritev vrtca in 250 let šole.
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:21:33
|
|
|
|
bambixxx
|
botrca spoznavnega imamo v vrtcih vsi otroci, ki gredo prvič v vrtec
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:23:06
|
|
|
|
bambixxx
|
z mene pa še kuj lije, od jutra sem že pol kile shujšala ... sem že mojega po linex poslala v lekarno...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:24:28
|
|
|
|
botrca
|
Jaz sem tudi nekaj malega brala za nazaj... Ly117 in M vse naj, naj za rojstni dan Pa L za vodene koze Karmen7 za slabo počutje ...upam, da je kava pomagala. Bambixxx zate tudi . Katy83 kaj je z diplomo? Majakla ki ste bili na morju? Lepe slike. Matcar kako pa je ata? Je doma? Odnosi z mamo? Teo je pa pravi sladkec v obroču .
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:25:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx z mene pa še kuj lije, od jutra sem že pol kile shujšala ... sem že mojega po linex poslala v lekarno... o joj
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:26:42
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:27:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx botrca spoznavnega imamo v vrtcih vsi otroci, ki gredo prvič v vrtec aja...pri nas pa koliko vem tega ni
|
|
RE: Mariborčanke,21.del 30.8.2011 20:30:41
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Ly117 in M vse naj, naj za rojstni dan Pa L za vodene koze Hvala in hvala.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
Skupno spanje - da ali ne?Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.