|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januar 2012
26.8.2011 21:08:24   
trnuljčica
To je tudi moja noseča  kolegica dobivala, takrat,na infekcijski... Je bilo potem vse ok . Tudi z otrokom. Drži se.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1401
26.8.2011 21:11:44   
ronja
Hvala. Ma, danes je tak smotan dan! Zjutraj sem bila na zagovoru enega dr-ja v službi in zvedela, da ima sodelavka hudega raka, da je drugi sodelavki umrl brat... Potem ko je lubi prišel iz službe, da sem lahko šla pokazat ta flek, mi je bilo pa itak že jasno, kaj bo, ker je res "šolski primer"...
Mah... če bo mali zdrav in se rodil januarja, bom happy. Samo šit je, da ne veš, a je zdrav ali ne - sem spraševala, kako lahko vem, a je to slučajno šlo nanj oz. ali je res zdrav ali ne... Baje so včasih te otroke spremljali do 10 leta, ne vejo, pa kako je zdaj s tem. sicer je malo verjetno, da bi se to preneslo nanj, sploh ker ni nikjer drugje flekov (so me pogledali), pa tudi če bi se, bi verjetno ta ab pobil... Samo vedno obstaja tisti če in bi rajši, da bi bilo kaj, kar bi lahko bila sama pozorna... Pa ni. Samo zdravniki lahko pogledajo vsake tok kri in ekg... No, čez 14 dni bom več vedela...

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu tecnobica)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
26.8.2011 21:18:10   
trnuljčica
Ja, njej je bilo takrat ravno zaradi te negotovosti hudo. Otroka pa so tudi spremljali kasneje.
Ma, res nimaš sreče  v nosečnostih. user posted image
Nič, kar je je. Sedaj zdravit in optimizem.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
26.8.2011 23:01:42   
kokosh
ronja, posiljam ti eno zvrhano posiljko zaupanja, da se bo vse prav izteklo in na fanticku ne bo posledic. Srecno!

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1404
26.8.2011 23:14:25   
ronja
Upam, da bojo zdaj tudi kaj spremljali, da ne šparajo ravno na otrocih... Mogoče še boljše, če ga sproti spremljajo - pač zaradi tega, pa potem veš tudi za drugih stvari - si lahko potem miren, da je vse ok s srčkom:).
Ma, saj se bom lepo pozdravila in Svit bo ok, mora bit, sicer bi se njegovi mami utrgalouser posted image . Samo res je blesavo s temi problemi v user posted image - ko da me prav iščejo - od najbolj bizarnih (kok ljudi poznate, ki jih je pičil škorpijon? In to v nosečnosti?? In so alergični na vse živo? ok, saj ni bilo nič hudega, ampak vseeno - a ni bedasto???).

Pa otroci so vsi trije zaželeni, prišli so takoj, ko sva jih hotela, tako da bi bilo čudno kontradiktorno, če bi hoteli razlagat s kakimi psihičnimi vzroki; rada jih mava, maternico imam baje krasno, tudi zanosim takoj, ne paničarim, vsakič si rečem, zdaj je pa moj cajt, da bo vse ok, ena srečna mirna nosečnost do konca... Potem pa nikoli ni. Ok, saj če tako gledam, gre na boljše: za Ronjo so rekli, da bo skoraj gotovo umrla, ko je bila že zunaj, za Lejlo mi niso hotli povedat, kake šanse ma, da preživi oz. da ne bom rodila preveč prezgodaj oz. splavila (to, da ne povejo, navadno pomeni, da so šanse nikakve, kar se je potem potrdilo, ampak ona je bila med lucky one in a millionuser posted image ), no, zdaj Svitu grozijo sicer hude stvari, ampak samo grozijo... Ni nobene krvi, nobene bolnice kot prej obakrat (ok, je tudi tu bolnica, ampak samo za pol ure na danuser posted image ).

Dejansko ni rečeno, da je mali sploh okužen, v bistvu je to celo zelo malo verjetno, pa tudi če je, se bo pozdravil s terapijo, ti antibiotiki pa so zanj baje manj nevarni kot tisti Sumamed, ki sem ga morala jest pri Ronji zaradi pljučnice... Pač kliničnih testov ni, ker jih na user posted image pač ne morejo delat, to štekam...

Sem mu pa ful hvaležna, da tako pridno brca! Da mam vsaj en pozitivni feed back - mami, živ sem, ne se sekiratuser posted image .

Uf, kako se tile meseci vlečejo. Ajde, mali, počakaj do januarja, dill? maš cel januar za zbirat termin, okidoki? Najboljše enkrat na sredi. Pa ti obljubim eno fajn zmešano familijo, v katero ti ne bo žal, da si se rodil.

PS: mislite, da sem ga prepričala? user posted image Saj moji otroci so navadno fajterčki - si vzamejo od mene, kar rabijo in se ne dajo raznim poplavam krvi okoli in podobno. To mi je ful všeč pri njih. Upam, da bo tudi ta tak - pusti ti taslabe bakterije zunaj, mam dosti boljšega zateuser posted image .

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

Neposredna povezava do sporočila: 1405
27.8.2011 8:43:57   
tix
Ronja - pestro imaš, ni kaj, jaz upam, da se ti bo vse dobro izteklo! itak so tvoji user posted image borci.
To je "šele" moja 2.user posted image (upam na še kakšnouser posted image ) sem pa prvo od morfologije naprej preležala, mali je bil ravno s 37t rojen, brez problemov, pri pol leto so sicer nekaj strašili z veliko glavo in da je brez vranice (?) ampak imam čisto zdravega fantička, čakam še da shodi ampak to je čisto postranskega pomena!!

Uglavnem, v sredo imam morfologijo in upam, da mi izmerijo ekstremno dolg MV user posted image

Mene so dali na test s sladkorjem okrog 28t ker sem imela preveč sladkorja v v urinu - baje zaradi čokolina user posted image pa je bilo potem vse OK

gibek
sem pa šele včeraj začutla, upam da se kmalu kaj okrepi, da me ne bo skrbelo, je pa res da sem po UZ noseča teden manj

Zdej greva pa ven, preden pritisne kakšna vročina

Neposredna povezava do sporočila: 1406
27.8.2011 16:44:20   
coca cola
A ima še katera težave s sindromom nemirnih nog user posted image
jaz sem mislila da se mi bo zmešalo včerej zvečer.....ob 1 ponočli sem pred hišo hodila gor pa dol po stopnicah, nism se mogla vmirit user posted image user posted image

Bejbija pa čutim že i ja kr pošteno. Tik izpod popka zna brcnit, je tudi malo navzven čutit, samo takoj ko dam roko na trebuh neha migat user posted image mali me že zdej fino heca user posted image

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
27.8.2011 22:32:13   
**Nelly**
Pozdravljene souser posted image

Kako ste kaj danes? Meni e današnja ohladitev prav pasala user posted image user posted image

Punce a ste že kaj kupovale opremo za  vaše sončke? Mi dva sva danes z mojim kupila voziček user posted image user posted image user posted image Sva ga dobila res poceni 290 € ( na madžarskem ), pri nas ima ceno 340€. http://www.sb-poceni.si/otroski_vozicki_adbor_pepe_z_lupinico.html kaj pravite punce? A ima katera izkušnje s tem vozičkom? Se pa tudi sprašujem.. a sva začela prehitro z nakupi? v ponedeljek dopolnimo 22 tednov in imamo morfologijo... smo začeli prehitro z nakupi? user posted image user posted image user posted image ( no, saj nisva sama kupila... je ponosna babica plačala voziček, ki ga nama je hotela podarit... zdaj bi pa druga babica rada posteljco kupila ). user posted image user posted image
Drugače pa komaj čakamo ponedeljek, da vidimo našega sončka / našo sončico user posted image user posted image upajmo, da nama pokaže kaj bo user posted image user posted image

*dina* tudi nam nagaja... ko položimo roko na bušija, kar neha brcat... dtugače je p karživahen/-na... včasih ga/jo pa sploh ne čutim, dokler se ne vležem in počivam malo... potem se pa oglasi, če ne bolj... z vsaj eno brciko user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 27.8.2011 22:37:24 >

(odgovor članu coca cola)
Neposredna povezava do sporočila: 1408
28.8.2011 0:23:40   
ana.nunez25
Pozdravljene

Tut jst sm dons mau hodila naukol, sm sla u pikapolonico gledat dudike, flaske in ostalo opremo. kupujem se nc, ker je se cist dost casa, tko da zdj samo preverjam kje majo kj, kaksne so cene in podobno.

Vozicek mam prakticno ze zbran od mothercare mychoice4. prvo mi je biu bol usec 3 kolesnik, pol me je pa nekak prepricala da za moje pogoje bo bolsi 4kolesnik. uglavnm zdj cakam da dobijo robo, in glede na to da majo zdj neko akcijo k dobis lupinico maxi cosi prakticno zastonj zravn bo ze nasledn mesc vozicek pri meni doma...upamuser posted image drugac bi z nakupom mau pocakala, ampak je treba izkoristt akcijeuser posted image

moj bejzbolist pridno trenira 3x dnevno intenzivno(sj bi rekla fuzbalist, pa je ocka bl za bejzbol k za fuzbal hahaha) ko pa roko polozim pa se bl zacne oz. se ne ustavi user posted image

nelly predn bos sla na UZ se pogovori z njo/njim in lepo rec da nj ma takrat noge fejst narazn...heheh...pr men je deloval pa se brcat je zaceu ko mi je delala UZ..tko da poskust ni greh...user posted image user posted image user posted image mal za salo mal za res user posted image user posted image user posted image

drugac sm bla skor cist zihr da mi bo rekla da se nc ne vid, pol mi je pa rekla da sedi po tursko in brez dvoma povedala da je fantekuser posted image user posted image user posted image

nc, zdj pa letiva spat...nocko vsem

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 1409
28.8.2011 10:46:32   
tecnobica
Da se malo še jaz javim. V četrtek sem začela s službo. Zaenkrat se dobro počutim in bom ostala tam, dokler ne bo panike z utrujenostjo ali bognedaj s čim drugim. Bom pa zato zdaj verjetno malo manj na računalniku.

Ana nunez, a tvoj je tudi po turško sedel? Pa je rekel moj G, da se to redko vidi.

Dina, jaz včasih zvečer noge kar premikam in brcam. Sploh se ne morem umirit.

(odgovor članu ana.nunez25)
Neposredna povezava do sporočila: 1410
28.8.2011 10:54:32   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: tecnobica

Ana nunez, a tvoj je tudi po turško sedel? Pa je rekel moj G, da se to redko vidi.

Tudi moj prvi (sin) je tako sedel. Se še danes spomnim kako je gin v bolnici navdušeno komentiral to pozo.
Ja, to so posebni otročki.user posted image Že takrat je delal vse po svoje...

Neposredna povezava do sporočila: 1411
28.8.2011 12:28:21   
ana.nunez25
ja, najprej je povedala da je v polozaju z ritko navzdol...kar se mi zdi da si vsi zdj se z ritko navzdol..no ja, razn ce ksni ze prevale delajo...heheh...in pol je rekla..po tursko sedi..sj pomoje je tut zato loh spol vidla s tako gotovostjo.

Glede na to da trebuscki rastejo, se koza razteza in je zgornja plast vidno zelo tanka..me zanima ce je se katera na podobnem kot jst...zvecer po tusiranju se prakticno se "skopam" v olju, po kopanju me srbijo bradavice, zjutraj ko se pa zbudim, mam pa trebuh in prsa kot takrat ko se luscis in srbi k svina, si zopet namazem z oljem pol je pa bols. 2x na teden si tut piling nardim po celem telesu.

tako kozo mam tut po rokah in po nogah od kolena navzdol...na trebuhu in prsih se mi zdi logicno, na ostalih delih pa lih ne tok, glede na to da pred nosecnostjo nism mela nikol tko suhe koze, pa vedno se s kremo namazem po kopanju...

no tok za zdele...prvi danasnji trening je ze koncan...verjetn je biu sam na ogrevanju, ni doug trajal...hehehuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1412
28.8.2011 13:34:06   
tecnobica
Ana, mene srbijo samo prsi okrog bradavic. Se pa z ničemer ne mažem, nikoli se nisem. Mogoče bom zdaj kaj kmalu začela.

Neposredna povezava do sporočila: 1413
28.8.2011 20:05:56   
pinia30
Mi brcike čutimo že kake 3 tedne user posted image . Sprva so bile tako neeeežnee, zdaj pa so to že orenk udarci - mi kar bušek poskoči user posted image .
Smo pa bili na ogledu vozičkov in najbolj nama je všeč Peg perego GT3. Sicer malo težji in večji voziček, ampak za kakšno terensko vožnjo najbolj primeren - najin vtis. Seveda pa morava še preverit ali gre v moj avto user posted image .
Ga je mogoče katera že uporabljala? In v kakšen avto ste ga spravile? Sama vozim avto, ki sem ga kupila še pred razmišljanjem o otrocih user posted image - Astra GTC. Držim pesti, da ga dobim notri user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1414
28.8.2011 20:12:58   
pinia30
in seveda po trebuščku se sedaj še bolj mažem kot prej. Sicer ne kompliciram in ne uporabljam nekih 'nosečniških' krem, ampak kakavovo maslo. Je dovolj mastno, pa še lepo mi diši.
In končno sem vzela uhan iz popka user posted image ...sedaj razumem kaj mi je hotela povedati mama, ko sem dobila prvo idejo za pierce user posted image . Ga ima katera še notri?

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1415
28.8.2011 22:20:49   
trnuljčica
IZVIRNO SPOROČILO: ana.nunez25

...kar se mi zdi da si vsi zdj se z ritko navzdol..no ja, razn ce ksni ze prevale delajo...

Noup, naš/naša je že od 16 tedna z glavico navzdol. Pa še po kolcanju vem...user posted image

Sam ni primerjave z našim prvim- turkom- tisti me je non stop brcal v mehur, da sem imela ful težave s tem... Pa prevrate delal pred tem... Pol se je pa kar  odločil, da bo skor do zadnje mamo brcal v mehur. Še danes vem dan, ko se je  le obrnil.user posted image Na materinski dan. user posted image user posted image user posted image Saj stil je vedno imel. Še danes mali razbojnik zna čisto presenetit in kar priti pa reč: cartal. Al pa stisne velikega lubčka. Nato pa lumparije naprej... Pa bodi jezen, če lahko.

Tale user posted image je čisto drugačen. Mam upanje, da bova bolj karakterno usklajena...user posted image

< Sporočilo je popravil trnuljčica -- 28.8.2011 22:24:28 >

Neposredna povezava do sporočila: 1416
29.8.2011 13:24:54   
TaraN
Živjo,

tudi jaz sem študentka - prav tako moram do poroda spackati diplomo:) in ker delam v študentski svetovalnici kot svetovalka za družine, ti lahko priporočam naš forum, kjer imaš ogroooomno mojih odgovorov nosečim študentkam v zvezi s papirologijo ipd., sicer pa lahko vprašaš še tudi kaj bolj specifičnega, če te zanima, pa bom odgovorila ...

Forum: http://www.svetovalnica.com/klepetalnica/viewforum.php?f=63&sid=4bb1536140a3450b7073b813b462b80c

Info za študentske družine: http://www.svetovalnica.com/studentske-druzine

Zanima me pa tole glede izcedka iz dojk - nisem nikjer zasledila vprašanja, na katerega je Mistica odgovarjala, ko je pisala o rumenem izcedku iz bradavic? Meni se je predvčerajšnjem pojavilo isto, sicer ni čisto nič moteče, razen tega, da je tu pa tam kakšna kapljica na modrčku, ampak me zanima - a je to OK ali je treba kj nrdit? Baje je to lahko posledica hormonov, gre za neke vrste tekočine, ki je podobno mleku, ampak ni ... mogoče je na nihanje hormonov vplivalo to, da smo imeli na ta dan pogreb?

Končno sm dobila datum za morfologijo - jej!:)

IZVIRNO SPOROČILO: urshek

Pozdravljene,
mene pa zanima, ali sem edina študentka, ki pričakuje januarja, ali je še kakšna med nami?

@Mistica - pri meni lahko dopišeš še 23let, kraj - Cerknica in Velenje :), naslednji pregled je 14.9., za spol se pa še ne ve, ker se ne pokaže :)

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1417
29.8.2011 13:27:46   
TaraN
IZVIRNO SPOROČILO: pinia30

in seveda po trebuščku se sedaj še bolj mažem kot prej. Sicer ne kompliciram in ne uporabljam nekih 'nosečniških' krem, ampak kakavovo maslo. Je dovolj mastno, pa še lepo mi diši.
In končno sem vzela uhan iz popka user posted image ...sedaj razumem kaj mi je hotela povedati mama, ko sem dobila prvo idejo za pierce user posted image . Ga ima katera še notri?

Js sm dala pierce ven že pred kakšnim mesecem in pol --- mi ga je tako čudno obračalo navzven, da je bil kt ena lunca:) pa bi se lahko ful zapela ob kej, tko da sm rekla - boljš prej kt pa pol paničart ...

Je pa tut men zdej mal bed, kr je luknca kr grda na trebuščku ... ampak kaj čmo zdej:)

(odgovor članu pinia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1418
29.8.2011 15:35:12   
urshek
IZVIRNO SPOROČILO: TaraN

Živjo,

tudi jaz sem študentka - prav tako moram do poroda spackati diplomo:) in ker delam v študentski svetovalnici kot svetovalka za družine, ti lahko priporočam naš forum, kjer imaš ogroooomno mojih odgovorov nosečim študentkam v zvezi s papirologijo ipd., sicer pa lahko vprašaš še tudi kaj bolj specifičnega, če te zanima, pa bom odgovorila ...

Forum: http://www.svetovalnica.com/klepetalnica/viewforum.php?f=63&sid=4bb1536140a3450b7073b813b462b80c

Info za študentske družine: http://www.svetovalnica.com/studentske-druzin

OOO, hvala! Si morem mal prebrat. Čist drugače in bolj enostavno sem si predstavljala vse. Sem mislila, da je to avtomatsko ob vpisu drugače, če se vpišem redno in povem, da sem študentka. Ampak sem mogla napisati prošnjo za prilagoditev študijskih obveznosti, na komisijo za študijske zadeve. Upam, da mi odobrijo.
In če te lahko vprašam - kako je pa z republiško štipendijo? Lahko dam vlogo notr že zdej in kje pripišem, da sem študentka nosečnica ali ne gledajo na to? Pa še eno vprašanje - meni je oče umrl in do konca študija oz. mojega 26 leta mi pripada pokojnina? Se ta normalno podaljša ne glede na nosečnost, se prekine, se poviša, zniža?
Hvala za tvojo pomoč in super za datum morfologije :)

(odgovor članu TaraN)
Neposredna povezava do sporočila: 1419
29.8.2011 15:51:31   
TaraN
Živjo:)

Na štipendijo ne vpliva to, da si noseča. Če jo prejemaš pred rojstvom, torej v času nosečnosti, moraš potem v roku osmih dni po porodu javiti nastalo spremembo, štipendija se za kakšn mesec, dva zamrzne in preračuna na novo, potem pa jo dobivaš naprej - in dobiš jo za nazaj za tist čas zamrznitve (če ti še pripada). Preraučuna se zato, ker se v nosečnosti višino štipendije dodeli glede na tvoje dohodke in dohodke tvoje družine (mame, brata/ sestr), z rojstvom otroka pa se definicija družinske celice spremeni in se navaja samo še tvoje, partnerjeve in otrokove  dohodke. To za študentske družine ponavadi pomeni dobro spremembo, ker imajo dosti krat nižje dohodke od svojih primarnih družin, zato se štipendija posledično zviša.

Okoli pokojnine priporočam, da se še malo pozanimaš, ker iz glave ne vem točnega odgovora. Mislim pa, da ti pripada do 26.leta, če boš imela status študenta, sicer pa dokler imaš status. Višina se ne spreminja.
Ne vem pa kako je v primeru, da bi se med tem poročila, predvidevam, da bi  pokojnina prenehala ...

Lp

Tara

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1420
29.8.2011 16:23:57   
urshek
Poroke nimava v mislih, vsaj dve leti ne.
Kaj pa v primeru, da ti ne odobrijo štipendije? Novo študijsko leto, nov obrazec?

(odgovor članu TaraN)
Neposredna povezava do sporočila: 1421
29.8.2011 16:51:30   
Janchek81
ronja ojoj kaj berem .. držim pestke, da bo vse OK ... ma treba je bit optimist .. vse bo OK!user posted image

Kar se tiče zatekanja nog ... meni hvala bogu še ne otekajo .. so pa moji sestri in to zadnji mesec pred porodm pa je blo kr hudo .. hvala bogu da je bilo to poleti ... če se bo to nam dogajalo bo kr scary ker ne veš kaj v zimskih mesecih obuti user posted image

Za druge pa en veliiiik user posted image  da ste začele čutiti prve brcke ... mi smo tud ugotovil, da so bile tiste v četrtek prave ... prav prisrčno je in moram reči, da ta naš user posted image  je pravi divjaček .... prvi ni bil toliko user posted image

tecnobica opa kr v službico hodiš ... upam, da se boš počutila sposobno za delo .. good luck user posted image

pinia30 luknica v popku se ti bo pa drgač kr ornk še raztegnila ... une ki jih poznam, da so imele pierce ga žal niso več imele, ker je postala le grda razpovlečena brazgotina ... jaz sem ga hvala bogu dala ven že ene 2 leti nazaj user posted image

evo en lep pozdrav vsem .. še jutri potem pa konec dopusta user posted image  u petek pa pregled....wiiiii ...čeprav že spet mal nervoze in strahu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1422
29.8.2011 18:13:52   
TaraN
Če ti štipendijo zavrnejo, pomeni, da imaš previsok cenzus in da ti ne pripada državna pomoč v obliki štipendije ... Zato je naslednje leto verjetno enako ne bi dobila, razen če bi se spremenil tvoj finančni položaj ali višina materialnega cenzusa, ki še zadošča za pridobitev štipendije ... Drugače pa, če nisi v štipendijskem razmerju (torej je ne prejemaš, ti ne miruje ali je ne vračaš), lahko vlogo oddaš kadarkoli med letom in ti ni potrebno čakati na roke za oddajo (toliko, v vednost).

(odgovor članu urshek)
Neposredna povezava do sporočila: 1423
29.8.2011 19:00:37   
**Nelly**
Pozdravljene souser posted image

In smo opravili morfologijo, vse na svojem mestu, vse lepo in vse prav user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Mistica na seznam lahko dodaš user posted image ,
nam je naša pupika pokazala, da je lulika user posted image user posted image ... sva pa bila kar dolgo notri na UZ user posted image je naša pupika kar pravi nagajivček user posted image na NS nam je kazala rito, sedaj je pa sedela ravno v takem položaju, da se je G kar namučila, da je vidla prav vse kar je bilo potrebno in kar je želela. Še glavico je nastavila ravno na področje popka in G se je mantrala kar polnih 30 min, da je izmerila in opravila pregled glavice user posted image user posted image user posted image ... je pa zato na koncu pregleda ponosno pokazala rito in mednožje, tako da naj nebi bilo dvoma o spolu user posted image user posted image .

Za vse, ki ste začele čutit brcike user posted image user posted image user posted image in uživajte v njih maximalnouser posted image user posted image user posted image .

Pirsing ja, tudi jaz sem ga dala ven že kakšno leto nazaj, pa je luknjica vseeno full grda. Saj mama ni v prazno govorila, da mi bo še žal. Amapak kaj češ, mladost norost user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil **Nelly** -- 29.8.2011 19:06:36 >

(odgovor članu TaraN)
Neposredna povezava do sporočila: 1424
30.8.2011 10:32:54   
Janchek81
**Nelly** iiiiiiiiiiii čestitke za user posted image  Ja sej ko smo mladi nč ne upoštevamo mam in očetov ... vsaj zase lahko govorim....gremo skor da ne z glavo skoz zid, da dosežemo svoje user posted image  ampak se pa vsaj zdej zavedamo da določene stvari resnično niso bile pravilno storjene ... pa kaj mormo ... samo, da smo prišle do tega spoznannja  že to je dovolj user posted image

Evo jaz imam zadnji dan dopusta, jutri pa delat user posted image  pomoje se bom kr težko navadla, glede na to, da zelo rada zjutraj spiiiiiiiim user posted image

Lep dan vsem user posted image

(odgovor članu **Nelly**)
Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Če nosečnica ne pridobiva kilogramov …
Ali je normalno, da nosečnica ne pridobiva kilogramov, se ne redi? Kaj morate vedeti o kilogramih med nosečnostjo, si pr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?